Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Úgy néz ki, hogy az előzetesben mutatott hegy túloldalán van az, ahol a CoF létrehozta a WW-ket.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.14. 20:13:42
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akar a mostani evadzaroban
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.14. 19:36:04
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
3 dolog jutott eszembe:
1. emberveszteségek árán (Gendry,Thoros,Beric), de visszaérnek a falhoz, ahol a zombik megtorpannak a fal miatt.
2. A rég nem látott Benjen Stark megjelenik a semmiből és valamit majd jól kavar, amíg ők lelépnek.
3. Daenerys megjelenik a sárkányokkal.
A 3. az túlságosan évadzárós vagy inkább utolsó évados. Kétlem, hogy a jég és tűz már milyen korán összecsapna.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.14. 15:00:34
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Per Aspera Ad Inferi.
Redditen megfejtették, hogy a levél az volt, amit Sansával írattak még jó régen, és ez állt benne:
"Robb, I write to you with a heavy heart. Our good king Robert is dead, killed from wounds he took in a boar hunt. Father has been charged with treason. He conspired with Robert’s brothers against my beloved Joffrey and tried to steal his throne. The Lannisters are treating me very well and provide me with every comfort. I beg you: come to King’s Landing, swear fealty to King Joffrey and prevent any strife between the great houses of Lannister and Stark."
Szerintem Arya nem fogja komolyan venni a levélben leírtakat. Inkább elviszi Sansának a levelet, és megmondja neki, hogy Kisujjtól lopta, aki a háta mögött ügyeskedik. Plusz ott van Bran is, aki akár mikor visszanézheti a dolgokat, hogy hogy is történtek, sőt, már volt is egy ominózus beszólása...
Kisujjnak lejárt az ideje, minden szempontból. A kérdés szerintem csak az, hogy a következőben, vagy az utolsó epizódban búcsúzunk el tőle. Az utolsó évadban már szerintem nem nagyon lesz helye Kisujj szarkeverésének, ezt még most el kell intézni. Habár kitudja...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A Tarlyk döntésén bevallom meglepődtem. Bár az ő szemszögükből hűek maradtak a királynéhoz, a Tyrellekkel szemben, akik idegen megszállókat támogattak. Csak a vak hűségük az életükbe került. És így egycsapásra Sam lett a Tarly ház ura. 😄 Minden rosszban van valami jó 😄 Így a Tarlyk potenciális Daenerys szövetségesek lehetnek még.
Drogont hány ember érinthette meg eddig Daenerysen kívül? Tyrion kiszabadította Rhaegalt és Viseriont, igen, de Drogonhoz nem emlékszem, hogy bárki is hozzáért volna Daenerysen kívül. Ráadásul itt konkrétan Drogon ment oda Jonhoz. Daenerys tágra nyílt szemekkel nézte, hogy mi történik. Nyilvánvaló utalás arra, hogy Jon Targaryen, de az is egyre jobban látszik, hogy Daenerys tisztára belezúgott Jonba 😄
Gendry is előkerült, Davos beszólását meg mintha egyenesen a mémekből vették volna, omg 😄
Cersei most kitalálta, hogy terhes, de szerintem ez csak egy nyilvánvaló trükk, hogy Jaimet láncon tarthassa. Jaime is kételkedett, és szerintem a kétely megmarad benne továbbra is. Ettől függetlenül szerintem a tudat, hogy Cersei gyereket vár(hat), és hogy azzal is tisztában van, hogy esélyük sincs Daenerys ellen, raádásul Daenerys kvázi tűzszünetet ajánlott annak ellenére, hogy győzelemre áll, szerintem még távolabb fogja sodorni a végsőkig harcolni akaró, fanatikusan és teljesen ésszerűtlenül, valóságtól elrugaszkodottan viselkedő Cerseitől. Cersei már nyilvánvalóan csak egy eszközként tekint Jaimere, és csak idő kérdése, hogy ezt Jaime is végre belássa. Az ilyen beszólások, hogy Bronn áruló, vagy hogy ne próbálja őt mégegyszer elárulni, csak tovább mélyítik a köztük lévő egyre mélyülő szakadékot.
Jon és Davos összeállította a szupercsapatot: Hound, Beric, Thoros, Gendry, Tormund, Jorah... Atyavilág 😄 Kíváncsi vagyok, hogyan sül el ez a túszejtős akció, és hogy hányan élik túl... Lovat nem vittek magukkal, vagy legalábbis nem láttuk... szóval az előzetesben mutatott lovas szerintem Benjen lesz...
És persze az egyik legfontosabb dolog, ami akkorát ütött, mint egy száz megatonnás hidrogénbomba, Gilly a sok hülyeség között egyszer csak felolvassa, hogy Rheagar felbontotta a házasságát Ellia Martellel, és titokban összeházasodott Dorneban Lyanna Starkkal. Ami azt jelenti, hogy Jon nemcsak hogy nem fattyú, de az apján keresztül (valószínűleg) több joga van a trónhoz, mint Daenerysnek... Kíváncsi vagyok, hogy Sam magával vitte-e a könyvet... Persze a történet szempontjából kétséges, hogy ennek a ténynek mennyi szerepe lesz, vagy inkább mennyi szerepe lehet, tekintve a körülményeket. Szerintem egyébként valahogy ki fog derülni az igazság.
Az ilyen részekért szeretem a Trónok Harcát, számomra sokkal izgalmasabbak, mint bármelyik csata...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.14. 13:02:41
Meglepődnék, ha Littlefinger jönne ki győztesen, ebből a kis játékból.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
hanem ő a törvényes trónörökös, nem pedig Dany.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.14. 10:58:49
de szerintem Aryát már nem lehet átverni ilyen játékokkal és az évad végén - remélhetőleg - megöli kisujjt 😄 Amúgy odabasz a 6. rész trailere 😊
Utoljára szerkesztette: homeless, 2017.08.14. 10:54:37
Utoljára szerkesztette: Szerzetes89, 2017.08.14. 10:42:28
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Most nézem csak 7 részes az évad...Most durván fel kell, hogy pörögjenek az események, de úgyis úgy lesz vége, hogy megérkeznek a falhoz... Aztán várhatunk megint. 😞
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.08.14. 09:51:38
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én is ezt írtam 😊
"Igen, mert idővel megtalálták az ellenszerüket, akárcsak a legtöbb hadi eszköznek."