DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RedDevilsza
De azt még mindig nem értem honnan veszi bárki is hogy a valve "lusta" vagy "inkább mással foglalkozik" mint az új hõsökkel? Vagy hogy az egész valvenak most csak a dota2 lenne az egyetlen projektje amivel foglalkozik. A játék azért beta, mivel több idõ szükséges ahhoz hogy azt tudják mondani hogy szerintük elkészült. Tekintve hogy a játék free2play ez szerintem inkább becsülendõ mint lenézendõ hogy végletekig polírozzák a játékot, mielõtt az emberek elé raknák. De alapból abszurd a szerintetek vázolt helyzet, hogy pl egy animációkkal foglalkozó munkásnak azt mondják, hogy ma ne gyere be dolgozni, túl gyorsan haladunk Abaddonnal? Vagy hogy képzelitek ezt az egész köcsögavalvedirektnemhalad dolgot?

Muki100
Egy részüket nem.
Egyébként meg maga a rendszer fenntartása és fejlesztése is nevetséges, mivel arra minden héten sor kerül, míg pl. bugfixre vagy netán hõsre inkább havonta.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

A kozmetikai cuccokat még mindig nem a valve csinálja de mind 1😊

Muki100
Az az ok, hogy jobban megéri a kozmetikai hulladékokat termelni és árulni, mint magával a játékkal foglalkozni.

Ha nem egy milliárdos, saját tulajdonú cég fejlesztené, hanem egy ugyanekkora startup csapat korlátozott befektetõi tõkébõl kéne hogy csináljon Dota 2-t (vagyis az összes kreatív ötlet már készen állt a dota 1-ben), akkor teljesen korrekten elkészülhetett volna a játék akár 2011-re. Csak emlékeztetõül IceFrog 2009-ben jelentette be hogy a Valve-nél készíti a Dota 2-t, és jelen állás szerint semmi remény hogy 2013 végére kész legyenek a 6.77-es hõsökkel.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Szerintem inkább a gépnek lesz baja ott. Másnál nem csinálja?

RedDevilsza
"Nem szivatasbol nem adjak ki,de abban biztos vagyok,hogy van valami okuk ra es nem az,hogy szegenyeknek nem volt idejuk ra."
És mivel fogalmad nincs hogy mi az az ok, hülyeség hibáztatni õket.

RedDevilsza
😄

kakaoskalacs
Haló,

Volt valakinek olyan jellegû problémája ,hogy miutan elinditom a jatekot egy idõ után lefagy és csak restartolni lehet a gépet?
Elég bosszanntó és nemtudom mi okozza.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

setuh
Ez a szoveg mar egy eve is huzos volt,ne gyere mar ezzel igy 3 ev utan,hogy nem voltak kepesek megcsinalni ennyi host...Nem szivatasbol nem adjak ki,de abban biztos vagyok,hogy van valami okuk ra es nem az,hogy szegenyeknek nem volt idejuk ra.
Ennek ellenere,minden mas szempontbol az egyik legkorrektebb cegnek tartom a valvet,de had zavarjon mar egy kicsit a lassusaguk.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

RedDevilsza
Ezt most úgy mondod, mintha szerinted 2 kattintás lenne berakni egy hõst, csak Valve direkt ki akar szúrni mindenkivel, ezért inkább nem raknak be semmit 😄 Fölösleges az új hõsök után sírni, biztos vagyok benne hogy foglalkozik ezzel a valve.

Muki100
Kb. 2015

setuh
Jah csak gondolom ott nem o mondja meg,hogy mikor lesz uj hos,sztem ha rajta mult volna mar reg kint lenne az osszes.

RedDevilsza
"Soon"

poruljartal
mikor lesz nem béta a játék?

Zomil
Icefrog a valve-nál dolgozik. Szoval... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

setuh
Legalabb Icefrog dolgozik ha mar a valve-nal lazsalnak.
Bs-t szvsz felesleges volt buffolni.

