Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, jól kicsesztek azzal a kétezer emberrel. :/

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

89
Így viccesebb volt és jobban is illett Tyrion karakteréhez...másrészt, olcsóbban megoldották a csatajelenetet.
Ezért is volt jó ez a megoldás, mert kérdéses volt a csata kimenetele, és mikor mindenki azt hitte, hogy elvesztették akkor derült ki, hogy mi is volt Robb-ék célja. A 2000-et viszont sajnáltam :S

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hát ez csodás. Inkább nem akarom megtudni miért vágysz rá. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De hogy jön ide?

Andr0
spoilerre: Igaz.

@Hoz_Hun: Csillámpóni

Armin & Ayu fan

Aryás könyves spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bosszút is áll 😊. Ír egy halál listát aztán szépen sorban elkezdi eltenni õket láb alól. Persze a listáról jópáran meghalnak nélküle is.

Jaja, mondjuk biztosra vettem, hogy nem lesz benne a csata, mert az ilyen sorozatokban nem szoktak beletenni az ára miatt. Elsõ évadban semmi képpen se. Viszont a Róma 2. évadában volt csata és úgy tudom ennek a 2. évadában is lesz. Georg R.R. Martin (író) nyilatkozta, hogy abban is õ írja az egyik rész forgatókönyvét pont azt amiben egy nagyon drága csatajelenet van, és ha akkor tutta volna ezt nem írja olyan grandiózusra. Szóval szerintem a 2. szezonban biztos lesz jó kis csatajelenet.

Shiwo
Kimaradt jelenet:

amennyire nekem rémlik, Tyrion a regényben részt vett a csatában, nem csapták le ilyen láma módon a saját emberei, pár ellenfelet le is nyomott, végül tán a lovat vágták ki alóla és az alá szorult be vagy valami ilyesmi..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mi az a csillámpóni?

Nekem is kedvencem, elfogadnám kishúgomnak 😄

Egyébként jól kispórolták ebbõl a részbõl a csatát, pedig megnéztem volna ahogy a kõvarjak zúznak 😊 Remélem a következõbõl már nem fogják.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Andr0
A spoiler ide spoiler oda vitához hozzászólva: Szerintem meg Csillámpóni!

ja és gumiszobát a könyveseknek xD (meg csillámpónit a népnek)

Amúgy a rész király volt <#violent><#boxer><#gun> kezdõdik a buli xD

Armin & Ayu fan

Arya az egyik legnagyob karakter szerintem. Mármint aprócska, de az egyik legjobb arc. Bátorságért nem megy a szomszédba. 😊

Szerintem Montanosz tudna moderálni, ha nem akkor valami moderátoros topikban kell asszem megkérni, hogy szavazás alapján legyen új házigazda. Legalábbis úgy emlékszem valamelyik játék topikban így volt régen.

Amúgy a könyvben nem volt buzulás a rózsa lovaggal. De hát 15 éve mikor a könyv íródott még nem volt akkora divat...

Szerintem meg az lenne a jó ha legalább a következõ részig spoilerezzünk, könyvspoilert meg egyáltalán ne.

Bejöhet egy csomó ember felirat után kutatva, érdeklõdik a sorozatról stb, nem kéne egybõl ellõni az összes poént nekik.

De ez a könyves dolog folyton gond lesz már érzem, mi kell ahhoz hogy házigazdát válasszunk? Elszántság?

Vissza spoiler mehet szerintem. Az érdekes lehet, hogy mi az ami kimaradt és a könyvben benne volt. Plusz info, segíthet megérteni pár dolgot.

Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, hogy miután kijött az aktuális rész, azután már lehessen róla beszélni spoiler nélkül, de könyves dolgokat itt ne tárgyaljunk, úgysem bírja ki az emberek nagy része (én sem) hogy ne jelöljem ki azt a hülye spoilert 😊

Egyébként jó rész volt a mostani, csak mindig olyan érzésem van ezzel a sorozattal, hogy akkor van vége az adott résznek, amikor kezdenének beindulni az események 😄 Szegény Stark papa, nem ezt vártam 😞 Remélem Arya bosszút fog állni mindenkin, fõleg azon a nyámnyila Joffrey-n.

A könyv spoiler dolgot tényleg rendezni kéne. Most azok érdekében, akik nem olvasták. Beleírni a bannerba nagy bettûkkel, hogy minden nem közvetlenül a sorozatban történtekhez tartozó történést elõtt írja oda a delikvens, hogy "Könyv spoiler". Ennyit. Ez nem egy nagy dolog. Ha valaki erre tényleg nem képes az egy hatalmas paraszt. Ez nem fáradság. Bár sokaknak a spoiler tag használata is az.

Ahogy láttam nem egyedi ez az eset. Külföldi forumokon is itt-ott megy az anyázás rendesen. De ez nem mentség.

