DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avengir
Jövõ7en jön Briestelback és mivel még mindig tetves bugos a játék az új hõsök helyett inkább jöjjenek a bugfixek, amiket az itemek mellett pakolnak be.

https://hotshu.wordpress.com/

Hát akkor az nem olyan vészes.
setuh
Ha jol szamolom akkor 10.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Mennyi hõs maradt ki eddig?
setuh
Hihetetlen,hogy most nyaron jon a harmadik internationnal,ergo 3 ev alatt nem voltak kepesek elkesziteni az osszes host,hihetetlen...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

RAZOR27
Ja, félreértettem bocsi. Hát igen most rá áltak a szettekre meg az új ficsõrökre 😄 nem tudom nemártana inkább felkészíteni a hiányzó hõsöket a captains modra vagy valami. Meg ez az új lina cucc elég érdekes, legalábbis az ára 😄 viszont a jakiro ward pofás lett nagyon, be is szereztem pár másikkal együtt ^^

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Braikingboss
Sziasztok
Ha lehetséges valakitõl kérhetnék egy meghívót? Elõre is köszönöm.
[email protected]

vagy

xtimegt a steam nevem

Don Kartács :)

Úgy értem, hogy semmi értelmes nincs a heti patchekben csak gagyi új setek.

http://steamcommunity.com/id/eddy22

RAZOR27
pedig most rendszerint egy item esik az új szettekbõl (csaknem) minden meccsen, délután pont egy naga fejest dobott hozzám.

Már elegem van, mindig csak ezek a szar itemek jönnek dögivel...

http://steamcommunity.com/id/eddy22

Muki100
Akkor változik ha a dota 1-ben is kiadják az új mapot.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

berlinboy6329
Balance patchok nem szoktak jönni?Soha nem láttam még, hogy változott volna vmi.Mindig csak bugfix van.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Köszi a választ! Most néztem wikin,hogy van immortal meg ancient fokozat is.
krpsycho
a mythical a ritkaságát jelzi (common>uncommon>rare>mythical>legendary) a bottle meg a tárgy azonosítója, hogy kb mi az és hova 'való' Brewmaster tudja használni, csicsa-cucc, random kapod, és szintlépésnél õket.

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Mythical bottle mit jelent? Olyat kaptam brewmasterra, különben szar játékomért..
krpsycho
Heti 2 ? Jelentkezem akkor de max 3 😄 azt viszont megköszönitek 😊

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Inaktivitás miatt most az egyik játékosunk nem tud játszani, és a helyére keresünk valakit, haladó játékos kellene, és olyan aki az összes hõst ismeri, és lehetõleg aktív játékos legyen, 8 - 11 ig szoktunk lenni esténként, aki heti 1 alkalommal jönne az nem jó. Akit érdekel dobjon itt privet , vagy írjon ide üzenetet.

ToCsEk
fosfosfos

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

03/06/13

GAMEPLAY
- Gyrocopter: Fixed Rocket Barrage firing while under effects like Disruption/Chronosphere/Doom/Hex.
- Gyrocopter: Fixed Flak Cannon hurting nightmared units without waking them up.
- Naga Siren: Fixed being able to purge Song of the Siren aura off of Naga Siren.
- Nyx: Fixed Spiked Carapace affecting Juggernaut during Omnislash.
- Outworld Devourer: Fixed Astral Imprisonment not draining enough mana from enemy heroes.
- Timbersaw: Fixed Whirling Death not doing enough damage against strength heroes.
- Fixed Maelstrom and Mjollnir being unable to proc if the initial target is Magic Immune.
- Tweaked Neutral Creep chase timings for the two small camps.
- Fixed a number of bugs in Mechanics I, including all known showstoppers.

UI
- Fixed holding alt causing smoked hero names to be shown on minimap when near truesight.
- Fixed your status showing as playing a local bot game if you were spectating a game
- Hero performance page is now sorted by total number of games played.
- Fixed Dire wins in the Team Game History tab showing up as losses.
- Fixed bug where Team Game History wasn't refreshing properly.
- The Teams List under Community now displays Teams in order of their most recently played match.
- There's now a dialog asking the player to rate their currently-used hero build (if it's not yet been rated).

AUDIO
- Music now plays in spectator and replay modes.

ITEMS
- Added Fiery Soul of the Slayer item for Lina.

krpsycho
ha kell még, küldj privit

Hát azt nagyon megköszönném. E-mail cím:
[email protected]
Ez úgy mûködik hogy megívó kell de mindenkinek annyi van hogy nem tudja hova tenni szóval ha küldesz egy e-mail címet akkor kapsz egyet.

Sziasztok. Régen sokat toltam dotát. Szeretnék játszani dota 2-vel. Nem tudom ezt lehet-e free to play. Steam-rõl letöltöttem (nem fizettem), de így csak spectator mód megy. Bejelentkeztem free invite-ra. Nem tudom fognak e küldeni ilyet. Akik már tolják tudnak küldeni invite-ot, vagy ez csak ezzel a listás módszerrel megy?
Blob
Köszönöm
berlinboy6329
ti mit csináltok olyankor,amikor downtime van és nem carryk vagytok,hogy mentek farmolni? Hanem ilyen undyingok v esetleg pudgeok, banek, ilyesmi. Amikor nem látni ellenfelet a mapon,nem pusholnak, vagy scsak kijönnek leölni egy creep wavet,aztán eltûnnek megint.

