19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#16473 Holnapig kibírom... -
bazsidiver #16472 Valaki már látta? episode 2 leaked nCoren még nincs fenn. -
#16471 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #16470 Igaz. Most hogy belegpondolok, mind két világban van Sam, mind a kettőben kövér és mind a kettőben a főhős haverja...itt valami nagy titok lappang! -
Renegade #16469 háát, aktuálpolitikát csak nyomokban érint, egész jó cikk
amúgy meg politológussal interjút készíteni, egy olyan sorozat kapcsán aminek még a neve is politikai játszmákról szól, nem annyira ördögtől való. :) -
BreakDown89 #16468 Egy fantasy sorozatot ne mocskoljunk már be a politikával. Hányni tudnék az ilyen cikkektől... -
#16467 -
Kissssss0 #16466 -
#16465 -
Quantumleap #16464 Szerintem Martin direkt írta ilyennek, és nevezte el őt is Samnek, hogy a GYU-nak tisztelegjen. -
Prof William #16463 Ez Sam-ról is el lehet mondani. De vágrunk csak! a Gyűrűk Urában is van egy Sam!
Lehet hogy rokonok? Vagy esetleg valahol összeér a kér univerzum? Bármi megtörténhet! -
#16462 Hát kb. Ezen videók lassan kimerítik spam fogalmát. -
DantesHUN #16461 Már a várom a teóriát, hogy Meleg Pite az Éj király. Mert hát mit is tudunk Meleg Pitéről? Szeret sütni és dagadt. No de ha lefogy? Akkor lehet hogy ő az éjkirály. Na erről egy olyan 10 perces videót... -
#16460 Én el sem indítom, de tényleg kicsit érdekes az, hogy semmiből gyárt tartalmat. Ha valakinek erre van igénye... Felőlem...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.19. 22:31:19 -
#16459 -
#16458 Szerintem a szerzőhöz van szerencséd. -
Kewell #16457 ez a wunwun gyerek napi 5 videót gyárt le minden szar teóriáról, ráadásul ahogy beszél marha idegesítő mint valami fogyatékos. -
gsanya21 #16456 -
#16455 Bocs ...
-
gsanya21 #16454 A Színfalak mögött és az aktuális epizód után az amerikai HBO -n levetített Így készült S08E01 -hez kapcsolódó videók a HBO GO -n fent vannak magyar felirattal. ;) -
Prof William #16453 Kimaradt jelenet. :)
-
#16452 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#16451 engem semmi nem érdekel már, csak Bronn kapja majd meg a kastélyát -
#16450 sixx hogyvoltja (SPOILER) óriási :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bran közben lentről sasol, láthatóan idegesen, mert a jövőt 14 564 789 variációban (permutációban?) látta már, és csak egyféleképpen nyerhetnek.
HA NEM TÖKÖLNEK FASZSÁGOKKAL. -
Kissssss0 #16449 a törpe hisz cerseinek mert ahogy mondta is a kezdő epizódban (van valami amiért élni akar továbbra is, úgy hiszem ő is túl akarja élni) ami egyenes utalás a terhességére, persze ettől függetlenül készpénznek venni amit cersei mond az felérhet egy öngyilkossággal is még ilyen körülmények mellet is, de a törpe erre alapozza az ideiglenes fegyverszünetet. -
Renegade #16448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
simán átköthetik az írók, ha akarják, hogy a Vas Bank támogatja a nagyokat, de tol valamennyit egy startupba is, szóval akár beleférhet nekik, hogy adnak egy "keveset" a törpének :)
-
suba53 #16447 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Cersei is félreértette Bron szájaskodását. Biztosan lesz egy olyan snitt, amiben a palota előtt megjelenik a láda arany, tetején a nyílpuskával. -
#16446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de tyrion a királynő segítője,HA meglesz a win nyilván nagy hatalommal birtokokkal rendelkező csávó lesz belőle,és bronn épp azon sopánkodik hogy volt földje ,vára ,felesége ...szal joggal számíthat rá hogy tyriontól kap egy várat ha jófiú lesz,aztán az adók majd hozzák kocsiszámra az aranyat :) Ha meg elbuknak az éjkirály ellen,akkor meg úgyis mindegy
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.04.17. 13:22:12 -
DantesHUN #16445 Igen, igen, de SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy duplázná meg a jutalmát? Nincs már vagyona, hogy lefizesse Bronnt, míg Cersei-nek van -
dzsagon #16444 Csak egy hasonlóságot látok, mind a kettő törpe. -
gsanya21 #16443 Kik a jó és rossz politikusok, és kik „jó” és „rossz” emberek? Mi a jó kormányzás titka, és lehet-e jó király, aki rossz ember? Erre is választ adhat a Trónok harca? Ezekre és sok más izgalmas kérdésre kerestük a választ Tóth Csaba politológussal nagyinterjúnkban. Vigyázat, Trónok harca-mélyvíz!
Miben hasonlít Orbán Viktor és Daenerys Targaryen? -
#16442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont neztem ma egy elemzest amiben volt egy reszlet az egyik elozo evadbol. Tyrion mondja Bronnak, hogy ha valaha felberlik a megolesere, akkor menjen hozza es meg fogja duplazni a jutalmat. Kerdes, hogy emlekszik e erre?! Amugy en is ugy voltam a resszel mint te, olyan semmilyen volt nekem... Persze jo erzes volt visszacsoppenni a sorozat vilagaba. -
#16441 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes, de kb. ennyi. Sansa pontosan kimondta azt, amit n+1 rajnogó is. Súlytalan lett. Hibát hibára halmozott és most hisz Cersei-nek? Ez az a Tyrion, aki a 2. évadban leszámolt minden riválisával és tette azt, amit? Nagyon nem...
-
DantesHUN #16440 Elkezdődött. Igazából se nagyon pozitív se nagyon negatív érzés nincs bennem. Nem volt rossz, de nem is magaslott ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sárkányozás...oké látványos volt, de...ah....mindegy hagyjuk
Bronn megöli Tyriont? Durva befejezés lenne, ha legyőzik az éjkirályt, jön Bronn és megöli Tyriont. Érdekes volna.
Kicsit már unom hogy mindig mindenki ilyen fafejű. Sansa meg a többiek Tudom, északiak, makacs népség.
Megvoltak a nagy találkozások. Végre minden tojás a kosárban. Jamie is megjött.
-
#16439 Szerintem mielőtt lejár az egy hónap ne mond le, majd utána, ha már lejárt ;) -
#16438 Srácok, láttam, hogy HBO GO-n is van ez az ingyenes első hónap. Az lenne a kérdésem, hogy ez is olyan mint a netlfixes, hogy vissza tudom mondani az előfizetést még mielőtt lejárna az ingyen hónap? -
#16437 -
#16436 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nekem is lejött amúgy, egy rakás szál nincs elvarrva, kit érdekel sárkányozzunk hosszan :D Jó biztos, hogy hozzátesz ahhoz hogy John Targaryen mivoltát hangsúlyozza stb de épp semmi szerepe nem volt mert nem is úgy volt hogy annak hatására kezdett el gondolkodni mikor barátja csak megerősítette a gyanúját stb. Szóval tényleg csak látványelem miatt maradt benne :D -
MrAndree #16435 Ez még egy korábbi infó, azóta már módosították, a 3. rész 82 perces. Meg az utolsó 3 is ekörül, szóval csak az első 2 lesz 60 perc alatt. https://www.ign.com/articles/2019/04/15/game-of-thrones-season-8-episodes-runtimes-reportedly-revealed -
#16434 szóval ezért volt deja vu-m!!
Szerintem első résznek jó volt, most még a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hosszú sárkányozást is elnézem, pedig már nem sok rész van hátra.
Jó lesz ez.