100
Egy fejlesztés alatt álló új magyar játék: Szigetek (Islands)
-
Robi546 #100 Ennyi volt,kész,vége. :D A Témát létrehozó felhasználó utoljára 2011 November 2-án volt itt,azóta fel se jött SG-re. -
#99 Ebből se lett semmi -
#98 -már aranyba futott- -
#97 Nagy a csend!
Közeledik a kiadás?:) -
#96 Hajrá! -
#95 na jó lesz ez vidi alapján -
#94 -
#93 Alakulgat -
#92 került fel videó, tetszetős :):):) -
#91 Majd 4-5 év múlva ismét tett fel ezt a kérdést! -
#90 nanana? -
#89 Várjuk szeretettel =) -
#88 naaa jó lesz ez, így tovább :D -
Robi546 #87 jól néz ki bár fríssülést nem látok de jól néz ki. Hajrá! :) -
#86 Nagyon frankón néz ki.várjuk türelemmel -
alakryon #85 Na mégegyszer nekifutunk... :)
Frissült a tartalom a http://dpg-studio.com oldalon!
Ajánlom figyelmetekbe... :) -
alakryon #84 Frissült a tartalom a oldalon!
Ajánlom figyelmetekbe... :) -
#83 nem veszek játékot, tényleg csak azt ami megéri, nekem ez tetszik eddig megfogom venni, már csak azért is mert magyar -
#82 http://dpg-studio.com/ -
#81 Tisztára olyan az érzésem mint a Crysis modoknál.Ott is anyagok jönnek de sosem készülnek el a modok!
Remélem itt nem ez lesz! -
#80 Végre.Már lassan -fav lett volna,de így maradok.ÉS várok tovább türelemmel! -
alakryon #79 Nos, jó hírekkel szolgálhatok, kb. 2 héten belül teljesen új tartalommal fogom feltölteni a dpg-studio.com oldalt, ugyanis a fejlesztés nem állt le, nemrégiben újra fellendült, és elég komoly változások történtek. A weboldalon még a régi anyagok vannak, tehát aki most odalátogat az még nem vesz észre semmit, de rövidesen érdemes lesz újra nézegetni... :) -
#78 kár hogy leállt a fejlesztés :S pedig ígéretesnek tűnt :S -
#77 ÉN MÁ NEM BÍROM TOVÁBB IDEGEKKEL -
#76 Az oldalán olvasni kemény egy fő dolgozik rajta.Türelem.Én is kíváncsi vagyok mi sül ki belőle! -
#75 és most? -
#74 na, kész van már?:) -
#73 jól néz ki, kb mikorra várható az első használható verzió?? -
#72 képzeld nekem sincs még dx1x-es kártyám de mégis ezt mondom.ma már egyáltalán nem drága egy dx10-es vga sőt még a dx11-es se vészes! Egyáltalán nem nő a szívemhez eza vasdarab hisz elévül úgyis egy idő után... persze nekem is egy jo vga-m van ami nagyon jül szolgál még most is de már számos játékhoz kevés vagy el se indul miatta... -
BButcher #71 Egy újabb hangulatkép az oldalon... -
alakryon #70 "Milyen szinten lesz konfigurálható a program, és milyen motorra épül?"
A kérdés eredetileg egy másik fórumon merült fel, de végülis itt sem árt talán megemlíteni... :)
A játékot mindenképpen konfigolhatóra csináljuk, az egészen egyszerű szimpla UV-s textúrahasználattól és kisfelbontású textúráktól, alacsony poligonszámú modellektől a csm-ig, a nagyfelbontású textúrákig, és a magasabb poligonszámú részletes modellekig. Állítható látótávolság, aljnövényzetsűrűség, vízrészletesség, stb...
A motor egyébként a Mogre grafikus megjelenítő rendszerre épülő C#-ban írt saját játék-motor, ami már kezd egészen összetetté válni, főleg most, hogy lassan sikerül az egészet script-alapokra helyezni. Ez utóbbi egyébként jó nagy falat, sokat dolgozok vele, lassan hetek óta mást se csinálok... Ezért van, hogy most egy kicsit leülni látszanak a dolgok, mert bár a grafikusok gőzerővel dolgoznak a konceptek alapján, de most perpill az átalakítások végéig nincs hova bepakolni a dolgaikat, legfeljebb az előző verzióba, oda meg már nemigen kellene... -
BButcher #69 Egyenlőre a 3 konceptkép az újdonság, mivel a többi dolog meg félkész állapotban van ezért úgy gondoltuk, hogy azokból nem rakunk fel még semmit.
A koncept képek meg éppen elkészültek, így egyenlőre azokból tudunk most mutatni (azt is csak azért tettük fel, hogy látható legyen a fejlesztés nem állt meg )
-
#68 Ezeket a képeket hogy lehet megnézni? En nem látok sehol semmi képet csak az a pár konceptet meg a régi barlangosat. -
#67 Látom haladtok, ennek örülök! :) -
BButcher #66 Felkerült néhány új kép az oldalunkra... -
BButcher #65 Elkészült a játék első kimondottan CSM-re optimalizált textúrája...
Képek az oldalunkon. :) -
alakryon #64 Felkerült néhány új kép az oldalunkra! :) -
alakryon #63 Nem kell félni, nem tűntünk el, élünk létezünk. Pillanatnyilag programozási részről az NPC-k viselkedését és a dialógusokat működtető scriptrendszer kidolgozásával, grafikai részről pedig a barlang belsejének tökéletesítésével foglalkozunk. Képeket legfeljebb az utóbbiról tudunk majd felrakni, az előbbinek egyenlőre nemigen van látszata... De haladunk! :) -
#62 Concept képek tényleg nagyon jók lettek, remélem ingame is meglesz a maga varázsa. -
alakryon #61 Hát most büszke vagyok magunkra! Egy "kis" optimalizálással sikerült az FPS-t a duplájára növelni, valamint a koncept artistunk egy gyönyörű képet csinált a barlangbejáratról, ami egy sűrű sötét erdő közepén lesz... A vezető grafikusunk szavaival élve, "olyan kis gonosz fa lesz a tetején"... :D Ja és persze neki is állt a kép alapján átdolgozni a bejáratot, remélem majd tölt fel róla képet valamikor... :)
A concept az oldalon megtekinthető.