77
-
#37 Ez egy kultfilm :D Már láttam pár hete és szétröhögtünk magunkat rajta. Annyira szar hogy már jó:D -
#36 várós szintén. -
#35 ha megtaláltad, szólj nekem is :D -
#34 meg is nézem a filmet...remélem "ki tudom kölcsönözni" fullhd-ban -
#33 írtam :D -
#32 azért kell kötőjellel írni -
#31 a film címe Desperado nem Desperadó. nincs ékezet a végén és nem is lehet képezni tulajdonneveknél :) -
#30 akkor írjál ékezetet :D csak ebben a szóban nem írtál (direkt megnéztem) -
#29 Báááázd!!!!! Amikor megvettük a Grind House filmeket akkor láttam először a trailereket, de akkor még fake trailerként volt ott... ácsi de abban nem volt Segal és Alba....
-
#28 desperado-s időkből :)
(deszperádós) -
#27 november 25 -
#26 Desperado. a Desperados egy játék volt :) -
#25 mikor lesz nálunk? -
-
-
#22 elsőre azt hittem valami apple napok lesz -
#21 vááá felirattal nézős!!!!!! :D -
Quantumleap #20 És ő megjárta San Quentint fiatalkorában. -
#19 elég fos minőség...:
-
#18 ezt a Danny Trejot hogy utáltam régen, még a Desperados időkből :D tipikus rosszarcú faszi, nem állnék le vele vitatkozni az tuti. de kell ilyen Hálivúdnak. ez nem keményet játszik, hanem GECIKEMÉNY!!! -
#17 -
#16 régóta várós
-
#15 Valaki egy frankó banner-el tudna szolgálni? :) -
#14 Az biztos, hogy nem vele kell megnézni... :) -
#13 tetszetős (Y) -
#12 Nem volt olyan rossz a film nezheto. -
#11 akkor az Expendables-t még nem láttad :P -
Axl Rose #10 Zsírkirály lesz, nem barátnővel nézős -
#9 kis érdekesség, Antal Nimród jelenete:
-
#8 Nem néz ki rossznak! Danny Trejo amúgy is fav:) -
paly90 #7 én is nagyon várom már...
elég jó a szereplőgárda
Jessica Alba:)(Y) -
#6 Reméljük... ;) Kíváncsi leszek rá nagyon... :) De ahogy látom, nem csak én vagyok egyedül ezzel... ;) -
#5 Év filmje. -
#4 Adom: D -
#3 na végre! már egy ideje tervben volt :) -
#2 várós!!! -
#1 Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.
Szereplők:
Danny Trejo (Machete)
Michelle Rodriguez (Luz)
Jessica Alba (Sartana)
Robert De Niro (McLaughlin)
Lindsay Lohan (April Benz)
Cheech Marin (Benito del Toro)
Jeff Fahey (Michael Benz)
Steven Seagal (Torrez)
Don Johnson (Stillman)
Rose McGowan (Cherry Darling)
Trailer: