Machete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
All hail the double x!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
popcorn mozi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Sok híres mozijelenetet figuráznak ki szinte spontán módon.
Lényegében nem lett olyan rossz, mint amire számítottam, de azért hû maradt egy B-movie-hoz.
(Vajon Lindsay Lohan mellei is kamuk voltak?)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Örülök, hogy tetszik a banner nektek! 😉
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
metál filmnek tûnik <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
All hail the double x!
All hail the double x!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék