Szekeres Viktor

A Jackass-es srácok megalázták Bruce Willis-t

A Jackass 3D kevesebb, mint egy nap alatt visszahozta gyártási költségeit, ami már csak azért is szép teljesítmény, mert maga a film az ötlettől a megvalósításig rekordidő alatt jutott el.

Ahogy várható volt, a Jackass-nek nagyon jót tett a 3D-s formátum, hiszen a Jackass 3D pár nap alatt tehet szert akkora bevételre, mint a nagyon sikeres első két mozifilm. Csak pénteken 22 millió dollár értékben adtak el jegyet Johnny Knoxville-ék ökörködésére, ami magasabb bevételt jelent, mint például az Eredet nyitónapja esetében. Persze az efféle, rajongók által nagyon várt filmekre jellemző módon szombaton nagyot zuhanhat a film bevétele, de a 20 milliós költségvetés jó befektetésnek bizonyult.


Bruce Willis képregény-feldolgozása egy nagy stúdiónak sem kellett, végül a Summit Entertainment gondolta úgy, hogy a Red című komédiában megvan a kellő potenciál, s ezt a nézők 7,3 millió dollár kifizetésével honorálták a premier napján. A nyitány ugyan elmarad a Jackass 3D teljesítményétől, de a műfajhoz képest nagyszerűnek számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #22
    Szerintem inkább azon akadtak ki, hogy a cikk címe úgy szar ahogy van...
    Én pl pont ez előtt a cikk előtt olvastam a másik cikket, amiben megemlítik, hogy BW új filmje jól nyitott bevételügyileg, de a jackass lenyomta, úgyhogy erre a cikkre már úgy kattintottam hogy előre tudtam, hogy köze sem lesz a tartalomnak az "igényesen kitalált" címéhez, mert abból áll a megalázás hogy jobb nyitást produkált ez a fantasztikum. És ez sajnos nem az első (és gondolom nem is az utolsó) kacsa cím, bocs hogy van olyan ember akit ez zavar.
  • noki2 #21
    Öcsém ennyi tudálékos okoskodó Gyökeret.
  • kalapos01 #20
    Miért lennék? Csak elolvasom a híreket. És mivel itt még nem olvastam olyasmiről, hogy XY-t droggal kaptak volna el, vagy ki kinek a barátnője, így tudtam, hogy nem bulvár lesz a téma. De, ha az lennék, akkor sem zavarna. Annyira azonban semmiképp sem vagyok bulvárfüggő, mint páran alattam. Akik még egy informatikai oldalon is bulvárt keresnek és fel vannak háborodva, hogy nem bulvárt kapnak, ha rákattintanak egy bulváros címre.

    Az egy dolog, hogy valakit érdekel a bulvár, de hogy valaki azon akad ki, mert nem kapta meg a bulváradagját, az, hogy is mondjam, röhejes.
  • Gurren #19
    ezek szerint te is csak egy "bulváréhes" vagy.
  • kalapos01 #18
    Nem kell szégyellened, hogy te még a filmes hírek között is alázásokról szóló híreket akarsz olvasni.
  • kalapos01 #17
    Dehogy tudtam. Honnan tudtam volna?
  • Gurren #16
    bezzeg te egyből tudtad, hogy a Jackass és a Red bevételi adatairól lesz szó!
  • Wolfman017 #15
    Szóval csak szimplán hülye vagy.
  • kalapos01 #14
    Igen, igen. Én is ezt mondom. A sok bulváréhes kattintott ezerrel, hogy olvashasson valami szaftosat.
  • Wolfman017 #13
    Te vagy nem láttál még Jackass-t és nem tudod miről szól - és vezethetett több embert arra, hogy a cikkre kattintson - vagy nagyon hülye vagy.