19500

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Srácok, láttam, hogy HBO GO-n is van ez az ingyenes első hónap. Az lenne a kérdésem, hogy ez is olyan mint a netlfixes, hogy vissza tudom mondani az előfizetést még mielőtt lejárna az ingyen hónap? -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nekem is lejött amúgy, egy rakás szál nincs elvarrva, kit érdekel sárkányozzunk hosszan :D Jó biztos, hogy hozzátesz ahhoz hogy John Targaryen mivoltát hangsúlyozza stb de épp semmi szerepe nem volt mert nem is úgy volt hogy annak hatására kezdett el gondolkodni mikor barátja csak megerősítette a gyanúját stb. Szóval tényleg csak látványelem miatt maradt benne :D -
MrAndree #16435 Ez még egy korábbi infó, azóta már módosították, a 3. rész 82 perces. Meg az utolsó 3 is ekörül, szóval csak az első 2 lesz 60 perc alatt. https://www.ign.com/articles/2019/04/15/game-of-thrones-season-8-episodes-runtimes-reportedly-revealed -
szóval ezért volt deja vu-m!!
Szerintem első résznek jó volt, most még a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hosszú sárkányozást is elnézem, pedig már nem sok rész van hátra.
Jó lesz ez. -
suba53 #16433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mások valahogy vonzódnak a szétvágott testrészekből kirakott mandalákhoz.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ígéretes kezdet, nem kapkodták el a dolgokat.
Az utolsó jelenet ütött. Tényleg nem látták egymást az első rész óta.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.15. 19:37:50 -
gsanya21 #16431 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #16429 a számok szerelmeseinek (felhasznál faanyagtól a parókák számáig)
GOT tények -
#16406 -
ToM1113 #16427 Sziasztok!
Az első rész előtt volt valami összefoglaló a korábbi történésekről?
Rég volt már a 7. évad...
Köszi -
Ez a jelenet:, lol:D
Kiváló meme alapanyag:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.04.15. 14:58:24 -
gsanya21 #16425 Nekem nagyon bejön az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!új nyitány! :) ;) :)
-
gsanya21 #16424
-
gsanya21 #16423 molni, ez a hivatalos. ;)
Szóval aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég hosszú lesz, mert az a S08E03.deresi csata
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.04.15. 11:42:02 -
Köszi! -
Az első két rész a maga 54, illetve 58 percével ugyanis teljesen átlagosnak nevezhető, azonban a harmadik epizód is csak mindössze 60 perces játékidőt számlál. Az évad második felénél már némileg jobb a helyzet, mivel szinte mindegyik 80 perc körül alakul, viszont ezeket összesítve sajnos kijelenthető, hogy a hetedik évadhoz hasonlóan ezúttal sem sikerült kompenzálni a lecsökkentett epizódszám
Itt. -
Igen én még 2 éve hallottam uccsó adatot de akkor visszakeresek addig a kommentig -
Az nagyon régi duma. A részek hosszát kiadták pár hete. Ez volt a legrövidebb, de a többi mint 1 óra felett lesz.
(talán pont itt az SG-n) -
piamania #16418 feliratok.info-n van hozzá felirat már. -
Nem úgy volt hogy 6 rész de az másfél órás? Mert az elsőt megnéztem és ténlyleg csak 51 perces volt. Vagy csak az uccsó két rész lesz másfél órás? Már el is felejtettem -
na -
Ekkortól :) -
masoma #16414 ez azt jelenti, hogy éjféltől már lehet nézni?
Utoljára szerkesztette: masoma, 2019.04.14. 22:01:57 -
akkora az érdeklődés, hogy csodálnám ha hétfő estére nem lenne 3 különböző magyar felírat a neten -
hát, csak angol feliratot le kell tölteniük, majd hbo go ról átkopizni... akinek van ideje csinálhatja
-
piamania #16411 HBO Go-ra egyből felirattal kerül.1 hónap ingyen elő lehet rá fizetni.
Fordítókról nem tudok semmit,hogy ki vállalja. -
Zozo0122 #16410 És mikorra várható az első magyar felirat? Van rá esély, hogy már éjjel/hajnalban, vagy a hétfő kora délután, ahogy szokott? -
gsanya21 #16409 Aki a szinkronra vár, nagyon ne tegye!
A HBO kiadta a szinkronos premiert a 8. évadhoz: 05.12. ...!!!
Az majdnem 1 hónap gyerekek. Gondolom akkora a titoktartás, hogy a szkriptek csak a feliratos premier után kerülhetnek ki a leányvállalatokhoz, így nem tartható az eddigi 2 hetes intervallum, mert ennyi idő alatt kb. nem lehet normálisan leszinkronizálni egy epizódot. -
gsanya21 #16408 -
-
-
Renegade #16405 -
Prof William #16404 Egy duplán belsős poén. Az értheti meg aki ismeri a Warhammer 40K világát is. :)
Holding the door since 014 M31 :)
A lényeg röviden az hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Warhammer 40K világában a több mint 10 000 éve a trónján ülő félhulla Császár is -több másik feladata mellett - egy rohadt nagy dimenziókaput tart bezárva és ha meghalna a földet azonnal elárasztanák a csúnya arcok. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.04.03. 14:48:36 -
vicces,de én hodort visszavárom egy jégpókon vagy jegesmedvehullán lovagolvaa,mint miniboss :D -
Trollkodás LVL60. :) -
Prof William #16401 Én egy olyan végnek örülnék amiben az emberek és a Walkerek kölcsönösen kirtjákegymást.
Aztán láthatjuk a hóval belepett tróntermet, mint Danny álmában... Ekkor hirtelen kinyílik az ajtó és nem más mint Hodor lép be a terembe.
Lassú léptekkel a trónhoz megy majd ráül. Aztán huncut mosollyal belenéz a kamrába és csak annyit mond...
- Hodor!
The End. :) -
Garga Pitic #16400 Dupla spoiler, ha meggondolnád magad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A 8 hosszú részes utolsó évad kicsit túlírtnak fog tűnni, mivel a sorozat készítői évek után végre bevonták az írásba Martin bácsit.
És Martin bácsi nem híve a mindent kiálló plot armornak.
[spoiler]
Az első részben valami névtelen karakter, egy szolgálólány vagy istállófiú kiejti a kódszót, amire annak idején a Bolton fattyú beprogramozta Theon Greyjoy-t, és Theon ölni kezd.
Az utolsó évad erről fog szólni: Theon mindenkit és mindent kinyír. Férfit, nőt, eunuchot, a teljes hét királyságot, vadakat, white walkereket, sárkányt, az erdő gyermekeit, arcnélküli embereket, akit csak talál.
[/spoiler] -
Renegade #16399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!