The Expendables - A feláldozhatók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem speciel nem tetszett a film, pedig nagy Stallone fan vagyok.
A legnagyobb problémám az volt, hogy a "jó" oldalon felsorakoztak olyan emberek, akik korábban egymaguk elbirtak egy teljes hadsereggel (ahogy valahol valaki irta: "egy ember, egy háború"), a "rossz" oldalon meg gyakorlatilag nem volt ellenfél, vagy maximum egy tucat közkatona akik akár a magyar "hadseregbõl" is jöhettek volna, akikrõl azt sem hinném el hogy nyerni tudnak egy csapat huligán ellen, nemhogy egy képzett rambókból álló különitmény ellen...

DaemoonHunter
A végén a gagyi égõ ember jelenetét is érinthetted volna...pfejj<#mf1>

Opeca te is olyan kockának tûnsz, aki a gép elõtt ülve fikáz mindent és mindenkit.
Értelmes véleményt csak nagyon kevesen tudnak már alkotni?
"mozifilmben a Tökéletes katona óta nem szerepelt Dolph Lundgrent" A Tökéletes katona 1992-es, a Dzsungelháború 1994-es és én azt moziban láttam. Csak a pontositás végett. Persze tudom, hogy nem lesz kijavitva, de legalább az olvasók legyenek képben.
Statham meg ráadásul nem is illet a képbe... Mit keresett it? 98-ban volt az elsõ filmje, a ravasz, az agy...

Azelõtt sehol sem volt...

Utána is elég volt mardandó alkotása, és jóformán Stallone mellett õ volt a másik fõszereplõ...
Hát ha már felhoztad, a Face/Off-ban ezerszer több sztori volt mint ebben.

Szikla, ezt is említetted, hát az is szászor jobb sztori volt és még mondanivalója is volt, úgy mint pl. az elsõ Rambo-nak...

Indiana Jones filmek..., nos azt hiszem itt nem is kell a sztorit ragoznom....

És még sorolhatnám, ha egy kicsit kitágítjuk az akció kategóriát, ami még meg is engedett, akkor meg aztán Mátrix, Terminátor, Dunát lehetne rekeszteni velük...

De mint írtam, még ha el is nézzük a sztori gyengeségeit, legalbáb az akciójelentekkel lehetett volna erõsen kompenzálni, de az sem történt meg. Most komolyan az volt a frankó, amikor mondjuk az elején, semmi más nem csináltak csak egy galériából hentelték a rosszfiúkat?
Ugyan, semmi dinamizmus, semmi ötlet, aki még tudott volna, annak sem használták ki a képességeit, pl. Jet Li....

amúgy cikkíró hülye! D.Lundgren volt a legkirályabb
legtöbb akció-film története gagyi, ha nem tûnt volna fel nagyokos, a színészek és karakterek adták el õket
ha jó sztorijú akciófilmet akartak csinálni akkor már keverni kellett a sci-fi mûfajjal (Emlékmás, Terminátor, Mátrix stb.)
nagyon kellene erõlködnöm, hogy jó sztorijú sima akciófilmet keressek, esetleg Face/off de az se nagyon, inkább Cage/Travolta játéka és Woo rendezése, Szikla? tök egyszerû sztori! Régi nagyágyukról ne is beszéljek, Die Hard? Faék (talán a 3. rész) Lethal Weapon, tegya szívére mindenki a kezét Gibson/Glover viszi a filmet, többi töltelék. Lehetne sorolni dögivel az ilyen példákat, de sztem 1 kéznyi jó sztorjú akciófilmet nem tudnál te felsorolni.
Szerintem ez a film kifejezetten gagyi. Még ha a kategóriát vesszük csak alapul, akkor is gyenge alkotás.

Aki szerint ez jó film az nem normális.
Persze nyugtatgathatják magukat azzal, hogy jaj, ezt vártam, meg nem is kellett több, de szerintem mindenki érzi, hogy ez egy nagyon limonádé film amibõl nem kéne második rész.

Mind történet, mind akció terén rettenetesen gyenge lett. Csak a nevekkel próbálta Sly eladni a filmet, ami persze sikerült is, de nem kel ezt erõltetni, kuriózumnak megfelelt, de ebbõl második részt csinálni hiba lenne.

Nevetséges vagy cikkíró.
Ha tényleg ilyennek kell lenned,hogy fikázol mindent, akkor tökéletesen végzed a munkádat.
De az utóbbi idõk egyik legjobb akció filmjét miért fikázod?
A film, kb annyit adott, amennyit vártunk tõle.Egy jó hentelõs akciót filmet, néhány lágyabb résszel.
Fogadd el hogy nem tudsz kritizálni.
DaemoonHunter
"hiszen a nagyon gyenge történetet az olykor pazar"
A cikkíró tudásáról ez nem mondható el. Ezt mutatja az is, hogy ez a film közel sem a világmegváltó történetrõl szól, amit pedig egy valamire való kritikusnak észre kellene vennie. Ez a film nem akar több lenni ami.

