Új magyar játék: Szigetek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi volt,kész,vége. 😄 A Témát létrehozó felhasználó utoljára 2011 November 2-án volt itt,azóta fel se jött SG-re.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

grebber
Ebbõl se lett semmi<#confused>

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
-már aranyba futott- <#hehe>
tutituti
Nagy a csend!
Közeledik a kiadás?😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Roger6
Hajrá! <#taps><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pianista
na jó lesz ez vidi alapján<#vigyor3>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

morvaigaben
<#eljen><#eljen>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Solid Snake
Alakulgat <#wave>
Looooser
került fel videó, tetszetõs 😊😊😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

grebber
Majd 4-5 év múlva ismét tett fel ezt a kérdést!

REPS0L
nanana?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

morvaigaben
Várjuk szeretettel =)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Pianista
naaa jó lesz ez, így tovább 😄

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

jól néz ki bár fríssülést nem látok de jól néz ki. Hajrá! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

tutituti
Nagyon frankón néz ki.várjuk türelemmel

Na mégegyszer nekifutunk... 😊
Frissült a tartalom a http://dpg-studio.com oldalon!
Ajánlom figyelmetekbe... 😊
Frissült a tartalom a http://dpg-studio oldalon!
Ajánlom figyelmetekbe... 😊
Looooser
nem veszek játékot, tényleg csak azt ami megéri, nekem ez tetszik eddig megfogom venni, már csak azért is mert magyar

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Solid Snake
grebber
Tisztára olyan az érzésem mint a Crysis modoknál.Ott is anyagok jönnek de sosem készülnek el a modok!
Remélem itt nem ez lesz!

tutituti
Végre.Már lassan -fav lett volna,de így maradok.ÉS várok tovább türelemmel!

Nos, jó hírekkel szolgálhatok, kb. 2 héten belül teljesen új tartalommal fogom feltölteni a dpg-studio.com oldalt, ugyanis a fejlesztés nem állt le, nemrégiben újra fellendült, és elég komoly változások történtek. A weboldalon még a régi anyagok vannak, tehát aki most odalátogat az még nem vesz észre semmit, de rövidesen érdemes lesz újra nézegetni... 😊
Looooser
kár hogy leállt a fejlesztés :S pedig ígéretesnek tûnt :S

REPS0L
ÉN MÁ NEM BÍROM TOVÁBB IDEGEKKEL <#falbav>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

grebber
Az oldalán olvasni kemény egy fõ dolgozik rajta.Türelem.Én is kíváncsi vagyok mi sül ki belõle!

Gurren
és most?

passatgt
na, kész van már?😊

Pianista
jól néz ki, kb mikorra várható az elsõ használható verzió??

Bence94
képzeld nekem sincs még dx1x-es kártyám de mégis ezt mondom.ma már egyáltalán nem drága egy dx10-es vga sõt még a dx11-es se vészes! Egyáltalán nem nõ a szívemhez eza vasdarab hisz elévül úgyis egy idõ után... persze nekem is egy jo vga-m van ami nagyon jül szolgál még most is de már számos játékhoz kevés vagy el se indul miatta...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Egy újabb hangulatkép az oldalon...
"Milyen szinten lesz konfigurálható a program, és milyen motorra épül?"
A kérdés eredetileg egy másik fórumon merült fel, de végülis itt sem árt talán megemlíteni... 😊

A játékot mindenképpen konfigolhatóra csináljuk, az egészen egyszerû szimpla UV-s textúrahasználattól és kisfelbontású textúráktól, alacsony poligonszámú modellektõl a csm-ig, a nagyfelbontású textúrákig, és a magasabb poligonszámú részletes modellekig. Állítható látótávolság, aljnövényzetsûrûség, vízrészletesség, stb...

A motor egyébként a Mogre grafikus megjelenítõ rendszerre épülõ C#-ban írt saját játék-motor, ami már kezd egészen összetetté válni, fõleg most, hogy lassan sikerül az egészet script-alapokra helyezni. Ez utóbbi egyébként jó nagy falat, sokat dolgozok vele, lassan hetek óta mást se csinálok... Ezért van, hogy most egy kicsit leülni látszanak a dolgok, mert bár a grafikusok gõzerõvel dolgoznak a konceptek alapján, de most perpill az átalakítások végéig nincs hova bepakolni a dolgaikat, legfeljebb az elõzõ verzióba, oda meg már nemigen kellene...
Egyenlõre a 3 konceptkép az újdonság, mivel a többi dolog meg félkész állapotban van ezért úgy gondoltuk, hogy azokból nem rakunk fel még semmit.
A koncept képek meg éppen elkészültek, így egyenlõre azokból tudunk most mutatni <#mf1> (azt is csak azért tettük fel, hogy látható legyen a fejlesztés nem állt meg <#awink>)
grebber
Ezeket a képeket hogy lehet megnézni? En nem látok sehol semmi képet csak az a pár konceptet meg a régi barlangosat.

