19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#6291 -
#6290 jobb felső mehet mém alapnak
ettől függetlenül lökném -
#6289 -
-
Stockbauer33 #6287 [URL=http://hbowatch.com/game-of-thrones-artisan-video-1/]Game of Thrones Season 4: Artisan Video #1[/URL] -
#6286 -
#6285 legjobb jelenet az volt mikor egy farkas rátámadt az erdőben:D -
#6284 Mi rajta a meglepő?
Meg most minden GoT színésznek be lesz linkelve minden egyéb munkája? :D -
MaRee #6283 Ez wétéef?
-
#6282 -
#6281 -
#6280 féloff
-
#6279 Jó a fórumon a logó
Most néztem meg blueray ba a 3 évadot kellemes pár nap volt:)
Kiváncsi vagyok hogy a 4. könyvet is kettévágják- e a sorozatban. -
#6278 The night is dark and... most esik le hogy ez a csaj murvajónő!
-
#6277 S4 fotók -
#6276 Roose Bolton - könyv verzió. megtetszett ez a kép, legjobb, amit láttam róla.
nem sztori spoiler, csak kicsit hosszú
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!His face was clean-shaved, smooth-skinned, ordinary, not handsome but not quite plain. Though Roose had been in battles, he bore no scars. Though well past forty, he was as yet unwrinkled, with scarce a line to tell of the passage of time. His lips were so thin that when he pressed them together they seem to vanish altogether. There was an agelessness about him, a stillness; on Roose Bolton’s face, rage and joy looked much the same. All he and Ramsay had in common were their eyes. His eyes are ice. Reek wondered if he ever cried. If so, do the tears feel cold upon his cheeks?
Once, a boy called Theon Greyjoy had enjoyed tweaking Bolton as they sat at council with Robb Stark, mocking his soft voice and making japes about leeches. He must have been mad. This is no man to jape with. You had only to look at Bolton to know that he had more cruelty in his pinky toe than all the Freys combined
-
#6275 Elég morbid lenne ezt vérszerinti családnak nevezni.
a vörösek teljesen más stílusba vannak rajzolva mint a barnák(már emennyire egy ilyen egyszerű animés rajzolási stílusba egy ember részletesen vonások szerint le lehet rajzolni)
göndör,full vörös haj míg a másik barna és teljesenen egyenes hajvonások.
Egyébként tök aranyosak -
#6274 -
#6273 miért nem csodálkozom, hogy már van ilyen is :D
gyorsan rákerestem, spartacus supercut milyen hosszú lenne, de csak all erotic scenest találtam, az 43perces :D -
#6272 ehhez a könyv-topikban lesz kommentárom -
MaRee #6271 Tessék, lehet élvezkedni! NSFW! -
#6270 Már megint miről beszélgettek? Hol vannak a csajok? -
MaRee #6269 Akkor egy pár év múlva visszatérünk erre -
Belkar #6268 Annyi bizonyíték van rá hogy egyszerűen nem lehet más csak R+L=J teória igaz.
A sorozatban nyilván azért nem tettek rá említést mert a nézők 90%-ának a fő szereplők nevének megjegyzése is komoly feladat nemhogy még egy ilyen több évadon átívelő rejtett utalás megértése. Nyilván majd csak pár résszel azelőtt veszik elő ezt az egészet mielőtt kiderülne az igazság.
Ez a Wylla-s dolog meg egyértelműen a kevésbé figyelmes nézők/olvasók megtévesztésére van. GRRM amúgy is azt nyilatkozta az egyik interjúban hogy mielőtt véget érne a sorozat Jon meg fogja tudni ki az igazi anyja. -
MaRee #6267 Na de hagyjuk a témát szerintem, vagy menjünk át az író topikjába, nehogy becsússzon egy-két spoiler is véletelen, végülis ez a sorozat topikja. -
MaRee #6266 Amelyik könyvben volt rá utalás, annál már előrébb jár a sorozat, ezért gondolom, hogy nem lesz benne ilyesmi. A homárkodást meg gondolom azért tették bele, mert a másság reklámozása szinte kötelező 2013-2014-ben mindenhol
"Arya: Who's Wylla?
Ned Dayne: Jon Snow's mother. He never told you?
