5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#4402 Nem hiszem, hogy nálunk ilyet össze lehetne hozni :) -
#4401 na vajon lesz magyar Pubstomp? Jólenne valakik bevállalnák pesten :D -
HUmanHunter #4400 már nincsenek meghívók. [legalábbis tőlem elvették az összeset mikor megjelent a játék hivatalosan] -
Geri8 #4399 Sziasztok!
Még mindig lehet meghívóval bejutni, vagy már csak a várólistás rendszer működik? -
Gerdzso #4398 Köszi!
Ilyen packokat tudok eladni, de különálló itemet nem tudok vagy azt nem is lehet? Ezt írja: "Not Tradable or Usable in Crafting " -
#4397 marketban van lehetőség eladni a cuccokat, aminél írja a sellt, és ha jól emlékszem kiírja, hogy miért nem tudsz eladni, ha nem tudsz. Egy hónap verify kell hozzá minimum szerintem. -
Gerdzso #4396 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy Dota 2-es cuccokat eladhassak mit kell csinálnom? -
#4395 Mi a steam id-d gábor? -
#4394 az a 4% mire van fenntartva? -
Carmageddon #4393 Megjelent a játék 96% -
Jimmydrunk #4392 Kosz! Mar lejart! :D -
#4391 -
STEVEdoto #4390 ha rámész a linkre látni fogod!
-
#4389 profilodban vagy mikor keresed a gamet ott is kiírja -
Jimmydrunk #4388 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy nem jar csatapont a Dota 2-ben, mert jatek kezdesnel kiirja, hogy alacsony a prioritasom, hol tudom megnezni mennyi ideig lesz ez igy?! -
Norberto88 #4387 Jó persze én csesztem el, csak régen vmiért annyira nem foglalkoztam vele:/ Nem néztem utána a dolgoknak. -
Nekrofil #4386 nekem vagy 35 meghívóm volt :D -
#4385 már rég kipróbálhattad volna, mindenkinek volt itt legalább 20 meghívója -
Norberto88 #4384 Most, hogy megjelent azthittem végre kipróbálhatom de ezzel a sorban álltatós rendszerrel nyár végéig talán bejutok talán.. Remélem felgyorsul majd.. 4 nap alatt ugrottam 28500. helyről 28250.re fantasztikus :D -
STEVEdoto #4383 Sajna ez a solo matchmaking total broken. Nem tud egyszerűen balancolni. Vagy mi kenjük el nagyon az ellenfelet, vagy ők mindket.
De a játék még mindig a legjobb számomra és az is marad. -
BlazeH #4382 Én azokat a (gyanítom) 12 éves kiscsávókat nem bírom akik, ha az elején vétessz egy hibát képesek egész meccsen szidni, meg noobozni, ahelyett hogy a játékkal foglalkoznának, és az sem érdekli őket ha közben sokkal jobb a kdr-em és minden más paraméterem is náluk. -
undY1ng #4381 Én már azért is kaptam reportot, mert "Ppl pls report this xyz, won't communicate with the team". :) -
Nekrofil #4380 Nem tudom. De annyi biztos, hogy ez a mute rendszer az eddigi legszarabb büntetés a reportolásra. az egész csapattal kibasznak így, nem lehet normálisan kommunikálni -
#4379 ugyan miért? Versenynél kap jogot, hogy bárhol játszon. De most tegyük fel, hogy van olyan orosz, aki normális vagy kiderül róla, hogy jó játékos, miért ne játszhatna eu-n? Ez mondjuk relativ, de addig amíg nem kap reportot, mint a mút eddig, addig maradhat. -
Nekrofil #4378 APB-ben ezt meg is csinálják, régebben EU serverepről deportálták az oroszokat saját orosz serverekre, most USA-ból tolták ki a brazilokat (olyanok, mint oroszok). Dotában ezt a versenyek miatt nehezen megoldható -
#4377 még pár orosz régió kéne és kitiltani a faszba ezt sok csótányt innen -
#4376 Uh de vartam mar :D -
STEVEdoto #4375 Ha valaki ilyenre vágyik az kezd új accountot. -
undY1ng #4374 Nem is úgy értem, hogy globálisan, hanem mondjuk egy körlevelet küldenének és ott az adott acc-ra megkérdeznék az embereket, hogy kérjék a stat reset (ismétlem csak az adott accounton), vagy ne.
Csak egy dolog miatt és az a béna stat + W/L ratio a kedves russian playerek miatt.. -
STEVEdoto #4373 Nekem ez eszembe se jutott. Sztem a Valve-nál se. Felesleges húzás lenne mert semmi célja nem volna. Csak annyit érnének el vele, hogy jópár embert magukra haragítanának. -
#4372 Ha jól emlékszem, erről is régebben nyilatkoztak, hogy nem lesz. Meg ahogy korábban írtam, a játék már nagyon régóta csak azért viselte a béta jelzőt, mert nem akartak hatalmas tömeget ráengedni a szerverekre. Ráadásul akinek már a béta megjelenés óta van hozzáférése és lejátszott több ezer meccset, nem biztos, hogy örülne, ha resetelődne az accja. -
Neoncsoves #4371 Szerintem ha megjelenéskor nem volt, akkor már nem is lesz. De hátha valakinek van más infója erről... -
donatus13 #4370 Nem lesz. -
undY1ng #4369 Lehet, hogy volt már kérdés, de ugye már elvileg "megjelent" a Dota. Lesz-e Stat reset vagy nem? :( -
sanyiiiii #4368 Abaddon :) -
Neoncsoves #4367 játszottam ma egy jó meccset :D
-
#4366 Szerintem pedig de, mert eddig az szerezte be aki akarta ez teny,de most erre meg rajon egy rakat steam hasznalo aki eddig nem ismerte,esetleg csak hallott rola,de mivel ingyenes megy kiprobalni.Persze ebbol fele se fog maradni,de azer lesz jo par uj jatekos.Az mar mas kerdes,hogy ez minket nem erint,mert nem fog osszerakni veluk.
Az hogy uj hos nincs mar nem lep meg,de azer rohadjanak meg.Ha ma megis jon uj hos/hosok nem szoltam,bar szerintem ha jott volna akkor azzal egyutt jelentik be a megjelenest is. -
#4365 Elolvastam, amit írtam, és még mindig így gondolom. -
Neoncsoves #4364 Remélem új herok :D -
#4363 Nem tudhatod mi lesz a mai patch-ben...