Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon jó! Már úgyis untam az FBI-lõalakost. 😊

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Maak
2-bol is van/volt/ anno azt vettem meg, mondom hatha jon a tobbi is, ugyhogy nalam most ugy nez ki a polcon hogy : tegla,konyv,tegla,tegla,tegla

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

...raadasul sok bestseller ugyanennyibe kerul feleennyi oldalszammal.

http://gaborszantai.co.uk/

Persze, ezért fogom mindenképp megvenni ezeket is, már ennyivel is támogatom / megtisztelem az író munkáját, amit megérdemel 😊

Így nézve tényleg drága, de ha azt nézed, h az árához viszonyívta hány óra szórakozást nyújt mondjuk egy 1000 oldalas könyv (mondjuk egy játékhoz képest, ami sokszor 4-5 óra szórakozást nyújt 3x-4x ennyi áron), akkor már nem olyan drága.
Hát igen egyenként így nem annyira gáz, de én általában többet rendelek egyszerre, így már alexandrán pl postakölséggel együtt egy huszasra jön ki. Ha külön-külön rendelem akkor még drágább, mert mindegyikhez külön megy a postaköltség. Pont valamelyik nap számoltam, kb 200 ezer forintnyi(ha nem több) könyvet olvastam eddig telefonon egy év alatt, amit be kéne szerezni.Így már nem tûnik olyan olcsónak 😄

jazzy
Nem dohányzok, nem kocsmázok, nem mozizok, mert arra sincs pénzem ha spórolni akarok egyéb értelmes cuccokra, pl felújítani a konyhát 😊
4-5 doboz cigi, 8 korso sor, 3 koktel, 2-3 mozijegy - nem dragak a konyvej, egyszeruen nem szeretnek olvasni.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
2990 volt online rendeléssel. Azóta láttam féláron is.

A medve nem játék.

a.carkey
Ez hülyeség. Semmi baj a sima kiadással.

A medve nem játék.

<#eljen> Én is tervezem beszerezni már rég óta, de jelenleg sajnos nem nagyon van rá pénzem, plusz elõtte kb 20 könyvet még be kell iktatni a gyûjteményembe 😄 Nem is csodálkozok hogy keveset olvasnak az emberek, sajnos elég drágák a könyvek.

igen még , de már nembirok várni 😊

igen, mindegyiket kemény kötésben vettem volna,de csak az 5-bõl van 😞

@3128
köszi 😊

Jó szórakozást hozzá 😊 Jómagam az imént olvastam el a 4. könyvet, holnap kezdem az ötödiket.
Palinko
de ugye csak angolul van az 5.? 😞
Megörültem , hogy az 5. felkerült ebook formában aztán jött a pofon 😊
Elsõ 4 kötetet tableten olvastam(kicsi kényelmes nemkell a fényviszonyokra figyelni , súlya sincsen, 1lapon 1 egész könyv 😄 ) azóta nem is akaródzik könyv formájában kézbe venni semmit 😊 + azok amik felül vannak 1 szer elolvasom és kukázható sparban néztem 1et már esett szét a kötésnél ki se lehet hajtani rendesen :/ Viszont a kemény fedlapos tetszik ! Meg is veszem a héten szerintem, már 1 hónapja kijött a könyv és sehol az elektronikus változat 😞

mascarun
Szegedébe lehet csináltatni jó Trónok harcás pólókat!

link

Kongy
Most fejeztem be a 2. évadot. Hát.. nagyon jó kis sorozat, szokásos HBO minõség. 😊 Így volt jó, 2 nap alatt ledarálni 2 évadot. 😄D Csak lenne 3. 😄 A befejezés azért elég kemény volt😊 Kedvencem karakterem Tyrion lett. Mikor elõször láttam, akkor mondom: "ki ez a nyomorék?" de aztán nagyon megkedveltem, mert õ gondolkozik a legnormálisabban a Lannisterek közül. Azért Joffrey-t megölhették volna a csatában... na majd a 3. évadban! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Piszkos  Fred

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

<#whatever><#eljen> A végén Varys arcán felnyerítettem 😄

Hát szerintem a Vörös Pusztaság aránytalanul nagyra sikerült (mondjuk nem emlékszem már hogy mennyi ideig kóboroltak ott Danyék) de összességében egész jó kis térkép.

89
SPECULATIVE world map

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

<#eljen>Érdekes, Quarthot én valahol egész máshol képzeltem el. Ez alapján Danyék útja is sokkal hosszabbnak tûnik, szó szerint keresztül sétálták a kontinenst 😄

Lehetne frissíteni a Világtérképet 😊

Az sajnos nem fog megtörténni. Azt hagyja, hogy befejezzék a sorozatot, de azt nyilatkozta, hogy a halála esetén nem folytathatják a könyveit. Persze ez lehet, hogy változni fog.
Engem nem a sorozat sorsa aggaszt (persze az is), hanem inkább a könyveké. Ha elpatkolt (ne adj Isten), akkor lesz-e valaki, aki befejezik a könyveket?
Emiatt nem kell aggódni. Az öregnek már vannak homályos elképzelései arról, hogy nagyjából hogyan fogja befejezni a történetet, és írt egy dokumentumot, hogy a halála esetén a forgatókönyvírók milyen irányba vigyék el a sztorit.
Palinko
sztem majd megírja más helyette ha bekrepál. vagy meg van már csak nem adja ki hagy fogyjon a mostani tovább. sorozatból meg igazán leadhatnának 3 évadnyit egy évbe.
MeoH
Igy van 😊 Az utolso 2 konyv 11ev volt neki. Az utolso 2t kicsit meg kellene porgetni.

fuck mmo's..i.,

A kommentelõk nagy része az miatt aggódik, h az öreg már 70 éves és bekrepál mielõtt megírná az utolsó 2 könyvet 😄
Narxis
Ajjaj, ezek tényleg valós veszélyek. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG
ahogy láttam egy oldalon a film 300 nap 13 óra 42 perc múlva lesz az HBO-n,

JethroHUN
A következõ évad mikorra várható kb? Õsszel már elkezdik forgatni, vagy csak jövõre?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zenszkij
vótmá, de jó 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ForzaInter

Yo, Bitch!

Piszkos  Fred
Ma majd nekiállok íjjal 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Palinko
majd képet kérünk hogy alakult 😄

Lehet többször kellett volna pofán vágni kiskorában és akkor nem lenne ilyen elcseszett pöcsfej.

A Lannister törpét kellet volna dadusnak felfogadni mellé. 😊 Lett volna rend.
[NST]Cifu
Köszönöm, majd kedden kinyomtatom és viszem a lõtérre. 😛

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

toysoldier
miért mindig szegény Joffrey? 😄D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Shiwo
<#nyes><#eplus2><#idiota><#taps>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

RatBaG
Egy kis szórakozás a nyárra... Nyomtasd ki aztán mehet a célba lövés...