Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maga a könyv elég bonyolult, és 1-1 apró változtatás, nos akár szálakat törölhet el, vagy épp nem törli el.
A 3. évad nem fog megállni úgy a lábán, hogy a "rajongói" tábor, ami a könyvbõl jött az megmaradjon. Szerintem.
Az évad amúgy kap egy 4/10-et.
Armin & Ayu fan
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A Dereses részt már értem nagyábból. Köszi.
Még azt magyarázza el nekem valaki h most Tyriont miért utálták így meg?
Meg a végén azok a "másoknál" a csávó az nem a falon túli király volt ugye? Hanem ezek az élõholtak akikrõl mindig beszéltek? Köszi, most ez a finálé kicsit összezavaró lett számomra.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
A magyar meg késõ este, vagy holnap.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Drogon (férje után nevezte el)
Rhaegal (testvére után nevezte el)
Viserion (testvére után nevezte el)
így híjják a sárkánykákat
Jaqen is nagy alak, most már értem, hogy tudott lekaszabolni mindenkit
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg sem kellett nõniük, hogy legyen egy kis action :D
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
A játéksárkányok meg nem túl kielégítõek. :(

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csöppnyi semmit nem takaró páncélocskák leheletnyi ruhadarabok. :-)
A rideg északi tengereken hajózva az ilyen cuccokba öltöztetett amazonok kb. egy héten belül mind elpatkolnának tüdõgyulladásban. :-)
Hála az égnek a sorozat ruhatervezõi azért komolyabban veszik a dolgukat.
Jó volt, második évad talán legjobbja (még így is elmarad az elsõ évad részeitõl)...szerintem jól összevágták az egészet, nem maradt el semmi komolyabb jelenet a tengeri csatán kívül, meg Tyrionnak is hosszabb harcjelenetet hagytam volna, mer így elég gáz, hogy kimennek, leveri az arc lábát, aki áll tovább a másikon (wtf?) aztán már egybõl FÉLEMBER, FÉLEMBER!
Az apja érkezését is összecsapták kicsit, inkább bele sem raktam volna, csak hagytam volna h elsötétüljön a kép ahogy Tyriont fejbevágják és vége
Csak nekem volt fura, hogy az egész éjjel volt? a könyvben totál nappali csatának képzeltem el...ott is éjjel játszódott? vagy ez is csak a költségvetés miatt lett ilyen?
Sándor nem nagyon tudja az alkeszt játszani :S
Jól állt a visszacsapó íj Stannis embereinek kezében :D Viszont Stannis páncélzatát nem nagyon értettem, sztem minimum rádobták volna az emberei a sisakját legalább :S
Még csak most tûnt fel a sok magyar név a kaszkadõrök listáján! Grat nekik!!! :)
Mance Rayder: Sean Bean (de komolyan) :D
Daario Naharis: Jon Hamm
Jojen és Meera Reed: Rico Rodriguez és Sarah Hyland (a Modern Familybõl)
Edmure Tully: Sean Harris
Ser Brynden Tully: Ian McShane
Lady Selyse Florent: Joanne Whalley
Shireen: Holliday Grainger
Olenna Redwyne (A Töviskirálynõ): Sigourney Weaver
Beric Dondarrion: Stephen Lang
Myr-i Thoros: Danny McBride
Óriásvész Tormund: Götz Otto
A medve nem játék.
Borgiák?
A medve nem játék.
Beric Dondarrion már szerepelt az elsõ évadban, mint nevesített statiszta. Õt nevezte ki Ned a csapat élére, amit elküldtek levadászni a Hegy-et. A harmadik évadra új színész fogja játszani
Az operációs rendszeren is túl...