A Duke Nukem Forever háromszor hosszabb, mint a Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csaltak de minden létezõ exploitot kihasználtak benne ami egyszerûen létezik abban a játékban.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
Hoppá, van újabb is - gyanús:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, nekem egy ilyenem van , de én nem emlékszem benne csalásra. Majd egyszer megnézem megint:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dronkZero
Nem 10 év, azalatt háromszor újrakezdték. 3-4 év fejlesztés lehet a jelenlegi változatban kb.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

armageddon666
Rég láttam a vidit, de sztem amit használ benne:
impulse 101 (mert már az elején is rémlik, hogy Gauss riflelel tolja)
god (mintha sokszor esne magasról)
egy 180°-t forduló script
bunnyhop
hogy ez mennyire elfogadható speedrun, azt nem tudom. De azért ezekkel együtt is figyelemreméltó a 40 perces végigjátszása a HLnek, illetve azért ezek használatához is kell valamiféle skill 😊

@

Annyira tudtam hogy lesz valaki aki szóváteszi<#pias>. Ugye ezt a végigjátszást fölvették videóra és föltöltötték az internetre, ha van türelmed végignézni akkor néhol azt látod hogy megy az üres folyosón ahol nincs semmi és paff a semmibõl kap egy halom mindenféle lõszert meg felszerelést és ezeknél a jelenteknél az is látszik hogy megvan vágva a videó. + szerintem gravitációs cheat -et is használtak benne. Ennyi erõvel akár god módot is használhatott volna és ha ez nem csalás akkor nem tudom mi... <#pias>
Seth
Csak kihasználta a játékban lévõ hibákat, semmi csalás nem volt benne

PSN ID.: Beegabor

Azért tegyük hozzá hogy a HL1-et csalással vitte végig 1 óra alatt.
"Ahányszor csak játszom a játékkal, mindig remekül szórakozom és alig bírom befejezni"...csak jövõre jelenik meg,de a kis köcsög azért forgatja már a tõrt bennünk ezzel a kijelentéssel😊)
gneoka
Az a nagy helyzet hogy én is élen jártam a kontroller alkalmatlan az fpsre témában 😊 aztán elég hamar meg lehet szokni és tényleg nem rossz sõt mondjuk vegas2-t pcn is controllerel nyomom (xbox360) és online minden szerveren ahol vagyok benne vagyok az elsõ 3-ban , ok lehet nem mindig nyerek de jól szórakozom

tényleg próbáld ki nekem 2 hétbe telt az átállás aztán meg egyre jobban belejöttem csak nem úgy kell nekiállni hogy ez szar ez lehetetlen meg alkalmatlan hanem csak elkezded azt lesz ami lesz

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

húha, háromszor hoszabb lesz a 4órás cod6-nál. 10 év alatt ezt mind sikerült összehozni? 😄DD

Gabesz amdx2
Na majd ha egy HL menetidejû lesz DNF akkor oké 😄D

Ki mennyi idõ alatt viszi végig a MW2? LOL
A HL-t 1 óra alatt végig tolta valaki...SZal Ti még gyengusok vagytok az 1 és 1,5 órás idõtartammal 😄

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

nr1ranger
Jó fejezzük be hogy ki hány óra alatt viszi végig az MW2-t, mert egy játékban sztem nem azon van a hangsúly hogy lóverseny módjára végigvidd, mert abban nincs semmi élvezet, kivéve ha csak azért tolod végig 2 óra alatt hogy elmondhasd ez egy szar játék mert 2 óra alatt végigvittem. Láttam neten videót arról hogy valaki 2-3 óra alatt végigviszi a HL2-t átugrálva egy csomó falon, kerítésen, így a pálya felét levágja... Ebben mi az élvezet ha kihagyod a játék felét? Oké elismerem hogy nem egy egyhétig játszol vele hosszúságú játék, de ha rövid attól még lehet élvezhetõ is, nem? Amúgy meg én egy 10-12 órás játékidõvel már meg lennék elégedve, a mai rövid fps-ek mellett.

There is no peace. There is only WAR!

Skynet
Kedves OstOr!
1. Szokásos konzolhaterkedõ ezt érdemli,köze nincs ahoz amirõl beszél.
2. Persze, gyorsabb az egér elismerve,de ettõl még tökéletesen el lehet lenni a kontrollerrel, üres duma hogy alkalmatlan,sõt multiban sokkal kiegyensúlyozottabb minden játék mert nem attól függ a skill,kinek hány FPS-e van és kinek milyen gamer egere figyel az asztalon.
3. Singleplayer játékról van szó,singpleplayerben hagy ne görcsöljek már az asztal elött.
Kedves skynet
1.- senki nem aggatott rád jelzõt, úgy hogy köszönjük hogy te egybõl leszólsz valakit :/
2.- azt azért csak elismered hogy a gomb+egér kongónak kicsit közelebb van az elvárt skill+reakcióidõhöz amit egy ilyen FPS követel mint a kontroller+bekapcsolom a rásegitést a setup-ba kongó 😛
3.- ha én hanyatt fekve játszanék akkor átjönnének a counteres kollégák és elvernének egy szenes lapáttal 😊
Skynet
Vihoghatsz idióta,képzeld teljesen jó kontrollerrel fotelba hanyattvágódva nyomni az fps-eket konzolon.😊
Fresh Duke, opeca , bazeg ti geci kemény arcok lehettek😮
Fresh Duke
LOL
Nekem 1 óra volt legnehezebb fokozaton, de közben meghempergettem az asszonyt is...

A heavy cost. I pay it gladly.

Mennyi????
Ne viccelj velem, én másfél óra alatt végigvittem legnehezebb fokozaton...
Jah, Rambonak...
Az MW 2 még legnehezebb fokozaton is épphogy 3 óra...
Remélem nem jön ki XBOX-ra<#mf1>
De ha kijön, biztos élvezetes lesz gamepaddal játszani<#hehe>
Zocsi
Ha epizodikus, mint az elsõ rész, akkor jó lehet. Mindegyik act után egy-egy boss monsztah. De az sem feltétlenül jó, ha hosszú, mint a rétestészta...
Én mondjuk személy szerint egy farcry hosszúságú DNF-el kiegyeznék.

Nem tudom megállni, hogy ne kössek bele:

"A kampány része is óriási. Legalább háromszor akkora, mint a legutóbbi Call of Duty játék volt."

Olvasott információk alapján (azaz nem játszottam vele) a legutóbbi CoD 6 óra volt, tehát a DNF lesz mondjuk 20 óra. Az óriásinak számít?
Persze ha csak FPS-ekre gondol (de mivel nem írja nem derül ki), akkor érthetõ. 😊
curse
manapsag mar inkabb azt kell remelni, hogy lesz pc-re is 😊

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

zola2000
Ennyi fejlesztes utan biztos jo lesz, es szimpatikusabb is a DNF mint akarmelyik COD. Persze remelem lesz xboxra is!!!

A