A Duke Nukem Forever háromszor hosszabb, mint a Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
impulse 101 (mert már az elején is rémlik, hogy Gauss riflelel tolja)
god (mintha sokszor esne magasról)
egy 180°-t forduló script
bunnyhop
hogy ez mennyire elfogadható speedrun, azt nem tudom. De azért ezekkel együtt is figyelemreméltó a 40 perces végigjátszása a HLnek, illetve azért ezek használatához is kell valamiféle skill 😊
@
tényleg próbáld ki nekem 2 hétbe telt az átállás aztán meg egyre jobban belejöttem csak nem úgy kell nekiállni hogy ez szar ez lehetetlen meg alkalmatlan hanem csak elkezded azt lesz ami lesz
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Ki mennyi idõ alatt viszi végig a MW2? LOL
A HL-t 1 óra alatt végig tolta valaki...SZal Ti még gyengusok vagytok az 1 és 1,5 órás idõtartammal 😄
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
There is no peace. There is only WAR!
1. Szokásos konzolhaterkedõ ezt érdemli,köze nincs ahoz amirõl beszél.
2. Persze, gyorsabb az egér elismerve,de ettõl még tökéletesen el lehet lenni a kontrollerrel, üres duma hogy alkalmatlan,sõt multiban sokkal kiegyensúlyozottabb minden játék mert nem attól függ a skill,kinek hány FPS-e van és kinek milyen gamer egere figyel az asztalon.
3. Singleplayer játékról van szó,singpleplayerben hagy ne görcsöljek már az asztal elött.
1.- senki nem aggatott rád jelzõt, úgy hogy köszönjük hogy te egybõl leszólsz valakit :/
2.- azt azért csak elismered hogy a gomb+egér kongónak kicsit közelebb van az elvárt skill+reakcióidõhöz amit egy ilyen FPS követel mint a kontroller+bekapcsolom a rásegitést a setup-ba kongó 😛
3.- ha én hanyatt fekve játszanék akkor átjönnének a counteres kollégák és elvernének egy szenes lapáttal 😊
Nekem 1 óra volt legnehezebb fokozaton, de közben meghempergettem az asszonyt is...
A heavy cost. I pay it gladly.
Ne viccelj velem, én másfél óra alatt végigvittem legnehezebb fokozaton...
De ha kijön, biztos élvezetes lesz gamepaddal játszani<#hehe>#hehe>
Én mondjuk személy szerint egy farcry hosszúságú DNF-el kiegyeznék.
"A kampány része is óriási. Legalább háromszor akkora, mint a legutóbbi Call of Duty játék volt."
Olvasott információk alapján (azaz nem játszottam vele) a legutóbbi CoD 6 óra volt, tehát a DNF lesz mondjuk 20 óra. Az óriásinak számít?
Persze ha csak FPS-ekre gondol (de mivel nem írja nem derül ki), akkor érthetõ. 😊
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture