Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 5. epizódról valami hír? Link?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szíved joga, egészségedre 😊
"Hétfőn persze ismét megnézem, csak már jobb minőségben."
Én tudom magamról, hogy megbánnám. Az első megnézés és a lehető legjobb minőség nekem együtt adja a legnagyobb élményt.
Valaki szerint 480p, van aki szerint 360p és gyenge hang, szóval itt nem arról van szó, hogy 720p vs. 1080p.
Just4You #14861
"A legjobb szakacs, az ehseg."
Tehát valaki a hétfőtől péntekig tartó "éhezés" után elfogyasztott egy félig megfőtt ételt és most 7 helyett 10 napig fog "éhezni"
Két "főétkezés" között, ha megéhezem, ismétlésekkel szoktam "nassolni" 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.08.06. 01:01:23
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Viszont az élményt amit az első alkalommal nyújt, az ismétlés már meg sem közelíti.
Kis túlzással számomra az élmény a képátlóval és a felbontással egyenes arányban nő.
Ha nem a lehető legjobb minőségben nézem meg, gyakorlatilag megrövidítem magam az élmény terén.
Béna hasonlattal élve: Hétfőn este kapsz 20.000 Ft-ot, ha azonnal kell akkor csak 5.000 Ft.
Ízlések és pofonok 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.05. 21:42:45
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Én is, ha csak tehetem, minden 1080p. Ha játszom, igyekszem max grafika környékén. Ugyanilyen, mint hogy 2017-ben nem veszek el szórólapot. Küldjenek emailt és döntök, hogy érdekel-e. Spam mappát is figyelem néha. Azt sem fogadom el, hogy vannak egyes járatok pl. a BKK-nál amik nincsenek összehangolva más nagy forgalmú járatokkal, emiatt sok ember életéből vesznek el 5-10 perceket naponta. Oldják meg. Leszarom. Vagy ha valaki Internet Explorert használ már feljajdulok 😄
Az információ korát éljük, komolyan néha már az is felidegel, ha megkérdeznek tőlem egy angol szót, vagy egy kevésbé ismert fogalmat, miközben egész nap a telóján lóg az adott ember. Pötyögje csak be szépen, úgy is ott van a kezében 😄
Csak annyit akarok ezzel mondani, hogy HA választhatok, akkor már a legjobb minőségre megyek. Ha nem lehet, akkor valszeg morgok, és max elfogadom a rosszabbat.
Én leszedtem, beletekergettem óvatosan, de nem néztem még meg. Majd hétfőn, úgy döntöttem megvárom a tökéletes verziót.
Magamnak fizetem a netet is 😄 Ami az elérhető második leggyorsabb, pedig nyilván számít az ára, stb, de ennyire alapvető lett. 7 éve még elvoltam 5 megással is, ma elképzelni sem tudom azt az állapotot. Ez ilyen dolog 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ennek ellenére felneveltek és még a netedet is fizetik respect nekik.
Én csak a minőségről beszéltem. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egy filmet, sorozatot csak azzal tudsz megtisztelni, ha hivatalos forrásból nézed meg, máskülönben inkább arról van szó, hogy magadat megtiszteled-e a jó minőségű verzióval😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Gondolom a no lifer póló biztosan.
Az adatlapja szerint már egy ideje nem aktív.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
"A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget, ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről."
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.08.04. 20:53:40
Why so serious?
Ha valahol, akkor az addic7ed.com-on lesz, bár lehet a hivatalos angol feliratosok is megvárják a hétfőt.
I met God. She's black
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Most tekintsünk el attól, hogy valószínűleg teleportált a Dothraki sereg és egy 90+ %-os rész ez így tovább!
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2017.08.04. 19:23:33
Game of Thrones S07E04 SCR x264 SHITHINDIQULITY
Per Aspera Ad Inferi.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.08.04. 16:48:40
4. rész spoiler
Reméltem, hogy a spoilert csak az nézi meg, akit nem zavar. Én imádom a spoilereket, és egyáltalán nem rontja az élvezeti értékét a darabnak. ( Legalábbis számomra. )
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,