Montanosz
köszi, ezt felirtam a másik fórumába is hagy tudják hogy mindenki homokos, nem tudom mit ágálnak, ha egyszer az író így írta meg a könyvet

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

RatBaG
óóó, hogy penészedne meg nagyanyád összes befõttje!
nem meg lett mondva, hogy bármilyen könyves spoiler elõtt legalább legyen kiírva? DE!
AZBESZT!

Per Aspera Ad Inferi.

<#idiota>

Andr0
csak hogy megelõzzem a további könyspoilerek összefoglalom a könyveket:

Dany és Drogo (miután felépül a náthájából) Átkelnek a keskeny tengeren, Joffrey beleszeret Drogoba (titkon homár) közben Robb jön Kings Landingba hogy lealázza a puhapöcsû Lannistereket, aki pedig egyfajta "elhagyott a kandúrom egy másik kan-oroszlánért" vigasztaló szexet ad a szó szerint a Tüzes fehérhajú bigének.

Majd Drogo-Joffrey és Dany-Robb négyes úgy döntenek hogy túl sokáig volt a 7 királyság 1 birodalom így lebontatják a Fal-at, Béke tárgyalásokra hívják a White Walker-eket ami picit szarul sül el...

A folytatásért linkelnék egy másik topicot ott a post-eseményekkel foglalkozó sorozatról van szó, a címe Walking Dead

Armin & Ayu fan

Palinko
nem vágok fel, jött kérdés, ment válasz, ennyi...
Palinko
melyiket? én megnéztem semmi durva nincs benne.
Most mit vágsz fel,hogy tudod mi lesz benne? Akkor ne nézzed...És ne írjál ide.

Még szerencse...

Palinko
csak no para meghagytam a csattanót 😄
89
nagyongyorsan töröltetném a helyedben

89
tehülyevagybaszdmeg?

Victor1103
Nálam alapszabály sorozatnál amúgyis hogy nincs promo nézés

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Csak szólok, hogy az HBO volt olyan kedves, hogy elspoilerezte az évadzáró elõzetesében az egyik poént, úgyhogy ezúttal nem ajánlott a megtekintése.

visszaspoiler pedig erdekes lehet a konybol, mert aki nem olvasta, el sem tudja kepzelni, hogy mennyi minden kimaradt az eddigi reszekbol.
A sorozatbol szinte semmit nem lehet megtudni Westerosrol, a multrol es a csaladokrol.

http://gaborszantai.co.uk/

QuippeR
18-25 közötti életkorral miért nem lehet felfogni, hogy itt a könyvbõl nem spoilerezünk? mert ha még valami 12 éves kisgyerek lennél, akkor megérteném a hiperaktivitást.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Victor1103
Szerintem pedig legyen spoiler, de csak onnantól, hogy van magyar felirat. Amit hamarabb raknak ki a házigazda töröl. Könyvrõl pedig nincs spoiler mivel ez a sorozat topicra így itt a sorozatról follyon inkább az eszmecsere.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szvsz egyszeru, meg nem nekem is sikerult, pedig mostanaban szobanoveny vagyok agyilag: nem kell spoilerezni. PONT
Tartsa meg mindenki maganak az infot es kesz, szerintem a topiclakok es a sorozat is megerdemli ezt a banasmodot.

Aki meg nem bir magaval irjon privatot annak, akirol tudja, hogy mar olvasta es kerdezzen ott. Aki meg spoilerezek, annak mehet a tabla/torles vagy ban, ha nem ert belole.

http://gaborszantai.co.uk/

Victor1103
Vagy jobban kiemelni fent az író topicját az általánosba

nem akartam, bocs

Kellene egy házigazda, aki ismeri mind a négy könyvet, és kitörli a könyv-spoileres hozzászólásokat, az utalásokkal együtt.

Victor1103
lesz még ezekbõl a könyv spoilerekbõl pár hiszti az évek folyamán ahogy elnézem 😄

azt nem kérdeztem,hogy Drogoval mi lesz 😄 na de mindegy mostmár

Palinko
nézhetted volna mire a válasz. de igaz
Legalább odaírhattad volna, hogy könyv-spoiler.

Palinko
igen az válaszoltam az elõzõnek. bár nem valami nagy.
sajnos én elolvastam... nagyon annak tûnik <#falbav>

Ez most könyv spoiler?

1:30-nál azt hittem, hogy... milyen jópofa, hogy megjelenik a john snow.

Aztán rájöttem, hogy az Jon Snow.

Palinko
drogot majd dany nyírja ki. yoren volt az aki jonnal találkozott mikor ment a falra.
Ez a 9. rész annyira nem volt izgalmas szerintem.

Tény,hogy a végén lecsapták Ned fejét, meg hogy Khal Drogo most meghal,vagy túléli egy varázslatnak köszönhetõen, szerintem ott igyis ugyis harc lesz.
Amit tutira veszek,hogy Ned legkisebb lánya Arya fõszereplõvé fog válni .
Ki volt az aki fogta Aryat hogy ne nézze végig a lefejezést?

Palinko
jaja remélem így lesz