Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Egyetlen gagyit vettem eddig észre benne: amikor tömegjelenet van, akkor azt ilyen délutánisorozatos (xéna stb.) mintára kevés statisztával oldották meg. Ha mulatoznak, vagy épp vonul a király a kíséretével, azt 20-30 emberbõl megoldották. Pedig ha jól emlékszem a könyv kitért arra is, hogy a királyi kíséret java be sem fért a várba, és gond volt hogy a vendéglátás szinte kiürítette Deres kamráit. Ha jól tudom többszáz fõs volt a kíséret. Itt meg poroszkált 20 ember meg egy szekér. De ahogy hallom a 10-30ezer fõs seregek is talán 30-50 statiszta a késõbbiekben, ez kiábrándító. Legalább számítógéppel rajzoltak volna akkor. Kíváncsi leszek mi lesz késõbb, amikor már mindenképpen szükség lesz CGI trükköket bevetni.
[/cserf][/fülünyúl]
http://gaborszantai.co.uk/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[/cserf][/fülünyúl]
Aztan rajottem, hogy vegul Tolkien meglepte kicsiben, csak Peter Jackson ugyanazt az embert kuldte halalba, mint akit most siratnak a GoT konyvet nem ismerok. Boromir azert nem tudott az emberek szivehez noni, mert valos jellemet csak apja visszaemlekezeseibol illetve visszatekintesekbol lehetett osszerakni, holott O is pozitiv szemely es ha nem is foszereplo, de frontvonalbeli mellekszereplo volt.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként csak ismételni tudom magamat (másokat): igenis a többség ragaszkodik a követhetõ, szerethetõ szereplõkhöz. Lásd a 4. kötet kritikáit. Egyszerûen nem lehet mindig új karaktereket behozni a régiek kárára, mert az olvasók/nézõk többsége elveszti a kedvét.
Például az ismeretségi körömben a kemény mag az elsõ 3 könyvet legalább 20 alkalommal olvasta, a negyediket maximum háromszor. Pont azért, mert közülünk sem érdekelt senkit a történet kedvenceink nélkül.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Persze és sem szerettem mikor Cameron elment a House-ból dehát kibírtam xD
Armin & Ayu fan
Sansa meg sztem a "korabeliekhez" elég szép
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
[/cserf][/fülünyúl]
1. Miért lenne alap a paperback, mikor a trade paperbackre is gyakran kell 1-1,5 évet várni a hardcover után?
2. Mi ez a marhaság, hogy ne szeresd meg a szereplõket? Aki min. 7000 oldalt elolvas úgy, hogy nem tud/akar azonosulni legalább néhány szereplõvel, az nem normális.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Tyrion, Jaime karaktere úgy nézem telitalálat, a Stark fiúk nekem kicsit furák (de hát mindenki másként képzeli el õket könyv alapján), Sansa sem tûnik akkora szépségnek amekkorát áradoznak róla a könyvben, de ez is szubjektív.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Sean Bean interjú vége
Q: What would you say to fans who are upset by the episode?
S.B.: Ah, sorry about that! Tell them to blame George R.R. Martin.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nos, így az évad vége felé úgy érzem, kezd felpörögni a sorozat. Az elsõ epizód tetszett, de a második-harmadikon kis híján bealudtam, aztán a negyediktõl fokozatos javulás következett be, ami végül is teljesen szokványos a sorozatok a világában. Még kell egy jó évadzáró és... <#worship>#worship>
Egyébként nekem is Arya az egyik kedvenc szereplõm 😊
Scientia potentia est.
Bár nekem se tetszik, hogy... de elfogadom mert így van a könyvben is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az meg, hogy vele reklámozták...hát kivel reklámozták volna? õ az egyik (ha nem a legnagyobb) kulcsfigura az elsõ évadban
Az HBO magyarázkodik
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.