DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inv1sus
Akkor lenne hihetetlen, ha 501 user között osztanák ki. Több ezer playernél már más a helyzet.

Én szerencsére elvagyok addig a SKyrimmel meg a munkákkal. Addig hátha lecseng mindkettõ...

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Hát ha kapnék meghívót meg 2 giftet hozzá, 1et én is megosztanék fórumon. De peches vok és kész.

setuh
Jah értem, akkor ebbõl kimaradok.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Muki100
Amit a valve random küld a jelentkezõknek azok kapnak 2 inviteot, de akiket már a barátjuk hív meg õk már nem kapnak több ilyet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

setuh
Ajándék meghivót mirefel osztanak?Ha kapnék kiosztanám itt a fórumon.

Hihetetlen Playdota-n kiosztottak 500 key-t, persze abba se voltam benne.

lolSL
black friday akció

TurboX
beszarok, itt meg 30 dolcsi..
Muki100
itt
+ battle.net 0.2

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TurboX
hol 60 euro?
Muki100
Eddig EU-n nagyon rossz tapasztalataim vannak a társak skilljével kapcsolatosan (3-an vagyunk, 2 ismeretlen és ez már elég rossz). Kanin meg dotaliciouson jobban ki lehetett szûrni hogy kivel legyünk.

Mondjuk a pubok gondolom mindenhol ugyanolyan rosszak lesznek, de akkor is jó hogy van választék, meg hogy nincsenek elzárva a régiók - amerikai és eus barátok játszhatnak együtt nem úgy mint az SC2-ben (ami 60€ mellesleg).

Zomil
nem elég az eu szerver? 😄
max 5percet kell várni, szoval sztem nem vészes 😊

Amugy ezen a héten nem lesz nagy patch hálaadás miatt, csak tegnap jött ki egy minipatch amiben practice játék mentése/betöltése volt benne.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Muki100
Shanghai, malaysia, US east szervert kipróbáltam practiceban és szinte 0 delay van, nem rossz. Szingapúr játszhatatlan, US west kicsit delayes, de mindegy is.

Azért az SC2-vel összehasonlítva ahol minden régióban meg kell vegye az ember a játékot ahol játszani akar és az EU-korea szerverek között akkor sem tud a lag miatt, ez már elég nagy elõny.

JSbyMSI8800
Nyugalom, majd mi segítünk, hogy eldöntsd mit kezdj vele <#vigyor1>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Inv1sus
Igen én is kaptam 7 mehívót, nem tudom micinájjak vle.

Én sem

Én se kaptam.

kisfigi
Ne aggódj, énis nagyon várom, töltöttem tesztet meg minden, de semmi! 😄 És aki meg kapott az gondolom inkább a barátainak adja a péusz pár hozzáférést, nem itt fórumon osztja szét, ami persze teljesen érthetõ, csak hát megöl már vágy h kipróbálhassam élõben is😄

Destiny. The design is clearly ancient.

Fabio Capello
Na szép, három ismerõsöm is kapott kb 10 perce bétameghívót... A végén már csak én nem fogok játszani :/

SirAlo
megvan, thx

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

rámész te international gombra és tekerd le a a scroll bart.

SirAlo
miutan beirom a steam accomat vissza atrak a http://blog.dota2.com/ oldalra, mit nem csinalok jol ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lolSL
http://www.dota2.com/tournaments/international/

itt lent a zöld gombra nyomj.

SirAlo
Es hol lehet a listara felkerulni? kiprobalnam en is

lolSL
még nincs bejelentve, hogy ingyenes lesz-e a játék. a betába viszont mindenki bekerül majd elõbb utóbb.

SirAlo
akinek van beta key-e az a teljes jatekot is meg fogja kapni ? Steamgiftes-en 50 ponter adjak

Muki100
Morphlinggal level 1-en szoktam 1-et tenni morphra, és agira alakítani jópár pontot. Ha nagyon tartok a first bloodtol akkor 1-nek wave 2-nak morph.

Huskar meg nem imba szerintem, mint akármelyik más dps hõst õt is gyors ki kell nyírni.

Zomil
az a bajom a játékkal, h még nincs nagy választék a hösökben és a late game carry-k száma elég korlátozott, sztem most egyik legjobb hard carry a játékban anti-mage, ha sokáig elmegy a játék nagyon nehéz megfogni és nem igazán van ennyire erös hard carry a játékban jelenleg. jo lesz mikor már 100+ hös közül lehet választani

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

setuh
Morphal nem vagyok valami mester, alig voltam vele párszor,de én olyan lvl 10 környékén szoktam rá tenni egyet aztán kismértékben variálom.

Egyedül amit most nem értek az morph a morphling 3 skillje ,hogy most van értelme emelni rajta lvl t a játék végéig vagy nincs😄

setuh
Broodmother-ben tetszik h a háló alatt nem kell folyton nyomkodnom a hold positiont,nem egyszer mentett már meg.Huskar meg nálam nagy favorit 😊.

Most már elég sok meccset lejátszottam d2 ben s ez a huskar undorító egy op kb minden meccsen ahol ott van az a csapat nyer ahol van...Viszont broodmotherrel és morphlingel egyáltalán nem játszanak nekem eddig doom bringer tetszik a legjobban kidolgozottságra nagyon jók a hangok😊

setuh
Akkor dotázz...nem csak dota2 létezik.

Bocsi Inv1sus én nem sirok😄, én türelmesen várok ... csak néha ,,nehéz" már végképp, hogy DotA buzi vagyok xD
Inv1sus
Szerintem attól, ha itt sírtok, nem fogtok elõbb key-t kapni. Türelmesnek kell lenni.<#nemtudom>

Adsz egy key-t ha felmegyek dumálni? 😄

Ati

Valaki akinek van Dota 2 key, az nem akar TS3-ra feljönni ha adok neki egyet? csak dumálni?D:
Értem, akkor elnézést: ), deee wáááh bárcsak lenne key-em...:'(
lolSL
egy ilyen távoli dátumot mint a február ne vegyél komolyan a valvetól
szeptemberi csgo betájuk is most 30-án indul ha indul 😄

Open Beta: Febr.-ban lesz. már megmondták Decemberben szerintem nem lesz.
Aki leakaszt egy béta kulcsot (nem giftet), az szóljon nekem azonnal legyen kedves! köszi

Wizard

JSbyMSI8800
bezzeg hozzám nem esik 1

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Lesz open beta, de még nem most. Szerintem december közepe fele lesz Open Beta. Mostanában meg naponta küldenek pár száz invite-t de nem volt szerencsém még😞. Kellett laptoppal kitölteni a survey-t, azt hittem, hogy elõny.

túrom a netet, de nem sok helyen osztogatnak meghívókat ahogy látom...

JSbyMSI8800
De minthogy csinálnának már egy nagyobb szabású zárt bétát, mondjuk kiosztanának vagy 100 000 kulcsot, legalább egy jó teszt lenne nekik, egyrészt a szerver mennyire bírja másrészt a bugok kiszûrése.

Sziasztok, tudtok olyan oldalakat ahol Beta key-t lehetne nyerni?😄, Már nagyon DotA2 buzi lettem, ahogy nézem a streameket, DotA-val 5 évet toltam... 😄
setuh
Közben megoldódott,tûzfal probléma volt.
Elsõ game-em kicsit nehézkes volt,jaték közben állítgattam a beallításokat,keresgéltem az itemeket,de nem volt olyan rossz,csak a végén léptek ki ellenfél csapatból mikor már szinte bent voltunk.

setuh
Az mér van,hogy akárhányszor próbálok csatlakozni,talál játékosokat,de a loading után kiír egy ilyet :
"Connection to the server exceeded the number of retries.Server is probably not available."
Vagy most senkinek se megy?

Grat. Egyszer talán nekem is lesz szerencsém.