Ez a cikk egy baromság. Szekeres Viktor pedig egy idióta.
A felálsozhatók véleményem szerinte egy tökéletes akciófilm, melyeg a kor egyik (a háromból) legnagyobb akciófilmes ikonja írt, rendezett és fõszereplõként is jelen volt. Ebben a filmben minden megtalálható ami Stallonéra jellemzõ. Az ilyen lehúzó kritikák (és úgy általában Szekeres Viktor cikkei) csak arra jók, hogy ha az ember nem sajnálja a tintát meg a papírt, akkor kinyomtassa és kitörölje vele a seggét. Szekeres egy pöcs.

Fresh Duke
Legutóbb a szamáremberes kritikát olvastam, asszem azt is ez a szerencsétlen viki írta...
Ezentúl megnézem ki írta a cikket, és ha ez a szánalom, akkor be is zárom az ablakot.

A heavy cost. I pay it gladly.

Daell Drow
Nekem is nagyon tetszett a film.
Azt kaptam amit vartam: akcio, rengeteg felmondatos poenok, regi sztarok.
Szal nekem bejott, johet a masodik resz.
Viktorhoz meg mar nem is irok semmit.
Fáj is, hogy szellemileg visszamaradi vagy?
Én is használom, sõt, még mellette pár mást is. De az autentikálás akkor is megtörténik, vagyis a nézettség nõ --> a reklámozóknak meg ez a lényeg.
Engem az döbbentett meg, hogy akinek a jócsajnak kellett volna lennie nem igazán volt jó csaj, ilyen hibát...
Darth Sith
MomParkban eredeti hanggal megy, feliratosan 😉

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Darth Sith
valóban van igazság abban amit mondasz, de aki az sg-re jár, sztem annak a 90%-ka tudja mi az az AdBlock és használja is... én részemrõl évek óta nem láttam egy darab reklámot se, se itt se máshol.. 😊

Nem tudom, mennyire lesz sikeres itthon, de moziban tényleg jól néz ki. A szinkron, ööö, izé, de a kép fasza.
mármint a film volt teljesen ok 😊
Na, itt egy isten barma. Mert 50 vagy 100 komment annyit számít. Vagy akár 500. Meg egy látogató többszöri megjelenése. (Arról nem is beszélve, hogy mikor volt itt olyan kritika, amivel nem értett egyet a többség. Eleve, mikor volt utoljára kritika.)
Darth Sith
A cikk szar és lehúzós, viszont a film szerintem hozta amit vártunk tõle, nekem tetszett. Aki tesztoszteronos, régitípusú akciófilmet akar, annak csak ajánlani tudom.
És igen, megnéztem moziban, nem csak gépen.

na rólad egy másik akciófilm jut az eszembe, abban Mel Gibson játszott és biztos mindenki ismeri, jó film volt

Annyira azért nem húzta le, de eleve más úgy nézni egy filmet, hogy abból kritikát akarsz írni, mint egyszerûen csak nézni és nem is gondolni semmiféle firkálásra.

Ha az elsõ mondatnál befejezi, akkor sokan egyetértenek vele, de akkor nincs cikk. És bárkinek lehet valamilyen témában az átlagostól eltérõ véleménye, attól még nem hülye.

Részemrõl teljesen ok volt. És pont.
Nem veszitek észre, hogy miért születnek olyan cikkek (ez nem csak a filmes részre igaz), amikkel a többség nem ért egyet? Elárulom: ha nem értesz egyet, akkor hozzászólsz (+1 oldalletöltés), sõt, ha többször is hozzászólsz, akkor többszörös oldalletöltés, és ugyanennyiszer a reklámok is megjelennek. Ha csak simán elolvasod a cikket, és nincs eltérõ véleményed, akkor nem szólsz hozzá, de akkor nincs annyi oldalletöltés, meg a reklám sem jelenik meg annyiszor. Hát ezért. Sima üzleti felfogás, nem más.
A cikkíró magánvéleménye a megírt cikktõl akár teljesen eltérõ is lehet, de azt nem köti az orrunkra.
de ezen kívül nagyon tetszett, én is ilyeneken nõttem fel

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

A nézõ pedig eközben azon sajnálkozik, hogy mekkora élmény lenne, ha a plakáton szereplõ Kilencek mindegyike fegyvert ragadna és vállvetve küzdene egymás mellett.

