5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
Fletley9 #4522 BO5-t a nagydöntő? -
STEVEdoto #4521 A Na'Vi tegnap elég jó showt csinált Pudge-al a TongFu ellen. A Fnaticot sajnálom hogy kiesett, de egy Top 8 -ra is büszkék lehetnek. -
tucsok63 #4520 köszönöm szépen a válaszokat -
#4519 és kiesik a Liquid -
#4518 A Steam piacon nem tudod eladni, mivel "Not Marketable". Viszont cserekereskedelmi értéke sincs sok, mivel szinte mindenkinek van ilyen, aki akart magának szerezni előző télen. -
#4517 szinte semmit nem ér -
#4516 Steamen belül el tudod adni. -
tucsok63 #4515 Helló!
Nem találtam szabályzatot a forumot illetöen tehát remélem nem lesz szabályellenes amit kérdezek!(Általában nem lehet semmiféle kereskedelem forumon)
A lényeg a következő nem vagyok nagy dota játékos és nem tudom a bizonyos tárgyak árát sem de a tulajdonomba került ez a courier. Arra lennék kiváncsi van e valami értéke.
Elöre is köszönöm a válaszokat.Ha valakit érdekel vegyen fel! -
donatus13 #4514 fönt van minden a hivatalos oldalon. -
#4513 Tegnapi Navi vs Orange 3. game-rol van mar replay valahol? -
STEVEdoto #4512 Sztem több nézőjük lenne ha EU-ban lenne az Int. De persze jóval kényelmesebb megrendezni hazai pályán. -
#4511 *nekunk keso delutan -
#4510 Tavaly is Seattle-ben volt,de ha nem csal az emlekezetem hamarabb kezdtek minden nap,igy nekik reggel kezdodott,keso delutan.
-
BlazeH #4509 Mert Seattle-ben még csak dél van. -
#4508 De mer kellett ilyen kesore tenni iden...Latom,hogy minden nap annyitol van. -
BlazeH #4507 Most olvastam, szerintem hatalmas :D
"A Dota and a LoL player meet. The Dota player says "Dota 2 is better." The LoL player couldn't deny." -
#4506 Úgy számoltam, hogy 21 órától fog kezdődni. Holnap. -
#4505 Jah,oke
Holnap 18 orakor kezdodik a main event? -
#4504 ott találod ahol a szervert és a nyelvet kell kiválasztani -
#4503 pedig az elején még jól kezdtek, midlén simán megvolt
sk-t nem értettem hogy miért várt a blink-kel -
donatus13 #4502 Hát most egész jó, de az előző meccsen amit tolt az 0 színvonal alatti:) -
#4501 ez a dendi gyerek már megint nem bír magával :D -
#4500 Most vettem eszre,hogy a solo mm-et kivettek.Nem volt jo semmire?
Ën egyszer jatszottam,kb 2x annyiba telt a kereses es teljesen unbalanced mecs lett belole,gondolom a nagy keresesi range miatt.Pedig am lett volna ertelme... -
#4499 Írja hogy mik eshetnek. -
Krysael #4498 Üdv. ezt a Treasure of the Championst megéri kinyitni, vagy annyira kevés az esély a jó cuccra hogy inkább adjam el 0.05 ért? -
donatus13 #4497 Hajrá rattle... -
STEVEdoto #4496 Go Quantic!!! -
#4495 ha már itt járunk ez is kötelező mindenkinek, best dota2 videó ever :O
international1ről volt még volt egy kurva epic puppey creep block mikor menekültek dire erdőből az mekkora epic volt még de nem találtam meg :( -
BlazeH #4494 Tavaly lemaradtam, de remélem idén is ilyen lesz :)
http://www.youtube.com/watch?v=idEUCU6SDoU&feature=youtu.be -
BlazeH #4493 Nekem az utolsó 5 meccsen egy commont adott, azt is azért mert szintet léptem. Lassan már egy player cardnak is örülnék :D -
#4492 Legalább "gombás" chestek helyett player cardok vannak! Ez már önmagában megér egy örömtáncot. -
#4491 ezaz!
a változatosság jegyében..
nem vagyok valami nagy kusztomizálófanboj(kb. leszarom) de azért ez már frusztrál hogy kis túlzással zsinórba dobálja ezeket egy-egy szintlépéskor és mást nem -
#4490 remélem a döntőt tobi fogja kasztolni, imádom mikor üvöltve kommentál egy teamfightot :-D -
#4489 Jaja,bruno meg a statisztikak -
petecz #4488 Igen, ők jók voltak :D -
#4487 Remélem a host megint 2GD/bruno páros lesz. :D -
#4486 japp, tobiról és ayesee-ről tudok -
#4485 Ha csak fele olyan jo lesz az International mint tavaly,mar meg leszek elegedve :D Uh de varom mar :D
Kommentatorok kik lesznek?Tobi gondolom benne van. -
Geri8 #4484 Ha valaki játszótársat keres, steamen Geri8(HUN) névn elér. Pár hete játszom, de az előbb említett überbrutál játékosokat nekmis bedobálja az eszméletlen hülyékkel együtt. Hobby szinten LOLozok, de ez tényleg más. Már eleve a pálya is sokkal nagyobbnak tünik. -
BlazeH #4483 Életem első öt dota2 meccséből hármat megnyertem, abból kettőben mid carryként én vittem a hátamon a csapatot. Az elején mindig hasonló kaliberű játékosokkal (kéne) hogy összerakjon és akkor nem lenne gond.
A vicc az hogy azóta se volt olyan jó a win/lose arányom :D (dota1-gyel sosem játszottam).