Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
Hát szerintem ez elég szánalmas évad volt. Nem értem, hogy engedheti az öreg, hogy így eltérjenek a könyvtõl.

Maga a könyv elég bonyolult, és 1-1 apró változtatás, nos akár szálakat törölhet el, vagy épp nem törli el.

A 3. évad nem fog megállni úgy a lábán, hogy a "rajongói" tábor, ami a könyvbõl jött az megmaradjon. Szerintem.

Az évad amúgy kap egy 4/10-et.

Armin & Ayu fan

Én azt hittem õ lesz a "hõs" éltették is ott csata közben, bátor volt, okos taktikai döntést hozott, gondoltam hogy az apja is végre büszke lesz rá, erre..

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

tyriont en sem értem

Köszi már ebbõl megértettem :D

davidka003
Az melyik rész volt mikor megszülte a sötétséget a boszorkány? Ott hagytam abba. Melyik résszel folytassam?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nem láttam még a részt úgyhogy nem tudom kire gondolsz a végén, a "mások" = a zombi élõholtak és a kék világító szemû szörnyek, akik pedig foglyul ejtették Jon-t, azok a vadak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A Dereses részt már értem nagyábból. Köszi.
Még azt magyarázza el nekem valaki h most Tyriont miért utálták így meg?
Meg a végén azok a "másoknál" a csávó az nem a falon túli király volt ugye? Hanem ezek az élõholtak akikrõl mindig beszéltek? Köszi, most ez a finálé kicsit összezavaró lett számomra.

Jim Morrison
Ha valakit érdekel már van magyar felirat :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Steve Downie
:-D:-D

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

RatBaG
Mai menü: nyílt lángon sült Paudits Béla

Per Aspera Ad Inferi.

toysoldier
hát nemtudom, elég unalmas volt ez a rész :\ egyedül a vége tetszett, bár annak se most kellett volna lennie :D

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

89
ja...mivel Bûzös Boltonnak a fattya=Havas Ramsay, Rémvölgy örököse...a könyvben elárulja Északot, felgyújtja Derest és megöli csatában Ser Rodrikot (nem Theon végez vele)...de a többit majd a 3. évadban :D

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Jim Morrison
köszi. angolt láttam, de mondom inkább magyar felirattal néztem meg, nehogy kihagyjak valamit:)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

eléggé megvágták ezt a részt is, hiába na, 1 óra 20 perc lett volna szerintem az eredeti terv. a könyvben úgy van benne, hogy Bûzös vagy hasonló nevû deresi csávó beeteti Theont, hogy õ mindig is utálta a Starkokat, etc... azt hazudja Theonnak hogy elmegy és hív erõsítést, hívott is, de kifüstölte Theont meg felégette egész Derest is emellett... legalábbis én erre emlékszem

ezt én sem értem. elõször azt hittem,hogy Theon emberei mielõtt elmentek,de ugye Deresen kívûl ott voltak Robb emberei. Nem értem.

Valaki elmondaná h Derest miért égették le? Nem Rob küldte oda a saját embereit hogy szabadítsák fel?

cylonflatus

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sir Quno Jedi
Egy sárkánynak nem kell emberi név.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ahá... :D oké , akkor fail részemrõl, de köszi :D

89
neeeem...az Gregorion :P

picket
Pont ezt akartam kihozni belõle :p

ಥ_ಥ

Steve Downie
Igen, Sándor Clegane nevezte el igy a testvere utan. Vilagos?

QuippeR
na várjál, akkor Bélon Gréjdzsoj valójában egy sárkány, akit Béláról neveztek el?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Viserys volt a testvére, róla nevezte el a sárkányt Viserionnak. Mert egy sárkány nem lehet csak úgy Béla, világos? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Az angol már kint van egy ideje.
A magyar meg késõ este, vagy holnap.

Sir Quno Jedi
Jah az lehet. Akkor okés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Viserys volt a testvére.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sir Quno Jedi
Viserion a köcsög fivére volt, nemde? Na én nem neveztem volna el róla sárkányt, nem én... :D

89
Nincs olyan sárkánya, hogy Dracarys...ez egy parancs a "tûzcsiholásra" :)

Drogon (férje után nevezte el)
Rhaegal (testvére után nevezte el)
Viserion (testvére után nevezte el)

így híjják a sárkánykákat

Jim Morrison
kb mikorra szokott kijönni a felirat?

