91
  • ddt500
    Viktor te egyszerűen hülye vagy. Bár azt vártam majd azzal kezded "A feláldozhatók nem bírt az Avatarral!"
    "inkább érzéseikről beszélnek, filozofálnak és szerelmi csalódásban dagonyáznak."
    Tudod ezt hívják a szereplők motivációjának bemutatásának. Te barom.
    A tárgyi tévedéseidet nem is említem.
  • Betonparaszt
    "azonban a nézőben kialakult keserű szájíz már nem tűnik el nyomtalanul"
    azonban a Viktorban kialakult keserű szájíz már nem tűnik el nyomtalanul....

nem is írok többet, mert a többiek már megírták helyettem ;)
  • Silenzio
    "valamint a mozifilmben a Tökéletes katona óta nem szerepelt Dolph Lundgrent" Francot nem szerepelt mozifilmben. Ezt honnan szoptad? Az imdb-n lévő filmográfiája szerint egy csomó filmje volt azóta. Lehet, hogy újabban nem írják oda, hogy videofilm a szóban forgó, nem tudom, de a LEGJOBB filmje, az 1996-os Csendes Pusztító nyilvánvalóan mozifilm. Rendezte amúgy Russel Mulcahy, aki a Hegylakót és a 3. Resident Evilt.
  • CodeRed
    Bár én is az eredeti nyelvet preferálom, ma eredetiben meg is nézem de a szinkronhangok szerintem jók, hál istennek jórészt a nagyágyúk a szokásos hangjukat kapták Mickey Rourke hangja kimondottan tetszett. A lájtos' szöveggel én sem voltam kibékülve.
  • Rotyoka
    Jó film, de a szinkron egy szánalom.
  • OstOr
    Már rég láttam ilyen stílusú filmet és nagyon hiányzót! Nekem tetszett és ha Stalone engem célzott meg a filmmel akkor bejött neki :)
  • CodeRed
    Én viszonylag ritkán szólok itt hozzá bármely témához, inkább csak olvasgatom azokat, de tegnap megnéztem a filmet és azt kell mondjam, bár tudtam ha Stallone rendez valamit az nagyon rendben lesz, de ez a film annál is jobb, lett és annál is több potenciál van benne mint amire számítottam. Én személy szerint mindig is imádtam Sly szentimentalizmusát ami a munkái zömét áthatja. Ebben a filmben is ha valaki odafigyel a Lundgren vonalra, mit miért tett, de mondhatnék többet is csak nem akarok spoilerezni. Szerintem már sokan leírták ennek a filmnek a pozitívumait, a véleményeket én nem szaporítanám tovább a szót, de az biztos, hogy ez a film nagyon hiányzott már a mozikból úgy kb. 10-15 éve.
    Remélem ez nem spoiler, de ha valaki odafigyelt a vége főcim zenéjére annak beugorhatott egy másik akció mozi is amiben szintén elhangzott az a bizonyos szám. Ütős volt ismét moziban hallanom. Legutóbb 20 éve volt hozzá szerencsém.
  • Tower Guard
    Ez a cikk úgy szar ahogy van.
    Annyira felbaszott már a felénél, hogy végig sem tudtam olvasni ezt a szennyet, de mondjuk nem is baj.

Ez igenis egy nagyon jó film volt!! Sőt mostanság, nem is volt ehhez fogható...
  • endrev
    "A The Expendables - A feláldozhatók egy zsoldoscsapatról szól, mely kap egy küldetést, és elindul teljesíteni azt. Tovább nem is érdemes ragozni, hiszen a műfaj filmjei nem feltétlenül a sztorira épülnek, s épp ezért érthetetlen, hogy az úton-útfélen az oldszkúlt belénk sulykoló rendező miért vélte úgy, hogy igenis meg kell próbálnia épkézláb történetbe fullasztania filmjét."

Kedves Viktor te szerencsétlen egyfejű! Mostmár engem is felhúztál, pedig még hittem benned! Látszik hogy mekkora a horizontod! Nem vetted észre a film üzenetét, ergo a történet! :D

Részemről ennyit a cikkeid megbízhatóságáról... Rövidlátó ember ne menjen újságírónak, vagy menjen, de előbb szélesítse a horizontját. Filozófia, történelem, irodalom, ezeket bölcs dolog olvasni, nem elég egy újságíróképzés hozzá.
  • bertino
    kurvajó film, amire hivatott volt az elejétől kezdve, szerintem azt értékelhetően, amennyire csak lehetett, hozta

tuti vétel blurayen is, megérdemli.
  • rumkola
    szerintem nagyon jó film, igazi szórakoztató mozi
    manapság ritkán tudom azt mondani, hogy végignéztem valamit