Ez sajnos igaz, Willis 0, rourke 0, az egyik meg gonosz csatlós, még Dolph a legjobb a mellék-hõsök közül

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

jó film lett😊 10/8

Ez egy kibaszott jó film volt. Ha a 2. részre Willis beszáll mint fõgonosz és valahogy Van Damme-ot is hozzácsapják a csapathoz akkor tökéletes film kerekedhet belõle.
A cikkrõl meg annyit hogy SZAR!!!!!
Keress más pályát mert ezen keresnivalód nincsen!!!
Ja és a film nekem nagyon bejött! Mikor Stallone megrúgatta a kocsiját majdnem beszartam a gyönyörûségtõl.<#taps>Szerintem minden a helyén volt.<#eljen>

Viktor te egyszerûen hülye vagy. Bár azt vártam majd azzal kezded "A feláldozhatók nem bírt az Avatarral!"
"inkább érzéseikrõl beszélnek, filozofálnak és szerelmi csalódásban dagonyáznak."
Tudod ezt hívják a szereplõk motivációjának bemutatásának. Te barom.
A tárgyi tévedéseidet nem is említem.

"azonban a nézõben kialakult keserû szájíz már nem tûnik el nyomtalanul"
azonban a Viktorban kialakult keserû szájíz már nem tûnik el nyomtalanul....

nem is írok többet, mert a többiek már megírták helyettem 😉

"valamint a mozifilmben a Tökéletes katona óta nem szerepelt Dolph Lundgrent" Francot nem szerepelt mozifilmben. Ezt honnan szoptad? Az imdb-n lévõ filmográfiája szerint egy csomó filmje volt azóta. Lehet, hogy újabban nem írják oda, hogy videofilm a szóban forgó, nem tudom, de a LEGJOBB filmje, az 1996-os Csendes Pusztító nyilvánvalóan mozifilm. Rendezte amúgy Russel Mulcahy, aki a Hegylakót és a 3. Resident Evilt.
CodeRed
Bár én is az eredeti nyelvet preferálom, ma eredetiben meg is nézem de a szinkronhangok szerintem jók, hál istennek jórészt a nagyágyúk a szokásos hangjukat kapták Mickey Rourke hangja kimondottan tetszett. A lájtos' szöveggel én sem voltam kibékülve.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Jó film, de a szinkron egy szánalom.

Már rég láttam ilyen stílusú filmet és nagyon hiányzót! Nekem tetszett és ha Stalone engem célzott meg a filmmel akkor bejött neki 😊
CodeRed
Én viszonylag ritkán szólok itt hozzá bármely témához, inkább csak olvasgatom azokat, de tegnap megnéztem a filmet és azt kell mondjam, bár tudtam ha Stallone rendez valamit az nagyon rendben lesz, de ez a film annál is jobb, lett és annál is több potenciál van benne mint amire számítottam. Én személy szerint mindig is imádtam Sly szentimentalizmusát ami a munkái zömét áthatja. Ebben a filmben is ha valaki odafigyel a Lundgren vonalra, mit miért tett, de mondhatnék többet is csak nem akarok spoilerezni. Szerintem már sokan leírták ennek a filmnek a pozitívumait, a véleményeket én nem szaporítanám tovább a szót, de az biztos, hogy ez a film nagyon hiányzott már a mozikból úgy kb. 10-15 éve.
Remélem ez nem spoiler, de ha valaki odafigyelt a vége fõcim zenéjére annak beugorhatott egy másik akció mozi is amiben szintén elhangzott az a bizonyos szám. Ütõs volt ismét moziban hallanom. Legutóbb 20 éve volt hozzá szerencsém.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Tower Guard
Ez a cikk úgy szar ahogy van.
Annyira felbaszott már a felénél, hogy végig sem tudtam olvasni ezt a szennyet, de mondjuk nem is baj.

Ez igenis egy nagyon jó film volt!! Sõt mostanság, nem is volt ehhez fogható...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

"A The Expendables - A feláldozhatók egy zsoldoscsapatról szól, mely kap egy küldetést, és elindul teljesíteni azt. Tovább nem is érdemes ragozni, hiszen a mûfaj filmjei nem feltétlenül a sztorira épülnek, s épp ezért érthetetlen, hogy az úton-útfélen az oldszkúlt belénk sulykoló rendezõ miért vélte úgy, hogy igenis meg kell próbálnia épkézláb történetbe fullasztania filmjét."

Kedves Viktor te szerencsétlen egyfejû! Mostmár engem is felhúztál, pedig még hittem benned! Látszik hogy mekkora a horizontod! Nem vetted észre a film üzenetét, ergo a történet! 😄

Részemrõl ennyit a cikkeid megbízhatóságáról... Rövidlátó ember ne menjen újságírónak, vagy menjen, de elõbb szélesítse a horizontját. Filozófia, történelem, irodalom, ezeket bölcs dolog olvasni, nem elég egy újságíróképzés hozzá.
bertino
kurvajó film, amire hivatott volt az elejétõl kezdve, szerintem azt értékelhetõen, amennyire csak lehetett, hozta

tuti vétel blurayen is, megérdemli.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerintem nagyon jó film, igazi szórakoztató mozi
manapság ritkán tudom azt mondani, hogy végignéztem valamit

fotográfik kolomp edisön :D

← ElőzőOldal 2 / 2