Machete

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
november 25
pxxl
Desperado. a Desperados egy játék volt 😊

All hail the double x!

Rage47
mikor lesz nálunk?
LoSA

<#nyes><#nyes>

LoSA

passatgt
elsõre azt hittem valami apple napok lesz

Tyler1
vááá felirattal nézõs!!!!!! 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

És õ megjárta San Quentint fiatalkorában.
nan76
elég fos minõség...:

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Tyler1
ezt a Danny Trejot hogy utáltam régen, még a Desperados idõkbõl 😄 tipikus rosszarcú faszi, nem állnék le vele vitatkozni az tuti. de kell ilyen Hálivúdnak. ez nem keményet játszik, hanem GECIKEMÉNY!!!

desigo
desigo
régóta várós <#worship>

LoSA
Valaki egy frankó banner-el tudna szolgálni? 😊

LoSA
Az biztos, hogy nem vele kell megnézni... 😊

byzhouse
tetszetõs (Y)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

DONGUBA
Nem volt olyan rossz a film nezheto.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Caby
akkor az Expendables-t még nem láttad 😛

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Zsírkirály lesz, nem barátnõvel nézõs <#hehe>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Tyler1
kis érdekesség, Antal Nimród jelenete:

Willi Betz
Nem néz ki rossznak! Danny Trejo amúgy is fav😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

én is nagyon várom már...
elég jó a szereplõgárda
Jessica Alba😊(Y)

LoSA
Reméljük... 😉 Kíváncsi leszek rá nagyon... 😊 De ahogy látom, nem csak én vagyok egyedül ezzel... 😉

daemonervosa
Év filmje.

Trolling is a art.

solo
Adom: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pxxl
na végre! már egy ideje tervben volt 😊

All hail the double x!

Tyler1
várós!!!

LoSA
Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy õ volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetûzésbe került egy Torrez nevû hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tõrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az õrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörû bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítõi is: a lázadó szellemû, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véresõ és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntõ összecsapásban.

Szereplõk:
Danny Trejo (Machete)
Michelle Rodriguez (Luz)
Jessica Alba (Sartana)
Robert De Niro (McLaughlin)
Lindsay Lohan (April Benz)
Cheech Marin (Benito del Toro)
Jeff Fahey (Michael Benz)
Steven Seagal (Torrez)
Don Johnson (Stillman)
Rose McGowan (Cherry Darling)

Trailer: