34
  • galocza
  • Ferenc5
    Online kártyajátékok. Snapszer, kanaszta, römi, makaó és még sok más. Játssz a legnagyobb játékos közösségben!
    Online kártyajátékok
  • dronkZero
    Faterom úgy tolta végig a MP2-t, hogy nem használt benne bt-t...szerinte az gagyi. :P
  • opeca
    Ha nem lett volna benne ez az effekt, akkor nem lehetett volnba végigvinni, vagy pedig csak sokkal nagyobb szenvedéssel.

Ergo ha nem lett volna ez az effekt, nem lehetett volna ilyen több emberes tűzharcokat vívni, tehát a játékot is a hátrányára kellett volna megváltoztatni.
  • opeca
    Némelyikben, de az első részeknél teljesen megállt:P
  • opeca
    Te lúzer, olvasd már végig a cikket!!!!
  • nessboth
    A requiem egy korát megelőző játék volt, a legjobb, hogy magad mellé tudtál állítani bárkit és bármennyit, így egy egész hadsereged lehetett...imádtam!
    Coolio klipjében is szerepel a forgókamerás effektus, a NEKEM 8 című betétdal alatt...
    Szóval nem a mátrix szarta a spanyol viaszt...mindegy, mindig is utáltam a mátrixot!
  • Grr1234
    Call of Juarez a rosszabbul sikerültek közé tartozik??

Ugyanazzal a játékkal játszottunk, barátom? :D
  • galocza
    biztosan volt korábban is, de ami számomra maradandó (mert fontos a sztori szempontjából) az gibson egy hologramrózsa szilánkjai c. novellája (1977).
  • Glutamin
    A GUN című játékban is van ilyen. Mondjuk én nem nagyon szerettem használni.
  • morden
    Az 1998-as lost in spaceben volt egy mátrixos jelenet, amikor a kimerevített képen körbejárt a kamera, és ez 1 évvel mátrix előtt volt.
  • Szecsi
    Castlevaniaban( meg NES-en) volt egy ora amivel le lehetett lassitani az idot
  • Daza500
    Tök Alsó 1. részében is van 2 olyan jelenet. :)
  • dronkZero
    A puhatestűeknél és az ízeltlábúaknál, pár százmillió évvel ezelőtt.
  • gombabácsi
    na és azt tudja valaki hogy hol szerepelt először exoskeleton? (regény, film, vagy bármi)

és a zbufferről ki írt először? :)
  • VRSDM
    új codokban az ajtók berobbantásánál kifejezetten imádtam!
  • Atkamon
    Jóó, az mátrix paródia xD Kurva jó aza jelenet :D
  • galocza
    blade
  • sysqo
    más stílus, de valamelyik korábbi need for speed-ben is volt hasonló opció.
  • IMYke2.0.0.0
    Shrek (1) - Fiona a levegőben, dupla-rúgás közben a hajából kivesz egy falevelet...
  • zseko
    MDK rulz! :D Nagyon jó kis játék, rengetegszer végigvittem, én is a videoklip miatt :D
  • Kesely
    Egyik kedvenc játékom , a BloodRayne is kimaradt, pedig abban is jól meg volt oldva ez a téma, habár ott is felpörgött vámpiri, azért lassult le körülötte a világ. :)
  • Tetsuo
    En speciel ruhellem ezt az effektet..
  • Risu Führer
    sztem a Call of Juarez sorozat nem sikerült rosszul.én egész jól elvoltam mint a két részével.
  • Teppik Amon
    MDK végén a videklipp a legjobb. Csak azért játszottam végig vagy 5x :D
    Nem ma volt :o
  • NEXUS6
    Ráadásul ez az effekt a Matrix-ban sem egyedülálló volt abban az időben, ott volt pl a Wing Commander c. film ott is volt asszem:
    Tréler: 1 perc környékén

De a legjobb bullittájm amikor a Túl a sövényenben megitta a mókus az energia italt:D

Mellesleg, mint a cikk is mutatja nagyjából semmi értelme sins egyik játékban sem.
  • Jagdgeschwader
    Az 1996-os Jedi Knightban is volt ilyen erő: a Force Speed, bár ott a karakter felgyorsult és nem belassult, az eredményt tekintve ugyanazt nyújtotta.
  • Balumann
    Nemtudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a Max Payne semmivel sem lett volna sikertelenebb, ha pl. nem lehetett volna benne lelassítani az időt. Egyrészt a története, hangulata, játékmenete nagyon ütős volt, és akkor ehhez jött pl. a vetődés meg az a körbelövöldözés. Az nagyon jó dolog volt mondjuk, hogy időnként lelassítva mutatta a golyó útját.
    Számomra nem volt olyan jelentőségű az ugrás illetve mozgás közbeni idő lelassítása.
  • KRTuning
    Én azt hittem a bullet time egy fogalom, de ezek szerint nem.
  • balee66
    Jajj, MDK... talán a mai napig az a játék, amivel a legtöbbet játszottam ♥
  • Eriongtk
    Késő van már, úgy értettem, hogy vicces h mindenki MP-t emlegeti, mint első játék amiben volt bullet time...
  • p00h
    elolvastad egyáltalán a cikket?
  • Eriongtk
    Miért May Payne mindig a "mérföldkő"... sokkal előbb is volt bullet time.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Requiem:_Avenging_Angel
  • Atkamon
    A Mirror's Edge-ben is van, ott "Reaction Time"-nak hívják :)