Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem például kifejezetten tetszett az a pár perces jelenet, amikor rátámadtak Cat csapatára az Eyrie felé vezetõ úton. Nem volt se hosszú, se sokszereplõs, mégis nagyon izgalmasra össze tudták hozni
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
10 statiszta csépeli egymást egy szûk völgyben. 😊
Ha megint kihagyják a csatát... <#falbav>#falbav>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ez a sorozat még ok is így hogy csak 1 részben volt buzululás.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
igaz,hogy off de ha ettõl majdnem elhánytad magad akkor nézz meg egy részt a 3. évad TB-bõl.Na én attól hánytam magam majdnem el.Kb ott úgy ment néhány meleg jelenet mint itt a sima sex jelenet.El is ment tõle a kedvem és még azóta sem néztem meg az utolsó részt.Na majd egyszer rászánom magam.
off vége.
PSN ID:misi2mezei
Na ez milyen szar már....<#csodalk>#csodalk>
racing revolution
nade a buzis resz az azert enyhen kibaszta a biztositekot, ez azert kicsit tulment egy bizonyos hataron. meg most is kavarog tole a gyomrom. remelem ez a vonal nem nagyon lesz tovabb reszletezve.. ugye nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
http://gaborszantai.co.uk/
Egyébként komolyra fordítva a szót elég hülyeség párhuzamot keresni a való világ és egy fantasy világ között. Gyûrûk urával is mindig ez volt és ott sem talált normális magyarázatot a sok fanatikus...
A másik oldalról persze igen, a "vizen túlról" érkezõ ellenség lehet Francia utánérzés, pláne hogy egy elhajtott királyi sarj akarja visszaszerezni a trónt. Ilyen téren pedig akkor már inkább francia, mint spanyol...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mondjuk a dothrakiakról nehéz elképzelni, hogy franciák, talán spanyolok
racing revolution
Eh... :/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Minap egy buszmegállóban láttam egy fiatal macsó srácot piroslámpánál állva, kezében a Trónok harca könyvvel. Nagyon próbálta dugdosni mindenki elõl, de felismertem a borítót. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Cifu:
Arról még nem tud Lannister papa meg sokan mások sem, hogy Arya nincs meg.
ígyhát megvettem az elsõ részt 😊
Ami a szexjeleneteket illeti: olcsóbb egy (vagy több) meztelenekedõ színészt megfizetni, mint a sok statisztát és/vagy CGI munkát, ami a nagy csatajelenetekhez kellene. 😛
Nekem azok hiányoznak piszkosul, mert ilyen véres prezentációban igenis jól meg lehetne csinálni õket...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Dehogy Sansa, õ Ned lánya 😄