Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Még valaki valamibe belekötni esetleg?
[/cserf][/fülünyúl]
Viszont akárki akármit mond, Arya telitalálat, viselkedés, kinézet mindenben. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/cserf][/fülünyúl]
Sean Bean 4ever!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/cserf][/fülünyúl]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De optimista vagy. Legyen igazad. 😊
A maradék két kötet meg nagyjából sose fog elkészülni. Az író már nem fiatal és ebben a tempóban... hát talán valamelyik gyereke befejezi.. vagy unokája. Lényeg, hogy szerintem már én sem érem meg.
Amúgy a Trónok harca kb 100x olvasmányosabb a GyU-nál.
Visszaterve a konyv/film adaptaciokra. Nekem semmi bajom ezzel es a LOTR-ral, szerintem a maximumot hoztak ki az adott keretbol mindket esetben.
Rossz peldanak ellenben ott a zsenialis Millenium-trilogia (Tetovalt lany), ami mozgokepen sajnos elmarad a konyv minosegetol es reszletessegetol.
http://gaborszantai.co.uk/
[/cserf][/fülünyúl]
az meg hogy hullanak a szereplõk, nekem kifejezetten tetszett. ez nem egy tündérmese ahol a jó elnyeri a jutalmát a cúúnya gonosz meg bûnhõdik.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Impbõl viszont egy kissé sajnálható és szerethetõ karaktert akartak szerintem csinálni, mert a könyvbeli külseje elég visszataszító. Lehet õ lesz a második évad "fõszereplõje" <#circling>#circling>
Egyébként én megértem azokat akik Stark papa miatt szomorúak, én is megkedveltem a karaktert, viszont a könyvben õ egyáltalán nem egy kulcsfigura, legalábbis ameddig én olvastam.
Mivel nem fejezetekre van osztva a regény, hanem mindig egy karakter szemszögébõl látjuk az eseményeket, így nehéz lehetett eldönteni, ki legyen a fõszereplõ.
Egyébként akik már olvasták a második kötetet, be szpojlerezhetnék, hogy ott már eljött a tél? Mert ezt hallani folyton, hogy winter is coming.. Ezekszerint a többi évad mind télen fog játszódni?
De ugye ez mellékes most mivel itt aTrónok harcáról van szó. CSatákat tényleg kicsit jobban szemléltethették volna,de ettõl eltekintve nagyon ott van asorozat,és érdekesek aszálak. Sok kedvencem van,persze Ned is köztük volt,de ugye az õ halála szükséges volt a továbbiakra nézve.
Go Jeff Go!!!!
[/cserf][/fülünyúl]
A Gyûrûk Urát meg ne soroljuk ide.. A maga nemében jó fantasy film, de a könyvhöz képest -szerintem- egy nulla.
Hét kötetes lesz a teljes eposz, ebbõl jelenleg 5 kötet készült el, 4 van lefordítva magyarra. Mondjuk ha George Martin atyáskodik a sorozaton is, nem tudom mikor lesz ideje befejezni a hátralévõ köteteket.
[/cserf][/fülünyúl]
practitioner of the forbidden arts of death
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként én is elkezdtem a könyvet, 100 valahanyadik oldalon tartok. Meglepõen jól átültették a sorozatba, nem hagytak ki eddig semmi részleteset. Viszont az meglepett, hogy Caetlyn mennyire utálja Jon-t, ez a filmbõl nekem nem jött át.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.