539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
  • Stockbauer33 #499

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.08. 22:49:37
  • ForzaInter
    Jó volt a kezdés amúgy. A New York-i szálon rendesen belecsaptak a közepébe, remélem minden részben fogunk abból a szálból kapni valamit, mert most az lesz a legérdekesebb.
  • ForzaInter
    Az HBO GO-n ingyen regisztráció nélkül magyar felirattal nézhető már az 1 rész!
  • bega82
    köszi!
  • ForzaInter
    Szeptember 7.
  • bega82
    Nem akarom elolvasni a "major death" miatt. :D
    Mikor kezdődik majd amúgy?
  • ForzaInter
    Pár info az utolsó szezonról, spoileres lehet.
  • ForzaInter
    Aki ismeri a történelmet annak ismerős lesz az 1 jelenet.:D

Úgy tűnik sajnos Rothstein nem lesz..:(
  • Janika114
    Itt a trailer, na ez tényleg jónak néz ki :D

• ForzaInter
    Jónak néz ki.
  • Stockbauer33 #489
  • a.carkey
    Ezt fogja valaki nézni?

The Knick

1900 körül kezdődik és egy kórházon keresztül mutatja be New Yorkot.
  • Systore #487
    :)

• ForzaInter
    Csak 8 részes lesz az utolsó évad.:(
  • KaBuTo666
    wtf, nem is tudtam hogy az 5. évaddal lezárul...
  • Systore #484
  • ForzaInter
    Az 5 évadban 7 évet ugranak az időben, és 1931-ben fog játszódni. Nem lesz unalmas évad.:) Mondjuk Rothstein így nem tudom, hogy lesz benne.
  • Janika114
    Na bakker, hogy erre kell felkelnem... Ez most nagyon fáj :/
  • ForzaInter
    Csökkent, de nem olyan nagyot. Ahogy olvasom szinte mindenkit sokkolt a bejelentés. Winter is 7 évadra tervezett.. Jó lenne legalább egy Capone spinoff, de gondolom semmi esèly rá..
  • Micsu
    nem úgy volt hogy még lesz 2?

:S

csökkent a nézettség?

• ForzaInter
    5 évad lesz az utolsó.. Fuck you HBO!
  • bega82
    Mindenkit nagy jól alakít, zseniális színész!
  • NovaTerra
    Én láttam. Jól alakítja nagyon DiCaprio. Ha nézed, akkor ajánlom eredeti hanggal. Nagyot sokat ad hozzá, marha jól játszik a hangjával a filmben.
  • cylonflatus
    FBI=Federal Bureau of Investigation, magyarul Szövetségi Nyomozóiroda
  • Tikal #475
    nem. és az FBI, igaz más néven már a század elejétől ment….
  • davidka003

Rögtön felismertem. (Idétlen időkig című film)
  • cylonflatus
    Javít: J. Edgar a film címe.
  • cylonflatus
    Pont a napokban gondoltam rá én is, az egyik kötelező pótolnivalóm. Nem is értem, hogy hagytam ki eddig, pedig a színészt, a rendezőt is nagyra tartom, a téma meg az egyik kedvenc, szóval nem is értem. Mi is a címe, Hoover? Hoover oldalvizén jut eszembe: RIP Kennedy, most úgyis aktuális, most volt 50 éve ugye a "Rémálom az Elm-streeten". Nagy ember volt. Na még az ő életéről is lehetne egy sorozat, kibaszott kalandos, érdekes élete volt.
  • bega82
    OFF: Asszem lassan ideje lenne megnéznem a Dikabriós filmet, már régóta tervezem. :)
  • cylonflatus
    Nagyon súlyos alak volt, magánéletében pont az ellentettje volt a "hivatalos arcának". Rizsporos parókában XVII. sz.-i francia úri göncökben, meg női ruhába öltözve szopta a faszt a privát orgiáin. Enyhén szólva ellentmondásos figura.
  • Janika114
    Jaja, írni is akartam hogy srácok jövőhéttől a Mob City topikban folytathatjuk a beszélgetést :D Jó látni hogy így szezon végére felélénkült ez a topik is kicsit.
  • dave9004
    nagyon jó évad volt ez is. Csak tudtak olyan véget kanyarítani neki, amit nem vártam.
    Hiányozni fog szeptemberig.
    Talán úgy könnyebb elengedni pihenőre őket, hogy mindjárt kezdődik ez:
  • NovaTerra
    Őt nevezik ki az fbi élére igen, de már a sorozatban ez megtörtént, a szövetségi iroda, az maga az fbi. Haláláig ő is vezeti. Gyakorlatilag nem merték leváltani soha, mert mindenkiről gyűjtött anyagot és jobb volt nem keresztbe tenni neki.
  • a.carkey
    Azért durva. Túléli a lövészárkokat egy súlyos sebesüléssel, lelő X db rosszfiút, gengsztert, maffiózót, erre egy szakadt néger megöli.
  • cylonflatus
    Hát, az a korsó alaposan eltört... az a váza már kellett az arcába nagyon.
  • Micsu
    mondtam én hogy itt nem lesz happy end ha harrowról van szó, bár neki az amit utoljára látott happy volt
  • kingtomi
    Ugye az évad közepétől a szövetségi nyomozóiroda új főnöke Edgar Hoover fogja alapítani az FBI-t jól tudom? Egyébként le a kalappal,mert iszonyat jól játsza a karakterét,hatalmas figura! Knox-ból már egy kicsit sok volt,mert látszott rajta hogy elszaladt vele a ló...de hát addig jár a korsó a kútra,amíg el nem törik.
  • cylonflatus
    Nem. A valóságban Hymie Weiss és Bugs Moran próbálta megölni Torriót, ők nyitottak tüzet korábban a szemközti házból is, igazából akkor is Torrio volt a fő célpont. Capone -ahogy előttem már mondták- nagy tisztelettel volt Torrio iránt, ő fedezte- és karolta föl Alt, kicsit a második apja volt, ha lehet így. Érdekesség: Van Alden álneve ugye George Mueller. Namost a valóságban Torriónak volt egy gyereke akivel nem tartotta a kapcsolatot, őt George Miller néven anyakönyvezték... érdekes egybecsengés.
  • Janika114
    Amúgy így utólag belegondolva, szépen fel lett vezetve Harrow halála, az egész évados gyötrődése magával, a lelkiismeretével és hogy akárhogy akart nem tudott elszakadni a múltjától, már csak az vezérelte őt h Tommy biztonságban legyen, és a halála is olyan volt mint egész élete...
  • Janika114
    Nem, Capone sose akart Torio ellen fordulni, tisztelte az öreget.