Új magyar játék: Szigetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
de gondolom sok barlangos rész nem lesz benne, inkább a külvilágról akarunk képeket 😊
gugliba rákeresve okos dolgokat lehet belõle kihozni

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Lesz majd még több is és szebb is, ahogy haladok vele.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tehát nem a fórumozók dolgoztatása miatt vagyunk itt, hanem informálunk titeket a játék állásáról, és várjuk a véleményeket, amiknek az alapján javíthatunk a dolgokon, valamint tagokat is keresünk különféle posztokra.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Én például egy 3000+ -os egymagos AMD procin, 2 GB memóriával és egy 8600GT-vel (256 M😎 fejlesztgetek, szóval ettõl jobb vasra való cuccokat csak akadozva vagy sehogy se tudok egyenlõre tesztelni.
Persze szeretnénk minél szebb eredményeket elérni, és ezért meg is teszünk mindent! 😊
Egyébként szeretném, ha ez a játék is elérné majd egyszer azt a grafikai színvonalat... 😄
...
ha pár ezer forint rendelkezésre áll, érdemes körülnézni a graphicriver.net oldalon például, ott nagyon szép textúrákat lehet venni, nem vészes áron
de azt hozzáteszem, hogy ilyennel soha nem foglalkoztam, szóval nemtudom, hogy ehhez speciális képek kellenek e vagy valami trükkje van e, de sztem így kell😊
félreértés ne essék, nem fikázni akarom, csak segíteni😊
Amúgy nézzetek fel az Iron Tower Studios weboldalára, támogatnak hasonló fejlesztéseket. Beszélhettek az arcokkal, biztos mondanak jó dolgokat.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A grafika stílusát, vagy a technológiáját érzed ódivatúnak?
😊 Szóval ha épp nincs más dolgotok, nyugodtan regisztrálhattok az oldalunkon, és a fórumba írjátok le az ötleteiteket, elvárásaitokat, kívánságaitokat, és igy tuti, hogy a progi amit kaptok majd, olyan lesz, amivel szívesen fogtok játszani, és talán picit magatokénak is érezhetitek, hogy na, ez az XY dolog az én ötletem volt benne... 😊
Szóval gyertek az oldalra és a fórumra, és osszátok meg velünk a gondolataitokat!
A lényeg úgyis a játékmenet, az meg sztem nagyon sok embernek be fog jönni.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
eddig tetszik, nem is kicsit, nagyon.
Szóval csak hajrá!!
13 éve itt. Szép idő.
Kíváncsi lennék, hányan játszanak majd ezzel a játékkal... 😛
( Remélem nagyon-nagyon sokan 😄 )
Köszönjük a bíztatást, és remélem meg fogunk felelni az elvárásoknak.
Ilyenkor nem szégyenlem, hogy ebben az országban lakom... tele van ötletgazdag és tehetséges fiatalokkal.
Le a kalappal, csak így tovább!
Ami aggaszt, hogy hogy találtok elég önkéntest egy ilyen hatalmas vállalkozáshoz? Egy ilyen volumenû elképzelés még 30 emberrel is hosszú évek kérdése :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://dpg-studio.com
Itt egy még fejlesztés alatt álló új magyar játék weboldalát találjátok. Kíváncsian várjuk a véleményeket! 😊