Egy kalap alatt a heroin és a videojáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: ( Ez csak vélemény és nem kell rögtön lereagálni ,hogy "Mi vagy Te orvos?" )
8)))))))))))))
Ez is olyan dolog hogy csak arra van hatással aki fogékony az ilyenre aki "rászokik" a játékra és nem tud leállni az ha nem lenne játék akkor rászokna másra alkohol, dohány, drog bulik, stb. Mert õ ilyen, akkor most melyik a rosszabb??
fry day fry day sálálálláláá
http://www.kelethir.hu/cikk/game_over_a_valo_vilagban/5780
A zazi is azért van, hogy az emebr kikapcsolódjon ...
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Lattam mar fuggoket, Cigi, KV, Kola, TV, WoW, drog, de meg szeksz fuggot is lattam mar. Tehat korlatozzuk v tiltsuk be a jo szekszet, jo filmeket, isten ne adj sorozatokat, azok valami borzalom mire kepesek.. Sot, korlatozzuk a KV es egyeb udito italok fogyasztasat is..
Nem lehet igy kezelni. Azoknak a mentalisan serult embereknek, akiknek meg szuksege van ra kezeles kell. A mentalis problemaik eredendo oka megkockaztatnam, hogy altalaban nem a KV, v a jatek vagy a TV, ez mar csak egy okozat. Az ok altalaban a csaladban v a kornyezetben talalhato, amit persze sokkal nehezebb bevallalni, mint ujjal mutogatni valamire v valakikre..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
wtf! XD
Ilyen alapon ha kinyitom a szememet és körbenézek, minthogy látom a virtuális valóságot, már be vagyok lõve?
hááááááááááááááááááááááááááááááááááááhahaha
függõség lehet, abban az esetben ha az ember nem öngyilkos hajlamú, mert nem szeret élni vagy élvezni az életét, habár játszhat azért mert nem élvezi a lepukkant életét és többre vágyik, mert nincsenek drogok amitõl képzelõdhetne mert annyira kivan az antidepreszáns szerektõl, hogy ha megütik se fáj neki.
Magamból indultam ki és heti szinten játszok 10-30 órát, ez is változó, de azért odáig se fajulnék hogy a monitorra recskázzak, inkább fellövöm a pizsit és alszok. Ezt inkább a PERVERZIÓVAL kötném párhuzamba és egyáltalán nem a drogokkal, habár valamilyen szinten lehet hozzá köze, de csakis akkor ha az illetõnek olyan a felfogása, hogy bootol a játék jaj de készen vagyok :D
Azok se százasok, én se XD
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
( egyébként a fentebb leírt szakértõi véleményekkel maximálsian egyet értek, a cikkíró dacos "szalmabáb érvelése" pedig nevetséges )
Remélem õ is éhen döglik. Igen, engem ez basz fel a legjobban.
Az emberek egy része - akik fogékonyak a játékokra - jelentõs részben függõséget okoz. A hangúly inkább a mértékén van. Alkoholistának nevezik azokat, akik rendszeresen isnak, s itt a rendszerességen s nem elsõsorban a mennyiségen van a hangsúly(bizonyos mérték felett).
Értelmes és intelligens emberek is függõvé vállnak, ez természetes. Talán azoknál jelentkezik leginkább e jelenség, akiknél a való világ szegényesebb jelentõsen mint a normális szint, ezért nagyobb kihívás a mesterséges világban átélt kalandokról lemondani az IGAZI kalandok helyett, mert nincs is igazán mire!
Szerintem az egyik lehatásosabb gyógymód az életminõség extrémebb emelése, a sport, az élménydúsabb szabadidõ eltöltése és az igazi, mély beszélgetésekhez való felnövés.
Egy idézettel zárnám egyik kedvenc újrafeldolgozott színdarabomból "A vak, aki meglátta hogy ugrott.."-ból:
"A mérték egy érték, vagy ezt tõled még sohasem kérték?"
Most tanulok harmadik nyelvet (orosz), elkezdtem két hangszeren tanulni (gitár, herfli), járok heti egyszer kémia kísérletekre. És akármilyen hihetetlen, boldoggá tesz. Játékok meg most úgy néznek ki: csak SW jöhet szóba, abból is a heti 1-2 óra. Néha annyi se.
Amúgy sose MMOztam, nem is akarok.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Pécsiek, így csakis jó csákók lehetnek :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
nincs, nem is lesz...
Az engem is felhúz, amikor valaki a saját hülyeségét a játékra próbálja rákenni, mert valójában mindig az emberrel van a baj. És igen, lehet mondani, hogy ha nem a játéktól, akkor az alkoholtól, drogtól vagy a rulettõl golyózna be, a lényeg hogy a játék is képes kihozni ezt az emberekbõl. A legfontosabb a probléma kezelésének módját kitalálni, mert az baromság, amikor a sok bohóc a betiltásban látja a megoldást. A heroinos hasonlat óriási marhaság, ezt aláírom.