Zomil
Kedvenc buffom necrolyte-nak:
"Aghanim's Reaper's Scythe causes buyback to be disabled on heroes it kills for that death"

Még a végén elkezdik használni bajnokságokon 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
6.78 WOW

Fabio Capello
Ilyet se láttam még... premade játszik, kb 5 perc alatt lefeedelnek 10 killt a lanenek, majd közlik hogy have fun nerds, és kilépnek a játékból. dafuq?

RAZOR27
micsoda patch jött a héten 😄 tudom hogy a TI miatt nemkell semmi nagy dologra számítani de ez azért röhejes 😄 azért bemásolom a patch logot spoilerbe, úgy legalább nem foglal helyet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GAMEPLAY
- Fixed illusions being able to upgrade to flying courier.

UI
- Added a spectator popup when Heroes acquire high end items.
- Added a broadcaster menu (opened by clicking on the dota logo in the top right) that allows broadcasters to send generic stats, queries, and poll results to spectators.
- The Spectator Smooth Drag setting is now preserved across runs.
- Added notifications of item purchases in some cases.

PERFORMANCE
- Fixed a crash when starting replays on 32-bit versions of Windows.
- Fixed a crash when changing window or screen resolution.
- Fixed a crash when using alt-tab while running full screen.

WORKSHOP
- Added Itsy spider courier.

AUDIO
- Update Drums on Endurance cast sound.
- Add secondary underscore for startup UI.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

balintk
Hali!
Casual teamet keresek 😉 Priviben írjon akit érdekel.

krpsycho
akkor a patchnek a matchmaking részét érzitek, azon próbálnak finomítani a srácok 😊

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

ToCsEk
picekljétek noobixot cancerlancert és vagy noobkoptert és bármit behúztok balanc fuck yee

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zomil
"Amúgy haver is észrevette már hogy gyengítettek pár karaktert"

Márc. 16. ota nem jött balance patch.

Prince23
A másik az hogy 28-30 perces meccseket megyünk, vereségekkel. Pedig 48-55 perceseket (ritkán 65 perc is összejön) szoktunk mindig. Most meg alig fél óra alatt bedobjuk a talpast. Egyszerûen élvezhetetlen számunkra a meccs az elmúlt 3-4 nap alatt.

Amúgy Clockverknek a 3.-ik skillje mindig 300-at sebzett?

Prince23
Az elmúlt napban jött ki 3 kisebb patch. És azóta én a béka segge alatt vagyok... vagy nemtom rossz csapatban tolom. Amúgy haver is észrevette már hogy gyengítettek pár karaktert, ugyanis szokatlanul õ sem hozta a formáját. Napról napra szarabb meccseket megyünk. Most vagy a patch szólt be, vagy pedig mindig erõs csapat ellen tett be a lobby.

Zomil
Már jo ideje nem volt semmilyen balance patch, nem tudom miröl beszélsz.

Milyen update ? Hónapok óta nem volt balance patch.

Prince23
Az új patch meggyengített pár karaktert, míg párat megerõsített...pl clockwerk vagy Axe.û

Nem érzitek úgy, hogy nem tudtok játszani egy-egy karakterrel?
Pl. én Ursával mindig jó voltam, és most 0 killeket megyek vele, csomó halállal...0/5/2 a mostani statom...ami vérlázítóan gyenge. A megszokott tárgyakat használom egyébként is, és mostanában, az elmúlt 3 mnapban nem tudok játszani jól.
Lehet velem van a bajom, vagy az Updates-szel

FrostBite

zsakosfrodo2
Az F1-el (ha nem állítottad át) tudod a karakteredet kijelölni és középre állítani, ha hosszan nyomod, akkor követi a kamera.

Egeret rángatod, vagy nyilakkal.

Lehet h valamit ki/be kell kapcsolnia menüben hogy lehessen így használni.
Sziasztok
Új játékos vagyok, eddig csak 1x játszottam ami ugye a küldetéses, de kicsit furcsa volt, hogy megyek és a képernyõ nem követi a karaktert. 2x kellett space-t nyomnom, hogy a karakter legyen középpontban mert elõször mindig elugrott valahova a kép. Hogyan kell mozgatni a képernyõt?
Hecker007
Üdv!
Meghívó érdekel valakit?
Van 25db. <#zavart1>

RedDevilsza
jött a szokásos EG throw. kapják be, õket raktam meg elsõ továbbjutónak😄

setuh
Nagyon nagy game folyik ROX.KIS es EG kozott,aki teheti nezze 😄

ToCsEk
valakinek nem kell esetleg meghívó?😄 most kaptam 7et, van összesen 20 lol<#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
AL kiesett pedig szurkoltam nekik 😞

setuh
+1
Engem is olyanokkal rakott ossze,hogy csak neztem,valoszinu azert is mert nagyon kibovul a keresesi skala,mert jo sokat keresett nekem kb 7 percet, es mar minden noobot is belevesz.

RAZOR27
nemis az hogy rate, mert énse vagyok egy dendi, meg azt megértem ha nem mad pro valaki vagy épp úgy esik hogy párszor hülyére verik -lehet nem is az õ hibájából fakadóan- és lejjebb kerülne ebben a bizonyos rétingbe, az nem lenne fair, De aki értetlen(!) az igenis megérdemli a reportot és húzzon low prioritybe... ezzel a 2/hét dologgal meg konkrétan kizárták ezt a lehetõséget mert rosszabb esetben egy meccsre se lenne elég... és még az ordibáló orosz csõcselék fel se tûnt 😄

Ezért lenne jó egy hasonló RATE rendszer mint ami a HoN-ban van. Bár tény, hogy ott is voltak magas rátán kokkok, de az nagyon ritka eset volt.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Zomil
Menne a report, ha nem heti 2 lenne, igy már hétfön elfogy 😄

RAZOR27
de igen, régen ment is rá egybõl amikor még végtelen report volt, de megszakad a szívem elhasználni ezt a 2õt 😄 plusz hiába reportolom, ígyis elkúr 30perc játékot, utána meg játszok olyannal aki méginkább megérdemli de már nincs (mint pl múlthéten amikor orosz bátya currier feedet adott az ellennek hogy nyerhessenek...szép sztori volt az is) na mind1 egy idõre pihentetem a dötát, max nézem a meccseket 😄

Fabio Capello
Önmagában az, hogy cykázik egy angol MM-ben, nem ok reportra?

RAZOR27
ez a solo matchmaking jónak tûnt, de gyakorlatban eddig csak büdösnagy retardáltakkal rakott össze, olyanok ellen hogy nem hittem el hogy nem partiba vannak, jó gondolom nem abba voltak de ég és föld volt a különbség a két csapat közt állandóan, fun fact hogy kivétel nélkül radiant oldalon voltam 😄 de ilyen hogy antimage nemtud elkapni egy 50hpval menekülõ kotlt, meg blokkolja a first bloodom, venomancer elultizik a creepekre, 10perce gem az ellennél de besétálnak shadowbladdel 5 közé... persze utána csak cyka meg a szokásos kutya nyelv... beis küldök párat a heti failosba, hihetetlen 15perc alatt feladtam az uccsó meccsem, pedig amíg az ancient lenem megy addig nemszoktam feladni, de ez tûrhetetlen legszívesebben reportoltam volna mind, de csak kettõ van... édes kevés egy hétre... elis ment a kedvem az egésztõl (pedig most lett meg pár új szett)

Közben találtam egy olyat, hogy team matchmaking bugos és utána eltûnik a Find Match button de fixet sehol se írnak. Valakinek ötlet?

Eltûnt a Find Match opció. Más is tapasztalta? 😄
Sõt, egyik haver se tud keresni.. Se partyban, se soloban..

krpsycho
ez kérem diszkriminináció <#ejnye1>

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

skymannn
" Aki meg orosz, annak meg lehet 500 winje is, semmit sem változtat azon, hogy egy értelmezni képtelen jobbágy. "

<#eljen>

Tényleg semmit sem számít a win, én a 189 win-emmel néha kapok olyan 200-225 wines csávókat, akik úgy játszanak, mint más a legelsõ körét. Aki meg orosz, annak meg lehet 500 winje is, semmit sem változtat azon, hogy egy értelmezni képtelen jobbágy.