Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lópikula
Ez nem spoiler, csak feltételezés. Arya nem Arya, ebben szinte 100%-ig biztos vagyok! Nem tanult meg így vívni.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Lópikula
Jaime kibaszott epic..leszarva mindent nekiment Dénárosnak....igazi hős! Nem sokon múlott! Danny döbbent arca mindent elárult.
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2017.08.09. 16:29:16

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Köszi!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

[NST]Cifu
Lenyomják az Éjkirályt, mint a bélyeget, aztán a Dothrakiakat átviszi a keskeny tengeren ismét, és meghódítja a keleti kontinenst is.

Aztán boldogan élnek, míg meg nem hallnak. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

molnibalage83
Ha Dannyé a birodalom, akkor ők lehetnek az állandó hadsereg, fosztogatás nélkül is megénlek. Más kérdés, hogy ez egyfajta kulturális vonásuk. A filmben elvileg már most sem csinálják.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Sippie
Lehet volt már korábban szó róla, akár a sorozatban is, vagy itt is ki lett beszélve, de igazából ha Dany nyerné a háborút, és övé lenne kb minden, akkor a Dothrakiakkal mit fog kezdeni? Jó parasztot akar nevelni belőlük? Azok hogyan fognak viszonyulni a "nem fosztogathattok tovább" törvényhez?
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

molnibalage83
A 3x06 végén van az említett beszólás, amikor Jon és Y. felér a falra és LF V-vel beszélget erről-arról, ekkor vágja be a kinyírt Ros képét, akik a kis pöcs király nyírt ki, eladta neki LF, mert rájött, hogy V-nek kémkedik.

Furcs, hogy erre sokan nem emlékzenek, nekem egyből beugrott az egész.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.09. 11:27:16

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Kongy
Amúgy mindenki ezt a "chaos is a ladder" beszólást emlegeti, de sajnos én már elfelejtettem ezt a sztorit. Szóval mi is ennek a története? 1. évadra már nem emlékszem olyan részletesen. Bár azt hallottam, hogy ez a 3-ban hangzik el.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Count Adyn
Igen rengeteg más kiemelkedő pillanat volt, pl 😊

-Davos minden mondata kb
-Theon és Jon találkozása
-Kisujj Sansanak adott tanácsa az előző részben lesz a veszte, mert ezzel nem számolt még ő se hogy a hazetérő 2 Stark közül az egyik egy gyilkológép a másik meg mindent tud. Bele is sápadt a "chaos is a ladder" beszólásába Brannek, hiszen ebből tudja hogy Bran tudja hogy ő baszta át a fatert a palánkon😊
-Bronn szívózása

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

molnibalage83
Azért Arya képességei túl sok távoli extrapolálást vetnek fel. (Nincs olyan elképzelt univerzum, ahol ez ne eshetne meg.)

Arya erőlködés nélkül gyakot le egy teljes házat lényegében. Miért van az, hogy ilyen hatalommal a bérgyilkosok nevetséges színésznők közötti torzsalkodásokba mennek bele meg ilyesmik? Lényegében bármikor bármelyik uralkodót képesek lennének elvben kinyírni ez alapján. Vasbank ezért fizethetne is.

Vagy elvből dolgoznak kisembereknek és elvből nem ölnek uralkodókat...? <#fejvakaras>

Ha Arya igán köcsög mit csinálna? Megölni Q. egyik kismaradárt, megöli Q-t egy beszámoló alatt, és aztán odamegy Cerseihez Q képével és game over. Ebből egyedül max. a gyerekgyilkosság morálisan megkérdőjelezhető számára, de a sok arcú isten követőit ilyesmi nem zavarja a filmben...

Shiwo
valóban, az a jelenet nem csak sima fanservice volt

és nem csak Sansa, hanem Kisujj is alaposan átértékelte magában Arya szerepét és felhasználhatóságát..

sőt, én azon se csodálkoznék, hogy Baelish felismerte volna a stílust, és a környéken mindenki másnál pontosabb elképzelése van arról, hogy Arya mire képes..

de ha neki nincs is, Lord Varys biztosan tud a sokarcú isten követőiről.. bízzunk benne, hogy lesz kettőjüknek (Varys - Arya) ebből adódóan beszélgetős jelenete (:

azért mondjuk nem volt teljesen leiskolázás.. az elején tényleg az volt, Brienne látványosan alábecsülte és nem vette komolyan az összecsapást

persze éles helyzetben ez pont elég lett volna a halálához..

utána viszont már odatette magát és többször döntetlenre jött ki a dolog..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sheltem
Sziasztok!
Szinte sejtettem, hogy mindenki a csatáról és a körülményeiről , a harcosokról, a sárkányról Jamie ről fog beszélni.
Nekem nem az volt a részben az ami igazán tetszett...
Hanem az Aria -s rész...

Istenem már az ahogy megérkezett, ahogy cseszekedtek vele az őrök, vártam mi történjen, amikor találkozott Sansával és Sansa csak nevetett, hogy van a "kishugnak" egy listája....érdekes módon a trainingnél már nem mosolygott...Olyat látott amire nem számított.

Te győzted le a Vérebet veled akarok trainingezni...és utána az a leiskolázás...amikor csata közepénél bejött az ismerős bérgyilkos hangulatú "Noone" zene...
Utálom ezt a szót, de az egész Aria rész EPIC volt, legalább annyira mint a csata...imádtam.az ilyen jelenetek miatt (is) tartom a legjobb sorozatnak a trónok harcát...annyi minden van benne egy akkora háttérsztorival/előzménnyel/karakterismerettel...zseniális

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.08.09. 10:17:44

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem Daenerys "szülte" a sárkányokat, létüket és viselt dolgaikat elég részletesen kidolgozta George R. R. Martin.
wiki - Dragons
A többit spoilerbe rakom, lehet, hogy hosszú lesz 😊
Igen, a Trónok Harca fantasy, tele van mágiával és a kor számára mágikusnak tűnő dolgokkal amikre akár racionális magyarázatot is kereshetünk.
Vannak akik szeretnek eljátszani a gondolattal, hogy:
- a sárkányok repülnek => lehet mágia vagy reális wiki - Quetzalcoatlus
- a sárkányok tüzet okádnak => lehet mágia vagy akár elképzelhető élettani adottság (nekünk is akad pár elképesztő képességű állatunk: elektromos angolna, delfin echolocation, és egyéb
- a sárkányok tűzállóak => lehet mágia vagy ... korábbi pont

Mielőtt máglyára küldenétek az eretnek gondolataim miatt, hangsúlyoznám nem azt mondom, hogy a Trónok Harca minden momentuma mögött racionalitást kell keresni, illetve lehet találni.
Igen, ez egy fantasy és fontos eleme a mágia. Ugyanakkor szeretném felhívni a figyelmet, hogy Martin bácsi fantasy korszaka előtt is letett néhány könyvet az asztalra (több jelölést és díjat is kapott értük). Érdekes megfigyelni, hogy írói pályája kezdetén milyen témák érdekelték, milyen területeken mozgott otthonosan:

A Song for Lya (1975) - Science fiction regény
"The story deals with two telepaths named Robb and Lyanna who visit a planet to find out why the inhabitants worship a mold-like organism and ultimately choose to be absorbed by it."
Telepátia

Dying of the Light (1977) - Science fiction regény
"The novel takes place on the planet of Worlorn, a world which is dying. It is a rogue planet whose erratic course is taking it irreversibly far from its neighboring stars into a region of cold and dark space where no life will survive."
Csillagászati okból haldokló bolygó

Sandkings (1979) - Science fiction regény
"Simon Kress, a wealthy playboy on the planet Baldur, loves to collect dangerous, exotic animals."
Különleges állatok

The Way of Cross and Dragon (1979) - Science fiction short story
"It involves a far-future priest of the One True Interstellar Catholic Church of Earth and the Thousand Worlds (with similarities to the Roman Catholic hierarchy) investigating a sect that reveres Judas Iscariot. The story deals with the nature and limitations of religious faith."
Vallási fanatikusok

Nightflyers (1980) - Science fiction, horror regény
"Tells the stories of a starship crew who begin mysteriously dying one by one, electronic zombies, recreational warfare, a primitive alien culture, and an experiment in deep space."
Zombik és primitív idegen kultúra

Nagy valószínűséggel a GoT is csak fantasy, mese. Habár én szeretek eljátszani a gondolattal, hogy a végén G.R.R.M. egy nagyot durrant 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Úgy hogy az Anyja lovagol a hátán 😄

A sárkányokat vajon hogy szülte? It's magic!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na, lerajzoltam a szituációt 😄 Így tuti mindenkinek érthető. És szó sincs teleportálásról sem, csak nagy idősávokról. A részen belül eltelt kb. egy hónap ismét.

Tehát:

Pirosak a Lannister területek, sárgák Dany területei. Dany Sárkánykőről jön, és övé most Kaszter-hegy és Lannisport is. Lannisportnál van Euron, ott bandázik gondolom amíg nem küldenek érte, tengeri blokád. Hogy se élelmet ne kaphassanak a makulátlanok, se semmit. Ott kell lennie még. A gyönyörű hajócskák is azt jelzik, hogy ott van 😄DD

Jaime elindul a rész elején haza Égikertből (Highgarden) és az aranyat előreküldi. Eközben mindenkire ráparancsol, hogy terményt kell gyűjteni. Ez hetekig tart, minimum a pirossal jelölt területeken. Emiatt éppen azt választják, hogy megszakítják a legrövidebb hazautat a piros szaggatott vonalnál és felmennek északabbra, mert a csata később a Feketevíz valamelyik zúgójánál van, az X-nél.

Mennek az események, Dany híreket kap, pakol, indul. Az arany MEGÉRKEZIK Királyvárba, azt nem kell félteni, Dany az ellátmányt fogja elégetni.

A Lannister sereg már Tywin idejében is mindig elnyújtottan, óriási rakat felszereléssel haladt. Elővéd + felderítők ( ők mentek gondolom előre az arannyal, velük a lovasság jó része), aztán középen a gyalogosok, íjászok, és a hadizsákmány maradék része. Itt volt a skorpió, Jaime és Bronn is, hogy felügyeljék a begyűjtést. Legvégül pedig a hátvéd, az még oda se ért, max éjfélig futottak volna be, de ők később is kelnek fel. De oda is kell lovasság és felderítők is. A Lannister sereg maximum felét pusztíthatta el Dany. Annak is max a fele halt meg, a többi gondolom most át fog állni. Tippre Randyll papa is. És megint jól tele lesz az erdő dezertált Lannister katonákkal is. 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.08. 23:46:31
Na igen, ez az amire nem emlekeztem, hogy a ket jelenet mennyire volt kulon, es esetleg a lemaradok begyujteset lerendeztek-e a ketto kozott, koszi😊

Ne tévesszen meg, hogy egy epizódon belül történt a két esemény.
Bronnak Jamie még Égikertnél mondta, hogy segítsen a vonakodó parasztokat jobb belátásra bírni.
Akkor indították útjára az arany szállítmányt is királyvár felé. Ami tetemes távolság, és egy lassú társzekérrel igen sokáig tart az út.

Majd a támadás a már a begyűjtött termést szállító hadoszlop ellen történt, amikor az arany már megérkezett királyvárba.
Ekkor Bronn már ismét Jamie mellett volt, egy sikeresen teljesített adóbeszedés után, ami több hónapig is elhúzódhatott.

Így időrendben szépen a helyére kerül minden.

Végre valami izgalom is történt bár az elöző rész is jó volt de ez mindent visz!
Ez a csetepaté azért részben hasonló volt A tűz mezeje csatához,hiába a sárkány nagy elöny..
Viszont azért ez nem a teljes Lannister és Tarly haderő volt,de a fele vagy egy része kb azért szépen eléget ez tény..
Ha nincs a sárkány azért érdekes is lehetett volna ez a csata,úgy értve ki tudja hogyan alakult volna..Könnyen henceget a Dothraki egy sárkányal a hátuk mögött,de mindegy..
Jó ötlet volt hogy összeszedjék a Síkvidék összes terményét igy semmit sem hagyva az ellenség számára,és hát be is jött mert igaz hogy nekik sem maradt semmi de Daenerysék számára sem sok..
Az arany megérkezett Királyvárba,ez Cersei számára újabb lehetőségeket biztosit..föleg ha tényleg felbérli az Aranykompániát..(Akik a könyv alapján megis jelennek Westeroson,igaz másért és más miatt..) igy megint egyenlőek lehetnek a feltételek,plusz ott van még Euron flottája is bár ő megint egy külön téma..
Kíváncsi leszek mennyi maradt a Makulátlanokból és hogyan tervezik átgyalogolni fél Westerost főleg hogy mindenhol az ellenség van,vagy csak simám megpróbálják megtartani Casterly-hegyet csak éhen ne haljanak közben..
Lópikula
Jaime túléli, visszamenekül Királyvárba. Az őrület határán lévő Cersei fogadja. Biztosra veszem, hogy Cersei készül valami elemi gonoszságra abban az esetben ha bukná a trónt. Jaime ekkor fogja megölni. De az is lehet döntenie kell majd közte és Tyrion között.....annyit hangsúlyozták, hogy Királyölő...eggyel több vagy kevesebb nem mindegy? 😄

Kerdes az ellatmany felegeteserol. Nincs lehetosegem visszanezni, de hatha ti jobban emlekeztek.
A csata elott a Lannisterek epp arrol beszelnek, hogy a menet nagyon szethuzodott, es a vege erosen leszakadt. En ebbol arra kovetkeztetek, hogy az ellatmany jelentos resze nem ott volt ahol a csata folyt, hanem mindenfele, de leginkabb lemaradva, ahova Bronnak is mennie kellett volna ha nem jon a tamadas.
Szoval jol gondolom, hogy, az ellatmany jelentos resze zsakmanykent Dany rendelkezesere all, es csak egy resze lett felegetve?

