Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez tényleg durva rész volt😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon okos ötlet volt Roberttõl megpróbálni megoletni a csajt...ha nem próbálja meg valszeg nem is fenyegették volna a 7 királyságot a Dothrakik de így.Na meg a vége😮.Erre aztán végképp nem számítottam.De van egy olyan megérzésem,hogy ezt a kis buzit(Joffrey)el fogják távolítani mivel az évadban az IMDB szerint nem szerepel már.Most még jobban utálom mint az elején...Szerintem még ez a Ser Barristan meg fogja kavarni a dolgokat.Nekem olyan embernek tûnik aki hû a királyhoz és nem veszi semmibe a király levelét amit hagyott.

PSN ID:misi2mezei

Amúgy tényleg, minek adták le a múltkor a 7. epizodot?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát nem úgy tûnik, hogy van újabb webizód. Valóban elég kínos így egy hetet várni az új részre. Még szerencse, hogy "csak" négy napja néztem meg. Illetve, hogy olvasom a könyvet, mert az majdnem olyan jó mintha nézném.

Amúgy így, hogy elõbb láttam a sorozat (pontosabban részeket) így a könyvben már automatikusan így képzelem el a szereplõket. Most aztán nálam tényleg passzol a film meg a könyv. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dehogynem. Egy nekrofil idõs bácsi, csak most gerjed rá igazán. 😄

Sajnos nem. Sötét kegyetlen világban élünk ahol az egyik lovag már le szem sz***hatja másikat anélkül hogy fel ne hördülnének nézõk. 😊
BlackShadow
ú de jól tettem, h a mait nem néztem meg múlthéten.. ez a 7 nap is kínkeserves lesz.. eszméletlen jó ez a sorozat!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

minden fontos ami még nem történt meg :-)
Mea culpa.

Mentségemre szolgáljon, nem gondoltam, hogy ez egy fontos esemény a történet szempontjából.

Montanosz
ó akkor a kedves lovászfiút egy idõs bácsi se fogja ölelgetni, és ráncos kezét combjain nyugtatni?)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ilyet tényleg ne spoiler tag nélkül!

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

1etértek ! :K spoilert tagba vagy törölje aki tudja 😊

Ez nem spoiler, a lovászfiú egy senki. 😊

ne spoilerezzünk már
A bemutató alapján szerintem benne lesz a 8. episodban Arya elsõ gyilkossága, mikor keresztül szúrja a lovászfiút. 😄

Nem tudjátok a 8. rész nem mnt le tegnap webizodként?

Hát kb igen.

Kb mintha valaki odamenne a szétgyúrt agyalapig teletetkózót börtönviselt nehézfiúk elé majd elkezdené gyalázni az anyjukat vagy csak simán beszólna nekik.
Shiwo
elvileg az kellene, hogy menjen

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Most akkor ez a hetedik rész ez fog menni holnap a TV-ben vagy hogy van ez?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Pontosan így gondolom én is. Egy csöppet hülye volt 😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Jaj, nem bírtam ki és megnéztem a 7. rész. Most várhatok másfél hetet. Vagy vasárnap újra lesz webizód?
Föööj, nagyon fölpörgött ez a sorozat. Még szerencse, hogy már olvasom a könyvet. Tényleg nagyon jó egyébként. Kicsit féltem, hogy ilyen Gyûrûk Úrás monoton, unalmas lesz, de nem. Nagyon jól van megírva.

Szerintem Rost csak azért kavarták bele az egészbe hogy statisztáljon Theon jellemépüléséhez amit nem tudtak máshogy megoldani de ne legyen igazam 😊

Erre sem tennek nagy tetet😄

http://gaborszantai.co.uk/

Andr0
azt tudni kell hogy a Targaryen ház mindig is vérfertõzéssel szaporodott... és ugye a vérfertõzéssel jár az õrültség is. Dany szerencsére ebbõl a dologból kimaradt😊

Armin & Ayu fan

A tesó nem volt túl nagy észlény ebben a részben.

Dhorgo tartotta volna a szavát. Ha nyer királlyá tette volna aztán valszeg megállította magában hogy de elpuhultak ezek a Vestrosiak azután ment volna vissza kontinensére.

De jelenleg a kedves hugica jelenleg felette áll bátyónak...

Meg amúgy is milyen idióta áll oda arcoskodni meg kardot rántani Barbárok királya (aki ennék kvesebbért is ölt már) elé? Most komolyan azt hitte hogy nem lesz megtorlás?
Montanosz
..nahát pedig idáig nekem az a bajszos csávó volt a legszimpatikusabb,aztán jol bekavart a végén,ej.,ej

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sajna nem utazással van a gond, létra tetején dolgozva kicsit poénosan jönne ki hogy kezemben a könyv, s nem halad a munka 😄
89
õ lesz a hét királyság királynõje <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Lacee
szerintetek az északi prostinak lesz valami komolyabb szerepe is késõbb (a könyvekben feltûnik egyáltalán)? gyanús, hogy egyébként nem szerepeltetnék ennyit 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mosoporr
mintha kezdõdne valami 😊

89
sztem simán nézhetõ...nem zavaró az akadás
és már van felirat hozzá...hát én ledöbbentem a végén

Ha utazol az sokat segít, én vonaton 2 hét alatt elolvastam napi 1 óra vonatozással.

Sajna munka idõben nem lehet, olvasni. Így marad az, hogy mikor van szabad idõm akkor olvasom. Néha meg alig van 1-2 óra akkor is van mit dolgozni. Egyedül 1 kertes házban mindig van tenni venni intézkedni dolog, talán szeptembere ki is végzem a 4 könyvet.
mennyire rosszabb a minõsége a webripes 7. résznek mint a szokásos HDTV FQM-eknek amik fent szoktak lenni?(NEM a 720p-s hanem csak a sima)
mert már van felirat de ha rosszabb a minõsége akkor inkább megvárom a hétfõt.

PSN ID:misi2mezei

Az majdnem normalis, 100oldal/ora az olvasasi sebessegem hasonlo szedesnel, magyarul.
A masodik ellenben - nem emlekszem a magyarra - angolul eleg durva: szeltol a kotesig ernek a sorok es szerintem max 10-es betumeret. <#guluszem1>

http://gaborszantai.co.uk/

2nap volt az elsõ könyv, két hét szünet miatt, csak most kezdtem el olvasni a másodikat.
Olvasom, most tartok a 2-ik könyv elsõ negyedénél.
Ááá, így már világos. Köszi. 😊

Olvasd el a könyvet, ha mindent elmondunk mi az értelme? 😊

De ha befejezem a mondatot, akkor lelövöm a poént. Nem mindig szeretek poén gyilkos lenni. Véletlenül valaki aki kiolvasta mindegyik könyvet, pü-be nem irná meg, hogy Joffrey-t valaki elteszi láb alól? Nagyon 1 unszimpi karakter.
Game of Thrones ratings are in. But they went down a tick for the first time, with Sunday night’s premiere slipping a tad. The 9 p.m. airing delivered 2.4 million (compared to last week’s 2.6 million). Most of the difference was picked up during the encore airing, with the night’s total finishing at 3.2 million (compared to last week’s 3.3 million).

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Zomil
már alig várom, h megjöjjön a könyv... 😄
biztos pár napig nem mozdulok ki itthonrol 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mascarun
Gondolom azért amiért a forró sárkánytojás sem égette meg!
Mert a sárkányokat nem lehet tûzzel elpusztítani! Biztos a tiszta vérvonalnak valami köze lehet a sárkányokhoz! De majd kiderül!

Figyeld meg hogy mindig amikor leadnak egy új részt növekedni fog a száma hogy hány részben szerepelt! Ez csak a már leadott részekre vonatkozik!

Shiwo
ennyi erõvel az évad végét is kivárhatja 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Olvasd el a könyvet, az elsõ köny végén kiderül hogy miért nem égeti a tûz. Mert õ a .........
Shaw: Are all the Targaryans immune to fire?

Martin: No, no Targaryans are immune to fire. The thing with Dany and the dragons, that was just a one-time magical event, very special and unique. The Targaryans can tolerate a bit more heat than most ordinary people, they like really hot baths and things like that, but that doesn't mean they're totally immune to fire, no. Dragons, on the other hand, are pretty much immune to fire.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

89

89

Narxis
""Forgattam egy pilotot az egyik networknek, a nevét nem mondom meg, nevezzük mondjuk Foxnak."

:ASD

Hatalmas figura. 😊)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.