5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#4562 Mivel béna vagyok, jelentkezem háttértáncos vagy courier posztra.
(Amúgy tényleg jó ötlet lenne csinálni egy Doto groupot. TF2-es már van azt hiszem. Ha valaki késztetést érez az elkészítéséhez akkor addoljon pls. VektorGR) -
Fbn Lx #4561 innen már csak egy lépés az első magyar csapat az internesönelen -
Fbn Lx #4560 csinálhatnánk amúgy egy sg-s dota guppot, aztán meccselhetnénk ha van éppen 5 ember
vagy ha megvagyunk 10en, akár premade-et is tolhatnánk
aki benne van, vegyen fel: khamwas -
#4559 én sajnálom, hogy a Na'Vi elbukta a döntőt, szerintem jobban megérdemelték volna mint lodáék.
-
#4558 orange nekem is megtetszett, szimpatikusak -
#4557 Én mozu-nak meg DK-nak szurkoltam, kár, hogy a mouz olyan gyorsan kiesett, DK-nál meg Burning-et sajnáltam nagyon, valaha volt legjobb carry játékos, sok rekordot ö tart :)
Szerencsére a pletykák ellenére nem vonul vissza, szoval "In Burning we trust!" :)
Viszont az Orange játéka nagyon megtetszett, szoval mostmár rájuk is oda fogok figyelni...aki Sardar-t pickel rossz csapat nem lehet :D -
#4556 -
#4555 xmike powa! -
#4554 Én mouz, de ahogy már írtam Orange játéka nagyon tetszett. De amugy ez a mostani patch/meta nem az igazi. Icefrog jöhetne már valamivel. -
#4553 ne beszélj magad ellen, hisz énse aztmondtam hogy szarozták őket :) +#4551
de attól még mert butthurt valaki nemkell lehúzni őket, vagy a hősökön/taktikákon rinyálni, azzal takarva a dolgot hogy nem annyira élvezetes nézni... Fbn Lx-nek igaza van, senki se játszott volna "nézőbarátként" a meccs árán, főleg nem amikor ekkora a tét, aki ezt nemtudja feldolgozni az ne is nézze inkább. Bulldog meg odavissza szopatna meg bármelyikünket bármelyik hőssel, nem véletlenül kaptak ők egy zsák pénzt a hétvégén, a nyavalygók meg csak rossz szájízt :D ja és Liquid drukker vagyok :D -
#4552 Jo ez nyílván hülyeség. Hogy lenne bárki nem jó játékos aki kikerült a TI-re? -
#4551 "Senki nem mondta hogy szar az alliance vagy bulldog"
"Admiralbuldog meg hogy jo játékos? Nevetséges..." -
#4550 Senki nem mondta hogy szar az alliance vagy bulldog, hanem azt hogy a néző számára sokkal élvezetesebbek voltak pl az orange meccsei. Ez 2 nagyon különböző dolog, nem tudom miért akarjátok ennyire összekötni ezeket. De én pl majdnem elsírtam magam amikor egyik meccsüket úgy nyerték meg hogy 20 percen keresztül, csak PL illukkal szépen lassan elfogyasztották a t3as towerek, majd a barrackok életét. -
#4549 hagyd inkább, ez nem az a fórum :D itt nem menő rat doto, ergo nemis érdemlik meg az első helyet, megmondták kész :D amúgy láttam jópárszor purge úrral játszani, mindig más hőssel kb, ugyanolyan top tier player mint a hasonló kaliberű teameknél a játékosok, csak szegények a navi ellen nyertek, szóval most egy ideig szarszemétszar alakok :D csak immár gazdagok is mellé :D -
#4548 Leszarom, hogy nekik mi a jo attol nekem nézönek nem lesz jobb...SC2-ben is nagyon jo volt a gyereknek mikor a reaper taktikával végigvert mindenkit, mégsem örömujjongtak az emberek... -
Fbn Lx #4547 3 hőssel játszik jól, nature, druid meg bounty. azt viszont nem tudjuk, hogy az összes többivel szopik-e, mert nem láttuk mással
nyilván, ha 1 millió dollárért játszol egy bajnokságon, azt a pár herot fogod játszani, akikkel a legjobb vagy. nem értem, mi ebben az extrém. egyébként, ha a csapatod annyi pénzért megy, amiből jól elélsz egy darabig, te az eleddig veretlen, jól bevált taktikádon változtatnál?
egyébként pont a döntőben nem tudták a szokásos taktikot jtászani, mind az 5 meccsükön variálni kellett, mivel a legalapabb hőseiket kiszúrta a navi (chen és naga), és folyamatosan bannolta őket -
#4546 Mi a baj kritizálták a kedvenc csapatod? :D
Amugy nme a taktikával van baj, azzal van baj, hogy egész TI alatt csak ezzek a taktikával voltak képesek nyerni. Admiralbuldog meg hogy jo játékos? Nevetséges...nálam egy jo játékos nem ott kezdödik, hogy 1hössel képes jol játszani minden mással meg szopik...Nézd meg pl. Mushi-t meg még pár játékost akik professzionális szinten toltak 10-12höst TI3 alatt, ugy hogy nyertek is velük. Navit pl. utálom, mert egy tulhypolt csapat, de mégis az ö meccseik legalább nézették magukat és jok voltak...kivéve mikor Naix-ot pickeltek, mivel az a hös jelenleg a legunalmasabb az egész játékban. -
donatus13 #4545 :D ez van, az ő játék stílusuk jobban tetszett, bár farmolos meccsek kurva szarok voltak az aláírom. -
Fbn Lx #4544 te idegenszívű állat -
donatus13 #4543 Én navi fanboy ?:DDDDD azért szurkoltam végig az egész IT ,hogy a navi meg az alliance kiessen a picsába, IG-nek, meg Orange-nek örültem volna. De azért örülök ,hogy eldöntötted ,hogy kinek szurkolok hál istennek fingod se volt róla:D -
Fbn Lx #4542 az a baj, hogy nyers taktikai érzékkel és időzítéssel nyomták le az utolsó meccsen a navit, valamint erős individuál pléjek voltak egyarán s4-tól meg bulldogtól, és ez a navi fanboyoknak fáj
hogy jaj splitpush
komolyan gondolják ezek, hogy a splitpush az csalásnak számít vagy mi a fasz
valamibe végül is bele kell kötni, ha nem a fav team nyert -
Fbn Lx #4541 hello mr. na'vi fanboy crybaby ;) -
gotchaaa #4540 -
#4539 Azon én is felüvöltöttem a kommentátorokkal együtt. Már fent van a videó róla tecsőn players perspective-ből és látszik hogy Windrunner szépen A+klikkel támadta Roshit. Az utolsó támadás kár volt mert Rosh helyett ugye pont az aegist találta meg. Kár hogy nem mutatták a csapattársai fejét :D -
#4538 Hat vagy inkabb az egesz dota tortenelemben.En meg arra is gondoltam,hogy bunda :D -
#4537 Aegis deny-nél nagyobb fail szerintem nem volt a TI3-on :S -
#4536 Az otodik mecset a navi bukta nem az alliance nyerte,es kb a legnagyobb bukas volt az egesz internationnal soran szvsz(pedig lattam az aegis denyt is). -
Neoncsoves #4535 ja és Funn1k nagyon durván nem Na'Vi szint... -
Neoncsoves #4534 Én fent maradtam és megnéztem az összes meccset, az 5. meccs elég meredek volt, elég izgi volt. Egy Dendi Pudge-t megnéztem volna amúgy... -
#4533 Egyetértek...pár meccstöl eltekintve unalmas volt nagy része, föleg az ilyen farm fest-ek ahol farmoltak 50percen át és volt összesen 10kill...
Alliance is olyan unalmas taktikát tolt végig, hogy majdnem elhánytam magam....Admiralbulldog összes max. 2hössel játszott egész TI alatt ami röhejes...
Navi, Orange, Tongfu, DK volt akiket ki tudok emelni. Mindenki mást ugyanazt a bejáratott unalmas szart tolta. Merlinék meg is jegyezték, hogy Naix a legunalmasabb hös az egész mezönyben, amivel teljesen egyetértek, egy unalmas fos, kb 3/4 éve uralja a metát, azota már gyro is kiesett...nyomorék Icefrog meg azota nem képes balanceolni azt a szart. Batriderrel együtt. Nevetséges, hogy Batridernek is 100%-os ban/pick aránya van egész TI alatt, vagy bannolták vagy pickelték minden meccsen. Bh is elég gusztustalan hös, akármennyire is szarul áll a csapat bedob 2-3track-et nem lehet elfutni elöle és még egy rakás pénzt is kap a csapat... -
#4532 szerencsére jókor időzítettem a szabit megnéztük a haverokkal az egészet, kicsit már necces volt a vége, de sikerült. Most keltem :DDD az hogy valakinek nemtetszik a taktikájuk, az egyéni szocprobléma, a lényeg hogy lemenjen az ancient (nekem se szinpatikusak, de ez van pont :D ) ja és EZ RARES EZ LIFE :D -
#4531 ez max. annak megoldható aki nem 6-ra megy melózni
#4529: akkor lehet hogy szerencsés helyzetben vagyok mivel nem néztem meg minden meccset, de mindig volt olyan momentum ahol felálltam a székből -
#4530 Nem tehetnek mindekinek a kedvére. Teljesen jó volt ez így, a játékok már rögtön a meccs után szinte visszanézhetőek voltak. Ha fenn akarsz maradni a végéig, akkor aludj előtte pár órát és problem solved. :D -
donatus13 #4529 Én teljesen ellentétben vagyok veled, szerintem kurva szar meccsek voltak idén, alliance undorító split push játékát borzalom volt nézni, a meccseik java része abból állt ,hogy hozták prophetet és ha valaki comeback elni akart akkor ment admiralbulldog és szét kúrta a base-t, persze ha kemény meccs volt akkor óriásit változott a taktika, admiralbulldoghoz csatlakozott még egy ember split pusholni. NaVi nyomott azért szép meccseket, főleg amikor dendi puckozott, de a lifestealer meccseiket ott is borzasztóan untam.
Remélem hamarosan megy a nerf hammer naixra meg prophetre mert ocsmány szar a gameplay amit művelnek. -
#4528 azért remélem hogy legközelebb valamivel előbb kezdenek az európaiakra való tekintettel, mert ez így nézhetetlen volt(a baglyoktól elnézést)
bo5-ig fenn akartam lenni de már a navi-orange harmadik játékán kocsányon lógtak a szemeim, így passzoltam...
am. a maga a rendezvény ill. az egész közvetítés igényesre sikerült, játékok színvonalasak voltak, egy szavam nem lehet (csak az a fránya időzóna...) -
Fletley9 #4527 kell az izgalom, úgyis 5 meccs lesz belőle. -
Neoncsoves #4526 elkiabáltam :D -
Neoncsoves #4525 ez a Na'Vi kevés ide... -
Fletley9 #4524 Köszi :) -
#4523 igen