Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nagyon nem jó téma ez, hogy hozzak fel következetlen dolgokat, mert akkor elkezdem sorolni, és legalább a felét nem lehet megmagyarázni tiszta érvekkel és csak vita lesz.
Én elfogadom és tudom azt, hogy ez rohadtul nem véletlen, a Night King ugyanúgy lát, mint Bran. Ez tény kb. Ő tudta, hogy fel fognak jönni,
és csak csapdát kellett állítani. Ha jobban belegondolunk, miért mászkált egy Más egyetlen egy holttal a közelükben, akit éppen nem az a Más élesztett fel, így a halálakor nem esik össze? Miért állomásozott a közelben az egész holt sereg? Ki volt ez tervezve.
Azt is sejtem, hogy az Éjkirály amúgy is le tudta volna bontani a Falat, csak így epicebb és könnyebb. Ezt arra alapozom, hogy jégsárkánnyal bontasz jégfalat? Ez faszság. Ami bontotta a Falat, az a jégsugárban lévő mágia, ami a jégkirályé. Olyan lehet az ő kezében a sárkány,
mint egy ágyú mondjuk.
De mindez, olyannak aki nem olvasta a könyveket, vagy nem teszi gondolatban mögé a nem mutatott/kimondott részleteket zavaró és igenis következetlen. Egy "csak" sorozat fan mit kezd ezzel?
Megmondom: nem érti teljesen, és észreveszi, hogy játékidőt áldoztak be azért, hogy
1. A GoT-ra jellemző részletesen kibontott háttérinfók helyett minél több epic jelenet lehessen és
2. Maradjon pénz és idő a CGI jelenetekre. Manapság ez a trend, mindenben sajnos.
A tehetsegednek meg orulok kivanom, hogy tamaszd fel a magyar fantasy irodalmat.
következetlen (melléknév)
1. Okoskodásában, tetteiben ingadozó; akinek cselekedetei egymással vagy azon elvvel, melyből kiindultak, ellenkeznek.
2. Egymással, vagy a kiinduló pontul szolgáló elvvel ellenkező.
3. Aminek nincs sok eredménye, következménytelen.
Nem rosszindulatból, kíváncsiságból kérdezem, hogy szerinted mi volt "rohadtul következetlen" ebben az epizódban. Aztán megtárgyaljuk.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha a 7. vagy esetleg a 6. évadban kezdtem volna el nézni valószínűleg kaszáltam volna 3 rész után, de mivel az elejétől nézem+ olvasom ezért végig szenvedem.
Ha téged ez lenyűgöz és tetszik élvezkedj rajta, hogy milyen szipi szupi az egész, ugyan úgy leszarom mint azt hogy komolyan veszel-e vagy sem.
Vagy Bran esetében: The North Remembers Everything.
Imádtam, amíg képernyőn volt 😊
Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.08.28. 13:14:03
Ettől független minden máshogy lesz/van..
Szerintem kurva jó rész volt.
Utoljára szerkesztette: Kewell, 2017.08.28. 13:08:34
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez akkor sem lesz tény, ha fingásig erőlködsz, legfeljebb csak a te elbaszott véleményed.
Utoljára szerkesztette: Kewell, 2017.08.28. 12:24:49

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én az ilyenek miatt szerettem meg ezt a sorozatot/könyvet/világot. Nagy csatákat látni máshol is, meg jó cgi-t.
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.08.28. 11:45:29
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.08.28. 11:35:54
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2017.08.28. 11:14:38
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2017.08.28. 10:56:16
I met God. She's black
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2017.08.28. 10:30:15
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amúgy az évad végre eseménydús, de ahogy mondod ez nagyon sok zagyvaságot eredményezett.
Bran meg OP minden szinten, nem értem miért nem 'használják' jobban.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/