19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
sempronius18 #4556 Na megnéztem az eddigi nyolc részt nem rossz 1-2 epizódtól eltekintve.
Viszont egy dolgot nagy dőreségnek tartok benne.
Nem értem Robb Stark, hogyan gondolja, hogy a hatodik részben látott Freyekkel képes lesz elfoglalni a Kaszter hegyet.
Őszintén nekem ezek a Freyek annyira degeneráltaknak tűnnek, hogy szerintem még az is csoda lenne, ha Máriapócsot eltudnák foglalni.
Az ifjú farkas csak az idejét vesztegeti az ők és nagybátyja esküvőjén ahejett, hogy a kipróbált katonáival harcolna a Lannisterek ellen. :(:( -
Hunor88 #4555 Ennyi elég is, már tudom :D -
#4554 Ezt most tényleg tudni akarod? :D -
#4553 Rólam beszélünk? ;) -
Hunor88 #4552 Most akkor meg fog halni Robb? Mert ugye Stannis megint kavar. -
#4551 En sem akarok belefolyni, de amugy felmeresek szerint van osszefuggen: Link -
Hunor88 #4550 Hát nem tudom, egyszerűbb tagadni, mint hinni...
És befejeztem. :) -
bega82 #4549 A Hetekre, ezt most tényleg el ne kezdjétek! :) -
#4548 inkább mint hogy szcientologus legyen, vagy csak olyan katolikus aki papiron az, amugy meg életében kétszer volt templomban, mint az emberek 99%-a aki kereszténynek vallja magát... -
#4547 :D
Na ez is igaz. A nyolcadik részben mint egy "leletről, kincsről" beszélt az obszidiánról, de arra nem emlékszem, hogy a 2. évad végén amikor megtalálta az obszidiánfegyvereket, rájött-e, hogy azzal vették fel a harcot a mások ellen...? -
sata75 #4546 ÉN!! -
#4545 Csakis a repülö spagettiszörny! :D -
MaRee #4544 Na akkor a vallási vitát itt berekesztem, még mielőtt mindenki elkezdi futtatni a saját Istenét :D -
#4543 Én tudatlan vagyok, mi az az ateista? :D -
#4542 mintha az ész az ateizmus velejároja lenne... -
Kewell #4541 ateista tehát van esze, bírom az okos nőket:) -
Hunor88 #4540 Szerintem mindkettő :)
Aki Margaeryt játssza (Natalie Dormer) ateista... Bennem egy világ dőlt össze, de most tényleg. -
#4539 Balfasz, de így még nagyobb lett szegény :) Nem a profi katona mintapéldája, sőt, az ellenkezője. Viszont neki meg gógyiból van több, intelligensnek mondható ember, a többi varjúhoz képest meg kész zseni :) -
#4538 szerintem aranyos inkább mint szép....:) -
#4537 Mert hogy balfasz?:D
Oké. Persze vicces volt nézni, de Sam nem egy hidegvérű katona, ezt jól be is mutatták többször, se a fegyverekhez, se a harchoz nincs köze, inkább elinal a másik irányba. Ráadásul az adott pillanatban lehet nem is fogta föl az ok-okozati viszonyokat. -
#4536 Vegyétek figyelembe, hogy hány éves (meg volt akkor amikor elkezdték az elsőt forgatni). Ő pont abban a korban van, amikor nagyon sokat változik/fejlődik az ember rövid idő alatt. És a (filmbeli) nővére? Az ő arányai nem változtak, az arca karaktere se, viszont már lassan karcolja a plafont, nőtt vagy egy métert :) -
#4535 Azt nem figyeltem, hogy ki lett tárgyalva, bocsánat. Tudom, hogy a könyvben másképp van, de ahogy a filmen meg van csinálva az nagyon szar. Legalább megpróbálhatta volna fölvenni, de megégeti a kezét a hideg, eldobja, etc. Viszont így Samből csináltak balfaszt. -
#4534 16 éves, úgyhogy igazából nincs gond, vannak országok, ahol ez már legális kor... :D :D De amúgy szerintem nem szép a csaj. -
bega82 #4533 Meg milyen válla meg karja... Tényleg furcsa ez a kép! -
#4532 A bal oldali kis Stark leánynak ekkore csöcse van? hogy van ez? :D -
kozi001 #4531 +1
Direkt figyeltem.
Az Alien3-ban még kicsit kevésbé mély/reszelős a hangja!
Jó karakter Tywin egyébként. -
HUmanHunter #4530 már ki lett tárgyalva lentebb hogy a könyvben sem marad meg, igaz ott másképp "vész el" -
#4529 Az Az utolsó akcióhősben meg ő volt a smiley/célkereszt szemű fő-gonosz, de sok filmben lehetett még látni. Bírom én is a faszit, Tywin Lannister meg nagyon jól áll neki.
Más. A 8. végén (gondolom most már nem kell spoilerbe raknom) amikor gömböc barátunk megöli a mások egyikét, jól láttam, hogy szinte következetesen otthagyta a földön az obszidián pengét? Az egyetlen fegyvert ami hatásos ellenük? Ne már... -
#4528 bzdmeg, alulról felfelé olvastam a topikokat... eddig -
#4527 A drogo a király benne... :D -
#4526 -
#4525 LoL. :)
Itthon egy komplett TV sorozatra nem fordítanak annyi energiát, mint ott egy "egyszerű" Éjszakai műsor egy jelenetére. :) -
#4524 -
#4523 Nem nyavalygok, sőt...:) Jó a 8. rész is, de még mindig petting nekem. Izgalmas, izgalmas, de ennél többet szeretnék!:D
Volt linkelve a 9. rész promója? :) -
bega82 #4522 61/104. -
Belkar #4521 Can you name the words of the Oath of the Night's Watch?
Na kinek megy elsőre? nekem csak másodjára sikerült -
#4520 -
MaRee #4519 Semmi baj, 14 éves kortól lehet nyomni itthon szerencsére -
G_ArchAngel #4518 A két szélső fiatalkorú, a jobb kettő melle spánielfül, a bal kettőnek meg csak proteinkezelés kell, szeretem a vékony nőket, de ő már statiszta lehetne a TWD-ben. -
NovaTerra #4517 Nem rég jöttem rá, hogy a Tywin Lannistert játszó színész az Alien 3-ban is szerepelt. Mindig olyan ismerős volt, de nem tudtam elhelyezni. Az egyik legjobb karakter szerintem.