5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#4082 érdekes. -
#4081 - Added Bristleback!
-
#4080 :) -
#4079 szerintem sokan vannak így vele :D próbáld meg diretide-ra cserélni, talán azzal összejöhet (: -
Jungle #4078 Kapott Hero bemutatót is:
-
#4077 Ha valakit érdekel cserélnék radiant HUD skin-t Dire-re... -
puca007 #4076 ezen a videón én szétröhögtem magam :DD -
#4075 mvp
-
#4074 -
undY1ng #4073 Aztamindenit.. Pedig nagyon fáj a fogam rá... Egyébként kulcsot is lehet tradelni cuccokért? -
#4072 Igen, sajna csak így juthatsz hozzá. Ráadásul az értéke folyamatosan nő (nem vészesen). Mivel már nem droplistas. (immortal) -
undY1ng #4071 Mármint kulcsot? :D -
#4070 még jó, hogy lehet kapni -
undY1ng #4069 Szóval 30x1,99 euró? Magyarul simán meg is szerzem 15K hufból? :O -
#4068 30 körül -
undY1ng #4067 Mennyi az a rakás kulcs? :) -
#4066 Veszel egy rakás kulcsot és trade. -
#4065 lesz nyuszi event? jöhetne valam nyulas greevlinges troll cucc :D -
undY1ng #4064 Pudge DragonClaw hookot, hogy lehet megszerezni a "legegyszerűbben" ? :) -
lehet vótmá bocsesz ha igen. a vége is marha vicces :D -
#4062 HP barral lehet valamit kezdeni?Ha úgy állok, akkor az egyik eltakarja a másikat....
Nem látom az ellenségnek mennyi HP-je van, nem látom a creep HP-ját,vakon last hitelek aztán vagy bejön vagy nem. -
#4061 Valaki el meséli csapat pont mire jó? -
#4060 lessétek heti top10et van benne 2big play timbeeer :D -
#4059 Szerintem sidelanen is jó, ha a killt megkapja.. Csak kell egy jó társ, meg squishy ellenfelek, mint riki, drow, meg egyéb népszerű carryk. Társ harassolja őket, esetleg van egy jó stunja,mint pl. Tusk, a maradékot meg elintézi a rakéta+lézer kombó.
ilyen nem csinálom azt, amit mondanak meg csak szar érzést kelt bennem.. Nem csináltam azt, amit mondott T_T
Aztán meg le leszek baszva. Esetleg még reportolva is aztán mehetek low prioba. -
#4058 ha már tinkert pickelem csak kiharcolom magamnak a midlént
crix meg biztos egy early blinkre hajtott ami jó kezekben (pub ellen) képes eldönteni gyorsan a meccset
nálam is előfordulnak érdekes meccsek, pl. necro elvárta hogy voidként őt támogassam, hagyjam neki a last hitet.. mondom:'nyád! -
#4057 Sírok...Ilyen béna, szerencsétlen népségeket....
2 x Leave 10 perc után,mert meghalt 2x,
1 x kikap egy fogyatékos csapattól, ami egy Mask of madnesses, alacsony szinten buybackelős drowból, egy tango+2 sage mask Zeusból és egyéb értelmet nem tükröző emberekből állt
1 x fasza csapattársak( void) , akik csak azért is odamennek hozzád és leölik előled a campet jungleben, pedig látják, hogy ott vagy és épp ütöd őket, suppoertok, akik jól last hitelnek és jól "el is last hitelik" előled a creepeket ( v nem tom, de sand kinggel voltam egy lanen Tinkerként és állandóan elszedte a killt. Kell-e neki, lehet-e, nem tudom, de v 20 percig nem tudtam Boots of travelt venni miattuk.)
Kezdem érteni a közösséget.. OMG NOOB,UNINSTALL,REPORT XY,GG SHIT TEAM.
Adhatok match ID-ét,ha szenvedni akartok, úgyis gondolkoztam már azon, hogy kéne egy kis help, mit csinálok rosszul,miben lehetne fejlődni. -
#4056 overlay* :) -
#4055 Options / Layout vagy valami ilyesmi helyen kapcsold ki az ingame layoutot. Próbát megér :) -
#4054 Azt hiszem ennyi volt a funolás AR-ban nekem, mert 2napja csak very high meccsekbe rak be és itt sajnos nagyon kijön, ha egy picit is jobb felállást kap a másik :S
Pedig nagyon fun volt, simán összehoztam AR-ban egy rakat win-t :D -
donatus13 #4053 kéne ja, áruló. -
#4052 hát nem ártana... :D -
#4051 timbeeeeeeeeeeeeeeer in cm, a picsába vissza kell térnem :D sooon -
#4050 Mi mobilról toljuk. -
#4049 Én fapados ventri párti vagyok :D -
#4048 én haverom meg raidcall fan -
undY1ng #4047 Haverokkal jobban csípjük a mumblet. De évekig Teamspeak meg ventrit használtunk. -
#4046 TeamSpeak -
undY1ng #4045 +Upd. Mumble Overlay zavar be: Ha az be van kapcsolva mumblen akkor nem indul el a dota ha csak be nincs írva a dota set launchoz hogy: "-nod3d9ex" De nekem ez után se működött. :D
A lényeg, hogy tudok haverokkal beszélni, max annyi, hogy nem látom h kik vannak fent (nem mintha csak nem haverok lennének). -
undY1ng #4044 Megtaláltam a megoldást, vagyis nekem ez volt.
Egyszerűen ha fut a Mumble a Dota 2 közben akkor azonnal lefagy.
Most kipróbáltam, ha nem vagyok fent simán belép, ahogy fel lépek lefagy dota2.exe erroral. De mi köze van ennek a dotahoz? -
undY1ng #4043 Checkeltem, parancssorokkal indítottam (nod3d9ex, safemode, autoconfig, window) javítottam, de semmi. Egyszerűen nem indul el ez a sz... már bocsi, de kezd nagyon felidegesíteni.