Új magyar játék: Szigetek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
És így legalább egy csomóan nem tudnak majd játszani, mert nincs dx10-es kártyájuk. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bence94
ha deferred lighting-ot szeretnétek akkor dx 10-re érdemesebb váltani, mert különben nem lehet "élsimítani" dx 9 alatt...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Most inkább nem mondok idõpontot, de hamarosan rakunk fel külsõ screenshotokat is. Most több ponton is birizgálom a progi kódját, de amint lehet, csinálunk párat... sõt, videó is lesz, az jobban érzékelteti a dolgokat.
REPS0L
hát kicsit jobb 😊
de gondolom sok barlangos rész nem lesz benne, inkább a külvilágról akarunk képeket 😊

gugliba rákeresve okos dolgokat lehet belõle kihozni

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Felkerült az oldalra néhány screenshot... 😊
Lesz majd még több is és szebb is, ahogy haladok vele.
Roger6
Holnap van! Screen shot-ot ide! 😊)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

REPS0L
várjuk!

Na, úgy néz ki, megtaláltuk a tökéletes textúrázási módszert, amit Cone Step Mapping-nak hívnak. látványos eredményeket mutat, és úgy néz ki, gyorsabb, mint amit elõtte használtunk, holnap szerintem rakok is majd fel néhány screenshotot, amin már látszik majd a hatása... 😊
Nos én csak a magam nevében beszélhetek, illetve talán a vezetõ grafikusunk nevében. Mi ketten nagyon sokat tettünk fel erre a projectre, õ már csak ezzel foglalkozik, és bár én még emellett dolgozok is, pénzügyi okok miatt, de az biztos, hogy mi mindketten ezer százalékig el vagyunk kötelezve. A többiek nevében nem szólhatok, de szerintem nekik is sok múlik azon, hogy sikerül-e amit szeretnénk.
Eddig 7-en vagyunk, de azt látjuk, hogy ez kevés, a grafikai részen bõven kellenek még emberek, mint kiderült nagyon sok és sokféle feladat van ott, ami teljes ember(eke)t kíván, amire az ezen most dolgozó 4 ember nemigen elegendõ.
sapkafej
engem az érdekelne hogy hányan dolgoznak rajta kíváncsiságból és hányan nem kívácsiságból

György

itamragy
Azt megtudhatom hány ember dolgozik ezen a játékon kiváncsiságbol?

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Hát én nem egészen így gondoltam, hanem aki szeretne csapattag lenni, részt venni a fejlesztésben és komoly munkát végezni, valamint megfelel egy bizonyos szinten az elvárásoknak, azt szívesen látjuk, mivel még kevesen vagyunk. Nyilván aki így bekerül, természetesen a csapat többi tagjához hasonlóan anyagi díjazásra is számíthat majd.
Tehát nem a fórumozók dolgoztatása miatt vagyunk itt, hanem informálunk titeket a játék állásáról, és várjuk a véleményeket, amiknek az alapján javíthatunk a dolgokon, valamint tagokat is keresünk különféle posztokra.
Egyenlõre egy ember van, aki a concept art-al foglalkozik.
Looooser
hány concept artosotok van?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

passatgt
hát szerintem az lenne a legegyszerûbb, hogy beírod ide milyen textúra kell, mekkora felbontásban, mihez kell, és majd a jófej fórumozók csinálnak neked vagy linkelnek neked textúrákat😊

Roger6
Állat lesz ez, csak így tovább. <#eljen>

Tény és való, a textúrákkal tényleg sok dolgunk lesz még. Igazság szerint erre is szeretnénk külön ember(eke)t, elvégre ez is komoly és idõigényes feladat. Szóval ha van hozzá érzéketek és kedvetek akkor hajrá! Lehet jelentkezni... 😊
Hát igen, jól néznek ki a DirectX 11-es dolgok, de ahhoz olyan videókari is kell... 😊 Mi még csak DirectX 9-el dolgozunk. Sajnos a gépem amin fejlesztek valószínûleg meg sem tudná mozdítani azt a techdemót...
Én például egy 3000+ -os egymagos AMD procin, 2 GB memóriával és egy 8600GT-vel (256 M😎 fejlesztgetek, szóval ettõl jobb vasra való cuccokat csak akadozva vagy sehogy se tudok egyenlõre tesztelni.
Persze szeretnénk minél szebb eredményeket elérni, és ezért meg is teszünk mindent! 😊
Egyébként szeretném, ha ez a játék is elérné majd egyszer azt a grafikai színvonalat... 😄
ScarY MAN
nekem is a fû szúrt szemet. túl világos, nem annyira jön át etc. olyan runescape hatás 😊 de figyelemmel követem a játék sorsát! 😊 ha kell segítség szóljatok (honlap...bár már sokan jelentkeztek 😛)

...

passatgt
de ez nem csak arra a textúrára vonatkozik, pl a zöld alap fû textúra is nagyon csúnya zöld
ha pár ezer forint rendelkezésre áll, érdemes körülnézni a graphicriver.net oldalon például, ott nagyon szép textúrákat lehet venni, nem vészes áron
de azt hozzáteszem, hogy ilyennel soha nem foglalkoztam, szóval nemtudom, hogy ehhez speciális képek kellenek e vagy valami trükkje van e, de sztem így kell😊

félreértés ne essék, nem fikázni akarom, csak segíteni😊

passatgt
picivel nagyobb és igényesebb textúrákat kellene használni, pl a hegyen lévõ textúra annyira látszódik, hogy ismétlõdik, mintha valami paintes rajt lenne😊

Szerintem nagyon jó, amit csinálnak, de RPG-t fejleszteni hatalmas munka. Eddig többen is eljutnak, de aztán leül a projekt. Szerintem érdemesebb lenne vmi kisebbel kezdeni.

