DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
õõõõõ utolsó mondatodat átgondolnám 😄
akkora ópé mind3 hogy beszarsz

jah és ne játsz apot, csak rd sd captians mode és akkor talán értelmeset tolsz persze mindenhol vannak faszgyökér orosz gecik de hát ilyen ez a moba world

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

berlinboy6329
Patch óta hogy álltok? Komolyan mondom, egy rakás szar lett azóta. 5/5 loss, úgy hogy NEM VOLT olyan játék, ahol ne lett volna egy-két fasz.

1 leaver --- support amelyik nem wardol, de van neki(veno),feedel keményen (2-1x volt), a wardjával leblokkolt nekem 2 campet, volt mellé egy ragelõ kis fasz, aki folyamatosan lechargeolta SB-vel snipert 1vx, neki mindegy volt, aztán vernyákolt, hogy milyen buzi a sniper, hogy nem mer kiállni 1v1.

Aztán egy treant, aki carrynek képzelte magát, nem/alig team fightolt, heart,radience,hood build --- egy béna jakiro meg egy f*sz dazzle, nem tom mennyire volt jó ötlet safe lanere vinnie a wardot, de talán nekem jobban jött volna offlanere, mert állandóan minket gankeltek, aztán egy full német csapat, akiknek hiába magyaráztam, h nem vagyok német, aztán a végén az én hibám volt, h kikaptunk.

És rájöttem arra is, hogy dark seer egy moslék,Batriderrel és svenel együtt...3 lossomba került. Ha nem álltam volna össze egy 3-as stackkel, akkor most lenne egy 8-as loss streakem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Embereket keresek akikkel tudák játszani, nem csak egy meccset 😄

800k és 1M ember között.

setuh
Hetvegen meglesz a 400k+ jatekos,azert ez mar nem kutya 😄
Kivancsi vagyok ehez kepest lol-ban mennyien jatszanak egyszerre?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

lesz annál jobb is 😄 majd ha eljutsz lvl20ig aztán majd bedob lvl50-60osok közé és az már nemlesz olyan jó móka 😄 (55sként mindig bedob mellém ilyeneket és nem mindig jó a tapasztalatom velük)

Igen hát le kell játszani egy olyan 200 meccset hogy mar olyaokkal rakjon ossze akik nem leavelnek.A community kb. ugyan oylan mint barmilyen más moba játékban.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198088957950

Tetszik a játék, de ez a közösség elég gusztustalan, nincs olyan meccs ahol nincs egy leaver se, most is 3an léptek ki tõlünk, az ilyen komolyan mi az isten ****-ért mobázik? Gyûlölöm ezt, no mind1 amúgy is inkább lol-os vagyok ott már ismerek nagyjábból mindent. Egyébként jó játék, lehet csak az elején van ennyi noob, meg persze sok dolog még nem tiszta😊
én szivesen veszem õket 😊
poruljartal
ajándékozd el

Üdv.

Ezekkel a játékoskártyákkal mit tudok csinálni, ha nem akarok ilyen "összefoglalót" vásárolni?

poruljartal
ez micsoda? meséljetek már róla miért érdemes regisztálni!

Zomil
Nem hiszem, hogy nálunk ilyet össze lehetne hozni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RAZOR27
na vajon lesz magyar Pubstomp? Jólenne valakik bevállalnák pesten 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

már nincsenek meghívók.

Sziasztok!
Még mindig lehet meghívóval bejutni, vagy már csak a várólistás rendszer mûködik?

Köszi!

Ilyen packokat tudok eladni, de különálló itemet nem tudok vagy azt nem is lehet? Ezt írja: "Not Tradable or Usable in Crafting "

poruljartal
marketban van lehetõség eladni a cuccokat, aminél írja a sellt, és ha jól emlékszem kiírja, hogy miért nem tudsz eladni, ha nem tudsz. Egy hónap verify kell hozzá minimum szerintem.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy Dota 2-es cuccokat eladhassak mit kell csinálnom?

Muki100
Mi a steam id-d gábor?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

poruljartal
az a 4% mire van fenntartva?

Megjelent a játék 96%
Kosz! Mar lejart! 😄
Viktor99
ha rámész a linkre látni fogod!

