19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#6010 GameofThrones.hu - Az első magyar Trónok harca rajongói oldal
Van egy jó hírünk, meg egy még jobb!
A jó hír: most érkezett a hír, hogy a negyedik évad premierje április hatodikán lesz, vagyis kevesebb, mint három hónapot kell várni!
A még jobb: az első trailert most szombaton (12-én) vetíti az HBO 20:58-as kezdettl! -
#6009 BREAKING: Game of Thrones Season 4 premieres April 6 at 9PM and the first trailer will air this Sunday at 8:58PM ET on HBO before True Detective.
-
#6008 -
#6007 -
Zenszkij #6006 nem egy nagy szám, viheted -
#6005 -
G_ArchAngel #6004 Az egesz olyan lenne, mintha csak egy ovszert huzna fel. Szerintem fel is venne a Hegy farkanak az alakjat. Mint egy olvadt csokimikulas. -
#6003 ki tudja, lehet nem arányos -
#6002 képzeld ha ezek összeházasodnak és jön a nászéjszaka... -
#6001 Istennő!
-
#6000 omfg
Ekkora a Hegyet alakító Hafthor Julius Bjornsson a világ legkisebb emberéhez képest!
-
#5999 -
#5998 :D
Az a Pycelle mesteres jelenet nagyon kellett a karakter bemutatásához.:D
-
#5997 :DDD
Renly + Loras jelenetektől komolyan hányi tudtam volna. Oké hogy szeretik egymást, de mikor Loras lebukott és cuppogott...áh...
Még ez is jobb jelenet volt:
-
#5996 Óóóó... Hát ezt tudnom kellett volna. Akkor lehet tovább csúszik a negyedik évad kezdete. Elvégre másoknak is meg kell élni valamiből...
Amúgy ő is más:
-
G_ArchAngel #5995 Ne kiabaljuk el, meg lehet lesznek eszkimo zombik es mediterran Masok. -
#5994 Jaa, hogy te a színészekre gondoltál......
bocs, hogy ez azonnal nem volt nyilvánvaló.... -
G_ArchAngel #5993 Remelem nem fogom osszetorni a szivedet, de...
- Ez a ketto mozgokepes produkcio, mindketto fiktiv tortenetet dolgoz fel, fiktiv lenyekkel
- A masok es zombik hasonlora sminkelt szineszek
- Sminkesek, maszkmesterek, kellekesek ugyanabbol dolgoznak altalaban
- Nem, nem dokumentumfilm egyik sem, ergo, ha azt irom, hogy DOLGOZNAK, akkor a szineszekre gondolok es nem kepzelem, hogy zombik atvanszorognak Westerosra, ahol lefagyasztjak oket es innen mar izlandi szerzodessel, fizetest koronaban kapva Masok lesznek... -
#5992 Zombik. Nem Mások.
Te azt mondod a Mások át mennek ilyenkor filmezni oda. Nem, a zombik mennek át.
Mások =/= zombik -
G_ArchAngel #5991 Nezed Walking dead-et?
Akkor kepzeletben huzd at a szinhomersekletet hidegbol, meleg tonusba. Kesz. Parolt rizzsel is talalhatod. -
#5990 Ő egy Más
Ők nem ( kivéve a lovas )
-
G_ArchAngel #5989 Igen, és a Mások is a Walking Dead-ben dolgoznak, amíg annak nincs vége, nem tudnak átjönni szerepelni a GoT-ba. -
#5988 Szerintem én olvasom a könyveket, míg nem kezdődik a sorozat...
Amúgy is. Nincs még tél sem, ergo a tavasz is később lesz vagyis csúszni fog a sorozat. -
#5987 Bocsi, kicsit nagy lett. :D -
#5986 -
#5985 -
#5984 Ennyit találtam:
"also no one seems to notice that Nathalie Emmanuel who plays Missandei (the translator from Astapor) was also in Misfits in the episode Rudy comes in."
És:
-
#5983 The night is dark and full of...
...tits. -
#5982 Melyik filmből? -
#5981 -
MaRee #5980 -
#5979 -
Zenszkij #5978 hát igen, ismét szerelmes lettem :D -
#5977 -
#5976 -
#5975 need more sansa -