539
Boardwalk Empire - Gengszterkorzó
-
Stockbauer33 #499
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.08. 22:49:37 -
#498 Jó volt a kezdés amúgy. A New York-i szálon rendesen belecsaptak a közepébe, remélem minden részben fogunk abból a szálból kapni valamit, mert most az lesz a legérdekesebb. -
#497 Az HBO GO-n ingyen regisztráció nélkül magyar felirattal nézhető már az 1 rész! -
bega82 #496 köszi! -
#495 Szeptember 7. -
bega82 #494 Nem akarom elolvasni a "major death" miatt. :D
Mikor kezdődik majd amúgy? -
#493 Pár info az utolsó szezonról, spoileres lehet. -
#492 Aki ismeri a történelmet annak ismerős lesz az 1 jelenet.:D
Úgy tűnik sajnos Rothstein nem lesz..:( -
Janika114 #491 Itt a trailer, na ez tényleg jónak néz ki :D
-
#490 Jónak néz ki. -
Stockbauer33 #489 -
#488 Ezt fogja valaki nézni?
The Knick
1900 körül kezdődik és egy kórházon keresztül mutatja be New Yorkot. -
#487 :)
-
#486 Csak 8 részes lesz az utolsó évad.:( -
KaBuTo666 #485 wtf, nem is tudtam hogy az 5. évaddal lezárul... -
#484 -
#483 Az 5 évadban 7 évet ugranak az időben, és 1931-ben fog játszódni. Nem lesz unalmas évad.:) Mondjuk Rothstein így nem tudom, hogy lesz benne. -
Janika114 #482 Na bakker, hogy erre kell felkelnem... Ez most nagyon fáj :/ -
#481 Csökkent, de nem olyan nagyot. Ahogy olvasom szinte mindenkit sokkolt a bejelentés. Winter is 7 évadra tervezett.. Jó lenne legalább egy Capone spinoff, de gondolom semmi esèly rá.. -
Micsu #480 nem úgy volt hogy még lesz 2?
:S
csökkent a nézettség?
-
#479 5 évad lesz az utolsó.. Fuck you HBO! -
bega82 #478 Mindenkit nagy jól alakít, zseniális színész! -
NovaTerra #477 Én láttam. Jól alakítja nagyon DiCaprio. Ha nézed, akkor ajánlom eredeti hanggal. Nagyot sokat ad hozzá, marha jól játszik a hangjával a filmben. -
#476 FBI=Federal Bureau of Investigation, magyarul Szövetségi Nyomozóiroda -
#475 nem. és az FBI, igaz más néven már a század elejétől ment…. -
Rögtön felismertem. (Idétlen időkig című film) -
#473 Javít: J. Edgar a film címe. -
#472 Pont a napokban gondoltam rá én is, az egyik kötelező pótolnivalóm. Nem is értem, hogy hagytam ki eddig, pedig a színészt, a rendezőt is nagyra tartom, a téma meg az egyik kedvenc, szóval nem is értem. Mi is a címe, Hoover? Hoover oldalvizén jut eszembe: RIP Kennedy, most úgyis aktuális, most volt 50 éve ugye a "Rémálom az Elm-streeten". Nagy ember volt. Na még az ő életéről is lehetne egy sorozat, kibaszott kalandos, érdekes élete volt. -
bega82 #471 OFF: Asszem lassan ideje lenne megnéznem a Dikabriós filmet, már régóta tervezem. :) -
#470 Nagyon súlyos alak volt, magánéletében pont az ellentettje volt a "hivatalos arcának". Rizsporos parókában XVII. sz.-i francia úri göncökben, meg női ruhába öltözve szopta a faszt a privát orgiáin. Enyhén szólva ellentmondásos figura. -
Janika114 #469 Jaja, írni is akartam hogy srácok jövőhéttől a Mob City topikban folytathatjuk a beszélgetést :D Jó látni hogy így szezon végére felélénkült ez a topik is kicsit. -
#468 nagyon jó évad volt ez is. Csak tudtak olyan véget kanyarítani neki, amit nem vártam.
Hiányozni fog szeptemberig.
Talán úgy könnyebb elengedni pihenőre őket, hogy mindjárt kezdődik ez:
-
NovaTerra #467 Őt nevezik ki az fbi élére igen, de már a sorozatban ez megtörtént, a szövetségi iroda, az maga az fbi. Haláláig ő is vezeti. Gyakorlatilag nem merték leváltani soha, mert mindenkiről gyűjtött anyagot és jobb volt nem keresztbe tenni neki. -
#466 Azért durva. Túléli a lövészárkokat egy súlyos sebesüléssel, lelő X db rosszfiút, gengsztert, maffiózót, erre egy szakadt néger megöli. -
#465 Hát, az a korsó alaposan eltört... az a váza már kellett az arcába nagyon. -
Micsu #464 mondtam én hogy itt nem lesz happy end ha harrowról van szó, bár neki az amit utoljára látott happy volt -
kingtomi #463 Ugye az évad közepétől a szövetségi nyomozóiroda új főnöke Edgar Hoover fogja alapítani az FBI-t jól tudom? Egyébként le a kalappal,mert iszonyat jól játsza a karakterét,hatalmas figura! Knox-ból már egy kicsit sok volt,mert látszott rajta hogy elszaladt vele a ló...de hát addig jár a korsó a kútra,amíg el nem törik. -
#462 Nem. A valóságban Hymie Weiss és Bugs Moran próbálta megölni Torriót, ők nyitottak tüzet korábban a szemközti házból is, igazából akkor is Torrio volt a fő célpont. Capone -ahogy előttem már mondták- nagy tisztelettel volt Torrio iránt, ő fedezte- és karolta föl Alt, kicsit a második apja volt, ha lehet így. Érdekesség: Van Alden álneve ugye George Mueller. Namost a valóságban Torriónak volt egy gyereke akivel nem tartotta a kapcsolatot, őt George Miller néven anyakönyvezték... érdekes egybecsengés. -
Janika114 #461 Amúgy így utólag belegondolva, szépen fel lett vezetve Harrow halála, az egész évados gyötrődése magával, a lelkiismeretével és hogy akárhogy akart nem tudott elszakadni a múltjától, már csak az vezérelte őt h Tommy biztonságban legyen, és a halála is olyan volt mint egész élete... -
Janika114 #460 Nem, Capone sose akart Torio ellen fordulni, tisztelte az öreget.