DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
jobb is nem lesz statbuzulás 😄, elég lesz dotabuffon lesni😄

ez a troll varlord skin elég gány lett szevasz

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zomil
Tetszik ahogy a forumon 1-2 hülye most sir, h emiatt casual lesz a dota2...merthogy mostmár nem láthatod amit eddig sem láttál? 😄
Meghogy ök eddig azt hitték, h kompetitiv a dota 2...kár h dota1-ben sem volt semmi stat 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RAZOR27
köszi szépen, elég faszent kis update lesz
pont most megy a dignitas meccs, említették a lifestealer empoweren kombót, na mostmár akkor nemlesz ilyen 😄😄
a kotl meg warlock fixeknek külön örülök

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
link a full changeloghoz?

Zomil
- Added a privacy setting in the UI so that players can specify whether they want to allow external 3rd party websites to be able to access their match history (defaulted to private).

nah, valve megoldotta helyettünk, köszönjük nekik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
- Added Troll Warlord!
- Added All Random to matchmaking!

yay 😊

RedDevilsza
Igazából az is elég lenne, ha az echo slam csak a main meepo alapján sebezne. Fõleg most hogy alap item az agha...

Muki100
Az a baj hogy egy ilyen kis változtatás is túl sokat javíthatna rajta. Szerintem így ahogy most van pont jó, annyi a hibája amit már írtatok, könnyû meepo ellen counterpicket húzni de ez sok hõssel így van. Az új aghanim buff rengeteget segített neki.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Én írtam playdotara is, +1 osztható item slot aghanimmal, az lenne a jó, BKB nak esetleg, bár az nagyon op lenne, de azért még úgy is ölhetõ maradna én lájkolnám 😄

RedDevilsza
Am Meeponak az lenne a legnagyobb buff ha kivennék a retkes Earthshakert a játékból 😄 10-bõl 10szer instant rámpickelik, és onnantól igencsak megnõ a játék nehézsége.

ToCsEk
pedig tolja, fentvan friend listemen is😄

Hiddenone-t nem láttam HoN óta, kár pedig vele nagyon jókat gameltem az jó gyerek volt😄

ToCsEk
jah már látom 😄 azt hittem hiddenone-val tolod😄

ToCsEk
lol😄 kik vannak a teambe?😄

penge25
<#eljen>

Zomil
Ez is nagyon hasznos 😊

penge25
Köszönöm szépen<#worship>, most jól jön minden ilyen míg képezgetem magam.

penge25
no, most 1-2 hónapig úgy is ismerkedek csak a hõsökkel, de ahogy olvasgattam ma a hõsök skilljeit, nagyon sok hõs egy az egyben a honba is benne van(hisz a hon is a dotából merített nem kicsit , na majd ha kellõ tapasztalatom lesz és valakinek szüksége van a teambe egy supportra szóljon 😊

Zomil
Hát nemtudom, most ezzel az egésszel akkora npészerüséget kapott az oldal, h joval többen fogják látogatni, nagyon kiváncsi vagyok, h milyen változást fog hozni a community-be. Nincs kedvem ahhoz ami hon-ban is volt, h barna/narancs(vagy mi volt az utolso) csak supportot játszhat(sajnos eleinte én is ebbe a köcsög csoportba tartozta, h kicsi mmr ne carryzzen nekem...ez a publik stat velejároja volt...aztán most dota2-ben leszarom kinek mennyi winje van egyedül csak akkor huzom fel a szemöldököm, mikor láthatoan valaki kezdö aztán ránézek, h a 700win-em mellé kaptam egy 100wineset, hát persze, h kezdö még akkor) 😄

Hát figyelj, játékon belül nem nagyon szoktak csak steam accot nézni max , legalábbis mi, ha nem lehet ingame látni nem nagyon fogják nézni, am playerek 30-40 % a nem is ismeri a dotabuffot legalábbis akikkel én nyomtam és megemlítettem, fingjuk nem volt róla.

Zomil
Dehogy...ez csak a dotabuff faszsága...semmi bajom nem lenne, ha privát lenne, legalább akik kiváncsiak rá tudnák követni a fejlödésüket, de igy, h nyilvános lesz, kapunk egy hon 2 buzulást :S

Ez a játékon belül a matchmakinget is befolyásolja végül ?

Én is ettõl félek, hont pont a stat buzulás miatt utáltam meg kegyetlenül, mert lófasz értelme nincs, egy pro support player csinál 0 10 40 es statot és akkor is egy száni köcsögnek van beállítva holott lehet ,hogy übermens support és õ hozta le a meccset az assistokkal... kár ,hogy ezt a szart akarják itt is erõltetni...

RedDevilsza
(-lehet)

RedDevilsza
Én azt nem értem soha hogy lehet egy 5v5 játékban miért/hogyan akar bárki is egyéni teljesítményt mérni.

