Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De aztán amikor a gazdáik mondták nekik hogy uzsgyi a víz alá a sárkányért, akkor első szóra ugrottak. 😊
Jamie meg Cersei ikrek ha jól rémlik. Ennél nagyobb vérfertőzést nehéz elkövetni.
Csoda hogy nem háromfejű gyerekeik születtek. 😊
Joffrey mondjuk egy méretes seggfej volt, de ez inkább a neveltetésnek (vagy annak a hiányának) köszönhető. A többi gyerek is egész jól sikerült.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.08.25. 14:59:24
ez alapján speciel a nagynéni + unokaöccs / nagybácsi + unokahúg házasság több helyen engedélyezett, még itt a "szomszédban" is..
+ a magyar törvény szerint is a vérfertőzés az testvérek közötti kapcsolat vagy egyenesági rokon között lehet.. a nagynéni / nagybácsi jogilag oldaláginak számít...
szóval hozzáállástól függően lehet "pfúj, undorító" vagy mondjuk "fura, de ez van" kategória, de még mindig jobb eset mint a Cercei - Jamie kapcsolat , hisz magyar törvények szerint sem követnek el vérfertőzést..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legtöbb tulajdonságot windowsban akár jobb klikk->tulajdonságok -> részletek fülön is megtalálod. GoT nekem nincs letöltve, így speciel nem tudom megnézni, de ezek után talán megtalálod.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mivel és hogyan kódolják le a torrentre felrakott változatokat, hogy csúcsminőségűek és mégis kisméretűek? Még a Vegas Pro 14-ben levő AVC/AAC mp4 kiterjesztéssel a közelébe nem tudok kerülni annak a minőségnek, amit egyes sorozatok - nem csak a GoT - felrakott minősége ér el.
Mi a fenével kódolják ezeket és mekkora bitrátával...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.25. 14:03:40
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Per Aspera Ad Inferi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Per Aspera Ad Inferi.
Messziről jöttek, szőkék és kék-szeműek, és lezúzzák az alsóbbrendű embereket.
Csoda, hogy még nem perelte be a sorozatot valami véresszájú jogvédő. 😊
Mondjuk attól még csúnyák lehenek 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.25. 10:20:15
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ennek a fényében az elszármazott Havas és Danny kapcsolata szinte már nem is számít annak. 😊
Mellesleg a Targaryenek eléggé immunisak lehettek dologra mert évszázadok (ezredek? hiszen már Valirián is ezt csinálták) óta csinálják és mégsem úgy néznek ki mintha egy horrofilmből szalajtották volna őket. 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.25. 09:27:38
se nyílhegy,se dárda,semmi 😊

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.25. 08:39:50
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
https://streamable.com/n0psq
Per Aspera Ad Inferi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

De majd meglátjuk, vagy csak nagyon PhotoShop -tak a rajongók. 😛
Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2017.08.24. 23:08:16
Talissa? Meg Missandei? Hú, hát akkor nagyon más az ízlésünk... 😊 Én Daeneryst mindig is az egyik legdögösebb nőnek tartottam a sorozatban, amiért a korábbi évadokban kevésbé volt vonzó, az a személyisége volt, nem a külsője... De ebben az évadban az előbbiben sokat javult a szememben.
Itt az eszmefuttatás:
AD&D Master race <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.24. 21:32:13
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A mások mágiájának az alapja a jég/fagy/hideg, a gyengéje a tűz, szóval szerintem ez a két képesség "üti" egymást. :S
Akkor mostantól folyékony hidrogént fog köpködni? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Abban is egyetértünk, hogy Talissa volt az egyik legjobb nő.😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.24. 19:05:45
Ez a könyvből származó tény? Vagy csak hiedelem?
Én úgy képzeltem, hogy a sárkányok valamiféle vegyi anyagot vagy gázt termelnek, ami oxigénnel éritkezve magas hőmérsékletem ég.
Hasonlóan, mint a pöfögő futrinka. Vagy ez nem elég misztikus egy fantasy lény esetén 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Inkább miért nem fagytak szarrá 3 nap alatt
Lásd: Harry Potter széria. Én imádom. Nem kifejezetten a filmeket, mert abból vannak gyengébbek is, de a könyveket mindenképpen.
Én mindig is úgy képzeltem el a kis fantasy univerzumocskámat, hogy a különböző mágiák a lételemeie mindennek.
A föld mélyéről behálózzák a világot és a négy fő elemet testesítik meg, hol több, hol kevesebb van egy bizonyos fajta mágiából.
A technikai fejlődést egy kis steampunk implementálásával szerintem elég jól be lehetne vinni.
Ha a mágiát egy fő alkotóerőnek állítsuk be, akkor minden fejlődésnek lehet az az alapja.
A modern világ fejlődése+középkori fantasy világ szerintem elég rosszul mutatna, igazából szerintem a lényege veszne belőle úgy.
Bár animékben láttam már erre példát, ahol a klasszikus high-fantasyt ötvözték a 21.századi fejlődéssel😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ez az epizód csúnyán megszívta azt, hogy csak 7 részes az évad. A látvány rovására ment minden, és a készítők is elismerték, hogy igen, tudjuk, hogy nem stimmelnek az idősávok.
Valamilyen szinten sajnálom is ezt, több ilyen ne legyen, de összességében tök jó rész volt. Rohadt epic ahogy dől a vér a sárkányból, meg a párbeszédek is elég ütősek voltak végig.
Szerinem ezen felesleges rugózni, de érdekes, hogy a többség egydimenziósan gondolkodik és csak az időt érzékeli...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.24. 16:37:49
Ez azt is megmagyarázza, miért tudott ilyen könnyen kimászni a full szőrmében, 240 kg-osra ázott Jon Snow.
DB
A ti kung-futok nem erős!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End