173
Az első időutazó?
-
#53 de ez most jobban érdekel engem.
mi az a szűny? :)
kezd érdekes lenni a topic. -
#52 Csak itt és csak most neked elárulom hogy látható vagyok statisztaként a A leghosszabb nap (1962) egyik jelenetében mikor partra szállunk. Úgyhogy nem ő az első hanem csak korábbra érkezett. :) -
#51 mind1, jahve-elohimot is írhattam volna (: -
#50 amúgy ki ez a hétszűnyű kapanyányi monyók?
-
#49 annyira imádom az ilyen összeesküvéses szar szövegeket, hogy nagyon :) -
#48 "In the end, I think a wormhole like this one can't exist. And the reason for that is feedback. If you've ever been to a rock gig, you'll probably recognise this screeching noise. It's feedback. What causes it is simple. Sound enters the microphone. It's transmitted along the wires, made louder by the amplifier, and comes out at the speakers. But if too much of the sound from the speakers goes back into the mic it goes around and around in a loop getting louder each time. If no one stops it, feedback can destroy the sound system.
"The same thing will happen with a wormhole, only with radiation instead of sound. As soon as the wormhole expands, natural radiation will enter it, and end up in a loop. The feedback will become so strong it destroys the wormhole. So although tiny wormholes do exist, and it may be possible to inflate one some day, it won't last long enough to be of use as a time machine."
S. Hawking -
#47 tehát te tudod hogy ők tudják hogy mindenki tudja azt amit mindenkinek tudnia kéne? -
#46 Ne okoskodjatok már mindenki tudja h elég elérni a 88 Mph-s sebességet, és már ott is vagyunk 1885-ben! -
#45 Úgy látom a logikának csúfolt formalizmust sem sikerült elsajátítanod, így hadd vezessem le a tézised antitézisét annak nevében:
1.Senki számára sem létezik közvetlen bizonyíték Hétszűnyű Kapanyányi Monyók létezéséről.
2.Senki számára sem létezik közvetlen bizonyíték Hétszűnyű Kapanyányi Monyók nem létezéséről.
Ergo közvetlen bizonyítékok híján annak eldöntése, hogy Hétszűnyű Kapanyányi Monyók létezik, vagy nem létezik csak szubjektív szinten lehetséges, aminek értelmében a két döntés egyenrangú.
Én kérek elnézést. -
#44 egy másik idősíkon fog megtörténni :) -
Neoncsoves #43 szerintem az időutazás, ufó, és egyéb hasonló érdekes témákra már RÉG megvan a válasz "felsőbb körökben", persze nem drága Magyarországon, hanem USA-ban... csak a csórinép majd úgy 100-150 év múlva fog tudni (akkor se biztos) az igazságról. -
Vlala #42 Tévesek a Velvet.hu információi.
Ő tulajdonképpen a 341. időutazó, történetesen épp ő ment vissza 1928-ba.
Az első tíz az ókorban landolt, szerencsétlen hatodik azóta is ott figyel a mostani Kaukázus hegység sziklájába ágyazva, mert elcseszte a koordinátákat. -
#41 Ezt a hatalmas bölcsességet azért gondold újra. Ezek szerint aki nem hisz a Hétszűnyű Kapanyányi Monyók létezésében, az ugyanolyan birka, mint aki hisz benne? Gratulálok! -
#40 Hawking valami olyasmit emlegetett, hogy azért nem jöhet létre egy féreglyuk ami a múltba nyílik, mert "interferencia" alakulna ki a féreglyuk két végén, kb mint amikor a mikrofon közel van a hangfalhoz, ezért a féreglyuk összeomlik.
de senkinek az elmélete nem bizonyít semmit definitíve. -
#39 szerintem annyira viszketett a feje hogy vakarás közben már káromkodott mérgében :DSA:D:, -
High end PC #38 Pl visszamész az időben 1 percet és megölöd magad a múltban. Ha meghalsz a múltban, akkor nem mehetsz vissza a jövőböl a múltba, hogy megöld magad. De akkor ki húzta meg a ravaszt? Ez egy paradoxon, a kialakuló szituációnak semmi értelme. A világegyetem amióta létezik, mentes a paradoxonoktól, az ok mindig megelőzte az okozatot. Ha nem így volna, a világegyetem valószínűleg káoszba süllyedne. -
High end PC #37 Stephen Hawking, az egyik ma élő legnagyobb fizikus szerint egyébként a multba való időutazás nem lehetséges, csak előre lehet utazni. (Into to the Universe With Stephen Hawking Time Travel c. dokumentumfilm) -
#36 mondjuk asszem bizonyították, hogy paradoxon miatt nem lehet a múltba utazni csak a jövőbe.. de hátha mégis :D -
#35 aki egyből rávágja h baromság, az éppen annyira birka, mint aki egyből elhiszi. -
#34 A telefon meg lehet hogy csak valami utalás a nő pletykás-fecsegő természetére pl. vagy valami ilyesmi. -
#33 Az a csávó kicsit kilóg a sorból a cuccaival. -
#32 micsoda ertelmes topik, olvassal meg tobb velvetet -
#31 t -
#30 Miért nem 1977-ez írunk? -
High end PC #29 és ha időutazó volt, miért nem a lottószámokkal ment a lottózóba, mint minden más ember? :)
vagy lehet a mult lottónyertesei közt kellene kutakodni? :D -
#28 én is azt hittem hogy ez a kép lesz :) -
#27 :D Ha valaki időutazik, valahogy csak megoldja ezt is :D -
#26 pont ez jutott eszembe, mikor megláttam a címet :)
egyébként itt egy másik jópofaság 1940-ből:
és a hozzá tartozó cikk -
Dean Winchester #25 és mivan ha 2200ban nem kell torony meg hasonló apróságok? -
#24 Annyira tudtam, hogy valaki megnyitja a topikot. Már annak a ténye is nevetséges, hogy valaki komolyan elgondolkodik azon, hogy időutazó-e. -
mukievil #23 Ott a pont :)
AKkor két időutazo, plusz, pár időutazo adotorony, meg minden hozzávaló cucc :) -
#22 jah,ha valóban time traveler lett volna a nő,akkor valahonnan térerőt is kellett volna hoznia :) -
#21 és hogy telefonált én úgy tudom hogy igen sűrű hálózata van az átjátszó tornyoknak és a műholdaknak amik nélkül lehetetlen telefonálni, mobil telefonnal -
#20 csak nekem tűnik úgy,mintha rádiót tartana a kezében? -
#19 LOL, ez de durva! Bárcsak én is időutazhatnék. -
mukievil #18 És kinek telefonált ? :D
-Akkor vagy egyből két időutazónk van!
-Vagy kamu az egész
-Vagy már az időn át is tudunk majd telefonálni ?
:) -
Bala10 #17 akkor zárható is a topik, legközelebb valami nehezebbet! -
#16 aha, és ez a nő csak a faszi dvd-jén szerepel...érdekes. biztos előreutazott a dvd megjelenésig, és megvagdosta őket, csak ez az 1 maradt véletlenül selejtes. -
#15 amúgy érdekes megfigyelni, hogy a fülvakarás, vagy a kéz fülhöz tétele már automatikusan mindenkiből a "telefonál" asszociációt hozza ki - még ha egy 80 éves felvételen is szerepel...
erre alapozott fénykorában Erich von Däniken is, mikor mindenhova űrhajósokat meg kikövőállásokat vizionált. -
DaniellT #14 2047