92
-
Watchmen #10 Azért ez nem teljesen igaz mert sok helyen még 3d sincs így csak 2d-be tudja megnézni. Vagy akár csak annyi kesse van az embernek, hogy megnézze 2d-be 3d-re meg már nem megy el....sok fajta lehet. De én speciel mielőtt 3d-be láttam volna ráadásul az se Imax volt kb 5-6-szor láttam a filmet 2d-sen. -
bippo #9 Azért nézd meg a többit is. Ha más nem, az Abyss-t,a True Lies-t és az Avatart mindenképp. -
semmikozod #8 Kicsit félve szólok be ide, mert mindössze 3 filmjét láttam. (Terminator, Titanic) A Terminator 2 talán az egyik legjobb "all time" akciófilm, a Titanic pedig zseniálisan lett megcsinálva. Többi filmje nem is érdekel.
Csak annyit akarok mondani, hogy nem mennék olyan messzire, hogy "le tett valamit az asztalra". Atkamonnal tökéletesen egyet kell értsek. -
ntom #7 az avatar nyitóhétvégés "sikertelenségére" elég egyszerű a magyarázat: mindenki 3d-ben akarta megnézni, és inkább vártak az emberek, minthogy elmentek volna egy 2d-s előadásra. Én is így tettem, december végén is csak mákból jutottam be az imax3d-s verzióra. -
#6 Tudja, hogy mi kell az átlag népnek... Könnyen fogyasztható, nem túl elgondolkodtató filmeket csinál, amikben viszont olyan motívumokat rak(pl. erős, de egyben a végtelenségig egyszerű érzelmi szálak), amiket az átlag mozinéző zabál... Meg még az olyanok is, akik amúgy nem nagyon járnak moziba. Az "ínyencebbek" viszont ezt nagyon nem szeretik, és ezért utálják annyira az Avatart, mert ekkora sikere lett, pedig csak egy iszonyat egyszerű sztori az egész... -
#5 a pirannyákat nem láttam, a többit igen. egyébként a filmjei meg az igényes kommersz szórakoztatás kategória, de a legjobb értelemben. -
tntmax #4 T2 > Avatar -
#3 Szerintem 2 igazán jó filmet csinált, az Abyss meg a True lies. A többi filmjével az a gondom, hogy nekem a karakterek túlságosan súlytalanok, a sztori meg túl kiszámítható.
Ráadásul, mivel elég konvencionális filmes eszközökkel dolgozik, bár igaz, hogy elsőrendűen, de a laposabb filmjeiben a fenti hiányosságot nem tudja kompenzálni egyedi hangulattal, vagy valami elvont képi világgal, ezek megteremtése nem az ő stílusa.
A nem túl eredeti gondolkodása miatt, nagyon jó második részeket csinál, csak soxor az eredeti filmjeinél is az az ember érzése, hogy baxus ezt már láttam valahol! -
Kindred Blades #2 Nem is az Avatar, de megnézzük a Terminator filmeket, az Aliens-t, az Abyss-t, Cameron azért letett valamit az asztalra. -
Wolfman017 #1 Ha nem Avatar, akkor James Cameron... Kezdem azt hinni, hogy Viktornak piszkos fantáziái vannak James Cameronnal és a Na'vikkal.