Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
<#eljen>

A medve nem játék.

a.carkey
És miért? Már a fõcímbe is bekerült mennyire szelesek Pyke egyes függõhídjai ...

Mellesleg Theon meg úgy meg fogja szopni! :D

A medve nem játék.

MeoH
Igen, ugyanaz jatsza Hodort. Ashat en is jobb csajnak kepzeltem, Margaery sztem rendben van :) Amugy a masodik evedban eleg sok mindenen valtoztattak a konyvhoz kepest, ne lepodj meg, ha mas is uj lesz....

AMugy en ugy erzem, hogy ez elso evadot, eleg jol sikerult filmre vinni, persze ott is voltak kihagyasok es nemi valtoztatas. A masodik evad sztem nem skerult eddig olyan jol, mint az elso. KEves a 10*50perc 950oldalra, sok szal es szereplo.

fuck mmo's..i.,

Maak
Elkezdtem nézni a második évadot...hááát Margaery-t és Asha-t jobb nõnek képzeltem el magamban, könyv alapján. Brienne majdnemhogy jobban néz ki náluk :D

Ezt a buzis szálat nem értem minek vettek bele...hányinger...

Aki Hodort alakítja az a színész ugyanaz aki az elsõ évadban volt?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

[NST]Cifu
Theon már a Starkoknál is megfelelési kényszerben volt, egyszerûen egy olyan jellem, amely nem a saját útját próbálja meg tûzön-vízen keresztûl végigvinni, hanem mindig próbál a kötelezettségeinek, elvárásoknak megfelelni.

Ahogy lent is leírják, nem fekete, nem fehér hanem szürke - mint minden és mindenki a sorozatban.

Theon esetében még igazából ott is van a jelenetekben, dialógusokban a motíváció, a magyarázat a tetteire. Szóval nincs probléma e téren a sorozatban szerintem, és a színész is ott van... Szóval én nem érzem úgy, hogy gond lenne ezzel.

@sandor8206:

sztem lesz nem egy húzása neki, hogy szó szerint elkeféli a helyzetet rossz irányba :-)

Sokkal rosszabbra készülj, mint mindig mindennel kapcsolatban a GoT esetében. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Theon nálam már ott sz-r,hogy a maga a színész idegesít, és irritál :D Innentõl kezdve lehet jó vagy rossz, sosem fogom szeretni :D

Theon a szíve mélyén jó, csak annyira magára erõlteti az apja által elõírt szerepet, hogy eltorzul a személyisége, ellentétben Joffreyval, aki alapjáraton is aljas volt még hercegnek is.
nem olvastam a könyvet, de sztem nem véletlenül van nála hangsúlyozva, hogy oda a van a pináért, sok-sok jelenet volt nála kihegyezve erre. a ribivel, a hajó kapitányának lányával, a húgi bepróbálása, most a vadcsajjal
sztem lesz nem egy húzása neki, hogy szó szerint elkeféli a helyzetet rossz irányba :-)
végül is már most is ez történt a vad csajjal
Hamed
Itt jon elo sajna, hogy akarmilyen jo a sztori, egyszeruen nem lehet teljes mertekben athozni az egyes szereplok gondolatait, motivacioit. A levelegetos jelenettel letudtak Theon vivodasat, mint ahogy Cersei anyai oldala is kimerult egy gyors hisztiben mikor Tyrion kozolte, hogy a tizeves lanya megy felesegnek Dorne-ba.

Engem anno pont ez fogott meg a sok egy nezopontu tucat fantasy utan, hogy itt nincs rossz meg jo, kizarolag erdekek. Meg a negativ szereploknek is van emberi oldala, minden tettuk hiheto es megmagyarazhato. Az elso evad sikere utan bevallalhattak volna legalabb egy 12-13 reszes evadot, foleg hogy kezd terebelyesedni a sztori az uj szereplokkel, helyszinekkel.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tudom. Sok lehetõsége nem nagyon volt, bár a Deres bevétel pár emberrel nem lett volna épp "kötelezõ". A családjuknak épp hasznos volt ez a húzása, de lesz még jópár hülyesége ami ezt ellensúlyozza :)
Joffrey is jól játsza szerintem a szerepét. Sokakkal együtt én is szivesen használnám a fejét vasúti ütközõnek. A karaktere ilyen :D
Ez kurvara nem ennyire fekete es feher.
Raadasul jol is jatsza a szerepet, megha sokaknak kizarolag a negativum jon le.

http://gaborszantai.co.uk/

Theon elég idióta alak. Nagy becsvágy a szerény képességei mellé :)
Ez a Theon meg mekkora egy geciláda patkány. Megfelelési vágyból képes a legaljasabb tettekre is.
Ez tényleg így volt, de ez a tartás dolog természetesen kultúrától függ. Pl. egy dothraki harcos sosem tenné meg azt amit Ned.

Az, hogy miért nem vett fel egy kardot... jó kérdés, de ez csak egy sima logikai bukfenc ami a könyvben nem olyan feltûnõ.

Ja, zsír volt.
[NST]Cifu
Errõl nekem a Varys és Ned közötti beszélgetés ugrik be, ami a cellában zajlott.

Lehet tartásod, de az sokszor az életed végét jelenti. Ned is meghajolt, és sutba dobta a tartását, hogy mégis lefejezték, ám ezért csak Joffry ostobasága a felelõs.

Természetesen tény, hogy ott és akkor nem a szövegtõl függött, hogy életben marad-e, vagy sem Bravoos elsõ kardja. Én egyébként végig azon töprengtem, hogy miért nem kapott fel egy kardot a földrõl? Akkor és ott már volt egy-két elérhetõ fegyver...

vagy csak volt tartása a csávónak

JethroHUN
Ego több volt mint bölcsesség...<#whatever>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Steve Downie
Mekkora jelenet volt :)

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Narxis
:DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mascarun
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
a.carkey
Egyetlen jelenetet tettem volna be ebbe a részbe, ha már a könyvhöz képest ennyit változtattak a történeten: Joffreyt nem azonnal mentik meg a kikötõi balhé után, csak pár perc elteltével, és sajna késõn, csak miután egy benga néger medieval aidses állat a koponyájáig hatol a seggén át egy ... "buzogánnyal", és megmozgatja a szerszámával Joff szemgolyóit. :D

A medve nem játék.

jaja azt már rég tutira megették :-)
Narxis
lol xD

Nem tehén volt az <#zavart1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Narxis
Ez durva volt gyerekek, tetszett, hogy pofán dobták tehénszarral Dzsofrit.. :D

JethroHUN
Ez nem ez...eeezz XD <#nevetes1>hát ez kömény <#duma>

Oke, koszonom, akkor majd a gyujtemenybe az kerul, mert mar vegigszenvedtem igy.

Hamed
A 2HD-bol meg a repack verzio se tokeletes sajna. Egyreszt cenzurazott (rogton a visszatekintoben hallani, hogy a whore szot elcsaljak es van egyket furcsa vagas is) plusz kicsit ki van esve a hang a szinkronbol. Remelem lesz rendes immerse release, vagy lehet leszedek egy 1080p-t.

A Game.of.Thrones.S02E06.HDTV.XviD-AFG release-ben is volt vagy négy helyen hasonló hiba.

De a repack már jó. Én PotPlayerrel nézem, hibátlan.

Steve Downie
Jott utana nem sokkal egy repack, azt toltsd le, mert ezt hibasan tette fel a feltolto!

Kerdes:

En ezt nezem es VLC-vel, mind Win, mind OSX alatt es tobb resz is ismetlodik, visszaugras helyett:
Game.of.Thrones.S02E06.720p.HDTV.x264-2HD

Valakinek van hasonlo tapasztalata?

MeoH
Nem. DE egyre jobban elternek a konyvtol, ebben a masodik szezonban sokat valtoztattak a konyvhoz kepest...

fuck mmo's..i.,

toysoldier
nem lopják el tõle

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

datango
nem emlékszem pontosan, de a könyvben is ellopják denitõl a sárkányokat? mert ott talán nem ez rémlik... hm?

Hamed
Itt meg a "hivatalos" :)

ToCsEk
van "nem hivatalos" magyar felirat érdekel valakit?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

toysoldier
ööö ez mi a faszom volt?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Zenszkij
te mit nézel? Dallas-t?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

JethroHUN
Megnéztem a 4. rész. :Dafaq is that shit?: mi a szar ez komolyan? Nem olvastam a könyveket, de a 2. évad egyre jellegtelenebb. Már se trónhoz, se a harchoz az ég világon semmi köze. Néha beszélnek pár szót, hogy menni kéne harcolni ésatöbbi róla ennyi. Mi a kövi húzás a szellem sereg a LotR-ból? Elég gáz hogy egy 50 perces sorozatból(ami csak 10 rész évadonként) alig 20 perc a sztori. Csata jelenet megint szépen ki lett spórolva De ribancokból nincs hiány. <#wow3> Kezdem azt hinni hogy már nem is az HBO csinálja hanem a Brazzers vagy mi.

Szerintem osszegyujtom es egyben nezem meg, mert agyfaszt kapnek egy eros befejezesnel.

Steve Downie
Az lesz <#smile>

a.carkey
Olvasd el a könyvet! :D

A medve nem játék.

Steve Downie
Gyerekek, ez a rész nagyon adta. Egyre nehezebb kivárni az egy heteket :D

Köszi! :)

[NST]Cifu

Valaki megtudná mondani hogy a 4. rész mikor lesz magyarul mert a bannerben a link nem mûködik :(