5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#4122 Nem unalmasabb mint a tobbi hard carry... -
undY1ng #4121 Értem, köszi a gyors választ! -
donatus13 #4120 playerek csinálják a cuccokat a játékhoz és ha elég sok rate et kap akkor bekerül. -
undY1ng #4119 Valaki felvilágosítana, hogy ez a Dota 2 Workshop az mi?
Látom, hogy interface, item meg minden van ott, de ezeket lehet használni a játékban? Vagy egyáltalán eshetnek? Vagy csak playerek csinálnak a játékhoz cuccokat és ha azt a steam (vagy ki) elfogadja, akkor be kerülnek a játékba? -
#4118 és melyik a legizgalmasabb?:D timber a legnagyobb fun :D -
#4117 Spectre egyik legunalmasabb hős a játékban, de ok :D -
vhooper #4116 Undying mellett, megtaláltam a másik kedvenc heromat,Spectre, Élvezet vele játszani, persze azért kell hozzá jó csapat. -
BlazeH #4115 De jó volt tegnap látni ahogy a phantom lancer és az összes illúziója apró darabokra vágja saját magát a blademailemen :) -
#4114 yep, vegyél fel mpeetz89 -
#4113 CM nem érdekelne? Egy haverommal mi is ebben a cipőben járunk de ő cmezni szeretne. Priviben írsz valami elérhetőséget?:) -
#4112 csapatot keresek, vagy legalábbis értelmes playereket akik tudják mi merre hány, jó kis pubstompra. -
#4111 axet imádom :D igazi lane ölő, noob irtó :D ultija a legjobb :D
macihez meg nemértek noobvagyok hozzá :D -
#4110 De van még egyéb, más felfogású buildem is, ami szintén nem tetszik másoknak:
Lone Druid: http://dotabuff.com/matches/139144457
Axe: http://dotabuff.com/matches/109280922
-
#4109 Majd egyszer veszem a fáradtságot és kipróbálom azt a buildet is, de nem érzek rá késztetést. Így olyan tankos vagyok és még durva dps-t is osztok. A normálisnak build alapján, ha az ellen nem hülye, vesz dustot és simán megöl, mert nincs elég hp. Az én buildem erre fel van készítve. -
#4108 Nekem meg az instant win :) -
#4107 Olyankorra nekem megvan az első kiosztott reportom :) -
#4106 15perces Radi a legjobb :DDD -
#4105 Tranquil es soulring nalam is alap,egyszeruen sosincs fel hp folott az ellen earlyben. -
#4104 hát ez így elég bullshit :(
én így szoktam sorba RING OF AQUILA vagy SOUL RING aztán TRANQUIL BOOTS utána DIFFUSAL BLADE aztán MANTA utána bash vagy crit, attol függ melyik kell hamarabb, kb itt már vége a gémnek mert +10killbe vagyok xD, ezután még jöhet BUTTERFLY vagy HEART, de hát kinek mi :D -
#4103 Phantom lancern buildem:
http://dotabuff.com/matches/164411141
Nekem valahogy ez jött be és azóta nem is tudok szabadulni tőle :D -
ENVE #4102 Kell valakinek invite? Van sok -
donatus13 #4101 Szinteként 4 agi azért kemény, hand of midasra rá rushol főleg ar be és tud kicsit farmolni az elején akkor azt hiszem a meccs eldőlt :D -
#4100 Cancerlancer mindenhol el tud szabadulni:D -
#4099 basszus, ez a PL nagyon el tud szabadulni all random-ban ha az ellen nem kap countert -
#4098 régnek nevezni túlzás, pár hete átlagos bann volt, de még sokszor kiszedik, ha gyro banra ment. Többnyire neki köszönhető hogy hátrébb szorult a kompetitív rétegben, de még mindig nagyon erős pick. (persze csapatfüggő) -
#4097 Versenyek már rég nem. -
#4096 Jolvan kibirtad ezt az 1 napot :D -
#4095 ütős hiró, nem véletlen első/második körös bann :D -
donatus13 #4094 Undying nagyon jó hős, akár teammel is, az első spelljével szívnám ki ZOOM minden erejét azért ahogy most ez a fórum kinéz. <3 -
vhooper #4093 Kinek mi a véleménye Undyingról? Nekem nagyon megtetszett. -
#4092 voice enable 0 a legjobb barátod ! -
#4091 LOLCinema -
#4090 bolondoknapjarol hallottal mar? -
Roy4l #4089 nem azért de mit keres lolos háttérkép egy dota2s topicba?! -
#4088 Igen, ahogy valami nem úgy sül el rögtön mehet a "noob team" vagy valaki hibáztatása :P Hozzá lehet szokni, de a pillanatnyi játékkedvet eléggé le tudja rombolni. Mindegy, majd muteolok aztán leszarom :) -
#4087 ha pro leszel akkor se fog ez változni :D amint egy kis előnyre tesz szert az ellenfél, valaki úgyis kinyitja a száját :D megkell szokni :D -
#4086 Kb 2 hete játszom a játékkal, elég szórakoztató. Viszont az barmi idegesítő hogy majd minden játékban kinéznek valakit és azt baszogatják hogy miért úgy játszik ahogy. Mivel kezdő vagyok sűrűn kapom én is a fucking noob megjegyzéseket, ami chaten még elmegy, de amikor voice chaten fossák a hülyeségeiket az geci fárasztó. -
Roy4l #4085 szerintem adj azokon túl mihamarabb ha nem akarsz kulcsot venni mivel egy idő után mindenki teli lesz ilyennel és már semmit se fogsz kapni érte -
#4084 Nagyon egyszerü, ha akarsz venni kulcsot hozzá megtartod, ha nem elcseréled olyan itemekre amik talán érdekelnek is :) -
undY1ng #4083 Esett egy Treasure of the Shaper Divine és egy emberke máris felvette, hogy szeretné tradelni common itemekért. Láttam, hogy ez a láda csak rare és annál nagyobb dolgokat tartalmaz. Meghagyjam vagy tradelhetem nyugodtan?