Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
mondjuk a 2. kép nem picit spoileres...

(oké, angolul kijött a 10. rész, felirat is van, de járnak ide olyanok is, akik magyarul nézik...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mascarun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy ha már volt pénz ilyen sárkányokat csinálni akkor csinálhattak volna durvább rémfarkasokat is! Remélem nõni fognak még!

Honda F1
Nekem nagyon úgy tûnik, hogy az évadzáró után sokan megveszik majd a könyveket. Én is közéjük tartozom mert indokolatlanul nagynak érzem a szünetet.

racing revolution

Bannernak ajánlanám:

Esetleg:

Vagy:

<#idiota>

Andr0
10 rész nagyon jó volt, mint amire számítottam😄

Csak ha láttad a 10 részt:
na akkor jöhet az új banner😄 sárkányokkal meg a fõszereplõkkel családokra szétbontva, szerintem😊 mintaz SGU topicban😊

Armin & Ayu fan

<#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia

Ez most valami cinikus megjegyzés akart lenni?

mascarun
Ütõs vége volt!<#taps><#taps><#taps>

Aha, tok leszarom, hogy mi lesz a Spartacus-ban, meg naptarban is huzom at a napokat, annyira nem erdekel...

Amugy elvileg jovo hettol True Blood S04 az HBO-n. Elvileg.

OFF/ON

http://gaborszantai.co.uk/

HBO-s sorozatoknál mindig ilyen nagy szünetek vannak.

Nem tudom, én úgy tudtam ez év õszén indul a következõ évad, hát nem.. Franc bele, érdektelenségbe fog fulladni az egész, mint a Spartacus.

Kata
Olyan sokára?! 😮 De miért? 😞

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
Nekem megvan már a könyv, kb. 2hete, de már megakartam várni a sorozat végét, szoval most nekiesek az elsö könyvnek aztán folytatom is gyorsan a 2.-al...iszonyat jo ez a sorozat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

2012 tavasszal lesz season 2 csak 😞 😞 😞 😞

Na végignéztem a 10. részt is. Hát ez azért ütött rendesen, pedig nagyjából tudtam mi lesz. Ha most nem lenne meg könyvben biztos tépném a hajam, hogy mi fog történni ezek után. 😊
Szerintem nem kevesen megveszik majd a könyvet, csak hogy megtudják. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ahá, akkor te anti-spoilerkedtél. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

mascarun
hosszúpuskán kint van a felirat!

mascarun
Jaja te voltál! xD
Link

Lehet en voltam, mert soha nem arultam volna el egy ekkora csattanot.
Minthogy a lefejezest beszpojlerezok helyeben is elastam volna magam.

Hiaba olvastam a konyvet, vannak, amiket nem en biztos nem fogok elszpojlerezni.

Vannak.

Ezt ki mondta neked?

mascarun
Nekem azt mondtátok itt fórumon hogy nem lesznek benne sárkányok! -.- 😛 Na de nembaj. 😊

Bocsi a spoiler rész MaRee-nek szántam.
Melyik oldalra? hosszúpufkára, vagy melyikre?

Kicsit bele tekertem a végébe vér a vérembõl mondatnál én is el mosolyogtam magam, 3 kis gyikocska vigyorgott a nénin.
Ugye nem hagyták ki a sárkányokat a végérõl???

Frosty01
OP! 😄

alig várom, hazamegyek estére meg is nézhetem, holnap jönnek a könyvek... áh... kánaán. vagy ahogy a mester mondaná: "izgatott vagyok mint az állat"

practitioner of the forbidden arts of death

toysoldier
' Nyersfordítás kész, négy után átrágom magam rajta, aztán megy a netre '

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Narxis
Durva rész volt, ütött a vége!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Palinko
ma este elõtt semmiképp majd linkelem ha lesz
10-hez mikorra várható a felirat? Ma esetleg holnap? Kicsit bele kukkantottam, jónak igérkezik az utcsó rész.
ha valakinek lenne felirat az utolsó részhez, légyszi linkelje
köszi

Tower Guard
Jah hát basszus nekem is kedvenc volt, ez egy hatalmas trauma volt számomra a sorozat szempontjából... nah de azért megnézem az uccsót!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Shiwo
a vége a legjobb, azon hangosan felröhögtem 😊

nem mertem megnézni a 9. részt egész eddig és ahogy látom jogosan😞
azért még spoilerbe írom hátha valaki még mindig nem látta:
Kár,hogy megölték Nedet😞 Õ volt a kedvencem,meg kellett volna fogadni a tanácsot az elején,hogy ne szeressek meg egy szereplõt sem...de szerintem az lehetetlen egy ilyen sorozatnál.Remélem Arya jól kifilézi azt a rohadt köcsögöt meg a tanácsnokokat is azzal egyutt aki elárulta Nedet.(nem jut eszembe a neve)

PSN ID:misi2mezei

Na kivégeztem az elsõ kötetet, hát mindenki kösse fel a gatyáját 😊
Nagyon remélem hogy nem fognak az utolsó részbõl sok mindent kihagyni, mert annyi minden történik. A végéhez képest az, hogy Nedet lefejezték, egy nagy semmi <#vigyor2>

Ez nagyon nagy 😄

kurva jo film lehetne 😄

RatBaG
Igaz, korán van még 😊 Akkor azért volt olyan furcsa, hogy csak kb 40 oldal / órával haladok 😄

Igen mert PDF-ben A4-es a lapméret de a könyvben meg A5-ös és így sokkal több oldalra fér el.

Melyik könyv 896 oldal? Nekem PDF-ben van meg az összes, és az elsõ csak 510, pedig végig megvan.

Palinko
majd olvasod a könyvet 😄
Victor1103
Tényleg az se volt piskóta

Ma este finálé. Elég keserédes mert már tûkön ülök, hogy végre lássam másfelõl pedig utána jön a hosszú várakozás...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Shiwo

én hiányolom a felsorolásból Dexter 4. évadjából
Ritát, a feleségét

RatBaG
akárhányszor meglátom baelish-t...

mindig fehér konrád ugrik be...

<#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Victor1103
Off:

De Starbuck halála WTF volt mert anno a semmibõl jött bumm. a scifi channel a promokban meg úgy senki nem utalt rá, hogy meg fog történni és 3 rész telt el a visszatérésig amire szintén senki nem számított szóval double WTF. Amúgy meg a halála elég kétértelmû mivel mindenki a maga módján értelmezi a visszatérését😊

On

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Malakai
Khm, Battlestar Galactica spoiler..
Starbuck hamar visszatért, így nem is játszik. Hogyha ellenpélda van a listában is, akkor sry, jópárat nem láttam ezek közül. 😊 ( Bobby máshogy tért vissza 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Victor1103
Top 10 sorozathõs sokkoló halála

Ned Starkkal a listában teljesen egyetértek nekem is bekerült a top 10-be, de Magdi anyus wtf? Starbuck halála a BSG-bõl pedig sehol sincs...

5. könyv mikor várható Magyarul?