Ötvös Tibor

A Duke Nukem Forever háromszor hosszabb, mint a Modern Warfare 2

A Duke Nukem Forever feltámadása példaértékű és az eddig látottak alapján a Gearbox Software karrierjének egyik legjobb alkotását készíti.

"Hatalmas lesz" - jelentette ki a csapat vezetője, Randy Pitchford. "A Duke Nukem Forever egy valódi A-kategóriás játék lesz. A kampány része is óriási. Legalább háromszor akkora, mint a legutóbbi Call of Duty játék volt. Ahányszor csak játszom a játékkal, mindig remekül szórakozom és alig bírom befejezni."



"Vannak benne igazi őrült jelenetek is. Szóval aki egy alacsony költségvetésű, ZS-kategóriás, majd a neve eladja játékot várnak, azok nagyot néznek majd és rájönnek, hogy ez nem vicc. De aki tökéletes programot vár, az is csalódni fog. Tökéletes játék nem létezik, de a Duke Nukem Forever próbál minden tekintetben, minden porcikájában megfelelni az elvárásoknak."

A Duke Nukem Forever jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ry0K3N #26
    Nem csaltak de minden létező exploitot kihasználtak benne ami egyszerűen létezik abban a játékban.
  • IMYke2.0.0.0 #25
    Hoppá, van újabb is - gyanús:

  • IMYke2.0.0.0 #24
    Mondjuk, nekem egy ilyenem van [lehet, hogy ugyanaz], de én nem emlékszem benne csalásra. Majd egyszer megnézem megint:

  • dronkZero #23
    Nem 10 év, azalatt háromszor újrakezdték. 3-4 év fejlesztés lehet a jelenlegi változatban kb.
  • armageddon666 #22
    Rég láttam a vidit, de sztem amit használ benne:
    impulse 101 (mert már az elején is rémlik, hogy Gauss riflelel tolja)
    god (mintha sokszor esne magasról)
    egy 180°-t forduló script
    bunnyhop
    hogy ez mennyire elfogadható speedrun, azt nem tudom. De azért ezekkel együtt is figyelemreméltó a 40 perces végigjátszása a HLnek, illetve azért ezek használatához is kell valamiféle skill :)
  • shandix #21
    Annyira tudtam hogy lesz valaki aki szóváteszi. Ugye ezt a végigjátszást fölvették videóra és föltöltötték az internetre, ha van türelmed végignézni akkor néhol azt látod hogy megy az üres folyosón ahol nincs semmi és paff a semmiből kap egy halom mindenféle lőszert meg felszerelést és ezeknél a jelenteknél az is látszik hogy megvan vágva a videó. + szerintem gravitációs cheat -et is használtak benne. Ennyi erővel akár god módot is használhatott volna és ha ez nem csalás akkor nem tudom mi...
  • Seth #20
    Csak kihasználta a játékban lévő hibákat, semmi csalás nem volt benne
  • shandix #19
    Azért tegyük hozzá hogy a HL1-et csalással vitte végig 1 óra alatt.
  • xido #18
    "Ahányszor csak játszom a játékkal, mindig remekül szórakozom és alig bírom befejezni"...csak jövőre jelenik meg,de a kis köcsög azért forgatja már a tőrt bennünk ezzel a kijelentéssel:))
  • gneoka #17
    Az a nagy helyzet hogy én is élen jártam a kontroller alkalmatlan az fpsre témában :) aztán elég hamar meg lehet szokni és tényleg nem rossz sőt mondjuk vegas2-t pcn is controllerel nyomom (xbox360) és online minden szerveren ahol vagyok benne vagyok az első 3-ban , ok lehet nem mindig nyerek de jól szórakozom

    tényleg próbáld ki nekem 2 hétbe telt az átállás aztán meg egyre jobban belejöttem csak nem úgy kell nekiállni hogy ez szar ez lehetetlen meg alkalmatlan hanem csak elkezded azt lesz ami lesz