DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is rengeteget nyomom oroszokkal és sajnos nehéz elviselni, de már oda eljutottam ,hogy nem idegesít már egyáltalán el kell viselnem õket azt kész:S már -30 ba vagyok 😊 egyáltalán nem izgat már... tegnap is. ITt ez a meccs szarrá feedelték enemyt végig öltem õket, próbálgattam gankelni feltartottam õket ,hogy mieink kierõsödjenek aztán az lett belõle ,hogy mindenki össze vissza ment...

Persze, senki sem vitatja az igazadat, a nooboknak semmire se jó 😄

Zomil
csak a gond az, h ez a lich egy darab neutral-t sem szedett össze(vagy csak én voltam a vak), ráadásul jol sem álltunk 😄
De a soul booster is erösen megkérdöjelezhetö szerintem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én nagyon szerete, stackelni kurva jó vele fõleg az ancientet, akkor még tudok vele creep hullámot húzni stb😄 jó az...

RAZOR27
nem nagyon csípem lichet, viszont megtudom érteni a helmet, ha jól áll a csapat és van gold akkor énis megfontolnám, sokmindenre jó lehet. Könnyebben lehet vele jungelezni, sztekkelni , ha kezd kifingani a neutrálod betudod szipkázni, feltudod tartani vele a creephullámok, a lifesteal már csak hal a tortán. Biztos nem a legjobb választás de nem is a legrosszabb 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RedDevilsza
Logikus pedig: úgysem találnának el senkit vele <#idiota> tisztában vannak saját korlátaikkal, ezért inkább az esélyt sem adják meg hogy összevissza nyomkodják a razet, ehelyett tolnak egy attack moveot teamfightba oszt jónapot. Legalábbis a poof nélkülni meeponak is az volt a lényege hogy semmi skillt nem igényel úgy a hõs. mondjuk fele annyit sem ér, de hát valmit valamiért 😊

Zomil
Lol akkor ez nem ilyen uj kitalácio 😄

A másik build amit sosem fogok megérteni: eddig csak oroszokat láttam ilyet rakni, h Nevermore-al nem raknak shadowraze-re, hanem csak a passzivokra+ultira és utána is inkább stat-ra raknak. Fogalmam sincs ez miért jo 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RedDevilsza
Jaaaj régi szép idõk 😄 Dota 1ben rakott minden 2. lich helm of domit valami rejtélyes okból kifolyóan. Meg emlékszem meepok tolták úgy hogy poofra nem is raktak, és ment a meka-vladi-assault über aura, jobklikk az enemyre, 0 micro meepwnage.

Zomil
komolyan nem hiszem el, h csak retardáltakkal tudok összekerülni...
Lich itemjei bazdmeg: helm of dominator, soul booster, drum...EZ MI A FASZ?
Morph is basszameg Skadit vesz amikor szarrá van verve...deeee neeeem neki skadit kell vennie.

ToCsEk
oké kösz

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

RAZOR27
itt a meccs gondolom oda találsz

ToCsEk
linkeld már dotabuffon accod, kíváncsi vagyok

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

RAZOR27
ma elég sokszor láttam, egyszer játszottam vele, egyszer velünk volt meg egyszer ellenünk, már azzal kezdtem a meccset hogy õt majd szépen gankolgatjuk. Sajnos kapott némi free farmot az elején szóval meggyûlt vele a bajunk de aztán szépen kiszedtük amint lehetett. Amikor velünk volt hülyére verték 😄 (mily meglepõ 😄) énmeg szétszedtem vele mindent 😄😄 de piros pont érte hogy megpróbálták sokszor. Lehetne még kicsit nerfelni rajta (ha nem is az orb agrós dologgal) de ha idõben figyelsz rá akkor nem vészes, ugyanaz mint a sniper.

A mai nagy vicc az hogy witch doctorral voltam, erre vengeful egybõl kilép a meccs elején... shadow shaman meg megy midre, miután kétszer agyonlõtte a sniper elkezdett rinyálni hogy õ nem bírja a midet, leváltottam szétis csaptam az arcát 3szor, orbaszájba próbáltak gankolni ahogy kaptam a szinteket, de megint wardoztam szóval nemvolt para, elég volt arra a feed hogy még 4v5ben is buciraverjük õket (ulti aztán shadow blade 😄😄 találj meg mielõtt meghalsz 😄) erre a shaman elkezd sírni hogy mindenki noob és kilép (0-4-1es stattal, úgy hogy az összes goldját magára költötte a meccs folyamán) de a mégnagyobb poén az hogy 3v5ben se tudtak beverni (fun fact shamannal még szedtem 2killt utólag 😄) 30percnél meguntuk aztán úgydöntöttünk ff 😄 szégyenlem is hogy ekkora balbréktõl kaptunk ki... no mind1

Zomil
Egyáltalán nincs elkurva, teljesen rendben van, egy sima pubstomp hös. Dota 1ben nincs kivéve a CM-böl és mégis alig pickelik.

Persze ,hogy op mint a szar pubon totál aláz, jó ember kezébe kb csak winelni lehet vele😊 tobi streamen is mondták ,hogy elvan kúrva ezért is bannolva a competitivebõl. Különben minden meccsen ott lenne de elvileg nem kerül be amíg nem jön meg hozzá a balance patch.

egyik single draftkor drowt választottam mert rég játszottam vele, bakker milyen OP lett az a hõs! jól emlékszem hogy régen fix bonus dmg et adott az aura?

Nekem meepo a második legtöbbet játszott hõsöm 😄

Sáska
ez jo<#eljen>

Zomil
"Added Least Played mode to matchmaking! In this mode players can only choose from a list of their least played heroes. This mode is great for learning new heroes since everyone will be on equal footing."

LOL 😄

Meepo itt jövök 😄

Zomil
Amugy én most silencerre vagyok nagyon rácuppanva, ha beadja random draft-ban mindig kiszedem, nem semmi miket lehet irtani vele miden 😄

RAZOR27
nálam meg 3an voltak egy teambõl a csapatomba, valami balfasz románok, 20másodpercel a start után tide kilép a másik kettõ meg rommáfeedel egy lunát... jól indult a mai game. Játszottam még1et aztán abba is hagytam, pihenek holnapig 😄

Zomil
2-0 vagyok TA ellen mid-en, erre meepo-nk kilép és early abbandon...fuuuu 😄

Fabio Capello
Õszinte leszek, kezdõ létemre én is a single draftot nyomom - így legalább van lehetõségem megismerni, kitanulni az alapjait a hõsöknek, all pickben sose szánnám rá magam, hogy másokkal játsszak, mint amikkel már nagyjából tudok rendesen. Érdekes módon nagyon ritka, hogy negatív KDA-ban végzek - nagy kár, hogy még ilyenkor is könnyen kikapok, mert beesik egy leave, egy suicide retardált, etc, etc.

Nyilvánvalóan, nem én vagyok az EU régió legjobb játékosa, de jó érzés tudni, hogy a félelmem, hogy horribilisen be fogom szívni a játékokat, és iszonyatosan negatív KDA-kat fogok hozni, nem jött be. Persze, rengeteg mindent kell még tanulni így is, de az már csak idõ kérdése 😊

Viszont nemrég fedeztem fel, hogy lehet értékelni is a csapattársaidat (legalábbis a profilomon vannak ilyen számadatok), a lejátszott játékaim háromnegyedében kaptam valamiféle pozitív értékelést 😊

RedDevilsza
Pedig viper, huskar, clinkz, drow, silencer ugyanúgy orbolnak, agro nélkül.

RAZOR27
a többinél még nem figyeltem meg, de ettõl független nekem ez még mindig nem tetszik, nemlátom értelmét miért ne agróznának rá a creepek, bár lehet ez csak nekem fura 😄

Zomil
Az összes orb effect igy müködik 😊

RAZOR27
egyet értek, viszont még annyi nerfet kioszthatnának neki hogy a manuálisan "kasztolt" frost arrowsra is agrózhatnának a creepek.

(elég cigány dolognak tartom, bár ellenem még nem vetették be, de én szoktam és szerintem ez elég nonszensz dolog így hagyni)

RedDevilsza
Tipikus pubstomp hero. Ha nem gankelik, teamfightokban nem kap cc-t akkor el tud menni valóban. Normális mm szinten useless, lothar nélkül nincs escape skilllje, silence hiába aoe, nem ér annyit mint egy stun vagy slow. Az elõzõ aurájával valóban OP volt, most semmi baj nincs vele.

Most van elegem drow rangerbõl egyébként, kihozzák pubon 5 perc után 250 et dmg el, megvan a crystalis és vége a meccsnek , hát a kurva anyját az ilyen jó balancenak.

Zomil
Amugy azon is gondolkodtam, h lehet az a baj, h random draf-ot tolok és azt kevés ember játszik ezért tul nagy a különbség a játékosok között?

Zomil
egy csomoszor beirom pl. hogy ne azt a lane-t pusholjuk már ahol már bevertük a barack-ot, de nem...10böl 8szor visszamegy a sok hülye tovább pusholni oda...

RedDevilsza
MInt ahogy írtam, ha leszarják, visszapofáznak, nem kell törõdni vele. És nyílván nem olyan tanácsokra gondoltam hogy: "omfg stop feeding moron", meg hasonlók, hanem pl nyert teamfightok után villogni a szerencsétlennek, aki towerpush helyett elmegy erdöt farmolni, meg ilyenek. Az ilyeneket ha normális módon kezeled, hidd el nem 100ból 1 fog hallgatni rád.

Zomil
Hogyne...leirni neki mit csináljon...persze...ugye most viccelsz vagy pedig nem egy játékkal játszunk. 100emberböl jo, ha 1el találkozok aki elvisel némi kritikát a többi vagy leszarja vagy visszapofázik.

RAZOR27
ezis egy vélemény 😄 nálam észrevehetõen javult a helyzet szép lassan

RedDevilsza
Hát azért 1400 játékodból összvissz van 13 Very High mm-en. Ezt már azért nem lehet oroszokra kenni. A Dota nem csak arról szól hogy hogy lasthitelsz, meg milyen itemeket raksz, hanem hogy hogy tudsz együttmûködni, kezelni a rossz szituációkat, esetleg értelmes utasításokat osztani a csapatnak. Én ha látom hogy valaki nem azt csinálja amit kéne, leírom neki, pingelek hogy mit merre hogyan. Ha retardált az illettõ és csak visszapofázik, nem foglalkozok vele, de ha értelmes ember, csak a dotához nem ért még annyira, akkor meg meg hallgat rám és csinálja.

Én megyek szívesen de csak normált.

Zomil
Pudge wars, esetleg invoker mid sun strike-al 😄

Zomil
Hát 1400+ lejátszott meccs tapasztalata alapján(amikor a replay rendszer szerint very high skill-ben is voltam) itt ninics mm tier, csak szerencse, h éppen kikkel rak össze. Az a baj, h pl. honban éreztem 1700fölött, h ott tényleg jo játékosok vannak, de itt nem érzek elörelépést.

ToCsEk
holnap valaki game?😄 visszatérek oroszok reszkessetek<#taps>
este tolhatnánk akár valami sg gamet 😄 vagy valami fun mid onlyt 😄

RAZOR27
olyanokkal énis találkoztam 😄😄 de hálistennek már feljebb vagyok mm tierbe, már nagyon ritkán rak össze ilyenekkel. Inkább csak orosz eredetû problémáim vannak, de azok mindenütt ottvannak 😄

Zomil
Én meg csak random draft-ban nyomom, mivel meguntam, h single draft teli van gyökerekkel akik nem is ismerik az összes höst mégis ugy jönnek játszani aztán vigyorogva beirják, h most elöször játszanak xy hössel.

RAZOR27
ezért nem a mecsmékinget hibáztatnám, hanem azokat akik csapatként mennek játszani és direkt pubok ellen. A rendszer meg kénytelen valakit berakni ellenük.
Én csak singledraftba nyomom, ott annyira nem vészes ha többen jönnek 😄 4napja volt ahogy nézem, hogy elõször hogy full team ellen voltunk Ráadásul bajnok pickjeik voltak és early gémbe okoztak is fejtöréseket rendesen, de aztán elkentünk a szájukat. Sírtak is nagyon 😄 vicces volt 😄 de megérdemelték 😄
(mondjuk nem teljesen pub csapat volt nálunk se, de mi csak ketten voltunk egy teambõl) itt is a meccs

Hasonló nekem is, bár én -28 ba vagyok már, legfõképp azért mert pár újonc játékosnak segítek aztán magával ragad a loss áradat 😄D én is amúgy mindig ha solozok így vagyok, vagy én tarolok vagy engem tarolnak...

Zomil
Az a durva, h én +30 win-be voltam. És az ellenfeleknél valoban jo játékosok voltak...csak épp társaknak állandoan 200win-es embereket kaptam. Azota meg azért küzdöttem, h +15-ben legyen, jelenleg a mai nap folyamán azért küzdöttem, h +8-ba legyek, de szerintem estére le fog menni +5-re.

Az a baj, h még csak nem is izgalmasak a meccsek, 1meccset megnyerek +20killel, majd a következöt elvesztem ugyanennyivel.

A mai nap 1meccsem volt 30perc fölött az is azért, mert az ellenfél még farmolt egy kicsit, meg a kutnál szorakozott.

Muki100
Mindent megtesz az MM hogy 50% közelében legyünk, de néha pofátlan. Egyre többször lehet megmondani egy-egy meccsrõl hogy winre vagy lossra osztja le.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Velem is történt ilyen annyira esélytelen meccseket kapok néha, hogy elborzadok...

Zomil
Megint baszakodtak vmit az MM-el, mert 2nap alatt 3szor dobott össze egy 5fös társasággal, ugy h tölünk mindenki külön volt. :S

ToCsEk
9 meghívóm még mindig van

Hú jó kérdés már nem emlékszem rá.De valoszínüleg nem én kaptam ha nincs a táskámba.
De köszönöm a segítséget.
Ennyi szaros ruszkit félelmetes..