Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kár összehasonlítani egy filmet egy sorozattal, nyilván a sorozatnak késõbbre is kell tartalékolni ki tudja még hány csatára.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

89
Azért a fél órán át tartó csata is tud rohadt unalmas lenni 😄

Nekem például kifejezetten tetszett az a pár perces jelenet, amikor rátámadtak Cat csapatára az Eyrie felé vezetõ úton. Nem volt se hosszú, se sokszereplõs, mégis nagyon izgalmasra össze tudták hozni

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

"már lesznek csaták ha nem is Gyûrûk ura szintûek"

10 statiszta csépeli egymást egy szûk völgyben. 😊
Azt ígérték hogy a 2. évadban már lesznek csaták ha nem is Gyûrûk ura szintûek de lesznek szóval emiatt már nem kell aggódni.

"GRRM nemrég bejelentette a Not-a-blogján, hogy befejezte a 2x09 forgatókönyvét (az epizód címe 'Blackwater' lesz), el is küldte David&Dannek, ám azt is írta, hogy ez közel sem a végleges változat, ugyanis a történetet és a büdzsét figyelembe véve nem fognak tudni mindent megcsinálni a könyvben leírtak szerint. A forgatókönyv még számos csinosításon fog átmenni, míg a végleges formáját el nem nyeri."

Ha megint kihagyják a csatát... <#falbav>

Jól van elismerem elég szerencsétlen szóhasználat volt de nem ez a lényeg <#whatever>

Szolnokboy1
ez van, de nem kell szeretni, mert ha szeretni kellene, na akkor lenne baj!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hát sajnos ez van 10 évvel ezelõtt még a négereket nyomatták mert egyenjogúság stb manapság meg a mexikóiakat meg a buzikat ez van ezt kell szeretni...

Jaja a Spartacusban Barka + Köcsöge másztak minden részben egymás szájába/seggébe az Aréna Isteneibe meg még egy másik hasonlóan combos gladiátorba volt belezúgva és részenként smáoltak ott is.

Ez a sorozat még ok is így hogy csak 1 részben volt buzululás.
Láma!
mondjuk a Spartacusnál a kor velejárója volt ez, szóval ott még érthetõ is lenne😊

Sajnos az HBO-s sorozatoknak ez velejárója, a Spartacusban is volt homárkodás bõven <#szomoru1> Nem tudom miért kell ez, biztos kötelezõ mindenbe belerakni már az ilyesmit, nehogy szegénykék megsértõdjenek hogy mindenhol csak hetero szexjelenetek vannak 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

az a buzulás semmi nem volt a True Bloodhoz képest,de ezt már mondtam korábban😄
igaz,hogy off de ha ettõl majdnem elhánytad magad akkor nézz meg egy részt a 3. évad TB-bõl.Na én attól hánytam magam majdnem el.Kb ott úgy ment néhány meleg jelenet mint itt a sima sex jelenet.El is ment tõle a kedvem és még azóta sem néztem meg az utolsó részt.Na majd egyszer rászánom magam.
off vége.

PSN ID:misi2mezei

mascarun
Arra emlékeztek hogy állítólag az Avatar-t is erõsen bírálták sõt perrel fenyegették amiért nem volt benne meleg karakter?
Na ez milyen szar már....<#csodalk>

Honda F1
Nem akörül forog de azért elég "részletesen" le van írva minden, ha érted mire gondolok. Buzulás viszont tényleg nem volt, csak enyhe utalás rá...

racing revolution

Palinko
3 ban meg volt említve valaki aki bisexuális de ott sem volt jelenet belõle.
Reméljük nem. A könyvben mindenesetre nem volt buzulás <#rinya>

5c0rp330n
na most jutottam el az 5-ik reszig.. naszoval.. semmi bajom az explicit jelenetekkel, illetve kifejezetten orulok, hogy nem ilyen gyerekeknek szolo agyoncenzurazott vacak az egesz amiben nincs semmi ver vagy pucerkodas. (bar sztem kicsit tulsagosan is sok van ezekbol, mintha ezzel akarnanak eladni az egeszet.. nem olvastam a konyvet de valahogy ketlem, hogy annak is az ekkora resze a dugas korul forogna 😊 )

nade a buzis resz az azert enyhen kibaszta a biztositekot, ez azert kicsit tulment egy bizonyos hataron. meg most is kavarog tole a gyomrom. remelem ez a vonal nem nagyon lesz tovabb reszletezve.. ugye nem? <#fejvakaras>

én azon lepõdtem meg, hogy benne van betmen beginsben is Dzsofri :-)
Lacee
eddig csak kisebb szerepeket, most indul csak a karrierje(?)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ez a Daenerys jó csaj. Játszott elõtte valamilyen filmekben?

