Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cleganek Viadala / A Cleganebowl Teória - Trónok Harca 7.évad
Hajnali 3 -tól a HBO -n és a HBO GO -n elérhető feliratosan.
molnibalage83
Itteni idő szerint valami 3-4 felé vetítik a jenkiknél.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Sziasztok! Mikor lesz nézhető a neten az uccsó epizód? Általában hétfőn szokta megnézni ,nem tudom ma éjfélkor már fent lehet? Köszi a választ aki tudja!
Malakai
Mikor épp milyenjük van, váltogatják a nemük.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BaliBoy
Ez a legnagyobb gondod? 😊) Még azt sem tudjuk, hogy fiú sárkányok vagy lány sárkányok!!! Tényleg, a lány sárkányoknak vajon hány nap/hónap lehet a periódusa? Engem ezek nagyon érdekelnének!!!

<#banplz>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Engem az érdekelne hogy a sárkányok hogyan ürítenek erre egy jelenet sincs benne... Vajon leszállnak és elkaparják mint a macska vagy menet közben ürítenek mint a ló, és így amikor a seregek felett szálldosnak, néha sárkány fekália hullik az égből? Remélem az utolsó részben választ kapunk erre. 😊
UUUU
Nem is kell fizika, a parton tobb szaz mas gornyed a lancok sulya alatt, mikozben huzzak a sarkanyt, erdekes ott mukodik a fizika, viszont a viz alatt mar fantasy mukodott. 😊 Logikus

molnibalage83
Konzizsztencia egy fantasyban a fantáziádból is jön. Jó reggelt...
Én még nem láttam olyan filmművészeti alkotást, ami 100%-ban az lenne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Trónok Harca - A színfalak mögött 7. évad 6. rész (magyar felirattal)

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2017.08.27. 15:29:51
Konzisztencia a neve. Google it.

nagyon gyorsan elrepült ez az évad 😞(

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

"De az tök mindegy, milyen filmről/sorozatról van szó, fantasy, sci-fi, akármi, a saját világán belül kell hogy értelme legyen a dolgoknak."
Olyasmire gondolsz, mint amikor Superman elkapja a zuhanó Lois Lane-t az utolsó pillanatban, becsapódás közeli lassulást okozva neki?<#idiota>
Ainz
Kevesebb, mint 15 óra múlva véget ér ez az évad is 😞
molnibalage83
És akkor miért mindenki a láncon meg a teleporton rugózik és nem azon, hogy Danny mefagyna a sárkányokon Jon meg kihűlésben kellen, hogy elpatkoljon...?

stargatelost
De az tök mindegy, milyen filmről/sorozatról van szó, fantasy, sci-fi, akármi, a saját világán belül kell hogy értelme legyen a dolgoknak. Ebben a világban igen, vannak sárkányok, Mások, kis mágia, de attól még minden más ugyanolyan fizikán alapul. Ha kurva hideg van, akkor meg kell fagynia az embernek a Got-ban is, mert nem tudnak magukra védő bűbájt rakni attól még, hogy fantasy <#wilting>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

molnibalage83
Én is agyfaszt kapok már azoktól, akik egy FANANTASY sorozatnál fizikáznak. Rémisztő.

Woodpecker
Komolyan annyira durva, hogy egy fantasyban szereztek láncot meg, hogy időben ugrálnak meg nem fagynak meg... Nekem a legdurvább az, hogy hogy bírják ennyi ideje pisi meg kaki nélkül? Egyszer sem láttuk a szereplőket a wc-n... na jó Tywin ráült a budira egyszer de rá is fázott. Talán a mágiának ehhez is köze van, hogy mint egy mágnes tolja el a seggüket a buditól? Esetleg a szereplők nem szén alapú anyagból vannakígy nem is emésztenek? De lehet, hogy benne volt a jóslatban, hogy ebben a sorozatban aki wc-re ül az kap egy íjat a mellkasába így nem mernek elmenni.

molnibalage83
A szomorú az, hogy egyeseknek ennyire egyszerű dolgok eszébe sem jutnak. Minden az övék, ami a faltól északra van és hátramaradt...

BaliBoy
Nem hiszem, hogy akkor kovácsolták volna. Bár sokáig nem látszik, de néhány másodpercig látható, hogy valami építmény mellett haladnak el (kikötő??), amin ugyanolyan vastag láncok "lógnak". Tehát valószínűleg kéznél voltak a láncok.

Caliph
és ha nem jön be a prófécia? Mondhatni mindenki készpénznek veszi,Dany félét is,de tudjuk azt is hogy az író szeret trollkodni... bár ez már kiesne a klisés sémából 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

UUUU
Amugy a masoknak ubercsaszar kovacsmesterei lehetnek, hogy vagy szaz meter combvastagnal is szelesebb lancot vertek par ora alatt, amit a buvarjaik sikeresen a sarkany kore tekertek a sulyatol fuggetlenul, mikozben puszta kezzel es furkokkal csataztak rengetegen.

Meg is halt mind a három. Szerintem két opció lehet: tényleg teherbe esett Cersei, de elvetél majd; vagy csak egy női praktika, hogy maga mellett tartsa Jaime -t.
UUUU
Meglepodnek, ha gyermeke lenne, ugyanis a joslat szerint neki csak harom gyereke lehet es mind harom meghal.

Kristofer Hivju kicsit játszadozott (18+)

RatBaG
vagy pl ez? 😄

Per Aspera Ad Inferi.

BaliBoy

Kongy
Nemcsak, hogy ezzel foglalkozik, de sokan pénzt is keresnek ezzel, khm khm Tibi atya.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Komolyan valaki azzal foglalkozik, hogy redditen közzétett mémeket fordítson le magyar nyelvre?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Cersei Gyermeke Teória - Trónok Harca 7.évad
molnibalage83
Lóréven tudtommal ilyen közösség él.

Malakai
Legutóbb a Fekete Várban láttuk a képernyőn és habár sztori szerint elméletileg ment Jonnal Deresbe, de többször ki lett vágva, másra pent a pénz. Elméletileg most is Deresben van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Master91
nem emlékszem de Jon farkasával, Szellemmel mi történt? halott?
kastil
"Half the Targaryens went mad, didn't they?... What's the saying? 'Every time a Targaryen is born the gods flip a coin.'"

Én tudok egy párt (látásból ismerem őket, de életemben nem beszéltem velük 2 szót sem) akik elvileg házasok, és első unokatestvérek. 40 év környékiek amúgy.
Ilyen zárt vidéki, etnikai/felekezeti közösségekben még két generációval korábban is simán elvettek első unokatestvéreket itt, Magyarországon.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igaz. De, az utolsó Targ király, az Őrült Király fiatalabb korában teljesen normális volt 😊 Hangokat kezdett hallani, és attól hülyült meg. Az én egyik kedvenc teóriám szerint a hang forrása Bran volt, mint a fiatal Ned és Hodor esetében... 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.25. 16:25:55
BaliBoy
Amikkel lehet "játszani":
- GOP méret
- GOP struktúra
- színenkénti mintavételezési
- CBR vagy VBR
- eleve az, hogy milyen profilon kódolsz melyik szintjén

Azt nem tudom, hogy az általad említett programban miket lehet beállítgatni, de egy normál encoderben eleve meg lehet adni, hogy mi legyen a minimum, átlagos illetve max bit sebesség (VBR esetén), ami a méretet eleve meghatározza és a fenti beállítások mellett a képminőséget.
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.08.25. 15:47:35

Arrol volt szo a sorozatban is korabban, hogy a verfertozes miatt viszonylag gyakori volt az elmebaj koztuk, pl legjobb pelda ra a legutolso Targaryen kiraly.

"What is dead may never die..."

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shiwo
akár az is benne lehet, hogy mind a csontik/zombik, mind a WW-k alapvetően halhatatlanok (csak erőszakos halált halhatnak), ergó simán lehetnek végtelenül türelmesek... miért menjenek a darálóba tök feleslegesen, ha egyszerűen csak kivárhatnak addig, míg a csipet-csapat halálra nem fagy...
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.08.25. 15:03:19

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Erre gondolsz? x264