Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, de ez egyelore (par napon belul) 5 ilyen, illetve ehhez hasonlo vastagsagu konyv😊

http://gaborszantai.co.uk/

a könyv kajak 896 oldal? 😛

rendben.

Amúgy is szeretek olvasni. 😊

PS3 Slim 250 PC

Victor1103
Érdemes mindenképp elolvasni mert azért csak részletesebben tárgyalja az eseményket mint a sorozat. Közbe pedig ahogy haladsz a könyvvel úgy nézed a részeket is

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Üdv!

Egyik barátomtól hallottam errõl a sorozatról és állitólag nagyon jó.

Ha jól tudom ez egy könyv alapján készült. Érdemes elolvasni?
( általában a könyvek sokkal jobbak szoktak lenni mint a belõlük készült filmek.)

PS3 Slim 250 PC

89
Rockynak az Eye of the Tiger számára jobb lett volna, de így is kurvanagy xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ki az aki ezt végignézi?<#fejvakaras>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Frosty01
nem elég 😄

practitioner of the forbidden arts of death

<#nevetes1>

Palinko
ez már kicsit sok 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ok bocs hogy szóltam, de engem személy szerint zavar a dolog. És nem értem hogy miért kell a sorozat topikját teletömködni könyves spoilerekkel amikor direkt ott van a könyv topikja. De ha rajtam kívül mást nem zavar akkor felõlem azt csináltok amit akartok akár az egész könyv történetét is bemásolhatjátok.

Például amit írtam is egy tök fölösleges hozzászólás, bocs, az ilyet levélben szoktam megírni, csak kijött.

Nem fut bele véletlenül, mert elõtte írta mindegyik, hogy: "2. könyv". És bár több száz hsz-el ezelõtt én is spoilereztem egyet a könyvbõl, már nem teszem (mert nincs kedvem még 100+ fölösleges hozzászólást olvasni arról, hogy jajj elolvastam, szegény én) még úgy se, hogy felhívom rá a figyelmet, hiszen "ez a sorozat topic". De sérül az igazságérzetem mikor azt hiszem a sorozatról írnak 67 új üzenetet, úgy érzem ezt el kell olvasnom, erre a téma egy game of thrones játék, majd a gyûrûk ura, majd a gyûrûk ura játék. És tudod borzalmas, ha az ember igazságérzete sérül...

ps: Szerintem ha írsz a könyv topicba azért rakd csak spoilerbe amit írsz.

Frosty01
TÁMOGATOM. ha legközelebb beleszakítok egy jelöletlen könyves spoilerbe és lelki sérüléseket szerzek modájhasználathoz fogok folyamodni! 😄

Ez nem teljesen ugyanaz mert ha a könyvrõl beszélgettek az már magában hordozza a spoiler veszélyt ráadásul 2. könyvrõl aminek köze nincs a jelenlegi elsõ évadhoz és ha mondjuk egy sorozat nézõ bejön a topikba véletlenül belefut egy durvább spoilerbe akkor meg elrontjátok a teljes élményét szerintem nem túl fárasztó egy kattintással átmenni a könyv topikjába ahol akár spoiler nélkül is lehet beszélgetni...

Pontosan, és ha a játékról akartok beszélni annak nyissatok egy topikot a játékoknál, a gyûrûk urához hasonlításnál szintén. Legyél már egy kicsit elnézõbb... Kösz!

A könyves spoilerekkel menjetek már a KÖNYV topikjába légyszi. Kösz!

Nem tudom, hogy mirõl van szó. Megírod a másik topicban?

2. könyv

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó, de ott Martin vágott át minket.

Ez se igaz teljesen, másik topikba válaszolok.

Ez az! Lehetett volna az utolsó kívánsága hogy egy Other nyírja ki így második évadban kék szemû zombiként tért volna vissza. 😊
Palinko
2. könyv
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Branre gondoltam, már nagyon úgy nézett ki elpatkolt 😄
LOTR hc fantasy, szinte az osszes fantasy vilagban van resurrection, meg a sci-fi based RPG-ben is ujra tudnak epiteni minimalis szovetekbol.