RatBaG
RatBaG
és most már minden egyes alkalommal õ fog beugrani, ha meglátjátok a köcsög fejét... MUHAHAHA <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

NEEEEEEEEEEEEEEEE 😄DDDDDDDD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LoTR-nal ellenben egyertelmu volt a Vilaghaboruk inspiraltak Tolkient. Mondjuk ez nem is volt csoda, mert az elsoben harcolt, masodikban kodfejtokent vett reszt.

http://gaborszantai.co.uk/

Én meg egyre biztosabb vagyok benne hogy ez az egész Westeroson játszódik nézd csak meg a térképet minden stimmel itt

Egyébként komolyra fordítva a szót elég hülyeség párhuzamot keresni a való világ és egy fantasy világ között. Gyûrûk urával is mindig ez volt és ott sem talált normális magyarázatot a sok fanatikus...

[NST]Cifu
A dothraki nép maga inkább arab-hun keverék. Nem viselnek páncélt, nomádok, bronz a bõrük színe, gyakorlatilag lovon élnek és így tovább.

A másik oldalról persze igen, a "vizen túlról" érkezõ ellenség lehet Francia utánérzés, pláne hogy egy elhajtott királyi sarj akarja visszaszerezni a trónt. Ilyen téren pedig akkor már inkább francia, mint spanyol...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Palinko
egre biztosabb vagyok benne, hogy nagybritanniában játszódik az egész ugye a térkép is hasonlít a fal meg itt van

mondjuk a dothrakiakról nehéz elképzelni, hogy franciák, talán spanyolok
Honda F1
Már az elsõ évadban is kellett volna, hogy szerepeljen várható volt hogy a másodikban sem fog, lesz helyette rengeteg új 😄

racing revolution

Haha 😄😄😄 Petyr és Varys a legjobbak 😄

tigeroo
Az egyik szereplõ a második kötetben.

datango
?

"Ser Brynden Tully, a Fekete Hal szinte minden bizonnyal nem fog szerepelni a második évadban."

Eh... :/

cylonflatus
Dugdosta? Jujj... Errõl eszembe jutott valami. Szegeden jó régen az APEH székházban vártam a soromra valami hivatalos dolog miatt, és magammal vittem az Alapítvány egyik kötetét unalomûzõnek. A mellettem várakozó kisebbségi egy idõ után nem bírt magával (gondolom unatkozott õ is) és próbált szóba elegyedni, beszélgetni. Ezt kérdezte: -Maga valami ügyvédbojtár? Kérdezem: -Nem, miért? Válasz: -Hát, hogy az Alkotmányról olvas...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Kata
ban! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

tigeroo
hát mi tagadás én szégyenlem is hogy nem tudtam errõl hamarabb 😞
Leesett, hogy elmaradt a spoiler tag?😊

Zomil
nemtudom én még a sorozat vetitése elött akartam beszerezni és már akkor is alig volt kaphato 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Mert most a sorozat hatására mindenki elkezdte venni a könyveket, ergó elérték a célt a sorozattal. Érdekes hogy eddig meg a fantasy rajongókon kívül alig ismerték a könyvet, akárcsak a Gyûrûk Urát.
Minap egy buszmegállóban láttam egy fiatal macsó srácot piroslámpánál állva, kezében a Trónok harca könyvvel. Nagyon próbálta dugdosni mindenki elõl, de felismertem a borítót. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

A fejemre koppintottak a warez miatt, úgyhogy nem linkelek 😊

Cifu:

Arról még nem tud Lannister papa meg sokan mások sem, hogy Arya nincs meg.

Igen én is így jártam minden internetes boltban elfogyott ahol néztem + elmentem 3 könyvesboltba és ott is :S Mindegy júl. 15. ki lehet bírni 😊

Még annyira nem, harmadik évadban inkább.

Palinko
de a 2. részben már elengedhetetlen lesz a csata
tigeroo
elmentem a 2. kötetért de mondták hogy az egész országban elfogyott 😮 újranyomásra várnak jelenleg... neten keringhet 1-2 új példány max

ígyhát megvettem az elsõ részt 😊
[NST]Cifu
Az érdekesebb kérdés Arya esete. Õ nincs a Lannisterek "birtokában", ám mégis többes számban beszélnek a Stark lányokról, mint csere alapról a Lannister sátorban. Lehet, hogy ezt az aprócska tényt elhalgatják a Lannister ház feje elõl? 😊

Ami a szexjeleneteket illeti: olcsóbb egy (vagy több) meztelenekedõ színészt megfizetni, mint a sok statisztát és/vagy CGI munkát, ami a nagy csatajelenetekhez kellene. 😛

Nekem azok hiányoznak piszkosul, mert ilyen véres prezentációban igenis jól meg lehetne csinálni õket...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Róla van szó.

Andr0
jah nem az Rose, õ a könyvekben nem szerepel.

Armin & Ayu fan

Névrõl most nem ugrik be, az a szajha akit Theon meghúz párszor, meg utána valami kukoricás kordén elviszik 😄 Vörös hajú, nagy mellek, stb.

Dehogy Sansa, õ Ned lánya 😄