Zomil
Jah és persze a sok faszméregetö gyökér, megszavazta a nyilvános rating-et...

Zomil
https://dotabuff.com/pages/dbr

Jajj...nincs kedvem, h ebböl is olyan flame-ek legyenek, mint hon-ba :S

Na magyar ligára most már mi is beneveztünk, múltkorit lekéstük 😄 kíváncsi leszek milyen meccsek lesznek 😄

akkor ugyanolyan mint SC2?

penge25
nembaj, hátha találok pár régi honost, te is az voltál Tocsek 😊

ToCsEk
kerüld magyarokat, sg-s arcok jófejek, de a többi "nagytudású" magyar troll geci mind, nagyra vannak tudásokkal, akik alattuk vannak meg nem nézik semmibe kb

dota.rts.hu és Hungary channel 70, 100+ playerre van teli, válogathatsz 😄 majd meglátod milyen is a színvonal 😄, persze ki lehet fogni az értelemsebb embereket is

Dota2.hu
Dota2.rts.hu
dota24.hu
http://www.facebook.com/DotA.RTS.hu
http://www.dota2league.btar.hu/ ez meg multhéten indult, fel is kapták, indul is a 2.része egybõl

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sziasztok! Akinek kellene Dota2 meghívó az írjon erre az email cimre: [email protected]. Van 1 8db amit szét tudok osztani. Üdv.

ALien

penge25
Sziasztok. Két napja kaptam egy dota 2 meghívót. Régen sokat kb 2 év HoN-oztam, volt egy kis Lol (bár az nem jött be). Majd beszippantott a Guild Wars 2, de sajnos ott elértem mindent ami érdekel és így már nem köt le. Nos, azt szeretném megkérdezni vannak e magyar klánok, magyar közösség, mint régen a HoNba amikor sokat tudtunk együtt játszani, még kisebb bajnokságok is voltak (Itt sok ismerõs HoN-os koléégát látok). Vagy inkább hagyjam a picsába a játékot, mert csak sokkot kapok a pugtól?! Van valami magyar ingame chat channel?

Fehercsoki
Illetve már 26.

Fehercsoki
13 darab ingyen elvihetõ dota 2-m van, ha valakit érdekel pm-ben dobjon egy e-mail címet.(steames e-mail cím ahova küldhetem a giftet)

Pethy23
Véletlen 😄
setuh
Lehet,h csak veletlen de miota nyugat eu szerveren jatszok,igaz nem toltam mostanaba sokat,de nem lattam ciril betut,max nemetek dumalgattak.Meg a vegen normalizalodik a helyzet.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Inv1sus
Hát a játékok közötti szünetben lemutolhatnák magukat. xD Mert én most pont egy ilyenbe kattintottam bele.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Zomil
Mondjuk hogy amibe belenéztem meccsen ott a játékosok nevei elég igénytelenek voltak.

mi a probléma vele?
RAZOR27
utánalestem itt megy most, 3percet bírtam 😄 elég igénytelen 😄 de próbálkozásnak elmegy

Nem tudja valaki, hogy ez hány órakor indul?
Ahogy mondod, ma toltam egyet, alig pár hõs hiányzott, mondom jó, errõl ennyit😄

Zomil
Az uj játékmod meg amugy sztem semmire nem jo. összes hös-20 ami olyan 100 😄

Ha a 20 legkevesebbet játszott hös lenne, akkor lenne értelme.

Jah, nagyon kevesen nyomják ez az új játékmód se valami gyors, single draft és ap a legjobb.

Zomil
Amugy még valami furcsa feltünt. Mi történt a random draft-al, a nap bármelyik szakaszában legalább 5perc mire behiv...ezelött azért 2-3 perc után már ment is a menet, most meg semmi, pedig elvileg stabil 150-200ezer játékos van. Vagy mindenki abbahagyta a random draft-ot? Nem értem :S

Még mindig nem kezdõ Dotásokat keresek. Ha te is ilyen vagy addolj ingame: nukerke

Ha addoltok gyertek is meccsre vagy inveljetek engem mert annak semmi értelme, hogy addoltok vagy én titeket utána meg semmi... 😊
RAZOR27
ezért nemis a tiedre válaszoltam 😄 mert csak nagy-általánosságba értettem 😄

amúgy ironikus, elsõ single draftomba bennevolt lich, gondoltam jel hogy próbáljam ki dominatorral 😄 sajna 4percnél jött futár szóval volt egy 2-3 perc afkm, nemvolt manim kipróbálni. De az ultijára még mindig nem figyel oda senki 😄 amikor bejött két blademail az ellennél ott volt egy csufi fûbeharapásom 😄 axe meg clockwerk kötött pattogott, mindkettõn blademail 😄 tizedmásodpercek alatt elpusztultam 😄 de kilépett az ellenféltõl valaki szóval nemvolt nehéz a végére