Roger6
Látom haladtok, ennek örülök! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Felkerült néhány új kép az oldalunkra...
Elkészült a játék elsõ kimondottan CSM-re optimalizált textúrája...
Képek az oldalunkon. 😊
Felkerült néhány új kép az oldalunkra! 😊
Nem kell félni, nem tûntünk el, élünk létezünk. Pillanatnyilag programozási részrõl az NPC-k viselkedését és a dialógusokat mûködtetõ scriptrendszer kidolgozásával, grafikai részrõl pedig a barlang belsejének tökéletesítésével foglalkozunk. Képeket legfeljebb az utóbbiról tudunk majd felrakni, az elõbbinek egyenlõre nemigen van látszata... De haladunk! 😊
Roger6
Concept képek tényleg nagyon jók lettek, remélem ingame is meglesz a maga varázsa.

Hát most büszke vagyok magunkra! Egy "kis" optimalizálással sikerült az FPS-t a duplájára növelni, valamint a koncept artistunk egy gyönyörû képet csinált a barlangbejáratról, ami egy sûrû sötét erdõ közepén lesz... A vezetõ grafikusunk szavaival élve, "olyan kis gonosz fa lesz a tetején"... 😄 Ja és persze neki is állt a kép alapján átdolgozni a bejáratot, remélem majd tölt fel róla képet valamikor... 😊
A concept az oldalon megtekinthetõ.
Felkerült egy videó az oldalra, amin az új textúrázási módszer látható akcióban... 😊
(A külsõ screenshotok továbbra sincsenek elfelejtve... 😉)
Nemnem! Ezt mindenképpen végigvisszük, nincs az opciók között, hogy abbahagyjuk...
grebber
Remélem ez nem olyan lesz mint a Buggy-s projekt arról is milyen fain dolgokat láttunk azt kuka 😞

Roger6
<#eljen>

Elnézést a kis csendért, de most barátoknál vagyunk a hétvégén, hétfõn folytatjuk a dolgokat, egy kis videóval... 😊 Ja és a kültéri screenshotok is esedékesek a következõ héten.
Igen, dolgozunk rajta, remélem, minél hamarabb kész lesz. Idõpontot megint nem akarok írni, mert mint kiderült, nem vagyok túl jó abban, hogy megsaccoljam, mikorra vagyunk meg valamivel... 😛
Egyébként fõleg attól függ, hogy más dolgokkal mennyire terhelnek le, mert hát munka mellett alakul a progi.
Roger6
Demó várható valamikorra?

Jogos, bár elõbb utóbb biztos elérkezik az a pont, amikor haladni kell a fejlõdéssel... Mi például ezt még DX9-re írjuk, de valószínûleg megcsináljuk majd DX11-re is, és a következõ játékunk szinte biztos azon megy majd, illetve majd azon, ami addigra kifejlõdik mire ez a dolog aktuális lesz. Egyszerûen azért, mert nagyon sok olyan lehetõség van benne, amit a régi kártyák nem tudnak, akárhogy igyekeznek, de viszont szükség lesz rájuk, hogy a többiekhez képest az adott játék ne tûnjön teljesen elavultnak.
Roger6
Nem arról van szó, hogy drága egy ilyen kártya. Hanem ha mûködik a régi, és elviszi a legtöbb mai játékot közepes-magas grafika mellett, akkor minek cseréljem le? Teljesen meg vagyok elégedve vele, és az idõk során a szívemhez nõtt. Szerintem nem csak én vagyok így vele.

Hát igen, ez is egy fontos szempont, bár szerintem manapság nem olyan nagyon drágák a DX10-et alkalmazni tudó kártyák. Ennek ellenére én is annak a híve vagyok, hogy DX9-en menjen, már csak azért is, mert nem akarnék túl sok minden újraírni (😛), meg hát azért tényleg nem mindenki van manapság az országban túl jól elengedve anyagilag, sokaknak az alacsonyabb ár is lehet magas. Egyébként meg lehet ezt csinálni szépen DX9 alatt is, láttam már jó megoldásokat.
Oldal 1 / 2Következő →