Boardwalk Empire

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó volt kivéve azt hogy csak 8 részes volt az évad

jimmy fiáról meg jimmy jutott eszembe mikor először megláttam úgyhogy nem lepődtem meg, apja kedvenc volt úgyhogy örülök hogy visszaütött a kiírása 😄

kár hogy vége 😞

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LaszloLedzenyi
Én valami hasonló utolsó részt képzeltem már csak Terence Winter miatt is, nem nagyon volt olyan szál amit nem zártak le.( gondolom itt sokan látták a Sopranos-t, ott viszont elég érdekesen zárta le a történetet).

Amilyen gyengén indult az egész széria , annyira jó lett a végére.

Jöhet a következő "maffia" sorozat <#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ütött a vége szerintem,Nucky méltón búcsúzott tőlünk,bár kicsit szomorú de nagyon ott volt!
ForzaInter
Méltó lezárást kapott a sorozat, bár egy kis hiányérzetem nekem is van.

A lezárás sztem nem volt amatör, és összecsapott se. Az a sok utolsó évados visszaemlékezés ezt az a bizonyos utolsó jelenetet vezette fel..

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
Kár, hogy Lucskos Lucyéket nem nyír(hat)ták ki 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

polluxware
mi volt benne korrekt?

Az ,hogy a kis Tomy-nak most jutott eszébe fegyvert fogni?? Mindezt azok után hogy köbö 100x-or lett volna alkalma rá? Vagy pont azután ,hogy a rácsok mögül szabadult, és a pult alól a kezébe nyomták a kávé mellé??

nem az fáj, hogy a főszereplő olyan véget ért amilyet, hanem ez a koncepciótlan amatőr, csapjuk össze mód

én nagyot csalódtam..

Systore
ez nem a dexter topik<#hehe>

egyébként szerintem korrekt lezárás volt.
polluxware
Ez az utolsó rész SZÉTCSESZTE az egész sorozatot....

aki még nem látta, ne is tegye... (úgy talán egy szép emlék maradhat)

sajnos az.pedig 1930-as évek Amerika..Big Business korszaka...álomidőszak nagyszerűen meg lehetett volna rendezni főleg Caponét részletesebben főleg az utolsó pár évét,mikor az Alcatrazba zárják na mindegy (azért még titkon bízom benne hogy 1-2 év múlva csak csinálnak egy "utolsó" évadot
cylonflatus
Csak 8 epizód? Hát ez gyorsan lement, még egyszer ennyi simán lehetne egy évad, ráadásul ki is tudnák tölteni, annyi sztori van abból az időszakból. Nem mondom, így is baromira tetszik, de azért azt vártam, hogy most már jobban bele fognak menni gengszterek dolgaiba, részletesebben láthattunk volna jeleneteket, történeteket az ellenük folytatott nyomozásból, meg az egymással folytatott rivalizálásból. De ez, hogy még tíz epizódot se gyártottak le... csalódás.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ForzaInter
Nucky beválthatja a Rothstein-től vett 500 ezres biztosítást.😄

Yo, Bitch!

Jó rész volt. Mickey mégse élte túl a végét 😞 Siegel nagyon jól visszaadta a karaktert. Viszont egy dolog nem tetszett, a Nucky-Lucianos találkozó, az rendben van, hogy mi tudjuk, hogy nem történhet semmi Luckyval, de ez a le akarom lőni Nuckyt meg öljünk meg mindenkit miközben ott lazán cigizik és vagy 20 fegyveres áll vele szemben, nekem kicsit túl laza volt a megfontol kimért Lucianotól.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ForzaInter
Ez a sorozat mindig ilyen volt, lassan csordogáltak az események, és az utolsó pár részre felpörgött nagyon.

Yo, Bitch!

Chalky vonal langyos nagyon.Gillian Darmody meg senkit nem érdekel mi van a gyogyósok között.Nem értem azt a 1,5 - 2 percet miért nem töltik ki vmi mással?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

egy hibája van ennek a sorozatnak: hogy 2 rész és vége! akkor amikor kezdenének beindulni a fő események.....összesűrítenek mindent nem jó ez így.....
a.carkey
Kikaptak pár szereplőt. Lassan vége.

A medve nem játék.

ForzaInter
Hát ez is komoly rész volt, és elég szomorú is..😞

Yo, Bitch!

Tikal
Akkor JIGG4 mit csinál? csak igazitja őket? Na mindegy.. mindenesetre érdekes, hogy egy hét csúszásban van egy ilyen sorozat...

A Gotham-et inkább a topikjában, de csak annyit, hogy hatalmas csalódás, és ezt hallom minden havertól, néha nem tudtam, hogy ez most valami komédia ( gagyi zene betétek ) vagy mi a bánat.. olyan mintha a Nolan és a Burton féle megvalósítás között akarna létezni, de valahogy nem jött be eddig...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.18. 15:17:12

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kommersz
Soahoz mar van ,es nem ugyanaz csinalja a BE-t es a SOA-t.A gotham pedig nem fos(es mivel rovidebb valszeg azert keszul el hamarabb a sorozat es a szoveg sem olyan" tomeny"😉.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Tikal
és még tényleg nincs felirat? de ahogy nézem a SOA-t is ugyanaz csinálja.. persze ahhoz sincs még...persze a fos Gotham-hez már elkészült...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.17. 23:02:17

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
HÁSZBEND😄

Yo, Bitch!

cobol
Jó volt a 5-ik rész,a bogaras poént ütött 😊

ForzaInter
De komoly volt ez a 4. rész, és az 5 rész is jónak ígérkezik.

Yo, Bitch!

ForzaInter
és Mickey Doyle még mindig él.😄 Az a beszólása a csöveseknél..😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
már 3😞

Yo, Bitch!

😞 köszi. kettő már lement....
ForzaInter
8

Yo, Bitch!

hány részes lesz az uccsó évad?
ForzaInter
Az első részben annyira nem tetszettek Nucky flashbackjei, de ebbe részben igen. Mondjuk itt talán kevesebb volt most a flashback.

Yo, Bitch!

Nagyon fasza volt a második rész, Capone zseniális volt. Lucianoéknak én minden percét élvezem, de nagyon jók voltak Eliék is.

ForzaInter
mennyire király volt ez a 2 rész..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szegény Tonino😞

Yo, Bitch!

Systore
Darthmushroom
még mindig valami hihetetlen zseniális ez a sorozat, rossz belegondolni is abba h vége lesz..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ForzaInter
Mondjuk aki nem ismeri az történelmet az inkább ne olvassa el, mert semmi meglepetés nem fogja érni..

Yo, Bitch!

http://orulunkvincent.blog.hu/2012/09/14/gengszterkronikak_ii
egy kis történelmi háttér 😊
óriási lesz!
cylonflatus
Jónak ígérkezik a következő rész.

ForzaInter
Következő részben már lesz Capone is.

Luciano vonal tuti nagyobb szerepet fog kapni.

Yo, Bitch!

cylonflatus
Dehogynem. Zsír volt. Remélem ebben az évadban nagyobb teret kap a Luciano vonal, Capone, Lansky, ezek. Tavaly /is/ nagyon kevés időt kaptak.

Tikal
na mi van, senki nem nézte az évadnyitót? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.08. 22:49:37

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ForzaInter
Jó volt a kezdés amúgy. A New York-i szálon rendesen belecsaptak a közepébe, remélem minden részben fogunk abból a szálból kapni valamit, mert most az lesz a legérdekesebb.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Az HBO GO-n ingyen regisztráció nélkül magyar felirattal nézhető már az 1 rész!

Yo, Bitch!

köszi!
ForzaInter
Szeptember 7.

Yo, Bitch!

Nem akarom elolvasni a "major death" miatt. 😄
Mikor kezdődik majd amúgy?
ForzaInter
Pár info az utolsó szezonról, spoileres lehet.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Aki ismeri a történelmet annak ismerős lesz az 1 jelenet.😄

Úgy tűnik sajnos Rothstein nem lesz..😞

Yo, Bitch!

Itt a trailer, na ez tényleg jónak néz ki 😄

ForzaInter
Jónak néz ki.

Yo, Bitch!

Oldal 1 / 11Következő →