Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
ez nem olyan.

Armin & Ayu fan

Én az elsõ résznél nem tudtam, hogy ez fantasy és annyira nem is figyeltem oda a villámgyors havas buckalakókra. Azért a baromi nagy sárkány koponya késõbb már sejtetett valamit...

De nem lenne ínyemre, ha aztán a második évadban már ilyen mágusok mászkálnának a képernyõn, akik egymaguk seregeket robbantgatnak szanaszét. Vagy sárkányseregekkel vonulna a targaryen lány...

Nem tudom, voodoozzanak benne négy részenként egyszer, azt még elviselném.

Andr0
kell egy offtopic a gumiszobában könyveseknek.

Armin & Ayu fan

toysoldier
én nem olvastam, de engem is kurvára zavar.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Pont akartam en is kerdezni, hogy szerinte kik laknak a falon tul? Nyugdijasok?
Meg ugye az anyafarkas is akkora volt, mint egy lo.

http://gaborszantai.co.uk/

89
nagyonjó... már az évad végét is tudom srácok<#mf1><#duhos2>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Narxis
Miért is? Ez része egy fantasynak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Amúgy engem is baromira irritál h itt tárgyaljátok a könyvet, pedig mind a négyet olvastam.
Ez a sorozat, beszéljünk már róla, nem pedig arról h mi hogy lesz, rendkívül zavaró lehet a többieknek.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy egy fantasy filmsorozat, nem csak egy középkorba helyezett intrikás szösszenet, ne várd el, hogy ne legyen benne varázslat vagy olyan lények, amelyek a valóságban nem léteznek...ne aggódj, low-fantasy, nem fognak benne lépten-nyomon tûzgolyót hajigálni, de fel-felbukkannak majd fantasy elemek (pl eleve emlékezz vissza a nyitó képsorokra a falon túlról...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ha arra gondolsz, hogy sárkányok lesznek a tojásból, akkor én ott hagyom abba a nézését és a másodikat el se kezdem. Nem csípném ha elkezdenének varázsolgatni meg sárkánnyal járni-menni.

direkt csináljátok mi?😄
most már nem érdekeltek holnap megyek és megveszem a konyvet.Ma kérdeztem az egyik boltban ott nem volt de azt mondták,hogy egy másik városban még van 1 darab😄 Remélem még nem vitték el.(Igen láttam a linkeket de nem MO-n lakom így nem tudom megrendelni)

PSN ID:misi2mezei

Shiwo
poénnak szántam, én is biztosra veszem, hogy Dany-val lesz vége az évadnak...az a regényben is WTF volt 😊

Andr0
miért spoilerezel úgy mint James Bond xD amúgy tudom mire gondolsz😄 De Dany nagyobbat üt majd😄

Armin & Ayu fan

Amirol en beszelek az az elso konyvben van: tudod Robb es sokan masok, akik tamogatjak egy helyen es mondanak egy nagy dolgot.

Andr0
#633 hát én 10 részrõl tudok, és abba érdekesen férne bele a második könyv is xD

#642 Számomra elég egyértelmû, hogy Dany lesz az utolsó jelenet...

Armin & Ayu fan

Szinte biztos vagyok benne, hogy Dany jelenetével lesz vége, ahogy a könyvben. Az hatalmasat üt. Hülyék lennének, ha nem azzal fejeznék be. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem nem ezzel lesz vege, hanem Robb-bal vagy Dany-val.

Stark-fele utolso jelent is eros, de talan az Ezusthaju lany jelente erdekesebb szeles tomegeknek.

89
nagy a csábítás, de most már csak azért sem nézem meg shiwo üzenetét 😄

Jó ez így. Aki nem akarja az ne jelölje ki a spoilert.

A fene spoilerezésbe. Én olvastam a könyvet, és el tudom képzelni, hogy mások számára mennyire élményromboló lehet még az utalgatás is. Kellene egy házigazda, vagy egy külön topik azoknak, akik el akarják kerülni a spoilereket.

Shiwo
!!!!!Erõteljes könyv-spoiler!!!!!!

Inkább "Ekkor felemelik a hõs fejét a végzetes csapás után és... köszönjük, hogy az HBO mûsorát választotta. Folytatás egy év múlva."
<#idiota>

10 részes lesz a második évad.

Ha úgy fejezik be mint a könyvet, akkor más se lesz mint elvarratlan szál.

Kb olyan; "A hõs ekkor felemeli kardját a végzetes csapás elõtt és..... köszönjük, hogy az HBO mûsorát választotta. Folytatás egy év múlva."

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem 10 részbe szépen bele lehet férni. Jól csinálják. 😊

Egyelore nem ugy tunik, hogy kaszalni kellene😊
Raadasul az evad vegere lesz par tucat nyitott, elvarratlan szal.

Shiwo
amennyire én tudom, a második könyvet belenyomorgatják még 1 évadba (kérdés, hogy hány részes lesz az évad), míg a 3-ra már 2 évadot szeretne az író ... s ha jó lesz a nézettség, akkor valószínûleg nem is lesz akadálya annak, hogy jópár évadot megéljen a sorozat

Atomreaktor
😄DD

Andr0
Ez a könyv sokkal bonyolultabb szálakat tartalmaz minthogy ilyen egyszerû esetek felálljanak, amit felvázoltál😄

Szerintem azért "csak" 10 rész az elsõ könyv mert ez igazából a bevezetõ... következõ könyveket remélem legalább 13 részben adják le.

Armin & Ayu fan

azt amúgy nem értem,hogy-hogy lehetséges 10 résszel elmondani az elsõ könyvet?nekem valahogy kevésnek tûnik.

Am remélem,hogy minél hamarabb jön már a tél😄 Azokból a másokból még érdekes dolgok lesznek remélem.

ezalatt remélem nem azt érted,hogy meghal😞 az nem számít ha nem lesz király csak ne haljon meg.Vagy legalább lássuk csatában a mások vagy a Dothrakik ellen.Én csak abban reménykedem,hogy ha meg is ölik(remélem nem) akkor nem ilyen sunyi módon fog történni a kis buzi végett...De ne mondj semmit😄 Csak leírtam a véleményem.

Montanosz
majdnem vettem egy ALCOR POET-t hogy elolvashassam a regényeket de aztán gyõzzött a jobbik ész és gyümölcscentrifugát vettem))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Azvolt a baj , hogy elültették a bogarat az ember fülébe , de legalább letisztázódott amit eddig is sugalltak 😄 Jó lesz ezek után is max innentõl nemolvasok spoilert mert veszélyes!! még ha láttad az aktuális részt akkor is mert lövöldözik itt az infokat a könyvekbõl is össze- vissza.. meg utalgatnak a jövõre....

89
hát én nem tudnám élvezettel nézni így a sorozatot, hogy elõre tudom mi lesz...
a könyvet olvasóknak más, mert már az egész sztorit tudják, de így kiragadni egy részletet nem szerencsés 😄

PM-ben elkuldtem, mert ez spoilerben is veszelyes.

akik olvasták a könyvet azokhoz
Írja már le pls valaki mi fog történni stark papával vagy mi baja lesz , hogy hal meg ? Mert mindenki írogatja , hogy reményeket ne fûzzünk hozzá , de konkrétum még nemhangzott el ... néztem googlet wikipediat , de nemtaláltam választ.. Mostmár megöl a kiváncsiság!

Jaaaa, az a dagi, az nekem is szimpatikus. Remélem õ megmarad. 😊

Narxis
Neeeem, az Éjjeli Õrségben aki a Havas fattyút kísérgeti. 😄 Jorah Mormont se rossz arc, bár szerintem szerencsétlen véget fog érni, ha jól tudom volt utalás, hogy szereti Daeneryst, az ilyen reménytelen szerelem csak rossz véget érhet. 😞 Vagy legalábbis én úgy érzem.

A dagi? A kopasz Varysra gondolsz? Nekem õ legjobb esetben is semleges. Aki nekem még szimpatikus az Jorah Mormont, aki Daeneryst kisérgeti.

Nem tudom miért a "kisujj" Baelis-rõl mindig Gary Oldman jut eszembe. 😊

Narxis
OMG hatalmas rész volt, végén már sejtettem, hogy lesz itt gubanc. Ned Stark a legjobb arc, aztán pedig a törpe és a havas fattyú, talán még a dagi. Õket ne nyírják ki. 😄

Lezbis jelenet jó volt, mondjuk a színészeknek elég kellemetlen lehetett. 😄

Én a múlt héten vettem meg az Alexandrában. Mind a négy könyv kapható. Vagy az elõttem lévõ postban lévõ honlapjukról is megrendelheted. Postaköltséggel együtt kb ugyan annyi. Nekem van Alexandrás kártyám így nekem jobban megérte a boltban venni.

Nedhez túl sok reményt ne fûzz, de nem akarom lelõni a szórakozásodat. Azért idõvel lesz egy kis elégtételed is. 😊

Itt vedd meg:
www.alexandria.hu
Házhoz szállítással 3500 Ft ami teljesen korrekt

Andr0
még csak most kezdõdnek a dolgok 😊

Armin & Ayu fan

Na ez már valami, végre beindulnak az események! 😊 Hatalmas volt a mai rész, alig várom már a következõt <#wink>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Narxis
thx

Nem lapatnak hivnam, hanem billenos Tatranak😊

Akkor marha fasza😄 Én csak abban reménykedem,hogy Ned Starkal nem lesz semmi.Nekem jelenleg õ a kedvencem már az elejétõl fogva.Valahogy megfogott a karaktere.Olvasnám a konyvet mert kíváncsi vagyok mi lesz vele de nem találom sehol egy boltban sem...A gépen meg van mind de valahogy nem szeretek gépen olvasni.Remélem nem fog meghalni.Mondjuk az eléggé lerí a sorozatról,hogy a Starkok a fõszereplõk.Még ezek után arra is esélyt látok,hogy õ lesz valami módon a király.
Meg még arra is kíváncsi vagyok,hogy mit fog csinálni Joffrey ha meglátja,hogy jönnek a Dothrakik😄.Persze ha akkor még õ fog a trónon ülni.Remélem nem így lesz.

parancsolj:felirat

nagyon durva rész volt....jó hogy nem néztem meg múlt héten a hetest, mert nem bírnék annyit várni....ez az egy hét is nehéz lesz

Narxis
Felirat? Aszittem gyorsan meglesz mivel már a hét elején kész volt a webripes. :S

Shiwo
és erre az utálatra még rátesz majd egy-két lapáttal

Elõbb utóbb azért remélem elintézik😄

Biztos hogy szerepel még Joffrey, mert a következ elõzetesben benn van. De Aryara is azt írták, csak 7 episodeban szerepel és (és bár ebben a részben nem volt) a következõben benne lesz és úgy tudom az utolsóban is biztosan (lehet a 9.-ben is). Szóval az IMDB-re nem lehet adni.