5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Nekrofil
    a scoreboardon mute olod őket a kis ikonnal, de úgy azt se fogod látni, amit a chatbe írnak
  • keneseig
    A voice chatet ki lehet valahogy iktatni,hogy ne az oroszokat halljam egyfolytában?Hiába vagyok nyugat EU szerveren...
  • RedDevilsza
    Mi a baj a sentry ward változtatással? Observer dewardolásra ugyanúgy jó, gankre amúgyis dust a jobb de az a 12 másodperc még így is OK, invis ellen laneelésnél meg úgyis van vision.
  • Neoncsoves
    főleg hogy 23 nem hétfő :D
  • setuh
    Ha erre gondolsz: "Our next update will be hitting Dota 2 this coming Monday the 23rd. You can find more details on what’s included by clicking the image below." az meg szeptemberbe volt posztolva,szal az gondolom a multkori update...
  • RAZOR27
    szerintem ez a holdout mód lesz most diretide helyett, valószínűleg körökre osztott túlélés npc-k ellen, minden körben egy új céllal. Semmi se biztos persze, ez csak az én kis teóriám az updatekből bányászott infókból :)
  • ToCsEk
    oké fönök!
    lehet már tudni valamit halloweeni eventről?
  • zsakosfrodo2
    Ennek a postnak az elejében ott van minden leendő változtatás.
  • poruljartal
    mi történt vele?
  • donatus13
    Kint van az oldalon okt 23 jön....
  • RAZOR27
    remélem még fognak rajta finomítani, mert ez így.... érdekes eddig. A sentry ward updatenél azhittem leesek a székről...
  • ToCsEk
    kitudja ha úgy lesz mint "kiadjuk az összes hőst iternatinal3ra" nyilatkozták ezt 3hónappal előtte akkor NEM XD
    btw mikor lesz bent minden hős? kb 3év múlva? havi 1re SE képesek...
  • setuh

Tesztben latom mar benne van, holnap mar eles lesz vajon?
  • Neoncsoves
    Tango not shareable... fake and gay

tuti sokan fognak rinyálni, bár nem örülök hogy alchemist bonus hpját elveszik...
  • ToCsEk
    oda már nem is fog jönni elvileg csak dota2höz, szép csöndben kinyírják no support több keleti dota2ben több pénz valvenak meg nemtom kinek :D
  • Muki100
    Elgurult a gyógyszer megint... de ami érdekesebb hogy playdotán kint sincs, kinyírták icefrogot?
  • ToCsEk
    6.79 imba lesz
  • RAZOR27
    sok kicsi sokra megy :D meg vannak amik jól hoznak ^^ pl. héten a raidcall kisdöntőbe a T5 11raret hozott, nemis értem hogy hogy miért rakott a túlnyomó többség az EG-re, talán nem ismerték a játékosokat vagy nemtudom... :D
  • ToCsEk
    picknél már elment a meccs nah de kár is vitatkozni :D nyert a jobb azt kész majd jön a d2l meg mlgn a visszavágás :D
    én nem nagyon fogadok ez a meccsenkénti 1 rare nem nagy bónusz
  • RAZOR27
    elég egyértelmű volt szerintem, és nem voltak wardok se, amikor elkezdtek üvölteni kintről akkor raktak le egy sentryt és mily meglepő ott vol a ward meg roshanoztak :D de mind1 ott elis ment az egész meccs, csak húzták a végét a splittel... gg :D az egyetlen fogadás ami nem nyert az egész starladder alatt :D
  • ToCsEk
    nah végre gg jó látni navi wint i1óta nem nagyon volt :D
  • ToCsEk
    az már csak a szervezés hibája hogy nem zárt üvegkockákban tolják mint i3on nah meg a közönség retardáltsága hogy segít ... :(
    meg nem tom füles mellett mennyire halják közönséget meg hisznek e neki, meg ha nincsennek térképen csak leesik nekik roshan, nah meg ott vannak a wardok amik mindig voltak lerakva
  • RAZOR27
    nem utálom a ratdotot, se az A-t se a navit, hoztak pár itemet nekem, sőt jobban csípem őket mint az A-t, de most is a roshannál szólt nekik a közönség... ezt nemtudom feldolgozni o.O
  • ToCsEk
    NAVI NAVI NAVI :D
    ez olyan mint a forma1 be vettel utálat csak itt A (ratdota XD)
    btw ez easy navi vin lesz 2sqishi hero :D
  • RAZOR27
    bolondok :D de azért nem irigylem az A-sokat :D hogy ugat a közönség állandóan ha nem a navi húz el
  • ToCsEk
    tobi mit trollkodik már brunoval omg
  • RAZOR27
    jópár mákkal, de csak hozták :D game 5 hajrá :D
  • ToCsEk
    ez durva pubstomp volt
  • ToCsEk
    hát ezt inbanaix lehhozza
  • RAZOR27
    erős a gyanu :DD azthittem az a startpoint az A-nak elég lesz hogy ne izguljanak a navi hazai pályáján, de lehet mégse, már látszik a pánik :D azért még szurkolok :D
  • ToCsEk
    easy*
  • ToCsEk
    majd mindjárt jön a ratdota aztán rasy rares
    oh wait :D most navi nyer
  • RAZOR27
    nemtetszik ez nekem :D veszélyben az itemek :D
  • ToCsEk
    URSA
  • ToCsEk
    Navi azt csinálja Empireval mint tegnap [A] Navival
  • RAZOR27
    lol? :D utólag mégiscsak elküldte mind3 üzit :D nembaj úgyis büszke vagyok :D
  • RAZOR27
    ez rares ez life :D kifizetődő ez a starladder évad :D
  • RAZOR27
    ez rares ez life :D
  • RAZOR27
    ez rare ez life :D
  • setuh
    Es most megcsak nem is lehet rat dotozni...