DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krpsycho
Összedobtam egy kis oldalt, ami pár adatot felhasználva statisztikát csinál személyreszabottan. Így láthatjátok az ölések+assistok halállal osztott hányadosát, vagy csak a K/D arányt is.

Dolgozom egy összetettebb, mûködõ ratingen. Ha valakinek van a függvényhez valami ötlete, várom szívesen <#vigyor3>

Mivel sok adattal kell dolgozni, kicsit lassú a rendszer, de mûködik <#smile>

Ha nem megfelelõen jelenne meg, akkor a játékon belül engedélyezni kell a 3. fél szerinti weboldalas lekéréseket.

Remélem tetszik <#vigyor2> : Dota 2 stats by VeRychard

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

avengir
nem meghatározó a win szám, nem ettõl függ, hogy valaki tud-e játszani

https://hotshu.wordpress.com/

252 óra, a win szám kb nekem is stimmel 😄

Guren
szerintem én vagyok itt a legnúbabb a 200 órámmal és 114 winemmel :C

Zomil
Én 900winnél járok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"600 win" omg 😄 itt a fórumon amúgy mindenkinek 500+ winje van? én gánynak érzem magam a 120 körüli winnel, igaz csak egyedül szórakozgatok 😄

Zomil
Én nem szoktam azért reportolni általában, mert vki balfasz, sokkal inkább akkor mikor elmegy afkolni, beszologat, meg oroszul irogat angol matchmakingbe.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

avengir
Azaz igazság, hogy 600 win alatt, csak kokkal dobál össze. 10bõl 7 playert reportolhatnék egy mecs alatt ha a nobbságot tekinteném szempontnak. Last hit/Deny ismeretlen fogalmak, mint a supportoknak a wardok...

Playing time: 55.8 hrs past 2 weeks

Pl én régen 110 órákat nyomtam 2 hét alatt dotában, és baromira nem kezdõkkel kerültem össze, de mondjuk azokat is szívesen reporoltom mivel úgy sem kell kezdõ játékos, az menjen lolozni😄DDDD

Zomil
Jah, csak nem mindenki 10meccset tol a héten ahol max. 3 idiotával találkozik összesen.

Zomil
hát amig nincs vége a selejtezöknek addig nem is lesz komolyabb patch 😊

avengir
Amióta új report system van, azóta mindig mikor belépek kapom a jelentést, hogy bannolták is akit reportoltam. Az ész nélküli report szûrésére tökéletes a rendszer, mivel minden fasz paraszt kok reportolt minden kezdõt, úgyis, hogy semmivel se volt jobb a játék tudása. Az hogy valaki nem tud játszani még nem indok a reportra....

RAZOR27
sajnos így van :/ nálam ez a 4 report is elfogyott minden hétfõn, erre most kettõ... pedig minden második meccsen van a csapatban egy aki megérdemelné, a fennmaradó meccseken meg gondolom az ellenfélnél van 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

A baj az volt ,hogy amint élesítették a reportot amiket én játszottam kb eltûnt az orosz szövegelés és szegény jurta patkányok nem tudnak pofázni, ezért teli sírják a fórumot a valve nál, mert 90 % communicate bannos, aztán így próbálják õket segíteni.

ToCsEk
reportot rakják vissza végtelenre, mert a szok agyhalott noob teszi tönkre az egészet.. rakjanak rá 100embert akik kivizsgálják, adjanak nekik 1dolláros órabért és mindenki happy lesz, mert ez a heti 2 reprot aztán udejól balancolja a rendszert aha

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

krpsycho
jó is, hiszen hallgatnak a közösségre, és változtatnak.
a memória használat miatt pedig hamster-engine-nel rendelkezõ , illetve turmix-géprõl játszó társaink is tudnak most már játszani <#hehe>

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

ToCsEk
Added Solo Matchmaking option. This is an experimental feature that will match you with players who also queued without being in a party. This is the first step in a series aimed at improving the matchmaking system.

COMMUNITY
- Reduced the number of negative reports per week to 2 as part of our ongoing efforts to improve and tune the reporting and ban systems.

GAMEPLAY
- Elder Titan: Fixed Legacy Keys
- Drow Ranger: Fixed Frost Arrows slowing Spirit Bear for the full creep duration
- Tusk: Fixed Walrus Punch having 1 less second of slow than intended.
- Tusk: Fixed Armlet sometimes causing Walrus Punch to disappear after using Snowball.

PERFORMANCE
- Reduced memory usage on systems with 2GB of RAM or less

dejópatch<#wilting>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

RAZOR27
szerintem elég az a 2hónap, hogy lássák hogy mifog kisülni belõle. Félre ne érts, nem vagyok navi fanboy egyáltalán (bár most dendi pudget pickelt 😄D) de énse csináltam volna máshogy a valvésok helyébe. A pennantok meg... világi hülyeség, mint ez az új compendium, de hát akinek ez köll 😄

avengir
Azért az új NaVi sincs csak ~2 hónapja együtt, csak nyilván nem lehet kikukázni az összes NaVI pennantot amit eladtak....