ToCsEk
profilodban vagy mikor keresed a gamet ott is kiírja

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy nem jar csatapont a Dota 2-ben, mert jatek kezdesnel kiirja, hogy alacsony a prioritasom, hol tudom megnezni mennyi ideig lesz ez igy?!
Jó persze én csesztem el, csak régen vmiért annyira nem foglalkoztam vele:/ Nem néztem utána a dolgoknak.
nekem vagy 35 meghívóm volt 😄
Guren
már rég kipróbálhattad volna, mindenkinek volt itt legalább 20 meghívója

Most, hogy megjelent azthittem végre kipróbálhatom de ezzel a sorban álltatós rendszerrel nyár végéig talán bejutok talán.. Remélem felgyorsul majd.. 4 nap alatt ugrottam 28500. helyrõl 28250.re fantasztikus 😄
Sajna ez a solo matchmaking total broken. Nem tud egyszerûen balancolni. Vagy mi kenjük el nagyon az ellenfelet, vagy õk mindket.
De a játék még mindig a legjobb számomra és az is marad.

Én azokat a (gyanítom) 12 éves kiscsávókat nem bírom akik, ha az elején vétessz egy hibát képesek egész meccsen szidni, meg noobozni, ahelyett hogy a játékkal foglalkoznának, és az sem érdekli õket ha közben sokkal jobb a kdr-em és minden más paraméterem is náluk.

Én már azért is kaptam reportot, mert "Ppl pls report this xyz, won't communicate with the team". 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

Nem tudom. De annyi biztos, hogy ez a mute rendszer az eddigi legszarabb büntetés a reportolásra. az egész csapattal kibasznak így, nem lehet normálisan kommunikálni
poruljartal
ugyan miért? Versenynél kap jogot, hogy bárhol játszon. De most tegyük fel, hogy van olyan orosz, aki normális vagy kiderül róla, hogy jó játékos, miért ne játszhatna eu-n? Ez mondjuk relativ, de addig amíg nem kap reportot, mint a mút eddig, addig maradhat.

APB-ben ezt meg is csinálják, régebben EU servereprõl deportálták az oroszokat saját orosz serverekre, most USA-ból tolták ki a brazilokat (olyanok, mint oroszok). Dotában ezt a versenyek miatt nehezen megoldható
poruljartal
még pár orosz régió kéne és kitiltani a faszba ezt sok csótányt innen

setuh
Uh de vartam mar 😄

Ha valaki ilyenre vágyik az kezd új accountot.

Nem is úgy értem, hogy globálisan, hanem mondjuk egy körlevelet küldenének és ott az adott acc-ra megkérdeznék az embereket, hogy kérjék a stat reset (ismétlem csak az adott accounton), vagy ne.
Csak egy dolog miatt és az a béna stat + W/L ratio a kedves russian playerek miatt..

Nekem ez eszembe se jutott. Sztem a Valve-nál se. Felesleges húzás lenne mert semmi célja nem volna. Csak annyit érnének el vele, hogy jópár embert magukra haragítanának.

zsakosfrodo2
Ha jól emlékszem, errõl is régebben nyilatkoztak, hogy nem lesz. Meg ahogy korábban írtam, a játék már nagyon régóta csak azért viselte a béta jelzõt, mert nem akartak hatalmas tömeget ráengedni a szerverekre. Ráadásul akinek már a béta megjelenés óta van hozzáférése és lejátszott több ezer meccset, nem biztos, hogy örülne, ha resetelõdne az accja.

Szerintem ha megjelenéskor nem volt, akkor már nem is lesz. De hátha valakinek van más infója errõl...

Nem lesz.

Lehet, hogy volt már kérdés, de ugye már elvileg "megjelent" a Dota. Lesz-e Stat reset vagy nem? 😞

Abaddon 😊

játszottam ma egy jó meccset 😄

setuh
Szerintem pedig de, mert eddig az szerezte be aki akarta ez teny,de most erre meg rajon egy rakat steam hasznalo aki eddig nem ismerte,esetleg csak hallott rola,de mivel ingyenes megy kiprobalni.Persze ebbol fele se fog maradni,de azer lesz jo par uj jatekos.Az mar mas kerdes,hogy ez minket nem erint,mert nem fog osszerakni veluk.
Az hogy uj hos nincs mar nem lep meg,de azer rohadjanak meg.Ha ma megis jon uj hos/hosok nem szoltam,bar szerintem ha jott volna akkor azzal egyutt jelentik be a megjelenest is.

zsakosfrodo2
Elolvastam, amit írtam, és még mindig így gondolom.