Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
fuck mmo's..i.,
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Valaki tud esetleg boltot ahol az egész könyv kollekciót meg lehet venni kedvezményesen? Neki akarok feszülni megint a történetnek, de nem volt túl kellemes azt a pár ezer oldalt iphoneon olvasni elsõre sem <#buck>#buck>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ಥ_ಥ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha van esze tényleg elmegy a Vérebbel, õ meg tudná védeni, csak gondolom félt ha esetleg mégis visszahoznák Királyvárba, akkor kap valami nagy büntit.
Petyr-ben szerintem nem bízik, biztos azt gondolja tõrbe akarja csalni.
Az operációs rendszeren is túl...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szegény deresi kiscsávók történetszála nem lett egy kicsit se izgalmasabb. :/
A királyölõ szál se vágom hova megy. Talán ha visszakerül akkor a fater igazságérzete megköveteli, hogy elengedjék Sansát? Sansát se értem, hogy mit akar. A kis Stark csaj párbeszéde Jagen-al megint jó volt. :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha változtatnak benne, akkor legalább új élményt kapok.
Például a quarth-i történesek is eltértek nekem mégis tetszett, mert meglepett
Vagy épp egy-egy extra jelent, mint az elsõ évadban Petyr és Varys között egy nagyon faja beszélgetés, ami benne sem lehetett volna a könyvben, hisz egyik sem POV karakter.
Anyám pont az ellentettem, mindig itt nyavalyog, hogy a könyvbe bizony nem így volt. :)
Egyedül az zavart egy cseppet a második évadban, hogy kapkodniuk kellett a jelenetekkel, hisz már egy hosszabb és cselekményileg szerteágazóbb könyvet kellett 10 részbe belesûríteniük, de ha minden terv szerint megy most már nem követik az 1 évad = 1 könyv szisztémát.
Elõre látom mekkora felháborodás lesz a 3. évad cliffhangerével. :))
ui: Az fasza lenne, ha a rémfarkasok és a sárkányok többet lennének képernyõn, még ha nincs is szerepük csak a hangulat miatt. Az elsõ évadban, olyan fasza volt, hogy minden egyes Stark gyerek mellett állandóan ott volt a kutya kölyök. :)
Ez van, kár, hogy drága a CGI.
Az operációs rendszeren is túl...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze mindig van aki rázza a lábát jajjj eltértek a könyvtõl, meg hogy sokkal rosszabb, meg mennyi mindent kihagynak, meg amúgy is "szánalmas". Igen, mert ezek az emberek összehasonlítják a könyvvel, de akinek nincs ilyen hasonlítási alapja, annak miért ne tetszhetne? (mint ahogy tetszik is)
2. évad annyira nem jött be, de ezzel a véggel nagyon várós a 3. évad
fuck mmo's..i.,
Yo, Bitch!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Egyedül az zavart,hogy akik szimpatikusak azok majdnem mind szívtak vagy nem jutottak sehova.Majd a következõ évadokban változik.
Vége fõcímzene nagyon jó volt. <#eljen>#eljen>
Andr0-val félig-meddig egyet kell értenem.
davidka003: az a s02e04 (nem, nem emlékezetbõl, kikerestem :D), ergó az 5. résszel folytasd.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Armin & Ayu fan
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem telibe**arja! Most ezzel egy csomó bevételhez jutott hogy a sorozat miatt újra veszik a könyveit mint a cukor!
Armin & Ayu fan
Szvsz nagyon jo rész volt, föleg a vége, kaptunk megint jo kis Daenerys, meg ugye megjöttek a mások is, remélem a 3. évadban végig pörögnek az események :D
Armin & Ayu fan