RAZOR27
darabokban voltak amikor elkezdték kiküldeni a meghívást, alig egy hete lett kész az új felállásuk, plusz a kínai lgd-tõl is elvették a meghívást átszervezõdés miatt, szóval valahol érthetõ. NaVi meg rég nemvolt ilyen erõs (*KOPKOP* mert rájuk fogadtam, de 1-0ra megy az EG 😄)

avengir
Én az Empire hiányán és a NaVi meghívásán vagyok meglepõdve.

Zomil
Valve mindig meg tud lepni, ezt meg kell majd venni 😊

TurboX
ez a dendi gyerek tényleg elmebeteg a kövér kampóssal😄
Zomil
Azzal teljesen egyetértek, hogy nem hivták meg öket TI3-ra, bár Eternalenvy-t sajnálom, de tulságosan tapasztalatlan a csapat, hogy vállalhatoak legyenek TI3-on.

RAZOR27
Szerintem túlértékelt csapat, pattog mindenki hogy nem hívták meg õket TI3-ra, de szerintem jogosan maradtak ki. Egyszemélyes csapat csak, mint ahogy a QPad kezdte, a különbség annyi hogy nekik vannak jó napjaik 😄 1-2 bo1 gyõzelemtõl nem ájul el senki. Ettõl függetlenül igazad van természetesen 😊

Zomil
Mondjuk KP-tol kikapni annyira azért nem szégyen 😊

RAZOR27
Ha valakit érdekel hogy erõszakolja meg a Kaipi a (találóan 😄) We Lost nevû magyar csapatot az Eizo kupába az katt IDE, bár szerintem úgyis pár percen belül vége 😄

Muki100
Huskar, Fõnix tudnak ilyet.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

dota1-ben nem volt vmi hero ami csak hpból tolta a skilljeit? mint honban amun-ra.
setuh
Szoval ez lenne tauren?😮

Am a kepmas a dota-ban is iranyithato mar?Regebben tukorkepkent mozgott es az adta a sava borsat az egesz heronak...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Guren

RAZOR27
pirospont a valve-nak hogy javítottak elder titán fején, így már vállalható 😄

igen.😊

iracing the 'real' race.

Guren
nekem is van még 11

krpsycho
Akinek kell még, privátban küldje el az e-mail címét, és küldök szívesen

Prince23
Van valaki aki tolja egyedül a Dotát régóta, és szeretne egy 3-4 fõs csapatban játszani?

Muki100
Bennmaradhatott a single draft

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

BoneDragon
Az miért van ha all pickre állítom idõközönként csak 3 féle hõs közül tudok választani? Ez valami bug?

RedDevilsza
egyszerûbb ha emailt adtok.

Lazarus
Én is kérek plz!
Steam név: Rock-n-Roll Detective

Köszönöm!
Sziasztok!

Dota2 meghívót szeretnék kérni! Steam nevem: NoRo
Elõre is köszi!
GibboRamone
Hi!
Aktív haladó játszópajtikat keresek! Legyen mikrofonód és nem bánnám, ha követnéd a competitive scene-t is!
Életkor lehetõleg 20+
steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197992189497/

Dota 2

Heh, nekem is. Aztán egy nap után írhattam megint, kb. 1 game erejéig, most megint ez van. Sok idióta reporter.

iracing the 'real' race.

Pont tegnap este lett elegem a kedves orosz játékosokból nekem is és elgondolkodtam rajta, hogy az idegeim megkímélése érdekében jobb lenne állandó emberekkel együtt játszani. Van itt valaki aki esténként 8 és éjfél között fent szokott lenni? Nem rég óta játszom, de az 50%ot hozom én is, nem laggolok, nem lépek ki és nem visítok oroszul a mikrofonba 😊

pcycho felvettelek.
Am én derce néven vagyok fent
setuh
Jah igen es en is alig varom,hogy meghivhassak valakit!

setuh
Hogy megfordult a kocka, regebben mindenki olni tudott volna egy meghivoert,most meg egy meghivandoert <#vigyor>

BoneDragon
Én is tudok küldeni meghívót, mert van vagy 20+. Akinek kell írja meg privátba a steam nevét.

krpsycho
Alapból csak spectator kliens mûködik, amivel csak nézni tudsz, ez így igaz.
Meghívót kell kapnod vagy valve-tól, vagy mástól e-mailben, vagy pedig steamen keresztül egy dota 2 kulcsot.
Adj hozzá steamen, szívesen adok egyet 😉
VeRychard néven találsz meg

leszedtem steamen de azt irja hogy csak nézni tudom és igényeljek meghivót ez hogy mûködik? kitöltöttem a kérdõivet...