19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#6331 ez mit akar ez április 7-tel, há obama má megnézte mindet! -
#6330 -
#6329 -
Neoncsoves #6328 nem szóltam, most nézem hogy még február 21-én is született.. Lol -
Neoncsoves #6327 névnapja van, de nem baj :D -
Evoluti0N #6326 Nekem Dany a kedvencem, az örök szerelmem. Azt az alsót csak úgy beírtam, poénként. -
MaRee #6325 Nekem sem tetszik, de hát na. -
#6324 mindig ilyen "kill me pls" arcot vág ez a faszi
bárcsak Richard Maddent kasztolták volna Jon Snownak :( -
G_ArchAngel #6323 Kit fashion anyaga Lara Stone-nal -
#6322 betegesen túl van hypolva a csaj itt a topikba.
-
Evoluti0N #6321 De jó. Akkor most már le tudok feküdni vele. Ja, nem.... -
#6320 A történet része a brutalitás, a háborút tollal és fegyverrel vívják. Ha az első évad végét találtad brutálisnak, akkor azt mondhatom, az csak a kezdet. Az egész könyv inkább a történetre koncentrál, az intrikákra és cselszövésre, ennek szerves része, hogy időnként van egy-két leszámolás. -
tomcsa4 #6319 Hali. Anno végig néztem az első évadot. Bevallom itt-ott kicsit brutális volt a gyomromnak. A többi évad is hasonló vagy nem erőltetik a brutális jeleneteket, hanem inkább a történetre koncentráltak?
Köszi! -
Zenszkij #6318 én reszeltem volna már :D -
#6317 omg, még csak most 18??? -
MaRee #6316 HBD!
Akkor mostmár reszelheti az is, aki egy hónappal ezelőtt nem tette volna, mert "kislány" -
Na végre 18 éves lett.:D -
#6314 -
marci555 #6313 am godsgrief csak az automatikus javítás áítírta... :D -
marci555 #6312 jah későn láttam meg h olyan is van bocsi a spamért átírom oda is :D -
#6311 Próbálok segíteni neked, amúgy ez már inkább könyv téma nem ? -
marci555 #6310 Sziasztok!
Elkezdtem magyar feliratot gyártani a youtube-on megtalálható 2x kb 1 órás Trónok harca történelmet felölelő videóhoz. Olvastam az összes könyvet, ám sajnos csak magyarul, így néhány név fordítása gondot jelent. Kérlek titeket segítsetek. Nem emlékeztek véletlenül, hogy Viharvéget építő Durran akit Durran Godsgirenak hívtak, hogy fordították a könyvekben? A segítséget előre is köszönöm, ha elakadok még írok. -
#6309 -
#6308 Az lenne a hír, ha neki összeütne a szakállas egy-két alternatív endinget, ahova épp jólesik az elnök úrnak. Elvégre ő a főnök, nemde?! :D -
#6307 majd twitterén spoilerezget :D -
#6306 Obama már elkezdte az új évadot... -
#6305 -
#6304 gyorsan nő a kis dög. :D -
Micsu #6303 jól megnőtt a sárkány a végén :P joffrey4 prez, remélem sokat lesz idén -
MaRee #6302 Nagyon jó kis vidi, meghozta a kedvem a sorozathoz :) -
bendáj17 #6301 Nice videó, tetszett az egész. -
#6300 LOÁL! :D -
#6299 -
#6298 :DDDD -
G_ArchAngel #6297 Emberbol is ismerek joparat, aki igy gyarapodik :D -
#6296 Smaug is biztos volt kicsi. Ráadásul itt a lore szerint addig nőnek, amíg van kaja és hely. Tisztára, mint egy aranyhal :) -
G_ArchAngel #6295 Smaug meg csak a szemet sem nyitva fel, ha korulotte vinnyogna ez a zsebgyik :D -
#6294 Végén Drogon nem csúnya :P
(Könyvbe itt azért még kisebb szerintem, kb. az 5. kötetbe gondoltam ekkorának)
-
Zenszkij #6293 Adnám neki rendesen! :D -
#6292 Vicces, hogy mostmár harmadjára adják elő, hogy "több akció lesz ám, mint eddig, de tényleg"... :)