Arya: Jon never knew his mother. Not even her name."
Én ezt a verziót tartom igaznak. -
#6265 ne haragudj, de hülyeség, hogy nincs rá utalás. olvasd el például, amikor Nednek a börtönben rémálmai vannak.
ugyanúgy van rá utalás, mint ahogy arra volt, hogy Renly meg Loras homoszexuális szeretők. a sorozatban meg premier plánban tolják a srácok.
persze ettől még elképzelhető, hogy Martin terel, sőt az is lehet, hogy csak azért változtat rajta, mert kitalálták, de a legvalószínűbb, hogy semmi jelentősége nem lesz. -
#6264 képet nézve érdekes egyébként, hogy csak Arya (és Jon) néz ki úgy, mint egy "igazi" Stark. többinek meg ilyen gány Tully vonásai vannak. -
MaRee #6263 Jon: I dont even know who my mother was.
Tyrion: Some woman, no doubt. Most of them are. -
MaRee #6262 Nem nettó hülyeség. Ez egy fanok által kitalált dolog. Nincs benne a könyvben, a sorozatban sem lesz. Az író soha nem tett erre semmilyen utalást, hogy igaz lenne. Van a könyv alapján négy vagy öt teória, hogy ki lehet Jon anyja-apja, még van olyan amibe Davos-t is belekeverik. Szerintem Jon Sam féltestvére, mert csak. Ez is spoiler? -
#6261 Igen, ez valószínűleg így lesz. Mondjuk ha nem tudná már kb. mindenki (barokkos túlzás ez persze), akkor még megjátszaná szerintem. Így meg már felejtős.
-
#6260 <3 -
#6259 Igen. A hangulat, zene, a látvány megfogott. Majd látom akkor, hogy szakítok-e rá időt.:)
(belinkelem, hátha más is érdekel:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6258 Arra gondolsz amivel 1 fekete testvér lehetsz meg egy vörös pap?
Feléig eljutottam, tetszik. A könyv/sorozathoz úgy nem igazán kapcsolódik, de van benne 1-2 jó pofa dolog.
Pl. van olyan kis mellék küldid a falon, hogy gyűjts a 7 istenről kis szobrot, vidd az egyik testvéredhez, ő baromi ügyesen farag, és fel újítja neked.
Azt hiszem ugyan ez a faszi faragta Jon Hosszúkarom kardjának markolatára a farkas fejet
-
#6257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És hogy milyen igazad van, elkummantottam a múlt héten egy edzést (mert tetoválást folytattunk), plusz ezen a héten is egyet el fogok. Basszus, bűntudatom van, de ez azt jelenti, hogy értelme van annak hogy csinálom, belefogtam.:D
Mondjuk "sebesség" fog még jönni, mert nem csak az izom, hanem az idegrendszer is tanul és lehet erre is edzeni.
De erről nem pofáznom kell, hanem csinálnom.
Más: megtaláltam a game of thrones játékot. Nincs igazán sok időm. "Nekünk" érdemes ezzel múlatni a drága időt, mert oké, hangulatosnak tűnt, de ad valami pluszt a GOT világához, amit eddig ismerünk? -
#6256 -
#6255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én kinézem Martin papából, hogy vagy soha az életbe nem tudjuk meg, hogy igaz-e ez a teória, vagy jót röhög magába és kiderül, hogy Jon tényleg Ned fia -
#6254 Linkbe mert nagy: Tartgaryen ház
-
#6253 Nem edzettél alaposan
-
#6252 Amikor Master91 először szólt, akkor elkezdtem gondolkodni (gyorsan abbahagytam), de én sem spoilernek gondolom.
Viszont... Ennyit nem ér az egész. Ha tényleg elronthatom más szórakozását, akkor inkább csendben maradok, vagy szórakozom más dolgon, ami nem lehet spoiler.
Várom a következő trailereket, hájpot, közben folytatom a könyvet.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lehet, hogy inkább bele kellett volna mennem a testépítés versus tájbókszba, mert én is egy ideje próbálkozom a muay thai és a fizikumom szinkronizálásával, viszont nem gyúrok, de van vagy 7% testzsírom, aminek ellenére még nem vagyok elég gyors.