Ha ki akartak volna nyirni Jaimet, akkor keresve sem talalhattak volna jobb alkalmat a sarkany tuzenel. Azt viszont kikerulte, szoval egyetertek, 100% hogy tuleli.

Az biztos, hogy a Vasbank sokkal jobban jar ha egy Robert Baratheon fele koltekezo/habzsolo, amde bekes uralkodot hitelez, mintha egy erosen keteselyes haboru barmelyik felet.
Ha lenne eszuk akkor most megtartanak a penzt, kivarnak a haboru veget, es a haboru utani ujjaepitest es szokasos gazdasagi fellendulest penzelnek...

Lehet, hogy megfejtettem a sárkány irányítás technikáját. <#hehe>
Jim Morrison
Game of Thrones: The Loot Train Attack (HBO)

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.08.08. 17:27:38

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NEM SPOILER Mert csak feltételezés :
Jamie és Tyrion csak akkor jöhet újra össze ha a Qrva Queen már megdöglött, főleg ha Jamie sk öli majd meg, mert akkor nem hányhatja a törpicsek szemére hogy megölte az apjukat, sőt összekacsinthatnak hogy: egy-egy ! Ezután már mindketten harcolhatnak a Khaliesee oldalán,
a jegesemberek ellen, szerintem így lesz.

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Sippie
valószínűleg onnan, ahogy azt is tudja hogy ki a "gazdája", vagy ki Targaryen. Mágia világában simán elfogadható, hogy olvassa a lovasának a gondolatát szvsz. Bár tudom, akkor minek mondani hogy dracarys... hát na, semmi sem tökéletes 😄
DasIsFuck
Ez a rész megint odabaszott egyet<#eljen>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

molnibalage83
Ilyeneket nem magyaráznak meg. A Hogyvolt blogon is éppen írtam erről... 😊

Én meg azon töprengtem, honnan tudja Drogon merre kanyarodjon, emelkedjen vagy süllyedjen, hová "lőjön"?
[NST]Cifu
A Dothraki harcosok ismertek Westeros előtt, a könyvben és a sorozatban is tűntek fel (Locke illetve Vargo Hoat zsoldosai között).
Dothraki khalasar viszont nem volt még Westeroson, csak hírből ismerték őket.
A Dothrakiak fosztogatták már a szabad városokat, tehát nem csak az Unsullied-ekkel harcoltak, de Myr, Volantis vagy Braavos is ismeri őket már.

molnibalage83
Fizikailag elég lehetetlen lenne egyébként, úgy le kéne esnie a sárkányról, mint a huzat. Bár ezt élőben nehéz lenne kipróbálni, de ki lehetn számolni a gyorsulásokat. 😊

Rockynhooo
spoiler
Bejövős volt minden, egy apróság számomra picit gagyin néz ki, de ez már csak szőrszálhasogatás 😄 Olyan fura nekem maga Danny a sárkányon ülve. Ugye más filmekből meg játékokból azt szokhattunk meg, hogy egy sárkányt vagy bármilyen képzeletbeli lényt meglovagolva a hős valami nyeregben ül meg fogja a gyeplőt vagy vmi kis felszerelés. Itt a got-ban meg vicces, hogy semmi csak ráül a hátára a lenge ruhájában és kapaszkodik a pikkelyeibe, szerintem tök szarul néz ki így.

Kérdés: Akkor a GOT történelem során ez volt az első csata ahol dothraki sereg összecsapott westerosi katonákkal? Azt tudom, hogy még soha nem keltek át a tengeren, de akkor előtte csak az unsulliedek ellen harcoltak?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Zs0lt1
😄D

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.08.08. 13:28:21

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

molnibalage83
És a legnagyobbat vitte, feltételezheti a riadt tömeg, hogy a másik kettő is ekkora.

Szerintem okos döntés volt 3 helyett egy sárkányt vinni az első igazi csatába. Ez az egy is bőven elégnek bizonyult, és így a másik kettőt éppségét nem kockáztatta...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az 7x1-nél a Véreb ugyebár belenézett a tűzbe, és ott ugye látta a leendő problémát a Keleti Őrség felől. Oda tartanak, ergo legközelebb akkor látjuk őket valszeg, amikor megérkeznek az élőhalottakhoz. A kövi rész címe meg Eastwatch, szóval gyanús nekem hogy feltűnnek. Jut eszembe: Thormundék is arra mentek erősítésnek, nem?
De még felbukkanhat Gendry, akiről ha kiderül hogy Robert király utolsó vérszerinti örököse... Dany a végén ad neki egy elismervényt, és Gendry Baratheon néven viszi tovább a házát + kifizeti Stannis nagybátyó tartozását is. 😊 Idővel.
szucsy89
SPOILER

azért ez a rész tényleg rengeteg kérdést felvet. Bran szerepe mi lesz, még most eléggé háttérben van, amolyan X-professorként de még az évadban jósolok neki valami badass jelenetet. Kisujj karaktere is érdekes lesz, most látta Arya mire képes, valamint ugye Bran is ráhozta a szívbajt a "Chaos is a ladder" mondattal 😄 A véreb szálat most hanyagolták, az vajon merre tart?

és hát ugye Danny...kezd idióta lenni, 3 helyett 1 sárkánnyal megy, majd magát szabad prédaként felkíválva repked, égeti a katonákat akárcsak a Mad King... Jonnal is tuti lesz vmi kattanás, mert a halálból való visszatérés tuti nem nyomtalan.

ezért jó a sorozat, mert szeretsz valakit, de totál megváltozhat a személyisége...
[NST]Cifu
@realcsabi / @Shiwo:

Tisztában vagyok vele, hogy a Vastrónusnak hiteleztek a Baratheon / Lannister esetében, sőt, lehet, hogy eredetileg már a Targaryen-ek idejében (hiszen Cersei apja Hand of the King volt, feltehetően onnan indult a Vasbank hitel). De akkor is tovább hiteleztek az egyre újabb és újabb királynak...

Az arany megérkezett királyvárba, de nem biztos, hogy a Vasbank már meg is kapta.

Hát szerintem ha a Vasbanknál egy kicsit is átgondolják a dolgokat, akkor fogják az aranyukat, és "hazamennek". A jelenlegi helyzetben nagyon kockázatos lenne Cerseit támogatniuk.

PiszkosFred
Vagy, csak a vagoasztalon vegezte veletlenul az a jelenet, amikor Bron mellett lovagolva nyom egy ESC-t es az optionsban atallitja a "hide helmet" kapcsolot 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bár nyilván azóta már sok idő eltelt, de azért érdekes ez a Braavos és a Vasbank. A braavosi Vasbank állítólag rosszul járt Daenerys rabszolga-felszabadító hadjáratával, de Braavost pont szökött valyriai rabszolgák alapították. A Targaryenek meg ugye valyriaiak.

Shiwo

az átok tetszett, de azért nem teljesen igaz, amit felsoroltál..

Robert Baratheon-nak lett egy rakat hitele.. Joffrey azt megörökölte, tovább növelte a méretét. utána Tommen nyakába szakad, és most végül Cersei-re ... ő meg jó Lannisterként ki is fizeti az egészet, mondták is, h a pénzt megérkezett Királyvárba.. szóval a felsoroltak közül eddig egyedül Stannis hitelét bukták el..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Csak a Stannis-hadjárat számít buktának, Robert, Joffrey, Tommen, és most Cersei egyaránt ugyanazt az adósságot görgették maguk előtt, amit a Vasbank Királyvárnak hitelezett. Ezt fizeti most vissza Cersei, ergo megtérült a Vasbanknak ez a dolog. Illetve plusz eggyel több okuk van, hogy inkább azt az oldalt pénzeljék, amelyik egyszer már megbízhatóan visszafizette az aranyat. 😊
[NST]Cifu
Egyébként a Vasbank lehet kb. a legrosszabb üzleti szereplője egész Westerosnak.

Először Robert Baratheon-nak hiteleztek. Meghalt.
Aztán a Joffrey-nak. Meghalt.
Aztán Stannis Baratheon-nak. Meghalt. (azt a pénzt kin fogják bevasalni?)
Tommen Baratheonnak. Meghalt.
Most meg Cersei Lannisternek akarnak hitelezni... 😊

Valami átok is lehet, hogy 'Hitelezzen neked a Vasbank!' 😄

Utoljára szerkesztette: Cifu, 2017.08.08. 12:25:32

Szerintem a legutolsó jelenet ahol elmerül Jaime csak azért van ,hogy nehezebb legyen kivárni az egy hetet 😄 Már most másodszorra néztem a teljes 4.részt, hogy biztos ne kerülje el egyetlen szó vagy mozdulat se a figyelmem 😄

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB