19500
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• ddany7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aztán majd tényleg megszületik cersei 4ik kölyke is :D ott se ér majd semmit a prófécia
  • gebali
    A másik ilyen lusta írás a részben a visszavonás:
    Tényként kezeltük eddig, hogy Dany-nek nem lehet gyereke, mert a sorozat és a könyv is establishelte, hogy nem lehet. Erre most bejátszották, hogy lol, de lehet, mert lehet hogy a boszorkány hazudott. What? Ez olyan mintha a Harry Potter utolsó előtti könyvében valami random mugli véletlenül megölte volna Voldemortot, mert hát upsz, még sem volt igaz a prófécia meg amit a horcruxokról eddig tudtunk, sry.

Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.08.28. 11:35:54
  • gebali
    Király volt a sárkányos jelenet, de jó lett volna, ha amúgy van A-terv, amiről tudunk (kürt, tenger befagyasztása), mert ez így lusta írói munka. Kb azt mondjk, hogy a NK mindent tudott előre, mert csak mert csak.
  • ddany7
    Oké, számított a sárkányokra. Attól még áll a második állításom... Azt nem tudta hogy képes lesz e megölni, akkor mi van ha mellédobja mindhárom dárdát? Megállnak a falnál és végignézik a westerosi háborút?
  • Lópikula
    mágikus lény, azt sem tudjuk mi a célja...miért ne lehetne elméletben
  • ddany7
    hagyjuk már
    Még akkor sem lehet benne biztos, hogy meg tudja ölni, lásd a másodikat el is hibázta.

Utoljára szerkesztette: ddany7, 2017.08.28. 11:14:38
  • Lópikula
    nem talált, tudta, hogy jönnek a sárkányok..nem hülye a night king
  • szabii98
    Ez engem is zavar egyébként, enélkül jóformán semmit nem értek volna......

Utoljára szerkesztette: szabii98, 2017.08.28. 10:56:16
  • gebali
    Sajnálom, hogy nem a kürt bontotta le a falat, így tényleg "talált sárkány, nagy szerencse" szaga volt a dolognak.
  • suba53
    Jó pár elméletet elsöpört ez az epizód a falon való átkeléssel kapcsolatban. Befagyott tenger, mágikus falbontás, kürt, stb. Nyitva az út egy grandiózus élők vs holtak összecsapáshoz.
  • molnibalage83
    Mármint attól, aki állandóan beteszi ide.
  • Lópikula
    igen és a fele egy nagy baromság....rettenetesen hajt a nézőszámra
    Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2017.08.28. 10:30:15
  • molnibalage83
    Ez lassan már kimeríti a spammelés fogalmát...
  • Lópikula
    Viserion azért nem volt gyenge. Tudtam, hogy a zárójelenetekben megmutatják a jégsárkányt. Tiszta Sindragosa a WOW-ból. Kisujj szenvedésének is vége, és bebizonyosodott a Jon teória is.
  • Kewell
    elég szánalmas, minden ócska fanteóriából videót csinálni, kicsit túl tolja ez a wun-wun gyerek má
  • Lópikula
    hát vége..várhatunk újabb egy évet
  • ddany7
    7.rész

Tyrion észrevette Jont Danynél, és nagyon komoran nézett. Ennek lesz / van valami jelentősége?

Amúgy az évad végre eseménydús, de ahogy mondod ez nagyon sok zagyvaságot eredményezett.
  • mindero
    7. rész
    Mondjuk arra kíváncsi lennék mit csináltak volna a zombisárkány nélkül a Mások. A sok következetlenség miatt eléggé zagyva lett az évad. Véletlenek sorozata. Mondjuk nézni jó nem mondom, de akkor is zagyva. Kíváncsi vagyok mi lesz a regényben.
  • Jim Morrison
    ÉRETT mint a szőlő^^

bazzeg 7. évad és végre eljutottunk oda hogy eljött a tél és a mások átjöttek a falon (törmelékek ide-ode oldalra) :D mi lett volna ha a következő évad nem az utolsó lenne? :c

Bran meg OP minden szinten, nem értem miért nem 'használják' jobban.
  • Jim Morrison
    nézzétek
  • gsanya21
    Cleganek Viadala / A Cleganebowl Teória - Trónok Harca 7.évad
  • gsanya21
    Hajnali 3 -tól a HBO -n és a HBO GO -n elérhető feliratosan.
  • BreakDown89
    Gyerekek, ez valami bitang jó!
  • molnibalage83
    Itteni idő szerint valami 3-4 felé vetítik a jenkiknél.
  • betyar40
    Sziasztok! Mikor lesz nézhető a neten az uccsó epizód? Általában hétfőn szokta megnézni ,nem tudom ma éjfélkor már fent lehet? Köszi a választ aki tudja!
  • Malakai
    Mikor épp milyenjük van, váltogatják a nemük.
  • BaliBoy
    Ez a legnagyobb gondod? :)) Még azt sem tudjuk, hogy fiú sárkányok vagy lány sárkányok!!! Tényleg, a lány sárkányoknak vajon hány nap/hónap lehet a periódusa? Engem ezek nagyon érdekelnének!!!

• Prof William
    Engem az érdekelne hogy a sárkányok hogyan ürítenek erre egy jelenet sincs benne... Vajon leszállnak és elkaparják mint a macska vagy menet közben ürítenek mint a ló, és így amikor a seregek felett szálldosnak, néha sárkány fekália hullik az égből? Remélem az utolsó részben választ kapunk erre. :)
  • UUUU
    Nem is kell fizika, a parton tobb szaz mas gornyed a lancok sulya alatt, mikozben huzzak a sarkanyt, erdekes ott mukodik a fizika, viszont a viz alatt mar fantasy mukodott. :) Logikus
  • molnibalage83
    Konzizsztencia egy fantasyban a fantáziádból is jön. Jó reggelt...
    Én még nem láttam olyan filmművészeti alkotást, ami 100%-ban az lenne...
  • gsanya21
    Trónok Harca - A színfalak mögött 7. évad 6. rész (magyar felirattal)

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2017.08.27. 15:29:51
  • dregnarr1 #15762
    Konzisztencia a neve. Google it.
  • Kissssss0 #15761
    nagyon gyorsan elrepült ez az évad :((
  • no_way
    "De az tök mindegy, milyen filmről/sorozatról van szó, fantasy, sci-fi, akármi, a saját világán belül kell hogy értelme legyen a dolgoknak."
    Olyasmire gondolsz, mint amikor Superman elkapja a zuhanó Lois Lane-t az utolsó pillanatban, becsapódás közeli lassulást okozva neki?
  • Ainz
    Kevesebb, mint 15 óra múlva véget ér ez az évad is :(
  • molnibalage83
    És akkor miért mindenki a láncon meg a teleporton rugózik és nem azon, hogy Danny mefagyna a sárkányokon Jon meg kihűlésben kellen, hogy elpatkoljon...?
  • stargatelost
    De az tök mindegy, milyen filmről/sorozatról van szó, fantasy, sci-fi, akármi, a saját világán belül kell hogy értelme legyen a dolgoknak. Ebben a világban igen, vannak sárkányok, Mások, kis mágia, de attól még minden más ugyanolyan fizikán alapul. Ha kurva hideg van, akkor meg kell fagynia az embernek a Got-ban is, mert nem tudnak magukra védő bűbájt rakni attól még, hogy fantasy
  • molnibalage83
    Én is agyfaszt kapok már azoktól, akik egy FANANTASY sorozatnál fizikáznak. Rémisztő.
  • Woodpecker
    Komolyan annyira durva, hogy egy fantasyban szereztek láncot meg, hogy időben ugrálnak meg nem fagynak meg... Nekem a legdurvább az, hogy hogy bírják ennyi ideje pisi meg kaki nélkül? Egyszer sem láttuk a szereplőket a wc-n... na jó Tywin ráült a budira egyszer de rá is fázott. Talán a mágiának ehhez is köze van, hogy mint egy mágnes tolja el a seggüket a buditól? Esetleg a szereplők nem szén alapú anyagból vannakígy nem is emésztenek? De lehet, hogy benne volt a jóslatban, hogy ebben a sorozatban aki wc-re ül az kap egy íjat a mellkasába így nem mernek elmenni.
  • molnibalage83
    A szomorú az, hogy egyeseknek ennyire egyszerű dolgok eszébe sem jutnak. Minden az övék, ami a faltól északra van és hátramaradt...