Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
+
Elõrendelhetõ a Sárkányok tánca c. könyv két változatban:
Kartonált
Keménytáblás
A medve nem játék.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Bár nekem szõkén jobban tetszett a The Fades-ben.
Yo, Bitch!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amugy az arca, szeme, ajka miatt en is megjelennek vele akarhol😊
http://gaborszantai.co.uk/
<#szeret>#szeret>
ámen
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de nekem egyáltalán nem hiányzott, a karakterek, a szerepelõk és a lassan, de stílusosan bontakozó sztori viszi a filmet, nem a csöcsök szerintem.
és lám-lám mûködött durvulás nélkül is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
PSN ID:misi2mezei
http://tronokharca.hu/index.php
Arya meg a fattyú. Majomdémon :-) meg Bron vagy ki, Sárkáncsaj meg a lovagja, és most Brienne meg Catlyn
http://gaborszantai.co.uk/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
felérne egy középkori IDDQD-vel 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
viszont ha jól emlékszem, akkor a dracarysra hallgatnak 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
De én is azon gondolkozom, hogy ha odamegyek és elviszem a sárkányt, akkor nekem fog engedelmeskedni?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eskü, ez a Brienne-t játszó szénésznõ nagyon ott van, a könyvbõl lépett ki egyenesen.
Kumiho #2179
Azt nem értem még,hogy ha ennyire mindenki a sárkányokra utazik, egyszerûen miért nem veszik el Danytõl? Vagy az úgy nem mûködik? 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Daenerys szála is érdekes. Gondoltam,hogy a fekete csávónak kell Dany, de nem nem értem miért akar házasodni. Aztán most lehet csak én maradtam le, de mióta tudják hogy a sárkány sült húst eszik? Vagy most evett elõször? Akkor nagyobb örömködést vártam volna.
Azt mondjuk biztos,hogy innen nem hiszem, hogy túl könnyen ki fog jutni Daenerys.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Bár mondjuk azt nem értettem hogy miért volt ott Stannis Renly táborában? Semmi felvezetés nélkül egyszer csak ott teremt aztán már tárgyaltak is kitudja mirõl... ez kicsit gagyi lett <#szomoru1>#szomoru1>
Az is elszomorított hogy Viharvég is Zúgó sorsára jutott (azaz említést se tesznek róla)
De hogy pozitívumot is mondjak a Csiklandozó tökéletesre sikeredett <#idiota>#idiota> és Roose Bolton is jónak tûnik. Viszont a Robb és Dany körüli változtatásokkal szemben vannak fenntartásaim...
Összességében a rész tetszett de fõleg Királyvár és a vége miatt <#eplus2>#eplus2>
Fogalmam sincs mi lehet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintõ) kérdéseket, válaszokat, spoilereket legyetek szívesek az író topicjában tárgyalni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak