22
  • gromgotth
    Szerintem inkább azon akadtak ki, hogy a cikk címe úgy szar ahogy van...
    Én pl pont ez előtt a cikk előtt olvastam a másik cikket, amiben megemlítik, hogy BW új filmje jól nyitott bevételügyileg, de a jackass lenyomta, úgyhogy erre a cikkre már úgy kattintottam hogy előre tudtam, hogy köze sem lesz a tartalomnak az "igényesen kitalált" címéhez, mert abból áll a megalázás hogy jobb nyitást produkált ez a fantasztikum. És ez sajnos nem az első (és gondolom nem is az utolsó) kacsa cím, bocs hogy van olyan ember akit ez zavar.
  • noki2
    Öcsém ennyi tudálékos okoskodó Gyökeret.
  • kalapos01
    Miért lennék? Csak elolvasom a híreket. És mivel itt még nem olvastam olyasmiről, hogy XY-t droggal kaptak volna el, vagy ki kinek a barátnője, így tudtam, hogy nem bulvár lesz a téma. De, ha az lennék, akkor sem zavarna. Annyira azonban semmiképp sem vagyok bulvárfüggő, mint páran alattam. Akik még egy informatikai oldalon is bulvárt keresnek és fel vannak háborodva, hogy nem bulvárt kapnak, ha rákattintanak egy bulváros címre.

Az egy dolog, hogy valakit érdekel a bulvár, de hogy valaki azon akad ki, mert nem kapta meg a bulváradagját, az, hogy is mondjam, röhejes.
  • Gurren
    ezek szerint te is csak egy "bulváréhes" vagy.
  • kalapos01
    Nem kell szégyellened, hogy te még a filmes hírek között is alázásokról szóló híreket akarsz olvasni.
  • kalapos01
    Dehogy tudtam. Honnan tudtam volna?
  • Gurren
    bezzeg te egyből tudtad, hogy a Jackass és a Red bevételi adatairól lesz szó!
  • Wolfman017
    Szóval csak szimplán hülye vagy.
  • kalapos01
    Igen, igen. Én is ezt mondom. A sok bulváréhes kattintott ezerrel, hogy olvashasson valami szaftosat.
  • Wolfman017
    Te vagy nem láttál még Jackass-t és nem tudod miről szól - és vezethetett több embert arra, hogy a cikkre kattintson - vagy nagyon hülye vagy.
  • Atyuska
    Gratulálok!
    Ezek a Bulvár címek és fogalmazási stílusok egyszerüen leminősítik a különben különleges híroldalt!
    Ha már említünk két produkciót, akkor valamit kéne is mondani róluk nem?
    Miért hasonlítjuk össze a körtét az almával, hisz két különböző film stílusról beszélünk. Hivatkozunk filmekre, de csak a Jackass 3D előzetesét láthatjuk.
    Semmit nem tudunk meg a filmekről csak számadatokat, pedig a kedves cikk olvast érdekli, hogy milyen jellegü filmek is ezek, hisz ha már kritizálunk valamit, akkor érdemes kicsit górcső alá venni mélyebben is a produkciókat, s az okokat keresni, s nem csak arról írni, hogy ki mennyire "honorálta" az adott filmes produkciót.
  • kalapos01
    Szerintem mindent elmond a színvonaladról, hogy lógó nyelvvel kattintottál egy olyan címre, amiről azt hitted, hogy valami bulváranyag arról, hogy pár Jackasses megalázta Bruce Willis-t. És utána csalódtál, hogy nem valami szaftos Blikkhírt olvasol, hanem csak száraz bevételriportot.
  • barnie1990
    Mikor küldik már el Szekerest melegebb helyre?! Senki nem látja, hogy mennyire lehúzza az SG színvonalát?
  • Tower Guard
    Most akkor kit aláztak meg meg hogyan?
    a cikk címe megint egy 0

De a Jackass az nagyon ott van! :)
  • AZTA
    mondjuk nemtom mi volt ezen 20milla :D
  • bobi64
    "egy újabb szenzációhajhász főcím, amiből aztán persze semmi sem igaz. gratulálok a színvonalhoz.
    vagy a kedves cikkíró talán nincs tiszában a megalázni szó jelentésével?"
    Minden szavaddal egyetértek. megint beleestem a figyelmetlenség csapdájába. nem vettem észre, hogy az sg.hu-n járok.
  • Barakukk
    Ha már megemlítették a cikkben, akkor jó lett volna konkrétumot is olvasni arról, hogy mit értünk pontosan a "rekordidő" alatt.
  • Narxis
    Jó ez a Jackass, meg fogom nézni.
  • joco1114
    Hát ez már tényleg szánalmas... :(
  • metaljesus
    egy újabb szenzációhajhász főcím, amiből aztán persze semmi sem igaz. gratulálok a színvonalhoz.
    vagy a kedves cikkíró talán nincs tiszában a megalázni szó jelentésével?
  • Etinger
    A Jackass egy jó 'brand'.. ennyi a siker titka :)