DRACARYS :D Õ a kedvenc sárkánya,hogy mindig õt szólítja? :D

Jaqen is nagy alak, most már értem, hogy tudott lekaszabolni mindenkit

Az elsõ szezon egy véres középkori lucecita meg maricsuj sorozat, a második szezon már alakul, a harmadik pedig már lesz bõven fantasy :D
Count Adyn
Nem szaladgálnak varázslók minden sarkon az biztos:D A világban gyakorlatilag nincs konkrét mágia a történet kezdetekor már egy ideje, a sárkányok születése után erõsödik a természetfeletti egyre inkább, aztán lesznek itt még szép dolgok:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Steve Downie
Season finale

Meg sem kellett nõniük, hogy legyen egy kis action :D

a.carkey
Hála istennek nincs benne sok fantasy. Egyelõre ...

A medve nem játék.

mascarun
Azért én bevallom hogy jó kis fantasy-t vártam amikor elkezdtem a sorozatot nézni. Nem sok fantasztikus elem van benne sajnos. A másokat is csak etetésnek bedobták az elején. Évadonként 1 alkalommal mutatnak is belõlük.
A játéksárkányok meg nem túl kielégítõek. :(

szucsy89
:DDD
Narxis
:DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Count Adyn
:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
Utolsó epizód, biztos, hogy lesz, nehogy nyugodtan tudjunk várni a folytatásig. :D

már alig várom a holnap reggelt ... remélem lesz valami nagy wtf

Furcsa, hogy a fantasy képeket, képregényeket rajzoló mûvészek mindig ilyen férfiszemet gyönyörködtetõ amazonokat jelenítenek meg.
Csöppnyi semmit nem takaró páncélocskák leheletnyi ruhadarabok. :-)

A rideg északi tengereken hajózva az ilyen cuccokba öltöztetett amazonok kb. egy héten belül mind elpatkolnának tüdõgyulladásban. :-)

Hála az égnek a sorozat ruhatervezõi azért komolyabban veszik a dolgukat.

89
Na most sikerült megnéznem a 9. részt :D
Jó volt, második évad talán legjobbja (még így is elmarad az elsõ évad részeitõl)...szerintem jól összevágták az egészet, nem maradt el semmi komolyabb jelenet a tengeri csatán kívül, meg Tyrionnak is hosszabb harcjelenetet hagytam volna, mer így elég gáz, hogy kimennek, leveri az arc lábát, aki áll tovább a másikon (wtf?) aztán már egybõl FÉLEMBER, FÉLEMBER!
Az apja érkezését is összecsapták kicsit, inkább bele sem raktam volna, csak hagytam volna h elsötétüljön a kép ahogy Tyriont fejbevágják és vége

Csak nekem volt fura, hogy az egész éjjel volt? a könyvben totál nappali csatának képzeltem el...ott is éjjel játszódott? vagy ez is csak a költségvetés miatt lett ilyen?
Sándor nem nagyon tudja az alkeszt játszani :S
Jól állt a visszacsapó íj Stannis embereinek kezében :D Viszont Stannis páncélzatát nem nagyon értettem, sztem minimum rádobták volna az emberei a sisakját legalább :S

Még csak most tûnt fel a sok magyar név a kaszkadõrök listáján! Grat nekik!!! :)

skinnyman
humiaribol

Regards,

Narxis
:DDDDDDDD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

89
Bánatos Edd-et a vastrónra!!!

a.carkey
Egy ilyet el tudnék képzelni:

Mance Rayder: Sean Bean (de komolyan) :D
Daario Naharis: Jon Hamm
Jojen és Meera Reed: Rico Rodriguez és Sarah Hyland (a Modern Familybõl)
Edmure Tully: Sean Harris
Ser Brynden Tully: Ian McShane
Lady Selyse Florent: Joanne Whalley
Shireen: Holliday Grainger
Olenna Redwyne (A Töviskirálynõ): Sigourney Weaver
Beric Dondarrion: Stephen Lang
Myr-i Thoros: Danny McBride
Óriásvész Tormund: Götz Otto

A medve nem játék.

a.carkey
"A Trónok harcának csöcsfaktora a Spartacus és a Magic City mellett messze a legmagasabb a tévében látható sorozatokat illetõen, vetkõzik benne boldog-boldogtalan, ha kell, ha nem."

Borgiák?

A medve nem játék.

Blacksheep333
Már kasztingolják az új karaktereket.

Beric Dondarrion már szerepelt az elsõ évadban, mint nevesített statiszta. Õt nevezte ki Ned a csapat élére, amit elküldtek levadászni a Hegy-et. A harmadik évadra új színész fogja játszani

Az operációs rendszeren is túl...