A másik meg, mi az a tuskó a bal felsõ sarokban? Van ott stat,meg megosztott cuccok,meg guide,de mi az a fatörzs? Csak megáll tõle a játék egy pillanatra,de semmit nem csinál.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

RedDevilsza
<#idiota>

Mindenféleképp legyen benne, hogyan lehet telepíteni a bemondót a hátizsákból!
RAZOR27
akkor csak lekell fordítani 😄

Magyarul gondoltam, ezeket én is ismerem...

RedDevilsza
Angol tutorial. Ennél jobb nem kell kezdõknek.

Azon gondolkodtam csinálok egy tutorialt kezdõknek ha lenne rá igény 😄 képekkel meg mindennel.

krpsycho
ALT+KATT

Blob
még 1 kérdés a térképre hogy jelölöm a támadás/védés/stbket?
Sziasztok! Egy ismerõsöm vett dota 2 höz bemondót, de nem mûködik neki sehogy sem a coop bot és gyakorló meccseken. Tét meccsen mûködne ez, vagy valami bug lehet? Fórumokat néztem hozzá, akiknek volt ilyen problémájuk, de nem lettünk okosabbak tõle. Tud valaki segíteni?

berlinboy6329
Low priority,kösz mindenkinek... 24 órán keresztül nem játszhatok ezzel a szarral,ha nem akarok agyvérzést kapni cykáéktól,meg egyéb taigetosz túlélõtõl.

2x egymás után crashelt ez a fos,mihelyst a pick számláló elérte a 0-t. Kaptam fincsi abandont érte...De csak a 2-ért. Úgy van most 2.

Társakat keresek Dota 2-höz. Steam : UrmyHun

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

ToCsEk
baze ez jobban üt mint a shitty digest videók😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
lol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Blob
rendben köszönöm 😊
Muki100
Nyomsz egy "a" betût, ez az RTS-ekbõl ismerõs attack parancs, avval bármit be tudsz célozni. Csak fél hp alatt tudod a saját creepedet ütni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Blob
sziasztok, nagyon kezdõ dota2 játékos vagyok, és abban kérném a segítségeteket hogy a saját creepjeimet hogy tudom meg ölni, mert csak áll a karakterem elõtte és nem csinál semmi? elõre is köszönöm az infot
Zomil
Nincs uj hös megint 😞
Pedig bristleback jöhetne már, jo kis pub hös 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Muki100
Szerintem arra gondolsz, hogy ha zöld akkor van ultija, ha piros akkor nincs, ha kék nincs manája.

nyx nagyon fun 😄 szerintem. drowot egész jól be tudod nukeolni vele pl. 😄 de a villogó izékre nem tudom mire gondolsz 😄
berlinboy6329
Hát ma kipróbáltam nyx-t..mint a szar😄

Úgy kikaptam..Merthogy sniper felfeedelte drowt miden....

vkinek van arra ötlete,hogy a felsõ sávban a menüben mik azok a villogó g*cik? hol pirosak,hol kéke,zöldek,hol világít,hol nem.

Meg hogy mi van az ingame guideokkal mert már MEGINT nem tölt be egyet se....

RAZOR27
az a kemény amikor a meccs kb 40.percében lifestealer beleugrik csapattársamba aztán nemjött ki belõle csak amikor meghalt ügye, aztán kérdeztük ez most mi volt, azt mondta hogy csak kiakarta próbálni a skillt 😄 ok 😄

RedDevilsza
Amugy kezdõknek tudom javasolni hogy ahelyett hogy csak 1-2 hõssel játszanának, azon az alapon, hogy azzokkal megtanulnak játszani, ahelyett inkább próbáljanak ki minél több hõst, és próbálják megérteni mindet. Fejemet fogom amikor többszáz wines ismerõseim értetlenkednek hogy ez meg az a hero milyen skilleket nyom/miért haltak meg.

én úgy szoktam hogy ha enemy teambe van min 2int +1carry akkor nyx de ha inkáb str/carry +1support van ellenem akkor vagy slark vagy változó de slarkkal meg nyxxel szoktam így variálni de még windrunnerrel se rossz annyira . Vagy még Puck ot lehet használni sok közelharci ellen.

nézd meg a harc arányait, hányan ütik a társa(i)d, és mire odaérsz mennyi fog megmaradni, mert ha elindulsz úgy hogy két társad üti három ellenfél, és pl miden vagy topra kell menni akkor ha nincsenek a társaid felfeedelve akkor lehet nem éri meg odamenni, mert csak te is meghalsz. Ez a tapasztalatom nekem is szokszor, hogy ölik egy társat aztán elindul oda majdnem mindenki a csapatból, de mivel máshol vannak a pályán egyesével érnek oda és úgy mindenkit lecsapnak többen.

Templar ellen opa tud lenni supportnak pl ogre magi, jó ellene alchemist, pudge, viper.

Phantom assassin ellen stun kell, Bounty ellen meg dust, vagy slardar vitás esetben zeus.