Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hazigazda legyen oly kedves es irja ki, hogy 2012 tavasszal jon a 2. evad, mert mar unom, hogy latom, uj komment van es kozben ujra megkerdezik ugyanazt, mint 30 kommenttel ezelott.

http://gaborszantai.co.uk/

Még nincs pontos idõpont, de jövõ tavasszal fog kezdõdni, valószínûleg április környékén.

Messze van még, de legalább tegnap végre megjött az elsõ két könyv, már bele is kezdtem az olvasásba, egy ideig elleszek vele. 😊
Mikor kezdõdik a második évad?

Count Adyn
hát igen, kiverné az ingerküszöböt ha egy 13 éves kislányt erõszakolna meg conan a barbár fõmûsoridõben😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee
comment:comos összefoglaló a comic conos beszélgetésbõl:

Jason Momoa castingjánál a rajongók véleményét is figyelembe vették a készítõk, ugyanis hiába keresték Drogót, az istennek nem találtak megfelelõ színészt a szerepre, míg egy internetes fórumon meg nem látták, hogy valaki Jasont javasolja.

George R.R. Martintól azt kérdezték, miért nyírja ki az olvasók kedvenc karaktereit, mire azt válaszolta, hogy ezzel elérte, hogy az olvasók már félnek lapozni a könyvben, mert senki nincs biztonságban, és ez így jó.

A második évad a felfedezésrõl szól majd, a sárkányok és a farkasok nõnek egy kicsit, és a Fal mögött rettentõ gonosz dolgok készülõdnek. Lesznek új karakterek is, de róluk már írtunk.

Az elsõ évados DVD/Blu-ray kiadásokon sajnos nem lesznek kimaradt jelenetek. D.B. Weiss executive producer szerint amit leforgattak, nagyjából-egészébõl fel is használták. Persze lesznek meglepetések a lemezeken, például Momoa próbafelvétele, az emlékezetes maori tánccal, és az összes többi szereplõ próbafelvétele is.

Ha a harmadik évadot is berendelik, az nem a könyveknek megfelelõen halad majd, mert Weiss szerint lehetetlen a könyv történetét egy évadban képernyõre vinni. A Blackwater-i csata mindenképpen benne lesz a sorozatban, még akkor is, ha koldulniuk kell a pénzért.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
én danyn lepõdtem meg hogy a filmben öregítették.

mondjuk a sexjelenetek miatt érthetõ azért 😄😄
De azért azt tegyük hozzá, hogy már az egyszerû földi középkori idõkben is megszokott volt, hogy egy 13-14 éves lányt már férjhez adtak, esetleg már szült is. Ezeket a "gyerekeket" ne a mai kor gép elõtt görnyedve felnõtt tizenéveseihez hasonlítsátok 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Zomil
igen ezen én is csodálkoztam, h amikor olvastam a könyvet le van irva, h ki hány éves és joval fiatalabbak, mint ahogy a filmben látszik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cylonflatus
Az eredeti sztoriban a fiatalabb karakterek nagyrésze gyerek. A könyvben pl. Jon, Ned Stark fattya aki ugye felölti a feketét 14 éves. Rob Stark szintén 14... és így tovább, a többi fiatal karakter is hasonló arányban fiatalabb a könyvben a sorozathoz képest. Az, hogy ebben eltér a sorozat a könyvtõl nem is baj szerintem, mert most gondoljunk bele, ha ragaszkodnak a könyvhöz hogy nézne az ki a képernyõn. 12 - 14 (meg még fiatalabb, Arya ugye) éves gyerekeket néznénk kardozni, meg hõst játszani. Szerintem az nemcsak nekem nem tetszene, mindenki azt mondaná, hogy el lett k*rva az egész, mert tinédzser nyáladzást csináltak egy komor fantasy sztoriból. Pedig a vicc az, hogy pont úgy lenne autentikus.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

http://www.g4tv.com/comiccon-2011/panels-and-live-blogs/game-of-thrones-panel/109/

Egy érdekes beszélgetés Martinnal és a szereplõkkel többek között az is kiderül hogy Martin miért öl meg ennyi karaktert.

Count Adyn
Tegyük hozzá hogy a sorozatban kicsit elkapkodottnak érzõdött az a leszúrós jelenet, a könyvben olvasva sokkal jobban átjött miért is történik😊 Az meg hogy mennyire gyerek abba a világban egy 10 éves lány, háát, márcsak épp😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lacee
tumblr-en találtam, én elmosolyodtam rajta, talán ti is 😊

