19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
ddany7 #15788 hagyjuk már
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még akkor sem lehet benne biztos, hogy meg tudja ölni, lásd a másodikat el is hibázta.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2017.08.28. 11:14:38 -
#15787 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem talált, tudta, hogy jönnek a sárkányok..nem hülye a night king -
#15786 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez engem is zavar egyébként, enélkül jóformán semmit nem értek volna......
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2017.08.28. 10:56:16 -
gebali #15785 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnálom, hogy nem a kürt bontotta le a falat, így tényleg "talált sárkány, nagy szerencse" szaga volt a dolognak. -
suba53 #15784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó pár elméletet elsöpört ez az epizód a falon való átkeléssel kapcsolatban. Befagyott tenger, mágikus falbontás, kürt, stb. Nyitva az út egy grandiózus élők vs holtak összecsapáshoz. -
#15783 Mármint attól, aki állandóan beteszi ide. -
#15782 igen és a fele egy nagy baromság....rettenetesen hajt a nézőszámra
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2017.08.28. 10:30:15 -
#15781 Ez lassan már kimeríti a spammelés fogalmát... -
#15780 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viserion azért nem volt gyenge. Tudtam, hogy a zárójelenetekben megmutatják a jégsárkányt. Tiszta Sindragosa a WOW-ból. Kisujj szenvedésének is vége, és bebizonyosodott a Jon teória is. -
Kewell #15779 elég szánalmas, minden ócska fanteóriából videót csinálni, kicsit túl tolja ez a wun-wun gyerek má -
#15778 hát vége..várhatunk újabb egy évet -
ddany7 #15777 7.rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tyrion észrevette Jont Danynél, és nagyon komoran nézett. Ennek lesz / van valami jelentősége?
Amúgy az évad végre eseménydús, de ahogy mondod ez nagyon sok zagyvaságot eredményezett. -
mindero #15776 7. rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk arra kíváncsi lennék mit csináltak volna a zombisárkány nélkül a Mások. A sok következetlenség miatt eléggé zagyva lett az évad. Véletlenek sorozata. Mondjuk nézni jó nem mondom, de akkor is zagyva. Kíváncsi vagyok mi lesz a regényben. -
#15775 ÉRETT mint a szőlő^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bazzeg 7. évad és végre eljutottunk oda hogy eljött a tél és a mások átjöttek a falon (törmelékek ide-ode oldalra) :D mi lett volna ha a következő évad nem az utolsó lenne? :c
Bran meg OP minden szinten, nem értem miért nem 'használják' jobban. -
#15774 nézzétek -
gsanya21 #15773 Cleganek Viadala / A Cleganebowl Teória - Trónok Harca 7.évad
-
gsanya21 #15772 Hajnali 3 -tól a HBO -n és a HBO GO -n elérhető feliratosan. -
BreakDown89 #15771 Gyerekek, ez valami bitang jó! -
#15770 Itteni idő szerint valami 3-4 felé vetítik a jenkiknél. -
betyar40 #15769 Sziasztok! Mikor lesz nézhető a neten az uccsó epizód? Általában hétfőn szokta megnézni ,nem tudom ma éjfélkor már fent lehet? Köszi a választ aki tudja! -
#15768 Mikor épp milyenjük van, váltogatják a nemük. -
#15767 Ez a legnagyobb gondod? :)) Még azt sem tudjuk, hogy fiú sárkányok vagy lány sárkányok!!! Tényleg, a lány sárkányoknak vajon hány nap/hónap lehet a periódusa? Engem ezek nagyon érdekelnének!!!
-
Prof William #15766 Engem az érdekelne hogy a sárkányok hogyan ürítenek erre egy jelenet sincs benne... Vajon leszállnak és elkaparják mint a macska vagy menet közben ürítenek mint a ló, és így amikor a seregek felett szálldosnak, néha sárkány fekália hullik az égből? Remélem az utolsó részben választ kapunk erre. :) -
#15765 Nem is kell fizika, a parton tobb szaz mas gornyed a lancok sulya alatt, mikozben huzzak a sarkanyt, erdekes ott mukodik a fizika, viszont a viz alatt mar fantasy mukodott. :) Logikus -
#15764 Konzizsztencia egy fantasyban a fantáziádból is jön. Jó reggelt...
Én még nem láttam olyan filmművészeti alkotást, ami 100%-ban az lenne... -
gsanya21 #15763 Trónok Harca - A színfalak mögött 7. évad 6. rész (magyar felirattal)
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2017.08.27. 15:29:51 -
dregnarr1 #15762 Konzisztencia a neve. Google it. -
Kissssss0 #15761 nagyon gyorsan elrepült ez az évad :(( -
no_way #15760 "De az tök mindegy, milyen filmről/sorozatról van szó, fantasy, sci-fi, akármi, a saját világán belül kell hogy értelme legyen a dolgoknak."
Olyasmire gondolsz, mint amikor Superman elkapja a zuhanó Lois Lane-t az utolsó pillanatban, becsapódás közeli lassulást okozva neki? -
#15759 Kevesebb, mint 15 óra múlva véget ér ez az évad is :( -
#15758 És akkor miért mindenki a láncon meg a teleporton rugózik és nem azon, hogy Danny mefagyna a sárkányokon Jon meg kihűlésben kellen, hogy elpatkoljon...? -
#15757 De az tök mindegy, milyen filmről/sorozatról van szó, fantasy, sci-fi, akármi, a saját világán belül kell hogy értelme legyen a dolgoknak. Ebben a világban igen, vannak sárkányok, Mások, kis mágia, de attól még minden más ugyanolyan fizikán alapul. Ha kurva hideg van, akkor meg kell fagynia az embernek a Got-ban is, mert nem tudnak magukra védő bűbájt rakni attól még, hogy fantasy -
#15756 Én is agyfaszt kapok már azoktól, akik egy FANANTASY sorozatnál fizikáznak. Rémisztő. -
#15755 Komolyan annyira durva, hogy egy fantasyban szereztek láncot meg, hogy időben ugrálnak meg nem fagynak meg... Nekem a legdurvább az, hogy hogy bírják ennyi ideje pisi meg kaki nélkül? Egyszer sem láttuk a szereplőket a wc-n... na jó Tywin ráült a budira egyszer de rá is fázott. Talán a mágiának ehhez is köze van, hogy mint egy mágnes tolja el a seggüket a buditól? Esetleg a szereplők nem szén alapú anyagból vannakígy nem is emésztenek? De lehet, hogy benne volt a jóslatban, hogy ebben a sorozatban aki wc-re ül az kap egy íjat a mellkasába így nem mernek elmenni. -
#15754 A szomorú az, hogy egyeseknek ennyire egyszerű dolgok eszébe sem jutnak. Minden az övék, ami a faltól északra van és hátramaradt... -
#15753 Nem hiszem, hogy akkor kovácsolták volna. Bár sokáig nem látszik, de néhány másodpercig látható, hogy valami építmény mellett haladnak el (kikötő??), amin ugyanolyan vastag láncok "lógnak". Tehát valószínűleg kéznél voltak a láncok. -
#15752 és ha nem jön be a prófécia? Mondhatni mindenki készpénznek veszi,Dany félét is,de tudjuk azt is hogy az író szeret trollkodni... bár ez már kiesne a klisés sémából :D
-
#15751 Amugy a masoknak ubercsaszar kovacsmesterei lehetnek, hogy vagy szaz meter combvastagnal is szelesebb lancot vertek par ora alatt, amit a buvarjaik sikeresen a sarkany kore tekertek a sulyatol fuggetlenul, mikozben puszta kezzel es furkokkal csataztak rengetegen. -
gsanya21 #15750 Meg is halt mind a három. Szerintem két opció lehet: tényleg teherbe esett Cersei, de elvetél majd; vagy csak egy női praktika, hogy maga mellett tartsa Jaime -t. -
#15749 Meglepodnek, ha gyermeke lenne, ugyanis a joslat szerint neki csak harom gyereke lehet es mind harom meghal.