Jólvan azért ne bántsuk már szegény Gandalfot, õ nem ember volt, hanem maia, rá azért más szabályok vonatkoznak. Én kifejezetten örültem, hogy nem halt meg véglegesen.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A zombikat nem veszem számításba, ha erre gondolsz. 😊 Én most az ilyen Gandalf szerû feltámadásokra gondoltam.

Palinko
lesz még neked itt meglepetés 😄
Jó lenne, de nem. GRRM világában aki meghal, az tényleg meghal. Legfeljebb álomjelentekben térhet vissza pár percre.

Tower Guard
Jó lenne ha megoldanák, hogy csak valami dublõr volt ott igazából 😄 de sajnos nem

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Frosty01
LOL
xD

Kommentek között: "Ned Stark will return... as Sean Bean, the white." :'D

Frosty01
link!

A 10. rész elõzetesét nézzétek meg, hehe.

Tower Guard
Ejj basszus. Én nem olvastam a könyvet, de meglepett ahogy végzõdött ez a rész.
Ez így már elvette a kedvem az egész sorozattól ha megcsinálják a köv évadot ha nem. Ezt az utolsó részt még megnézem, de ez nekem valahogy !sokk! volt most jelenleg jajj...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Ha már Fan Art akkor mindenkinek ajánlom Ted Nasmith oldalát nagyon jól rajzol fõleg gyûrûk ura illusztrációkat de van trónok harca is 😊

Kata
Én meg pár képpel traktálnám a topikot, remélem nem veszitek zokon.
Fan art Winterfell:

[/cserf][/fülünyúl]

Bocsi a dupláért, de valamiért nem jó a VIP jogom és nem tudom szerkeszteni a hozzászólásaim.

Szóval ez is GoT, ez már valamivel pörgõsebb 😊

Keresgéltem GoT témájú zenéket, és az egyik kedvencem, a Blind Guardian írt is egyet, ez annyira nem jó mint mondjuk a Tolkien témájú zenéik, de nem rossz 😊

Egyébként akit érdekel vagy egy kicsit tetszik az ilyen stílusú zene annak ajánlom a dalaikat, mindegyik valamilyen lovagos/fantasy történetet dolgoz fel(gyûrûk ura, szilmarilok, stb), és vannak jó kis középkorú hangszerelésûek is, könyvolvasáshoz jók 😊

Kata
Nem tudom, de az elsõ pilotokban még Jennifer Ehle volt megjelölve mint Catelyn Tully. Kicsit szerintem rokonszenvesebb arcú, de persze ízlések kérdése.

[/cserf][/fülünyúl]

Ja, Harry Potterben õ Hermione anyja. Asszem '67-es születésû. De nem esküdnék meg rá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyébként szerintem Cat teljesen rendben van egyáltalán nem 60 évesnek néz ki inkább a 40-es évei közepén járhat de annyira nem rusnya amennyire Kata mondja. Ennek ellenére nekem nem szimpatikus valamiért de magával a színésznõvel nincs bajom.

Nem tudom...
En angolul olvasom, s mivel elbeszeles, vegig multidoben van, Cat szepsegerol meg had been-kent irnak, ergo szep volt regen, nem most.
A castingba pedig - remelem, nem tudom - RR Martin is beleszol(hatot)t, ergo irokent igy latja a film jeleneben szereplo Lady Starkot.

Azert eleg eros a hatarvonal a Falon innen es tul.
Olyan mintha Kanadaban esne, illetve mely a ho, mert Eszakon van, USA eszaki reszen meg mar nem csak hofoltok es hideg van.

Kata
(nem feledkeztünk meg, õ a Havas Jon)

[/cserf][/fülünyúl]

Narxis
Ne feledkezzünk meg Kit Harington-ról se.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kata
De. Valyriai acéllal. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Jó'van - jó'van, nem kell megölni.

Kata
Te ki is vagy? <#fejvakaras>

[/cserf][/fülünyúl]

89
te tiszta hülye vagy...Hoz csak viccelõdött

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol