Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
http://gaborszantai.co.uk/
lehet hülyeséget mondok, de most is ugrunk majd egy nagyot kés kész, vagy majd az évad közbe.
alig emlékszme vmire a 2. évadból, de azt tudom, h pár kivétellel szar volt és semmilyen, csalódás kesze-kusza nehezen követhetõ sztorival, pláne aki nem ovlasta a könyvet. s valahogy nem igazan érdekel, hogy azzal magyarázzák, hogy könyvbe is hasonlóképp és majd a 3. milyen jó lesz.
azért ujranézem majd egybe az elsõ két évadot, hátha akkor másképp látom 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Jók ezek az elõzetesek. Én is elkezdtem újranézni a sorozatot. Kicsit még jobb is, mint elsõre, mert legalább elsõre tudom, hogy X lord az ki. És, amikor oroszlánról beszélnek, akkor még véletlenül se gondolok rossz házra.
Az utolsó (?) trailer:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Per Aspera Ad Inferi.
18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
aki meg elakarja olvasni a könyvet az úgy is elkezdi vagy már elkezdte.
Yo, Bitch!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
#3470: pdf-ben fent vannak neten, ha most nincs keret a könyvekre 😊
#3466: egyetértek az utolsó mondatoddal 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
" And the area closest to my Wall is densely forested, so in that sense it's more like Canada — Hudson's Bay or the Canadian forests just north of Michigan. And then as you get further and further north, it changes. You get into tundra and ice fields and it becomes more of an arctic environment. You have plains on one side and a very high range of mountains on the other. Of course, once again this is fantasy, so my mountains are more like the Himalayas."
- George R. R. Martin
Egyébként meg ezen a világon évekig tart a nyár meg a tél és nem váltakoznak az évszakok, abba érdekesebb belekötni 😄
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy rövid jelenet is:
Meg fasza képek:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Titeket a helyszín(Westeros) és a történet nem emlékeztet Angliára(Egyesült Királyságra) és a rózsák háborújára? Ott is két család egy lefejezés miatt ugrott egymásnak míg ki nem halt mind a két dinasztia.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!