Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy fél a tûztõl, elvégre a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sebét is úgy szerezte, hogy a bátyja odanyomta az arcát a tûzhelyhez.
Minek raktam én ezt spoilerbe?
Nekem nem a "szarok mindenre" érzés jött át. Hanem inkább realizálta, hogy õs sem halhatatlan és kicsit beparázott. Elege lett az egészbõl, fõleg, hogy mindenhol tûz olt, attól meg szemmel láthatóan fél.
Tikal
A félember nagyon jóó, véreb fejlõdése illetve megvilágosodása kicsit fura volt, bár tetszett, végülis benne volt a karakterében a szarok mindenre 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
én most ujranéztem a 2. évadot, és rohadt jó, nekem pont az tetszik benne hogy sok szálon fut a sztori, de remélem 3. vadban már sok össze is fog futni és meghal pár "király", jó lenne csökkene már a résztvevõk létszáma😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Olvastam a könyveket, nézem a sorozatot. Mindkettõ tetszik. Ugyanakkor az zavar, hogy pár jelenet kicsit értelmetlen, logikátlan, összekapott a 2. évadban amiatt, hogy bizonyos szereplõket, történéseket kihagytak a sorozatból, mert nem fértek volna bele a 10 epizódba.
Én sem olvastam a könyvet,de szerintem teljesen jól követhetõ az 2. évad. Több szereplõ van, akit az elsõ évadban csak említettek, beszéltek róla, de a 2.-ban már megjelenik, sõt kulcsfontosságú szereplõ és azonnal tudod, hogy ki is õ, nem kell külön magyarázni. Nekem pont emiatt, hogy túl vagyunk a kötelezõ bemutatásokon, egy kicsivel jobban tetszik a 2. évad.
stargatelost
Én sem értem, a második évad követhetetlen volt a sok szereplõvel, történetszállal. Ki ez? Mi ez? Hol vannak? Miért csinálják ezt? Félre is raktam, amíg el nem olvastam a könyveket, amik ennek épp a szöges ellentétei, teljesen letisztult, követhetõ, egyáltalán nem lehet belezavarodni. Ezért mondtam lentebb is, hogy újranézés helyett miért nem a könyveket olvassák 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

http://gaborszantai.co.uk/

ráadásul szerintem az idõ intervallumokba elég sok szakadék van
lehet hülyeséget mondok, de most is ugrunk majd egy nagyot kés kész, vagy majd az évad közbe.

a 2. évad sok hiabaja utan hiaba hogy jó téma, fantasy meg minden nálam nagyon sokat veszített és nem értem az ajnározást, olyan értelemben, hogy túl van istenitve
alig emlékszme vmire a 2. évadból, de azt tudom, h pár kivétellel szar volt és semmilyen, csalódás kesze-kusza nehezen követhetõ sztorival, pláne aki nem ovlasta a könyvet. s valahogy nem igazan érdekel, hogy azzal magyarázzák, hogy könyvbe is hasonlóképp és majd a 3. milyen jó lesz.
azért ujranézem majd egybe az elsõ két évadot, hátha akkor másképp látom 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

De a virág lovag nõvére ott van a szeren a trailerben is.

Jók ezek az elõzetesek. Én is elkezdtem újranézni a sorozatot. Kicsit még jobb is, mint elsõre, mert legalább elsõre tudom, hogy X lord az ki. És, amikor oroszlánról beszélnek, akkor még véletlenül se gondolok rossz házra.
Tudom, hogy több évig tart a tél és a nyár. Csak azt hittem, hogy a falon túl már mindig tél van. Ezért nem értettem, hogy mégis milyen módon lehet ott növényzet. Konkrétan fák. Mert ugye elsõ részben elvileg még nyár van. De nyakig érõ hóban sétálnak.
desigo
Akciódús évadnak nézünk elébe 😊
ProGabe
Egy szexi dögnek kellett volna lenni, tényleg nem jól választottak.

Az utolsó (?) trailer:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mor3llo
Mondjuk érdekesen nézne ki egy vasszigeteki csaj, akinek baba arca van 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fuu, hogy ez a kalóz csaj mennyire ocsmány, az hihetetlen. Az egyetlen karakter akit nem találtak el. Amikor a 2. évadban feltünt, könny szökött a szemembe, hatalmas csalódás volt, mert sokat vártam a karakterõl. De hát ilyen fejjel...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hétvégén újranéztem a teljes 2. évadot. Begyûjtõs volt. Hiába van rajta magyarul a DVD-ken nem bírtam szinkronosan nézni. Pedig nem vagyok egy ilyen magyar-angol sznob, szeretem a szinkronos filmeket, de a GoT az nem megy. Az eredeti hangok plusz élvezeti faktort jelentenek. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Inkább a jelenleginek csináljanak nagyobb költségvetést 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

RatBaG
nem is tudtam, hogy ez a "Shae" ilyen kis szorgos volt korábban...
18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

ForzaInter
egyik sorozat a másik könyv, felesleges összehasonlítani. nyilván nem ugyanazt fogja pontosan visszaadni a sorozat.

aki meg elakarja olvasni a könyvet az úgy is elkezdi vagy már elkezdte.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Ha már láttam filmben, akkor meg könyvben nem érdekel már. Vagy ez, vagy az. Igazándiból a Gyûrûk Ura sem teszett tisztán, mert ugye sok-sok évvel elõtte már elolvastam többször is. Így a film, bár jó volt nagyon, de valahogy, valami nem stimmel...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez ízlés dolga, nekem se jöttek már be a könyvek a harmadik után.

stargatelost
Nem volt semmi mélyrepülés, sõt az ötödik hozta nálam az izzadtan markolós, letehetetlen izgulós érzést. Remek volt, harmadik után a legjobb.

#3470: pdf-ben fent vannak neten, ha most nincs keret a könyvekre 😊

#3466: egyetértek az utolsó mondatoddal 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jogos de mivel nincs meg a könyv így nem tudom, de ami késik az nem múlik.

[NST]Cifu
Kb. a 3. könyvig. Mert reméljük, hogy a sorozat nem követi a 4. és 5. könyv mélyrepülését minõségben...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem mindig van tél a falon túl, csak a sarkkörön, az a "Land of always winter".

" And the area closest to my Wall is densely forested, so in that sense it's more like Canada — Hudson's Bay or the Canadian forests just north of Michigan. And then as you get further and further north, it changes. You get into tundra and ice fields and it becomes more of an arctic environment. You have plains on one side and a very high range of mountains on the other. Of course, once again this is fantasy, so my mountains are more like the Himalayas."

- George R. R. Martin

Egyébként meg ezen a világon évekig tart a nyár meg a tél és nem váltakoznak az évszakok, abba érdekesebb belekötni 😄

Ha a falon túl mindig tél van és mindig fagyos a talaj, akkor, hogy lehetnek ott fák?
Szerintem olvasd el a konyveket, de csak miutan az adott konyvhoz tartozo TV evad lement. Viccesen gyengenek fog tunni a sorozat 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Énsenem olvasom el, mert már a filmmel kezdtem. Most már nem rontom el az élményt azzal, hogy azzal basszam fel az agyamat, hogy mi a különbség a könyv és a film között. Nekem ez már film marad (csak).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
Újranézés helyett miért nem olvassátok el? 😊 Többszöröse az élménynek 😊

Állati klassz 😊 Alig várom az új évadot. Pont ma fejeztem be az újra megnézést. 3-4 nap alatt megnéztem újra az elsõ két évadot.

ProGabe
Hm, csak nem egy új trailer? De, az! 😄

Van egy rövid jelenet is:

Meg fasza képek:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

cylonflatus
Mivel eddig ennyi szerepük van a sztori szerint. Na de majd...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Többet láttuk itt a sárkányokat mint a sorozatban 😄😄

ProGabe
Ügyes reklám:

Nincs mit valaki olyasmi írt hogy április közepén lesz szinkronos. Én is nézem nagyban elölrõl.

atila4
Köszönöm! Én is azt fogom tenni, hogy megnézem az elsõ 2-t 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

mijki
Ezt nem tudtam. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Piszkos  Fred
De, Martin mondta is, hogy az szolgàltatta az alapot a történethez.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

mijki
Sziasztok!

Titeket a helyszín(Westeros) és a történet nem emlékeztet Angliára(Egyesült Királyságra) és a rózsák háborújára? Ott is két család egy lefejezés miatt ugrott egymásnak míg ki nem halt mind a két dinasztia.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Tényleg. 😊
[NST]Cifu
Osha, a vad nõ, aki Bran mellett volt a 2. évadban.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Úgy néz ki, mint egy transzvesztita. Egyébként ki õ? Nem ismerem fel.
a.carkey
Ez vagy Photoshop vagy Tévésop.<#idiota>

A medve nem játék.

Nekem is az tûnt fel elsõre 😄😄

cylonflatus
Szép csaj, de megborotválkozhatott volna. Az a bajusz nem áll jól neki...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Mor3llo
te jesszus, bocs a képméretért, nem néztem :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú