19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
ddany7 #6451 én arról még nem hallottam, mármint hogy konkrétan ki nyer / hal stb.
spoilerbe írd le. :D
-
sempronius18 #6450 Mint ahogy már jelezték elmondta, tudod van az a pénz. :) -
#6449 Már elmondta, hogy mi lesz a vége :D
Arra az esetre ha Martin mondjuk nem lesz képes befejezni a könyvet, a sorozat tuti végig viszi a történetet. -
ddany7 #6448 hát ha a sorozat hamarabb befejeződik, akkor tuti nem fogom megnézni a végét, csak addig, ameddig a könyvet követi.
azt meg kicsit elképzelhetetlennek tartom, hogy Martin elmondja a sorozat készítőinek, hogy mi lesz a vége, és írjátok meg a sorozatot... Nem engedné lelőni a poént szerintem. Ebből következtetve pedig nem arról fog szólni, amiről a könyv, akkor meg nem érdekel -
#6447 Ha azt nézzük, hogy a hetedik könyv az valamikor 2025-re mondjuk meg lesz, akkor ja, pöttyet korán kezdték. :) -
#6446 Ugyanezt gondolom -
Zenszkij #6445 Az a véleményem, hogy kicsit korán kezdték el a sorozatgyártást a könyvekből. Meg kellett volna várni legalább azt, hogy Martin megírja a hatodik könyvet. Az író hajlamos elkalandozni bizonyos történeti szálakkal, ezáltal is sokkal jobb képet festve a világról, ezért lassan halad. Megírja a vázat, és köré építi éveken keresztül a történetet. Számomra elfogadhatatlan, hogy a könyv kijövetele előtt befejezzék a sorozatot. Ne heréljék ki a sztorit. -
Zenszkij #6444 Elkeserítő hírek. Lehet sose fejezi be. -
sempronius18 #6443 Hát ilyen tempóban a 7. könyv az írótól nagyon esélyes, hogy ki sem jön.
Egyébként a 7 évad tényleg ideális, a 4-5 könyvből már lesznek részek ebben az évadban is a maradék elfér 1 évadban, aztán a Martin 6. könyves tervei alapján az HBO csinálhatja a 6. évadot, majd így a 7. könyv tervei alapján a 7.-et és meg is vagyunk.
Nekem a 4-5 könyvel kapcsolatban nincs kedvem képernyőn nézni 10 részen keresztül Dany évődését, hogy bárcsak megtosznák, vagy meghallgatni a 100. jelentéktelen szereplő élettörténetét.
A könyv és a film két külön műfaj. -
#6442 -
G_ArchAngel #6441 Most vettem észre hogy alig két es fel heten maradt ujranézni az egészet...
Ideje lesz nézni valami frankó 1080-as változatot, hadd pusztujon az amúgy sem létező felesleges hely a háttérárakról :/ -
#6440 Örülni én se örülnék, de nagyon valószínű, hogy az lesz, kapunk egy hbo original 6-7 évadot. -
#6439 Múlt héten már meg lett szellőztetve a dolog, junkien is volt írás, érdemes a kommenteket is elolvasni. Én kurvára nem örülnék neki, ha beelőzné a sorozat. -
ddany7 #6438 tegnap este streamelték a premier előtti dolgokat, egy érdekes dologra felkaptam a fejem. valami olyasmit emlitettek, hogy ha martin nem hozza ki idoben az uj konyveket, akkor nem pihen a sorozat, hanem benioff es weiss fognak egy befejezest kitalalni...
aztan emlitették hogy minimum 7 evad lesz.
hat en nem tudom.. nem nagyon tudom elképzelni, hogy martin kiad 2 könyvet is 3even belül -
#6437 -
#6436 ez fasza
GALÉRIA -
#6435 -
G_ArchAngel #6434 Mar volt téma, a kastély, ami szálloda weboldala is volt linkelve.... -
Bladzs #6433 Én nem ismerem személyesen. Magyarországon most elég sok brazil egyetemista tanul. Nővérem ismer közülük egy párat, és az egyik brazil srác lakik nála, meg egy csaj. A pasi mondta a brazilnak gyereknek, hogy kastélyai vannak Skóciában és ha arra jár valamikor, hívja fel és megszállhat valamelyik kastélyában. A srác utánanézett, és akkor tudta meg, hogy a Ygritte faterja. Aztán rákérdezett és akkor mesélt egy két dolgot róla is, pl.: nem örül neki.
-
MaRee #6432 Ygritte. -
#6431 He?
"Her father is Sebastian Arbuthnot-Leslie, the Aberdeenshire Chieftain of Clan Leslie"
Rola van szo? -
Bladzs #6430 OFF
Apuka amúgy Pesten lakik, és nem örül, hogy a lánya mutogatja magát. De ennek mi csak örülünk.
ON -
sempronius18 #6429 Jah Dzsonifiú csaja. Én Jofreit olvastam esküszöm, így már világos. -
#6428 -
sempronius18 #6427 Akkor valamelyik ősi mesterséget űző, akik a korbácsot nem rendeltetésszerűen használják? -
#6426 close enough -
sempronius18 #6425 Ez Nathalie Dormer? Valahogy másmilyen ezen a képen. -
#6424 lol, nem nézed a sorozatot? :D
Dzsonifijú csaja -
sempronius18 #6423 Ez ki? -
#6422 -
sata75 #6421 fotoshop...!!!
-
#6420 az a nézés :D -
#6419 -
#6418 http://video.vanityfair.com/watch/cover-photo-shoots-the-game-of-thrones-cast-speaks-out-who-should-sit-on-the-iron-throne -
#6417 Hodor bekotor. -
Stockbauer33 #6416 -
G_ArchAngel #6415 -
#6414 -
#6413 olyat kapna, hogy sírna az örömtől -
#6412 remélem nem volt még :)