Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(oké, angolul kijött a 10. rész, felirat is van, de járnak ide olyanok is, akik magyarul nézik...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
racing revolution
Esetleg:
Vagy:
<#idiota>#idiota>
Csak ha láttad a 10 részt:
Armin & Ayu fan
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amugy elvileg jovo hettol True Blood S04 az HBO-n. Elvileg.
OFF/ON
http://gaborszantai.co.uk/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem nem kevesen megveszik majd a könyvet, csak hogy megtudják. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Link
Minthogy a lefejezest beszpojlerezok helyeben is elastam volna magam.
Hiaba olvastam a konyvet, vannak, amiket nem en biztos nem fogok elszpojlerezni.
alig várom, hazamegyek estére meg is nézhetem, holnap jönnek a könyvek... áh... kánaán. vagy ahogy a mester mondaná: "izgatott vagyok mint az állat"
practitioner of the forbidden arts of death
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
köszi
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
azért még spoilerbe írom hátha valaki még mindig nem látta:
PSN ID:misi2mezei
Nagyon remélem hogy nem fognak az utolsó részbõl sok mindent kihagyni, mert annyi minden történik. A végéhez képest az, hogy Nedet lefejezték, egy nagy semmi <#vigyor2>#vigyor2>
Per Aspera Ad Inferi.
Ma este finálé. Elég keserédes mert már tûkön ülök, hogy végre lássam másfelõl pedig utána jön a hosszú várakozás...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
én hiányolom a felsorolásból Dexter 4. évadjából
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mindig fehér konrád ugrik be...
<#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
On
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
(\__/) ( X.x) ( } . { )