Amúgy nézzetek fel az Iron Tower Studios weboldalára, támogatnak hasonló fejlesztéseket. Beszélhettek az arcokkal, biztos mondanak jó dolgokat.

Gurren
REPS0L
én inkább egy gothic 2es grafikát hiányolok 😊

Hát igen, lehet hogy igazatok van a grafika terén, bár próbálunk minél jobb megoldásokat találni, pl. relief mapping van elég sok objektumon, tulajdonképpen a víz, a fû valamint a lombok és az égbolt kivételével mindenen. Szerintem ami majd sokat fog dobni a dolgokon, az az lesz, ha a több fényforrásból érkezõ megvilágítás (deferred lighting-ben gondolkodunk) és az árnyékok (soft shadowing) is a helyükre kerülnek. Lehet, hogy pont ezt hiányoljátok. Jó irányban tapogatózom?
pyrohun
Nekem is, de a történet annyira jó, hogy ha pl. meg lenne oldva, hogy ipad-en és / vagy iphone-on is fusson, akkor nem is zavarna, hogy nem csúcsgrafikáról van szó. Ja, jut eszembe: weboldalban számíthattok rám, ha kell segítség.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

REPS0L
nekem maga a technológia tûnik fejletlennek :/

Komoly kérdés jön:
A grafika stílusát, vagy a technológiáját érzed ódivatúnak?
Hali😄 A történet állat, csak a grafika szerintem kicsit ódivatú :S
Egyébként Ti játékosok vagytok... Mi pedig a progit játékosoknak írjuk...
😊 Szóval ha épp nincs más dolgotok, nyugodtan regisztrálhattok az oldalunkon, és a fórumba írjátok le az ötleteiteket, elvárásaitokat, kívánságaitokat, és igy tuti, hogy a progi amit kaptok majd, olyan lesz, amivel szívesen fogtok játszani, és talán picit magatokénak is érezhetitek, hogy na, ez az XY dolog az én ötletem volt benne... 😊
Szóval gyertek az oldalra és a fórumra, és osszátok meg velünk a gondolataitokat!
😊 Hát van neki Islands is... 😉
Lehetett volna angolosabb, "Szigets". 😊

Hát a cím a legkevesebb, azon még alakíthatunk! 😉
A lényeg úgyis a játékmenet, az meg sztem nagyon sok embernek be fog jönni.
Igen, a cím sztem is nagyon nyers😊 Kíváncsian várjuk, mi sül ki belõle😊

Rowlend
Nagyon tetszik bár a címe picit nyers 😄

GET OVER HERE!

Ha majd megnõ, akkor igen! 😊 Addig csak FPS jellegû RPG...
Czdano
Hello! Ez MMORPG lesz?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nekem is tetszik.
<#eljen><#eljen><#eljen>

eddig tetszik, nem is kicsit, nagyon.

Szóval csak hajrá!!

papi08
Szia! Szívesen vállalnám(már ha lehet) a honlap karbantartását, frissítését. Esetleg a grafikai részben is tudnék segíteni. Ha elfogadod a segítségem, akkor írj PÜ-t!😊

13 éve itt. Szép idő.

Köszönjük! Remélhetõleg késõbb is figyelemmel kíséritek majd... 😊
Kíváncsi lennék, hányan játszanak majd ezzel a játékkal... 😛
( Remélem nagyon-nagyon sokan 😄 )
Rage47
hajrá, jól néz ki
Bruk
Egyetértek.

#1 A víz nagyon tetszik. 😄

Egyenlõre egy FPS-jellegû RPG lesz, aztán majd meglátjuk sikerül-e hálózat terén nagyobb közönség felé megnyitni.
skate00
hát nemrosz,
de ez milyen stílusú játék ? Stratégia ?
am télleg nem rosz

Hát, mi elkezdtük, belevágtunk, az egyik nehéz részen már szerintem túl vagyunk, mert a motor már majdnem 100%-os. Most azon dolgozunk éppen, hogy feltöltsük grafikai elemekkel, modellekkel, szereplõkkel a világot, ezzel persze fõleg a grafikusoknak van rengeteg munkája. Ezért is várnánk olyanokat, akik ezen a téren tehetségesek, hogy ez a fázis minél rövidebb ideig tartson... 😊
Köszönjük a bíztatást, és remélem meg fogunk felelni az elvárásoknak.
jól néz ki<#pias>

Tinman
Nekem eléggé bejövõs!
Ilyenkor nem szégyenlem, hogy ebben az országban lakom... tele van ötletgazdag és tehetséges fiatalokkal.

Le a kalappal, csak így tovább!

Ami aggaszt, hogy hogy találtok elég önkéntest egy ilyen hatalmas vállalkozáshoz? Egy ilyen volumenû elképzelés még 30 emberrel is hosszú évek kérdése :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Üdv mindenkinek! 😊

http://dpg-studio.com

Itt egy még fejlesztés alatt álló új magyar játék weboldalát találjátok. Kíváncsian várjuk a véleményeket! 😊
← ElőzőOldal 2 / 2