5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#4642 yap, navit megint begyalulták -
#4641 ez a Navi meg [A] mit művel megint :O parádés :D -
végéről is lesz remélem :D kéknacis csaj adta -
#4639 nem hittem a szememnek :D -
#4638 és a végén is omg nennyi csaj állt sorba :D
dendi girls
remélem lesz videó :D -
#4637 starladdert nézitek? :D navi 3.meccs előtt csöcsöt meg nyakat dedikált :D -
#4636 nézz videókat hogy érdemes nyomni vele (pl. helyezkedés nagyon fontos) -
#4635 hát patkány gank stílust kell nyomatni vele vagy talán free farm de az nem az igazi, orchid bkb crystalis gg :D vagynem -
#4634 Ez a Clinkz,hogy mekkora egy utolso fos hos.Keptelen vagyok hozni vele a wint.Igaz a first pick meg ratesz egy lapattal -
hawkie22 #4633 Nem keres valaki esetleg carry/support játékost állandó csapatba?
Tudom, hogy van még mit tanulnom, de az már kicsit nekem is sok, hog public game 85-90%-ában a többség azt se tudja, mi a dolga, ráadásul az esetek nagy többségében az 5 játékosból 4 carryzik.
Az elmúlt 2-3 napban több vereségem volt, mint az elsö két hétben összesen, amikor elkezdtem játszani, és ez nem kicsit elveszi a kedvem a játéktól.
Legszívesebben ilyenkor kilépnék az ilyen pubgame-böl, de 1. bunkóság, 2. biztos, hogy jelentenek, akkor meg lejjebb kerülök, amiért meg nem kapok pontot.
Szóval keresek csapatot (casual/semi-pro) normálisabb játékra. -
#4632 hali, persze minden további nélkül. lehet menteni, szerkeszteni a preset-eket -
#4631 alt + bal klikk a terkepen -
hawkie22 #4630 Lehet, hogy hülye kérdés, de a felkiáltójeleket meg jelzéseket hogy csinálod a játékban? -
keneseig #4629 Sziasztok!
Ha beállítok valamelyik hősömnek egy tárgy összeállítást amit más csinált,azt át tudom még szabni jobban?
-
#4628 hát valahol el kell kezdeni -
undY1ng #4627 Azazazaz! Kanisok, ajj de kerestem a rájuk illő szót, de nem találtam.. :( Köszi! -
#4626 én 2kanis ellen játszottam jóelőbb pubstompot kaptak keményen :D -
undY1ng #4625 Most játszottunk 2 olyan retardált magyarral (már elnézést) akik parancsba adták, hogy mit csináljunk és sehogy se másképp. Gondoljátok, hogy milyen modorral bántunk velük ezután... :) -
hawkie22 #4624 Köszi -
#4623 kaniserver.net -
hawkie22 #4622 Sziasztok!
Keresek casual-fél casual csapatot, akikhez beszállhatnék. Illetve Teamspeak szervert, ahol tudnék magyarokkal közösen játszani. A fenti linkek közül néztem a Dota2.hu-t, de ott sajnos a Dota szobához kód kell. :)
Köszi -
#4621 Nyomtam pár meccset captain's draftba és hát mit ne mondjak tetszik nagyon. Nem játsszák túl sokan ahogy elnézem, hisz mind3 meccsen egy csapatba kerültem egy sráccal (lehet azért mert csak egy szerver meg egy nyelv szűrőm van) ő draftolta mindet nekünk, megis nyertük kivétel nélkül :D Nálam bekerült az állandó játékmódok közé a Single Draft mellé ^^ -
cocobanana #4620 Probléma megoldott már. -
cocobanana #4619 Helló!
Az mitől van, hogy tegnap frissítette magát a dota 2, és azóta nem látom a hősöket fent illetve a tárgyak is pixelesek, homályosak? Letöröltem a játékot és most újra letöltöttem de a probléma változatlanul fent áll. Valaki tud rá ötletet mondani? -
Fbn Lx #4618 nem kéretik abbahagyni a másik felesleges sértegetését
pobrem frodóa -
STEVEdoto #4617 jah nem vette a lapot, pontosan :D de nem csak ő, hanem itt még páran :D -
#4616 Kéretik a másik esetleges sértegetését abbahagyni.
STEVEdoto: szerintem semmi sértő nem volt a válaszban, nem kellett volna ennyire kiakadnod rajta. Nem vette a lapot az illető, előfordul. -
#4615 wow kajak nem az :------------------O -
Fbn Lx #4614 fájós lett a kis feneked baba :SSS -
STEVEdoto #4613 Oké hogy nem ismersz, de ne nézz már ilyen hülyének!
Van ott egy emote is direkt ezért..
A srác tárgyakra volt kíváncsi, nem pedig hősökre. Mert ügye nem csak Zeus jó erre, hanem még jópáran.
-
#4612 egy kezemen megtudom számolni hányszor vettem necro-t, nem tartom ár-érték arányban jó itemnek, még a true sightal sem. Ha már van della necro 3ra akkor már rég nem arra kell hogy láss vele, de igazad van kifelejtettem ^^ -
#4611 :D egy hős, nagyon tápállat ha belejön ultija meg freemaphack :D -
STEVEdoto #4610 Zeus egy tárgy?:S -
#4609 meg zeust :( -
sanyiiiii #4608 A necro3-at mindig mindenki elfelejti :( -
hawkie22 #4607 At egyébként mitöl lehet, hogy 2 nyert meccsem nem számolja a játék? 20 meccset játszottam le eddig, ebböl 2 feladott, 6 vesztett és 12 nyert, de csak 10-et ír ki a statisztikában nyert meccsként, holott a listában minden gyözelem benne van, csak valamiért nem számolta bele a játék. -
keneseig #4606 ok köszi -
hawkie22 #4605 Köszi. -
#4604 dust, 2dbot kapsz belőle, benyomot szétrepül, ha ottvan akkor látod olyan 10másodpercig nemtom pontosan és 10%ot lassít is, van cooldownja szóval óvatosan nehogy pont a harc alatt ne maradjon dust :D
meg persze gem of true sight, de ha meghalsz azt elejted szóval rizikósabb.
sentry ward is ottvan, abból is kettőt kapsz ha veszel, 3percig látszódnak körülötte de azt vágod gondolom. -
#4603 ha jóltudom, csak megkell sebezned az meghaló hősöket. Ezért szokott necro-nak marhasok assistja lenni mert a passzívja mindenkit kikezd.