Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, és hogy miért merőlegesen sárkányozott lady, nos Napóleon mondta hogy az áttört vonal, ugyanaz mint a rés a várfalon, aki ezt megcsinálja, győz. A szekereket meg sztem azért gyújtotta fel, hogy lezárja a menekülési utat a Lannister sereg mögött.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont Dany ki fogja csinálni Drogont ha így folytatja...Hopp elrepült egy skorpiódárda,honnan jöhetett?? meg is van,ott van Bronn,épp újratölt,mi legyen a taktika? hát a betárazott skorpióval szembe egyenes vonalú mozgással támadni...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
am kitudja miért nem négyzetekbe álltak hanem vonalba, lovasság ellen )
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2017.08.07. 15:33:12
Arra lennék kiváncsi, hogy az a dárda amit bekapott a sárkány vajon mérgezett volt-e? Ha igen, akkor érdekes lesz. Illetve Jaime hogy fogja ezt megúszni innen?
és visszaér Királyvárba.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.08.07. 13:03:36
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha lesz ember aki visszaer elmondani, hogy hatasos 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bran meg már nem Bran. És nem is Stark. Vagyis nem érzelmi alapon fog dönteni arról, kinek mit mondjon, vagy mit csináljon.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.07. 12:45:33
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bran meg lehetne kevésbé unott, ha Tyrion is tud szurkolni Jamienek, ő benne is lehetne még ennyi Stark, hogy nem engedi az árulókat a családja közelében. Na mind1.
És nem csak a csatajelenet. Az elejétől a végéig.
Mekkora volt már, amikor Bran visszaszólt a káoszt emlegető Kisujjnak, hogy "Chaos is a ladder". Ezt még Kisujj mondta Varysnak egyszer Királyvárban. Bran valószínűleg tudja, hogy mit csinált Kisujj, de már saját elmondása szerint sem érez semmit, teljesen rideg és számító, kíváncsi vagyok, mikor fedi fel az igazságot Sansa és Arya előtt. Vagy Jonra vár? Szorul a hurok Kisujj körül, ezt ő is érzi. Főleg, hogy látta, hogy Aryával sem lehet g*cizni.
Dragonstone megint érdekes volt, nem gondoltam volna, hogy így fogják meggyőzni Daeneryst, de tetszett. Jon és Daenerys meg mintha egyre közelebb kerülnének egymáshoz... És megint történt pár vicces utalás Jon származására. King Snow? King Jon? 😄 Hogy fognak nézni, ha valamilyen módon kiderül az igazság 😄
Persze a csatajelenet volt a fő esemény. Azok után, ami történt, számítottam egy ilyen brutálisan elsöprő győzelemre, a Lannister/Tarly sereg megszűnt létezni... Nagyon brutális jelenetek voltak, a csata előtt ahogy remegtek a rettegéstől a katonák, aztán ahogy egész egyszerűen elporladtak ott helyben, látszott is, hogy Jaimet is sokkolta, kíváncsi vagyok, hogy a csata után hogyan fog az egész konfliktushoz hozzáállni. Saját szemével látta, hogy egy darab sárkány is képes teljesen kiiktatni a hadseregüket. Qyburn szerkezete meg félelmetes volt, de Drogon túlélt már sokkal több lövést is (még Mereenben). Ráadásul elveszették a meglepetés erejét, most már akár mi is lesz, Daenerys tudja, hogy mire számíthat.
Biztosan elterjed majd a híre annak, hogy mi történt a csatamezőn, kötve hiszem, hogy ezek után sok kedve lesz bárkinek is kiállnia Daeneryssel szemben. Azt láttuk eddig is, hogy a Lannister katonáknak milyen rossz a moráljuk, de ezek után... Nem csodálkoznék, ha Tarly kihátrálna Jaime mögül. És még ugye ott van az Unsullied sereg és még két sárkány. Ez az egy mindent elsöprő győzelem szerintem meg is nyerte a háborút Daenerysnek. Olyan volt, mintha ledobta volna az atomot... ráadásul a fanatikus hadsereg most az ő oldalán áll...
Az aranyat sikerült Királyvárba menekíteni, de a kaját látszólag szándékosan felégette, nagy valószínűséggel azért, hogy Királyvárt kiéheztethesse... Sajnos nem úgy néz ki, hogy felégeti Királyvárt, de a látomásában egy sárkány repült a város felett... lehet, hogy pszichológiai hadviselést fog folytatni Cersei ellen. Blokád alá helyezi a várost és megmutatja a sárkányait. Az emberek nem fognak a közútálatnak örvendő Cersei mellett kiállni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.07. 12:06:08
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Abban is igaza van hogy az utolsó jelenet miatt lett felhypolva, mert nekem is bele bizsergett a lábam az igaz, de pont az volt az érzésem a jelenet előtt, hogy ez elég lapos rész lett. Szóval tényleg ez a pár perc csata húzta fel. Persze most nem kezelhetem úgy, mintha nem lenne benne, de érdekes lett volna ha valahogy megnézhettük volna olyan nézők pontozását akik teljes részt kaptak, meg olyanokét akiknek levágták az utolsó jelenetet 😄 Marginális különbség lenne.
Arya pedig továbbra is a kedvencem. 😄
azt értem, hogy mit ért el azzal, hogy 4 méteres lyukat ütött a védvonalon. De nem lett volna logikusabb inkább megölni 100 embert, és akkor a lovasság két oldalról jöhetett volna, vagy a domboldalon várják míg Dany fordul egyet.
Amúgy már megszokhattam volna, hogyha hypeoltok egy részt, akkor az azt jelenti, hogy csatajelenet van benne...^^
Csúnyán szétverték a Lannister sereget. Az arany már a vasbanké, így Cersei-nek lehetősége van pótolni a veszteségeit.
Pár csata még meg lesz finanszírozva, amíg végleg elbukik. Bár ha híre megy a sárkánytüzes pokolnak, nehezen fog embert találni a seregébe.
Lehet az a baj, hogy nem ult tanacsado mogotte 😞
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Samwell szálat is remélem folytatják.
A sárkány komolyat pusztitott 😄 Bátor a Dany nagyon bátor

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.08.06. 21:02:33
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2017.08.06. 20:13:47
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az a gyanús, ami nem gyanús!