Gyurcsány a Lannisterek oldalára állt!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lehetséges....
Shiwo
ha megjelenési idõt nézünk, akkor inkább a Gray Wardeneknek van õrzõ beütésük...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ToCsEk
+ fav
tegnap találtam rá torrenten, 2nap alatt kipörgettem, de ez valami fantasztikus sorozat, nagyon bejött<#wow1><#vigyor2>
várom a 2.évadot nagyon 😊 bár lehet addigra kiolvasom mind a 4 könyvet 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tatyla
tegnap elõtt kivégeztük a feleségemmel(õ is nagy rajongó)az elsõ évadot,elsõ,második könyv megrendelve én nem birok várni míg kijön a 2 könyv filmváltozata...
ja és persze 10/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Csak nagyon durva, hogy gyerek öl gyereket.
Egy percig se sajnáld e miatt Aryát. Pont szükséges a karakteréhez. Ez csak a kezdet. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most tudtam megnézni az elsõ évadot, 10/10 et adnék rá. Az meglepett, hogy erõs karakterek kiestek az utolsó epizódokban, sajnálom, hogy Arya Stark karakterét bemocskolják a kövér fiú megölésével. Az északi végek õrzõinek meg egy kicsit Dragon Age - Gray Warden feelngje van. Már nagyon várom a 2. évadot.
Haláli egy figura ez a Sean Bean. <#bdead>

tigeroo
még ha offtopik lenne akkor is belefér, spoiler meg nemhiszem hogy lenne az információban szvsz
Sean Bean elhalálozásai (vigyázat Spoileres)

Halkan megkerdeznem, hogy ez most a film vagy a konyv topikja?

Engem nem zavar, de korabban ment itt a modoroskodas ebben a temaban...

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Én kaptam ma reggel mailt hogy lefoglalták készletbõl az elõrendelt 4ik kötetet (azis 7.20. ra volt igérve) nekem ugyhogy valoszinu hogy igen😊

tigeroo
holnap már vidéken lesz akkor az újranyomott könyvbõl?

mert félretetettem egyet, de feleslegesen nem járkálnék a könyvesboltba 😄
Count Adyn
én már félek túlságosan megkedvelni bárkit is...😄

Na igen <#zavart1> Egyébként én sajnálom hogy õ is ki lett nyírva, nekem az egyik kedvencem.

A megkoronázása szép befejezése volt a karakter jellemfejlõdésének. <#vigyor>

Palinko
áh nem volt benne a kedvencem a lovas...

Egy jó kis összeállítás Viserysrõl, jól bemutatja a karakter két arcát. Spolieres! <#hamm>

Jövõ tavasz.

atila4
Mikor fog a 2. évad kezdõdni?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

imageShack <#levele>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
😄
http://lmgtfy.com/?q=george+rr+martin+dance+with+dragons+torrent

Palinko
linkt!44
Count Adyn
tegnapelõtt már fent volt torrenten😊

Láma!
ha jól tudom a héten már megjelent.

Valamikor mostanában jelenik meg az 5. könyv Amcsiknál, Britteknél. Ha valki esetleg majd találna egy netrõl "kölcsönözhtõ" verziót azt esetleg belinkelhetné (majd). Bár gondolom, jó darabig nem lesz neten sehol.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

George R.R. Martin beszél a sorozatról (nem Spoileres)

http://insidetv.ew.com/2011/07/12/game-of-thrones-author-talks/

QuippeR
én is ott vettem. igaz még tavaly tavasszal.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Én tegnap voltam Alexandrában (mármint a boltban 😊, Gyõrben az Árkádban) és ott volt.

Azért, mert itt lakom a semmi szélén és az itteni könyvesboltban nagyjából semmi sem kapható, Trónok harca meg pláne nem... Nemrég jártam Egerben és az ottani egyik nagy könyvesboltban sem volt, pont elõtte nap vitték el az összeset, szerintem most nagyjából mindenhol ez a helyzet. Ha már eddig vártam, jövõ hétig kibírom, de most már tényleg július 20-a legyen belõle...
Sil3nt
en bejartam minden nagy, kicsi konyvesboltot budapesten de az elso ket resz sehol sincs, mindenki az ujranyomasra var. remeljuk jovohet hetvegen legkesobb mar lehet kapni

miért nem keresed meg könyvesboltban? biztos van még valahol
Csak én kezdem már nagyon unni, hogy folyton eltolják a könyvek megjelenését? :/ Egyelõre csak az elsõ kötetet rendeltem meg még a múlt hónap végén az Alexandra.hu-ról, de csak ma vettem észre, hogy július 15-e helyett 20-a van kiírva, most már kezdek kicsit türelmetlen lenni, ha még tovább tologatják, esküszöm megrendelem külföldrõl...
Atomreaktor
Game of Thrones játékból képek:

http://www.pcdome.hu/hirek/20585/game_of_thrones_genesis_kepek_erkeztek

tigeroo
engem nem érdekel, végülis itt nem (feltétlenül) a látvány a lényeg, inkább a plot. a hobbitban is hasonlóan oldották meg, az sem zavart.
Hát nem tudom nekem nem hiányoznak a csaták de persze megértem hogy ha a történet megköveteli akkor kellenek. Mondjuk én akkor sem siránkoznék ha 50 statisztával megcsinálnának egy egy jelenetet "csata" címszóval nem kellenek ide kitudja milyen CGI összecsapások ha ügyesek akkor statisztákkal is meg lehet oldani jóval kevesebb pénzbõl.