Az elsõ idõutazó?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a pont :)

AKkor két idõutazo, plusz, pár idõutazo adotorony, meg minden hozzávaló cucc :)

bakkerman
jah,ha valóban time traveler lett volna a nõ,akkor valahonnan térerõt is kellett volna hoznia :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nonicks
és hogy telefonált én úgy tudom hogy igen sûrû hálózata van az átjátszó tornyoknak és a mûholdaknak amik nélkül lehetetlen telefonálni, mobil telefonnal

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

bakkerman
csak nekem tûnik úgy,mintha rádiót tartana a kezében?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
LOL, ez de durva! Bárcsak én is idõutazhatnék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

És kinek telefonált ? :D

-Akkor vagy egybõl két idõutazónk van!
-Vagy kamu az egész
-Vagy már az idõn át is tudunk majd telefonálni ?

:)

akkor zárható is a topik, legközelebb valami nehezebbet!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tyler1
aha, és ez a nõ csak a faszi dvd-jén szerepel...érdekes. biztos elõreutazott a dvd megjelenésig, és megvagdosta õket, csak ez az 1 maradt véletlenül selejtes.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dzsini
amúgy érdekes megfigyelni, hogy a fülvakarás, vagy a kéz fülhöz tétele már automatikusan mindenkibõl a "telefonál" asszociációt hozza ki - még ha egy 80 éves felvételen is szerepel...

erre alapozott fénykorában Erich von Däniken is, mikor mindenhova ûrhajósokat meg kikövõállásokat vizionált.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

2047

jah az a nõ a lányom volt, eljött hozzám is, mondta hogy én találtam fel az idõutazást, õ csak tökéletesítette, valamikor 247 nyarán fogom nyilvánosságra hozni az elméleti alapokat, amiért Otalia díjat kapok majd, ami akkor már a Nobel-nél is rangosabb lesz.

visszautazott volna és megváltoztatta volna:D és akkor már nem telefonál. :)

amúgy PS!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

vagy nem tudnánk róla
Prince23
Zenedoboz :)

Dzsini
Az idõutazásról kár vitatkozni: ha valaha is létezhetne, már rég létezne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bardocz
Bazmeg, tudom miért nem találtam magam 2020-ban :o
0Fritz0
"Itt nyugszik az elsõ idõutazó.
Született Kr.u. 3679-ben, elhunyt Kr.e. 15492-ben"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Alexease
1. Velvet.hu = bulvar
2. Reklam
3. Idoutazo, valami szar technikaval, mert akkora a mobiltelefonja, mint 20 evvel ezelott:)) Bar lehet, hogy eppen 20 evvel ezelott ment vissza az idoben?! Vagyis mentek, mert valakivel csak beszelget?:)
Meg honnan tudjuk hogy elsõ?
Ha mondjuk 3000-bõl visszamegy valaki 1900-ba. A másik 2800-ból megy vissza 1950-be.
Akkor melyik az elsõ? :)
Szerintem inkább egy alien, embernek álcázva csillagközi kommunikációs eszközzel. Ez "reálisabb" mint az idõutazás.
n3whous3
Amúgy meg rázoomolva látszik, hogy a fülét morzsolgatja (mikor legközelebbit mutatnak), szerintem a fülbevalóját igazgatja vagy valami és az elõtte haladónak beszél.

púúúúú

n3whous3
mi más, mint reklám -.-

púúúúú

zmeor
Minap az alábbi érdekes dolgot találtam...
Sok mindenkit elég régóta lázban tart..
Nektek mi a véleményetek az esetrõl?
KATT

leszarom a konfigod...

← ElőzőOldal 4 / 4